Dod Empire smartbiz

Company Profile
NameDod
Forum Nick
Mia Michelle
CompanyDod Empire smartbiz
URLstore.cuckoo.com.my/estore/DodEmpire/
Handphone0166275447
AddressSavanna Executive Suites@ Southville City
Jalan BBLS 2, Bangi
Selangor
43800 Bangi, Selangor
Salam dan salam sejahtera sahabat sekalian, saya ada buat biz Cuckoo, tapi sy tak buat macam orang lain yg perlu jual barang dan tebar flyers sana sini.

Sy buat biz planing cara smart dan bijak, dalam seminggu je dah boleh dpt plg kurang RM750 dan dlm sebuln boleh dpt RM3750 InshaAllah (ada payslip boleh beli rumah, kereta etc).

Biz ni boleh dpt passive income, bukan hanya sekadar jadi agent (free registration 😁) shj. Yg penting dibawah group yg betul.

Kita hanya bantu orang yang kurang duit untuk dpt income yg halal dengan mudah dan dlm masa yg sama tuan akan dpt kedai online sendiri, company bagi lps tuan join nnti😊 best kan, sambil tidur duduk saja pon boleh buat duit manfaat dari kedai kita tu πŸ˜„

InshaAllah xrugi bertindak smart bersama group kami. Kita tolong sama2 kita smp berjaya InshaAllah.
Classifieds
1Membuat Duit Dari Rumah Secara Mudah! (0) - 16 Jul 2014, 11:31am