Andaraya (M) Sdn Bhd

Company Profile
Nameizwan skinwalker
Forum Nick
Mohamad Nurrizwan Bin Ali
CompanyAndaraya (M) Sdn Bhd
URLwww.andaraya.com.my/
Handphone018-7772447
Tel016-9299834
AddressOffice Block 36,
Perjiranan 8, Taman Air Biru,
Pasir Gudang
81700 Johor
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Saya Mohamad Nurrizwan Bin Ali, Pegawai Pemasaran, Andaraya (M) Sdn. Bhd. yg beroperasi di Johor, di mana kami adalah syarikat yang menyediakan perkhidmatan Supply Legal Man Power dari negara sumber. Semua pekerja asing kami adalah terus berdaftar dari syarikat kami.

Syarikat kami juga menyediakan perkhidmatan dokumentasi untuk kelulusan KDN (Pekerja Asing) bagi syarikat yang ingin mengajikan pekerja Asing sendiri.

Selain itu, kami juga membuat renewal permit dengan insurans di mana syarikat tidak perlu bimbang lagi tarikh mati permit dan juga fomema di mana pihak kami akan uruskan sehingga mendapat permit kerja untuk pekerja anda.

Pihak kami juga akan akan bertanggungjawab keatas keseluruhan kontrak untuk pekerja asing. Sebagai majikan mereka di bawah undang-undang dan kontrak perkhidmatan, kami juga akan bertanggungjawab kepada semua pihak berkuasa yang berkaitan.

Perkhidmatan yang kami sediakan:

1) Gaji.
2) Pengangkutan untuk pulang ke kampung.
3) Cukai Perkhidmatan Kastam.
4) Levi, PLKS, Pemprosesan, KDN
5) Fomema
6) Perubatan
7) Insurans
8) Cuti sakit
9) Cuti tahunan
10) Sumbangan kematian ibu bapa
11) Hadiah hari lahir
12) Penginapan dan Pengangkutan
Sila hubungi kami di 018-7772447 untuk temujanji atau sebarang pertanyaan, anda juga bole email terus ke nurrizwan2511@gmail.com .