Emzy

Profile
Forum NickEmzy
CompanyBonda Gallery Photography
WebsiteFacebookpage: Bonda Gallery Photography
RegisteredSat 3/Oct/2015, 9:06am
Topics by Emzy
1Photographer Nikah Kahwin Murah 2018 - Thu 11/Jan/2018 2:01pm
2Kelas Membaca Pantas untuk Anak-Anak - Wed 15/Nov/2017 11:44am
Comments by Emzy
1Guru KAFA/Tadika di Seri Kembangan Selangor - Sat 18/Nov/2017 5:23pm
DAFTARKAN ANAK-ANAK KE KELAS MEMBACA PANTAS. kelas perseorangan dengan harga yang murah, tetapi hanya belajar one to one dengan guru saja. HANYA RM 200.00 untuk sebulan, sebanyak 8 kali kelas sebulan. seminggu dua sesi. TEMPAT TERHAD. WS 018-3123239. LOKASI. DESA TASIK, BANDAR TASIK SELATAN, SG BESI.
2One-to-One Home Tuition (Selangor/Putrajaya) - Sat 18/Nov/2017 5:17pm
CUTI SEKOLAH DAH MULA.... JOM DAFTAR KELAS INTENSIF PERCUMA. Makluman kepada para ibu bapa, sukacita dimaklumkan bahawa Cikgu Nur akan membuat kelas Bahasa Melayu & B. Inggeris percuma pada tarikh-tarikh berikut:- waktu: 8.00 malam- 10.00 malam 1 Dis. 2017 8 Dis. 2017 15 Dis. 2017 22 Dis. 2017 29 Dis. 2017 Whatsapp ke 018-3123239 untuk pendaftaran. Tiada yuran dikenakan. hanya kos bahan pembelajaran saja dan pendaftaran. #freeclass #kelascutisekolah #programcutisekolah #kelaspercuma KELAS DI DESA TASIK, SG BESI. KELAS MEMBACA SEBULAN 8 KALI KELAS CUMA RM 200 SAJA. KELAS PERSEORANGAN ONE TO ONE DENGAN GURU. PROMOSI HEBAT.
3Idea Bisnes Online - Wed 15/Nov/2017 3:40pm
Soalan 1 : Anda dibelengu oleh masalah kewangan? Soalan 2 : Anda di bebani oleh hutang kereta, hutang rumah, hutang credit card? Jika jawapan diatas adalah YA, dengan hanya install applikasi bijak ini, anda mampu untuk mengubah hidup anda sekelip mata. Saya telah berjaya membayar hutang-hutang saya secara cash apabila saya install applikasi ajaib ini: Tinggal 3 jam lagi sebelum tawaran di tutup.Cepat Cepat! http://j.mp/2jdcfwn
4Keinginan untuk Meniaga Tetapi Xtau nak Niaga Apa - Wed 15/Nov/2017 3:38pm
Saya pernah belajar artificial intelligence semasa saya menuntut dalam bidang kejuruteraan electrical. Saya amat kagum dengan program yang dibuat melalui applikasi ini kerana struktur artificial intelligence nya membuatkan saya tidak perlu runsing untuk membuat duit lagi. Ia telah menukar telefon bimbit saya dari alat komukasi kepada mesin atm anda yang jelas bijak dalam menjana pendapatan sendiri. Sila klik ini untuk mengetahui lebih lanjut http://j.mp/2jdcfwn
5Perkhidmatan Fotografi Outdoor Termurah - Wed 15/Nov/2017 3:33pm
photographer wanita malaysia: RM1499 3 Event Nikah pada hari yg sama atau sehari sebelum Sanding & Outdoor 1 Crystal album (hard cover kaca) 1 Pendrive 8GB FREE Montaj Video FREE Frame + Printed Pictures Unlimited Pictures p/s: For those yang masih tercari-cari photographer utk majlis kahwin pada bulan November 2016- Dis 2017 nanti, bolehlah whatsapp 018-2551775 Book us now ! :D Tempahan Pakej Photography Perkahwinan 2016 Follow us for more updates ! :D 1) Facebook pages : The Emily’s Pictures 2) Telegram channel : @ladiesphotographer 3) Instagram : @theemilyspicture 4) Whatsapp : +6018 3123239 / +6018 2551775 / +6010 7199074
6Perkhidmatan Membuat Tesis dan Tugasan - Wed 15/Nov/2017 3:30pm
KHIDMAT ''GHOSTWRITER'' PELBAGAI BIDANG PENGAJIAN! Valet Tesis & Assignment menawarkan khidmat buat tugasan (assignment), penulisan laporan (report writing), academic writing dan sebagainya dalam pelbagai bidang sains sosial termasuk pendidikan, pengajian perniagaan, pengurusan sumber manusia(HR) dan macam-macam lagi. Selain itu saya juga buat penulisan ucapan dalam bahasa Inggeris dan Malaysia. Bebas plagiat sebab saya pun ada software detect copy and paste (TurnItIn).. Jgn rungsing biar saya settlekan assignment, tuan/puan tumpu pada peperiksaan saja.. Oleh itu, sekiranya berminat untuk mengupah kami, sila whatsapp ke 018-3123239 Elz #upahtulistesis #upahphd #upahmaster #upahdegree #upahdiploma #upahassignment #ghostwriter
7Perkhidmatan Membuat Assigment dan Tesis - Wed 15/Nov/2017 3:28pm
Kami membantu menyiapkan assignment bagi mereka yang tidak mempunyai masa yang cukup untuk menyelesaikan tugasan. Terbuka kepada pelajar SPM, STPM, SIJIL, DIPLOMA, IJAZAH, dan SARJANA serta PHD seperti PJJ (OUM, PPG, PKPG, KDP ) dan pelajar SEPENUH MASA. Assignment Tugasan / Jurnal / Tesis termasuk : Hubungan etnik, bahasa melayu, kemahiran berfikir, pendidikan jasmani , pgsr, pendidikan, pendidikan, pengajian perniagaan, pengurusan sumber manusia(hr), ekonomi, pengajian perniagaan, pengurusan perniagaan, pentadbiran perniagaan, pemasaran, pengurusan sumber manusia, pentadbiran awam, pentadbiran korperat, mass communication,kesihatan dan lain lain lagi. Whatsapp ke 018-3123239 El #ghostwriter #upahtesis
8Service Final Year Project (Fyp - Wed 15/Nov/2017 3:26pm
Valet Tesis & Assignment Pasti ramai pelajar di luar sana yang sibuk berkerja, outstation, dsb namun masih perlu menyiapkan tugasan/assignment terutamanya mereka yang mengambil PJJ (@part time student). Admin and team boleh meringankan beban tugasan anda kerana saya ada menawarkan khidmat menyiapkan tugasan untuk pelbagai topik/kursus. Tawaran ini terbuka kepada semua pelajar institusi awam/swasta bagi peringkat diploma, degree, Master & phd. Tugasan boleh dibuat dalam English@BM. Ws admin ke 018-3123239 El #upahtesisdanassignment
9Perkhidmatan Menaip/Typing Service (013-4750799) - Wed 15/Nov/2017 3:24pm
ANDA TIDAK CUKUP MASA UNTUK MENYIAPKAN ASSIGNMENT/ TESIS ANDA ? ASSIGNMENT/TESIS ANDA TERLAMPAU SUSAH , PAYAH NAK BUAT ? ANDA TAK TAU NAK BUAT ASSIGNMENT/TESIS? ATAU MALAS ? So lets assign me as your assignment/thesis writer ! All infos will kept well :D Whatsapp 018-3123239 Harga berbaloi beserta dengan khidmat konsultasi. #upahbuattesis #upahassignment #ghostwritermalaysia
10Perkhidmatan DSLR Photo Print Photobooth dan Instagram Instant Photoprint Kiosk - Wed 15/Nov/2017 3:19pm
****PROMOSI WEDDING PHOTOGRAPHY hanya Rm 1299 untuk nikah + sanding dan kasi free outdoor. majlis sama sehari atau selang sehari ja. Harga murah dah ni... sebab...Cik Yani bagi Crystal Album tau.. memang terbaik dalam pasaran.jurufoto muslimah lagi.. siap bagi pendrive 8gb dan Frame besar dengan gambar sekali. Boleh wasap Cik Yani ok, 018-2551775. Cik Yani cover satu Malaysia. 1) Facebook pages : The Emily's Pictures 2) Telegram channel : @ladiesphotographer 3) Instagram : @theemilyspicture 4) Whatsapp : +6018 3123239 / +6018 2551775 / +6010 7199074 #weddingphotographer #wedding #photography #jurufotowanita #photographermuslimah #ladiesphotographer #tunang #pakejtunang #pakejbajet #pakejfotografibajet2016 #malaysia #jurugambarperempuan #photographerperak #photographerperempuan #promosi2016 #photographerKL #photographerselangor #photographerkedah #photographermalaysia #photographerperkahwinan #weddingphotography2017 #pakejfotografi2017 #photographernegerisembilan #photographermelaka #photographerjohor #photographerperlis #photographerterengganu #photographerpahang #photographerkelantan #photographerlangkawi #photographerpenang #pakejphotographymurah
11Ayam Kampung Segar Area Johor - Sun 2/Jul/2017 6:20pm
Assalamualaikum. Khususnya sekitar KUALA LUMPUR, MUAR, TANGKAK, PAGOH AYAM KAMPUNG GRED AAA. (BERAT SEKITAR 1.5KG SEKOR) Saya ada supply ayam kampung. Ayam-ayam ini tidak disuntik dan dibela di tempat yang bersih, dan selamat. ****Harga ayam boleh bicang kalau ambil banyak2/borong. Harga ayam bergantung pada berat ayam. BERAT AYAM SEKITAR 1.5- 1.8KG HARGA AYAM YANG DAH DIPROSES RM 15 SEKILO. HARGA AYAM HIDUP RM 12 SEKILO. PEMBELIAN LEBIH DARI 7 EKOR BOLEH RUNDING DELIVERY. SEDIKIT CAS PENGANGKUTAN. 010-7199074. SUZANA 018-2551775 Nurul Izyanni #supplierayammuar #supplierayamkampungpagoh #ayamkampung #supplierayamkampungjohor #supplierayamkampungKL