Faizal 702

Profile
NameFaizal
Forum NickFaizal 702
RegisteredMon 8/Dec/2014 1:22am
Topics by Faizal
1Jawatan Engineer Awam & Kerani Akaun di Alor Setar (2) - Tue 12/Jan/2016 1:14pm
Comments by Faizal
1Mencari Usahawan @ Bakal Usahawan di Negeri Kedah - Thu 24/Nov/2016 12:58am
Haaa tengok... yang cerdik ini TUAN FAKHRY RUKHAINY jugak...berminat nak perkembangkan perniagaan dia. Tiada persoalan negatif apa2 pun macam SUEARMANSHAH & LICKMAN... positifkan la fikiran anda wahai SUEARMANSHAH & LICKMAN kalau anda dua tidak berminat jangan buat kecoh2 dan memberi tanggapan NEGATIF anda berdua kepada ahli majalah.com... biarlah NEGATIF itu memakan diri anda berdua di dalam kehidupan anda sendiri... Hiduplah dengan kehidupan MAKAN GAJI SAMPAI PENCEN, HIDUP X KEMANA DENGAN MAKAN GAJI. Kepada TUAN TANAH pula, boleh jawab dan boleh la membantu TUAN FAKHRY RUKHAINY jika beliau seorang USAHAWAN YANG POSITIF untuk mengembangkan perniagaan beliau.
2Mencari Usahawan @ Bakal Usahawan di Negeri Kedah - Wed 23/Nov/2016 8:24pm
Orang nak tolong orang lain x perlu lah tuan-tuan semua kata macam2 kepada tuan tanah... Tuan tanah ni kira bagus la nak tolong bangsa-bangsa kita yang mengganggur di jalanan, habis universiti tapi tiada pekerjaan, ada idea nak berniaga tetapi tiada modal, nak harapkan KERA jaan bantu mana ada... nak minta loan berniaga mesti ada perniagaan dahulu, mana nak cari modal berniaga dahulu baru boleh minta loan????? Biar habis masa commit dengan tuan tanah sekurang-kurangnya otak berjalan memikirkan nak buat apa dengan hidup daripada commit masa tidur sepanjang hari otak pun mati. Tak begitu LINKMAN?
3Mencari Usahawan @ Bakal Usahawan di Negeri Kedah - Tue 22/Nov/2016 9:17pm
Bagi pandangan saya, ini laman sosial, iklan EN.RAZAK AHMAD hanya untuk membuka peluang pekerjaan / bisnes kepada sesiapa yang tiada pekerjaan. Alamat dan no.telefon memang seharusnya tidak boleh didedahkan di dalam laman sosial, sesiapa yang berminat hanya boleh berhubung melalui email yang diberikan dan kemungkinan EN.RAZAK akan berjumpa dengan orang yang berminat dan memberi peluang kepada mereka.
4Projek Penyelenggaraan RM60juta Direct MOF - Thu 17/Nov/2016 9:31am
Pada pandangan saya yang berpengalaman di dalam bidang kontrak kerajaan selama 15 tahun... projek-projek besar kebiasaannya pak-pak menteri MALAYSIA ni akan balas dulu kepada kroni-kroni2nya. Projek ratus2 ribu pun org dalam jabatan kerajaan buat secara senyap2... Mana ada projek juta-juta iklan open mcm ni bro, melainkan SCAM sahaja. PERCAYALAAAA...
5Mencari Syarikat Kelas A untuk Dijual - Mon 8/Dec/2014 1:43am
lesen g5 untuk dilepaskan * harga rm200k * rekod bagus * serius buyer saja, no broker * whatsapp 0189474048
6Sewa Lesen Kontraktor CIDB yang Mempunyai Kerja Kontraktor - Mon 8/Dec/2014 1:35am
CIDB G5 untuk dilepaskan *harga rm200k * rekod bagus * whatsapp 0189474048 * serius buyer!!
7Lesen Kontraktor Kelas A Untuk Dijual - Mon 8/Dec/2014 1:33am
lesen g5 untuk dijual * harga rm200k * milikan sendiri * whatsapp 0189474048 untuk info * serius buyer only.
8Memproses Lesen Kontraktor CIDB, SPKK & STB - Mon 8/Dec/2014 1:31am
lesen g5 kedah untuk letgo.. *harga rm200k *rekod baik, no blacklist. * whatsapp 0189474048 untuk info. *serius buyer only!!
9Pelaburan Dalam Bidang Pembinaan - Kedah - Mon 8/Dec/2014 1:27am
LESEN G5 SDN. BHD. KEDAH UNTUK DIJUAL *HARGA RM 200K. *REKOD KERJA BAIK *TIADA BLACKLIST *SERIOUS BUYER ONLY !! * WHATSAPP UNTUK INFO LAIN. * WHATSAPP : FAIZAL - 0189474048