Abu 48

Profile
NameAbu
Forum NickAbu 48
Handphone017-4439112
CompanySinar Baharu Venture
WebsiteHttp://ana-mutiarahati.blogspot.com
URLana-mutiarahati.blogspot.com
RegisteredSun 23/Dec/2012, 10:26pm
Topics by Abu
1Pembantu Dobi Diperlukan di Taman Pauh Jaya - Seberang Perai (1) - Tue 18/Jun/2019 2:58pm
2Pekerja Dobi Part Time Diperlukan - Permatang Pauh (2) - Thu 24/Nov/2016 8:37am
3Mencari Pembantu Dobi di Juru, Bukit Tengah, Bukit Minyak Penang (1) - Mon 1/Aug/2016 9:51am
4Apartment Mahsuri Bayan Baru untuk Disewa (4) - Wed 6/Apr/2016 10:34am
5Mencari Pembekal Sabun Serbuk Pencuci Pakaian (2) - Tue 28/Apr/2015 12:16pm
6Memerlukan Pekerja Ladang Sawit Kedah (4) - Tue 15/Apr/2014 12:20pm
7Mencari Pembantu Dobi Dr Clean Taman Pauh Jaya Perai - P.Pinang (4) - Thu 13/Mar/2014 8:06am
8Mencari Pembantu Dobi - Taman Pauh Jaya, P. Pinang (4) - Mon 13/Jan/2014 9:15am
9Kedai Dobi Layan Diri di Seberang Perai (9) - Fri 31/May/2013 11:41am
10Pembantu Kedai Dobi Diperlukan (6) - Wed 13/Mar/2013 11:33am
11Kontrak Dobi (1) - Fri 25/Jan/2013 2:38pm
Comments by Abu
1Pembantu Dobi Diperlukan di Taman Pauh Jaya - Seberang Perai - Fri 13/Sep/2019 7:04am
Mencari 1 org pembantu dobi perempuan yang mempunyai ciri2 berikut 1. Mempunyai lesen memandu D (ada kereta advantage la) 2. Jujur dan amanah... Solat 5 waktu 3. Sanggup bekerja weekend(rotate) 4. Boleh cuci dan iron baju. Ada epf/socso bila confirm. Ada bonus prestasi. Lokasi: Taman Pauh Jaya, Seberang Perai. Call atau wasap 017 443 9112
2Pekerja Dobi Part Time Diperlukan - Permatang Pauh - Thu 2/Feb/2017 6:27pm
Pekerja dobi full time diperlukan di juru. Call wasap dgn segera.
3Mencari Rumah untuk Disewa Area Utara - Fri 4/Nov/2016 8:21am
Saya nak sewa rumah saya Apartment Mahsuri, Bayan Baru. Call 017 443 9112 Near sunshine mall, bukit jambul komplexs - walking distance 10 minutes. Free Trade Zone and Queensbay mall- 10 minutes travel distance by vehicle Night market near apartment area every Thursday Convenience store near apartment area. - 1000ft size of apartment - 3 bedrooms, 2 bathrooms - 2 car parking lot - playground beside apartment Near sunshine mall, bukit jambul komplexs - walking distance 10 minutes. - 24 jam kawalan keselamatan
4Kerja Part Time - Pulau Pinang - Wed 14/Sep/2016 10:10am
Mencari pembantu dobi sementara sesuai untuk pelajar yg bercuti di Dobi DrClean Taman Pauh Jaya. Call/whatsapp 0174439112 atau 017 439 5430
5Mencari Perniagaan Dobi Layan Diri untuk Ambil Alih Sekitar Penang & Kedah (Selatan) - Fri 22/Jul/2016 10:25am
saya ada kedai dobi biasa di Juru Pulau Pinang, boleh ambil alih dan convert ke dobi layan diri. Call wasap 017 443 9112
6Mencari Pembantu Dobi Dr Clean Taman Pauh Jaya Perai - P.Pinang - Mon 11/Jul/2016 5:14pm
Mencari pembantu dobi sementara sesuai untuk pelajar yg bercuti di Dobi DrClean Taman Pauh Jaya. Call/whatsapp 0174439112 atau 017 439 5430
7Apartment Mahsuri Bayan Baru untuk Disewa - Thu 7/Apr/2016 12:10pm
RM1,000 /months boleh runding lagi
8Membuka Kedai Dobi @ Ambil Alih Bisnes Dobi - Wed 6/Apr/2016 10:15am
Ada dobi di juru. Berminat call wasap 017 443 9112
9Madu - Mon 7/Mar/2016 4:44pm
Boleh letak kat kedai dobi saya..... call wasap 017 4439112
10Mencari Kerja Sementara di Penang atau Kedah - Mon 15/Jun/2015 10:12pm
Kerja sementara di Dobi DrClean Taman Pauh Jaya. Call / wharsapp 017 443 9112 /017 439 5430
11Mencari Pembantu Dobi Dr Clean Taman Pauh Jaya Perai - P.Pinang - Mon 15/Jun/2015 10:10pm
Mencari pembantu dobi sementara sesuai untuk pelajar yg bercuti di Dobi DrClean Taman Pauh Jaya. Call/whatsapp 0174439112 atau 017 439 5430
12Baja NPK Hexagro - Fri 3/Apr/2015 11:34am
macam mana nak beli?
13Mencari Pembantu Dobi Dr Clean Taman Pauh Jaya Perai - P.Pinang - Wed 4/Mar/2015 8:55am
Mencari pekerja dobi di sekitar Juru/Autocity Penang..waktu kerja 9am-6pm ada epf dan socso. Call wasap 017 443 9112
14Pembantu Kedai Dobi Diperlukan - Wed 4/Mar/2015 8:52am
Pembantu dobi diperlukan sekitar juru...sila call wasap 017 4439112
15Mencari Pembantu Dobi - Taman Pauh Jaya, P. Pinang - Thu 13/Mar/2014 8:01am
Kami masih memerlukan pembantu dobi di dobi dr clean taman pauh jaya...jalan baru perai
16Liquid Detergen Murah2. Khas utk Warga Pulau Pinang. - Thu 13/Mar/2014 7:59am
Tumpang iklan....detergen basuh juga boleh didapati dikedai dobi dr clean taman pauh jaya.....jalan baru...prai. boleh hubungi 017 443 9112...sangat berkesan...boleh datang kedai dobi untuk demo..
17Jual Portal Score A - Wed 15/Jan/2014 5:58pm
ada lagi tak tawaran murah score a ni....minta email ke rbakri@gmail.com
18Ada Yang Nak Jual Murah Score A? - Wed 15/Jan/2014 5:55pm
salam saya cari urgent score a utk anak saya...boleh email price kat rbakri@gmail.com
19Kerja Josong untuk Penjaga Stor di Bandar Perda, Bukit Mertajam - Mon 13/Jan/2014 11:24pm
tumpang iklan....pembantu dobi diperlukan..di dobi taman pauh jaya...hubungi 017 439 5430 atau 017 443 9112
20Pembantu Kedai Dobi Diperlukan - Mon 13/Jan/2014 8:36pm
pekerja dobi masih di perlukan di kedai dobi tmn pauh jaya perai ppinang...sila call 017 4395430 atau 017 443 9112....13/1/2014
21Mencari Jurulatih Renang Wanita - Pulau Pinang - Sun 12/Jan/2014 9:33pm
Mencari pekerja dobi di kedai dobi taman pauh jaya. Pekerja tetap..sila call 017 439 5430 pn rohana atau 017 443 9112 bakri
22Marketing Team Member/Trainee - Thu 26/Dec/2013 5:10pm
interested! how to join?
23Pakej Dobi Konsep Baru - Thu 12/Dec/2013 10:39am
email saya rbakri@gmail.com
24Perniagaan Dobi Coin Operated - Thu 21/Nov/2013 2:17pm
saya berminat sila email ke rbakri@gmail.com
25Berminat Untuk Perniagaan Dobi Syiling? - Sat 19/Oct/2013 9:12pm
Saya berminat....call saya 017 443 9112
26Percuma Business Software Kepada Pemilik Syarikat (SSM) - Fri 6/Sep/2013 3:13pm
saya berminat....rbakri@gmail.com
27Super My Plant Food Baja Berteknologi Tinggi - Thu 5/Sep/2013 4:43pm
salam saya pengedar sah SMPF utara...hubungi saya 017 443 9112 atau email rbakri@gmail.com
28Pakej Dobi Konsep Baru - Thu 5/Sep/2013 4:06pm
saya berminat....rbakri@gmail.com 017 443 9112
29Perniagaan Francais Bas Sekolah - Wed 4/Sep/2013 2:35pm
saya berminat....emailkan kepada saya rbakri@gmail.com atau 017 4439112
30Berminat Dgn Bisnes Dobi - Tue 3/Sep/2013 2:51pm
Saya nak buka dobi layan diri didalam kedai dobi saya di taman pauh jaya. Ada sesiapa yang boleh buat rennovation untuk kedai saya tak? Hubungi saya 017 443 9112
31Pencuci Pakaian Pada Harga Borong - Mon 29/Jul/2013 1:54pm
Saya pengusaha dobi drclean berminat. Call saya at 017 443 9112
32Kedai Dobi Layan Diri di Seberang Perai - Wed 24/Jul/2013 8:32am
Tuan Idea dobi menarik jugak idea tuan ni....nanti say check dgn ejen mesin dobi....kut2 depa ada bukak dobi sekitar butterworth...
33Freelancer atau Part Time Quantity Surveyor - Sat 15/Jun/2013 8:14am
Memerlukan Pekerja Part Time di Dobi Dr Clean dengan segera. Kerja menggosok pakaian. Flexible time....boleh kerja ikut jam atau kuantiti menggosok. Hubung 017 439 5430.
34Kedai Dobi Layan Diri di Seberang Perai - Tue 11/Jun/2013 4:51pm
Sheikh google tak boleh bagi jawapan jugak....pening....
35Part Time Butik Tesco Gelugor USM - Sat 8/Jun/2013 12:50pm
Tumpang Iklan: Saya mencari pembantu dobi part time. Dikedai Dobi taman pauh jaya. Hubungi 017 439 5430 dengan segera.
36Pekerja Diperlukan - Sat 8/Jun/2013 12:43pm
Saya memrlukan pekerja part time di kedai dobi di Taman Pauh jaya. Hubung 017 439 5430 dengan segera.
37Pembantu Kedai Dobi Diperlukan - Sat 8/Jun/2013 12:42pm
Part Time atau Full time. Untuk Ironing kita mempunyai steam iron stirovap supaya baju senang digosok. Bekerja dlm aircond.
38Kedai Dobi Layan Diri di Seberang Perai - Thu 6/Jun/2013 10:46pm
nak buat r&d...susah jugak. Ada cadangan?
39Kedai Dobi Layan Diri di Seberang Perai - Tue 4/Jun/2013 5:57pm
kalau kawasan perumahan, ok ka?
40Cari Kerja Area Butterworth - Wed 13/Mar/2013 11:28am
call saya untuk kerja di kedai dobi dr clean taman pauh jaya.
41Produk Pencuci - Mon 4/Mar/2013 11:13pm
sabun dobi ada tak? sabun rendaman dan lain2...]
42Sistem Perakaunan Guna Ms Excel - Mon 24/Dec/2012 10:09am
Salam nak tanya sofatware ni sama dgn Software Rancangan Perniagaan ka? Saya dah beli tapi tak blh digunakan untuk rekod harian... minta hantar yang lebih detail rbakri@gmail.com