BZ Force Zurich Takaful


BZ Force App
Company Profile
NameNorma Ahmad
Forum Nick
Norma Ahmad 2
CompanyBZ Force Zurich Takaful
URLyoutu.be/2y5bvRYfU3I
Handphone016-4074338
AddressTaman Teratai Jingga
Jalan Pegawai
Alor Setar
05050 Kedah
BZ Force ialah program rujukan dalam industri takaful insurans yang dikawal selia oleh Bank Negara Malaysia khusus untuk kumpulan M40 dan B40 boleh mendapatkan hibah @ Perlindungan Takaful Tanpa Modal selain peluang menjana pendapatan sampingan cara mudah . Pembayaran polisi adalah terus kepada Zurich Takaful. Komisen rujukan anda dibayar daripada pembayaran komisen jualan polisi insurans dan akan diuruskan oleh Buss Consulting iaitu agensi Zurich Insurance terbesar di Malaysia.

BZ Force adalah kerjasama antara Buss Consulting Group dan Zurich Takaful Malaysia. Buss Consulting Group ialah salah satu agensi insurans terkemuka dalam APAC dan telah wujud di Malaysia sejak tahun 2005. Sebaliknya, Zurich ialah syarikat insurans antarabangsa dengan lebih daripada 30 cawangan di Malaysia, menawarkan pelbagai penyelesaian termasuk Life, General dan insurans Takaful.

Kini melalui program referral BZ Force Zurich berserampang dua mata, orang ramai boleh menikmati manfaat 2 In 1, iaitu menjana pendapatan segera lebih RM19,000 sebulan selama 4 tahun (48 bulan) tanpa perlu pun menjadi agen insuran selain mendapat perlindungan hibah polisi insurans untuk hari tua dengan hanya membuat sekali saja pelaburan serendah RM100.

Muat turun Aplikasi BZ Force Zurich Takaful dari Play Store dan dapatkan akaun percuma dengan memasukkan Referral Code BZ23912 sewaktu proses pendaftaran.

Untuk panduan step by step A ~ Z, kunjungi https://tinyurl.com/ZurichBZForce
Classifieds
1BZ Force Zurich Program Takaful Tanpa Modal untuk B40 M40 (0) - 17 Jan 2023, 6:22am