Zam Ks

Profile
Forum NickZam Ks
RegisteredTue 7/Aug/2012, 9:20pm
Topics by Zam Ks
1Buat Duit Dengan Readward. (1) - Thu 14/Feb/2019 12:38pm
2Pendapatan Santai Free Registration (7) - Wed 9/Jan/2019 7:14am
3Jualan Clearance Stock! (3) - Mon 30/Jul/2018 12:16pm
4Pemborong 11 Pcs Toolkit (6) - Mon 28/May/2018 1:26pm
5Calling for Owner Premis Perniagaan Sekitar Shah Alam - Consignment/Vendor (1) - Mon 11/Dec/2017 9:10am
6Geng Borong China (2) - Sat 16/Sep/2017 10:53am
7Geng Borong China (1) - Mon 14/Aug/2017 12:54pm
8Delivery Nasi Kukus Pandan - Mon 27/Feb/2017 10:25am
9Nasik Kukus Pandan Delivery - Mon 2/Jan/2017 1:36pm
10Delivery Nasi Kukus Pandan Sekitar Shah Alam - Wed 14/Dec/2016 2:01pm
11Keajaiban Skincare Dalam Satu Botol: Serum Magic Spell By Haifahakim - Tue 12/Jan/2016 12:17pm
12Google Business View Kini di Malaysia - Wed 5/Aug/2015 9:58am
13Perfume Al Habib. Modal Rendah Margin Untung Tinggi (3) - Thu 2/Jul/2015 9:29am
14Jualan Borong Perfume Al-Habib - Thu 23/Apr/2015 9:41am
15Nasi Kerabu dan Laksam Express - Shah Alam - Wed 4/Mar/2015 2:04pm
16Kedai untuk Dijual. Bazar Tengku Anis - Kota Bharu (2) - Thu 15/Jan/2015 10:19am
17Ayam Kampung Borong/Consignment. (1) - Wed 10/Dec/2014 12:22pm
18Casio Lap Memory 120 Nos Cndition With Japan Tag. (1) - Mon 29/Sep/2014 12:37pm
19Pakej Catering + Free Canopy dan Bnyk Lagi. - Thu 14/Aug/2014 8:55am
20Jam Original Brand Motorsport Dari Jepun. (3) - Wed 19/Mar/2014 1:53pm
21Van/Econovan Dicari. Budget Bwh 5k (3) - Thu 13/Feb/2014 9:10am
22Kedai untuk Disewa di Bazar Tengku Anis - Kota Bharu (3) - Wed 4/Dec/2013 2:43pm
23Jam Tangan Meter RPM LED. (42) - Wed 1/May/2013 10:23am
24Integra DC5 Sambung Bayar. (6) - Thu 18/Oct/2012 9:45am
25Agen Proton. (5) - Wed 8/Aug/2012 2:00pm
Comments by Zam Ks
1Pendapatan Santai Free Registration - Thu 7/Feb/2019 12:39pm
Ingt kan tipu applikasi ni..rupa² betul laaaa duit masuk akaun oiiii...baru je 4 hari main app ni, dah dapat tebus RM350.00 terus masuk dalam bank. Hari first join app ni cuba tebus rm1 trnyata sungguh masuk akaun kita... Mai hari ke-4 tebuS lgi dapt 450... Syoknyaaaaa....Tak perlu keluar modal. Bukan lazada/skim/pelaburan. Android sahaja. Siapa NAK ???? nanti saya ajar step lengkap untuk tebus. App ni masih tak ramai tahu. So ni lah peluang utk kumpul duit. Sehari maksimum boleh tebus RM100 je. Jangan tunggu lama terus daftar 👍🏻 Copy paste link di BAWAH: http://shoutu.gujiaqiaomu.xyz/download-h5/DownloadMe.html?ggc=1018730
2Pendapatan Santai Free Registration - Wed 30/Jan/2019 9:31am
Ingt kan tipu applikasi ni..rupa² betul laaaa duit masuk akaun oiiii...baru je 4 hari main app ni, dah dapat tebus RM350.00 terus masuk dalam bank. Hari first join app ni cuba tebus rm1 trnyata sungguh masuk akaun kita... Mai hari ke-4 tebuS lgi dapt 450... Syoknyaaaaa....Tak perlu keluar modal. Bukan lazada/skim/pelaburan. Android sahaja. Siapa NAK ???? nanti saya ajar step lengkap untuk tebus. App ni masih tak ramai tahu. So ni lah peluang utk kumpul duit. Sehari maksimum boleh tebus RM100 je. Jangan tunggu lama terus daftar 👍🏻 Copy paste link di BAWAH: http://shoutu.gujiaqiaomu.xyz/download-h5/DownloadMe.html?ggc=1018730
3Pendapatan Santai Free Registration - Sat 12/Jan/2019 8:07pm
Cepat whats ap sy laju2 019-6312240
4Pendapatan Santai Free Registration - Fri 11/Jan/2019 7:34pm
Ingt kan tipu applikasi ni..rupa² betul laaaa duit masuk akaun oiiii...baru je 4 hari main app ni, dah dapat tebus RM350.00 terus masuk dalam bank. Hari first join app ni cuba tebus rm1 trnyata sungguh masuk akaun kita... Mai hari ke-4 tebuS lgi dapt 450... Syoknyaaaaa....Tak perlu keluar modal. Bukan lazada/skim/pelaburan. Android sahaja. Siapa NAK ???? nanti saya ajar step lengkap untuk tebus. App ni masih tak ramai tahu. So ni lah peluang utk kumpul duit. Sehari maksimum boleh tebus RM100 je. Jangan tunggu lama terus daftar 👍🏻 Copy paste link di BAWAH: http://shoutu.gujiaqiaomu.xyz/download-h5/DownloadMe.html?ggc=1018730
5Pendapatan Santai Free Registration - Thu 10/Jan/2019 7:44pm
Penyertaan semakin bertambah dari hari ke hari..rebut peluang sekarang whats app saya 019-6312240
6Pendapatan Santai Free Registration - Wed 9/Jan/2019 2:21pm
Pembetulan..link sperti yg di BAWAH ya: http://shoutu.gujiaqiaomu.xyz/download-h5/DownloadMe.html?ggc=1018730
7Jualan Clearance Stock! - Fri 17/Aug/2018 12:57pm
JUALAN CLEARANCE STOCK!!! Blueberry facemask rm2/pkt Anti-slip sticky mat rm5/pcs 3 in 1 portable port charger rm5/pcs APPLE Car air freshner rm4/pcs Whats app link: www.wasap.my/60196312240/baranglelong
8Jualan Clearance Stock! - Mon 13/Aug/2018 11:56pm
JUALAN CLEARANCE STOCK!!! PN-303 USB fast charging rm5/pcs Blueberry facemask rm2/pkt Anti-slip sticky mat rm5/pcs 3 in 1 portable port charger rm5/pcs APPLE Car air freshner rm4/pcs Whats app link: www.wasap.my/60196312240/baranglelong
9Jualan Clearance Stock! - Fri 3/Aug/2018 9:20pm
UALAN CLEARANCE STOCK!!! PN-303 USB fast charging rm5/pcs Blueberry facemask rm2/pkt Anti-slip sticky mat rm5/pcs 3 in 1 portable port charger rm5/pcs APPLE Car air freshner rm4/pcs Whats app link: www.wasap.my/60196312240/baranglelong
10Pemborong 11 Pcs Toolkit - Sun 29/Jul/2018 12:05pm
JUALAN CLEARANCE STOCK!!! PN-303 USB fast charging rm5/pcs Blueberry facemask rm2/pkt Anti-slip sticky mat rm5/pcs 3 in 1 portable port charger rm5/pcs APPLE Car air freshner rm4/pcs Whats app link: www.wasap.my/60196312240/baranglelong
11Mencari Pekerjaan Area Ipoh - Thu 19/Jul/2018 4:36am
Jualan borong PN-303 usb fast charging cable rm5 min borong 10 pcs... Whats app saya 019-6312240(zam)
12Supply Barang2 Aksesori HP & Tablet Persendirian - Tue 10/Jul/2018 11:18pm
Jualan borong cable PN-303 fast charging hanya rm5 min borong 10pcs.. Whats app 019-6312240(zam)
13Pembekal Aksesori Handphone Secara Borong - Tue 10/Jul/2018 2:51am
Maaf tuan tanah tumpang iklan.., Borong cable PN-303 USB fast chrging serendah rm6/pcs....whats app 019-6312240
14Mencari Supplier Barangan Doorgift - Sat 7/Jul/2018 10:33am
Saya ada membekalkan Apple Car Air Freshner hrga borong serendah rm5.20/pcs borong min 10pcs.. Untuk maklumat lanjut mohin whats app saya 019-6312240(zam)
15Female Keyboardist Wanted/Keyboardist Wanita Dikehendaki! (KL) - Sat 7/Jul/2018 10:02am
Maaf tumpang iklan.. Saya juga mncari drummer utk jamming2 santai brsama saya,,lagu rock kapak dll.,kalau nak tarik mmber2 gitarist dan bassit yg lain pun xde masalah., Saya duk area Shah Alam..sahabat2 yg berminat bole direct whats app saya 019-6312240(zam)
16Pemborong 11 Pcs Toolkit - Sat 7/Jul/2018 9:59am
JUALAN CLEARANCE STOCK!!! As salam dan salam sejahtera diucapkan kepada seluruh warga Majalah.com Malam ini start pukul 8.30-9.30 malam saya skan berada di Shell Seksyen 17(tepi stesen bas lama) Di bawah senarai barang2 jualan saya dgn hrga confirm pecah kepala punya!!! 1-Universal 3 port charger:hrga rm7 borong 3 unit rm20 2-PN-303 USB fast charging(android):rm6 borong 4 unit rm20 3-APPLE Car Air Freshener:rm8 borong 4 unit rm30 4-Anti slip Sticky Mat:rm7 borong 3 unit rm20 5-11 pcs Toolkit for Handphone:rm6 borong 4 unit rm20 JOM semua kita meriahkan lagi acara ini.,, Untuk tempahan awal dan maklumat lanjut mohon whats app saya ya: www.wasap.my/60196312240/clearancesale www.wasap.my/60196312240/clearancesale www.wasap.my/60196312240/clearancesale
17Mencari Rakan Kongsi Untuk Berniaga! - Sun 1/Jul/2018 3:03pm
Tumpang iklan tuan tanah... Saya ada membekalkan beberapa produk hot utk berurusniaga secara borong/consignment,, Untuk maklumat lanjut mohon whats app saya 019-6312240
18Mencari Kerja Sambilan Shah Alam - Sun 1/Jul/2018 2:28pm
Jom sertai team dropship kami sekarang untuk pelbagai produk mudah jual ready stock.. Whats app saya 019-6312240(zam) kami beroperasi sekitar Shah Alam..
19Mencari Peluang Peniagaan - Kerja Dirumah - Tue 26/Jun/2018 12:38pm
Jom serrtai team dropshipper kami..whats app 019-6312240
20Mencari Kerja Part Time di Rumah - Tue 26/Jun/2018 12:36pm
Join team dropshipper kami bnyk reward menanti untuk dropshipper yg brjaya achieve target sale., Maklumat lanjut copy paste link di bawah utk di add masuk ke dalam group whats app kami: www.wasap.my/60196312240/dropshipper
21(Vendor Wanted) - Slot Vendor untuk Promosikan Produk Anda Hanya RM60 Jerr Sebulan - Fri 22/Jun/2018 8:55pm
Clarissa pls whats app saya 019-6312240 saya brminat
22Carwash di Ampang Ingin Dijual - Thu 21/Jun/2018 12:19pm
Tumpang iklan... Saya ada membekalkan produk yg bersesuaian utk diletakkan di tapak carwash..jualan adalah secara borong/consignment.. Kepada pemilik car wash yg brminat mohon hubungi saya 019-6312240(zam) untuk berurusan...
23Pembekal Spare Part Aircond Kereta - Thu 21/Jun/2018 11:40am
Salam..tumpang iklan. Kepada yg ingin memborong car perfume yg comel brand Apple bole whats app saya 019-6312240 Hrga borong terbaik rm4.60 utk borong min 10pcs
24Pemborong 11 Pcs Toolkit - Thu 21/Jun/2018 11:30am
Berminat utk menyertai team dropship kami???Pelbagai pilihan produk hot selling dan terbaru.. Whats app saya utk maklumat lanjut di talian 019-6312240
25Pemborong 11 Pcs Toolkit - Thu 21/Jun/2018 11:26am
Saya juga ada membekalkan car perfume air freshner hrga borong serendah rm4.60 utk borong min 10pcs... Untuk keterangan lanjut dan detail brgambar pls whats app saya 019-6312240(zam)
26Calling for Owner Premis Perniagaan Sekitar Shah Alam - Consignment/Vendor - Thu 14/Jun/2018 4:42pm
Saya mencari pemilik kedai handphone dan aksesori untuk bekerjasama dgn saya dalam memasarakn plbagai jnis produk ready stok secara sistem consignment/jualan borong... Berminat boleh direct whats app saya 019-6312240(zam)
27Budi yang Baik Dibalas Baik, Sopan dan Santun Amalan Mulia, Bulan Sabit dan Roket Dah Naik, Semoga Rakyat Hidup Berbahagia. - Wed 13/Jun/2018 4:20am
0196312240
28Fresh Graduates Degree Jangan Memilih Kerja Sangat - Wed 13/Jun/2018 4:17am
Pendapatan santai2 je masyuk dgn mnjadi agen dropshipper kami..plbagai produk market selling dan hot kami tawarkan antra yg terhangat joystick PUBG.. Whats app saya: www.wasap.my/60196312240/agendropshipper
29Pemborong Accessories Handphone Murah2x - Area Kuala Lumpur - Fri 8/Jun/2018 12:18pm
11 pcs Toolkit for Handphone.. Description: Professional screwdrivers allow you to open cover of mobile phones easily and without damage to the phone cover; It includes 2 scrapers, 2 picks, 1 needle, 5 mini screwdrivers and 1 suction cup. You can choose the suitable tools freely according to your needs. Great tool set for collecting or everyday use; Compatibe with: For iPhone 4 4S 5 5s 6,6Plus, iPod Touch,For Samsung galaxy,For Nokia Lumia, For htc, For Moto, For Sony, ect. Quantity: 11pcs Whats app saya(zam) 019-6312240 untuk hrga borong terbaik sempena raya...ready stock
30Mencari Peluang Peniagaan - Kerja Dirumah - Thu 7/Jun/2018 12:49am
Borong 11pcs Toolkit dgn modal yg rendah..maklumat lanjut mohon whats app saya 019-6312240
31Pemborong 11 Pcs Toolkit - Mon 4/Jun/2018 8:05pm
PN-303 USB fast charging cable rm5.20 min borong 10 set.. Whats app saya 019-6312240(zam)
32Mencari Supplier Smartphone New Import US Set - Sat 2/Jun/2018 8:03pm
As salam dan salam sejahtera... Saya zam dari shah alam ada membekalkan pelbagai aksesori handphone..yg terlaris sekarang joystick mobile utk PUBG gamers.. Mohon whats app saya 019-6312240 utk urusan yg lebih lanjut..,thanx
33Jom Bisnes dan Rakan Kongsi - Thu 31/May/2018 8:00pm
Jom sertai team saya terbuka kepada semua dropshipper di seluruh Malaysia... Kami mnawarkan bnyk benefit sprti ilmu membuat marketing dgn betul,produk yg laku keras dll.. Maklumat lanjut bole join group whats app di sini: https://chat.whatsapp.com/CbJlg7ecfGcG6OHSVuSi3H
34Group Whatsapp Pembekal, Pemborong, Peniaga Sayur-Sayuran 1 Malaya - Wed 30/May/2018 9:33pm
0196312240
35Mencari Kerja Kosong Full Time atau Pun Part Time - Wed 30/May/2018 9:27pm
Agen dropshipper full time/part time kini di buka utk seluruh rakyat malaysia yg berminat.. Semua produk ready stock dijamin hot dan Insya Allah senang dijual..maklumat lanjut pls whats app saya 019-6312240
36Mencari Supplier Accessories Handphone Termurah - Tue 29/May/2018 10:31pm
🔥 Anda peminat permainan PUBG mobile? 🔥 Hendak bermain baik dan menang selalu? =================================== KELEBIHAN TOOL INI =================================== ❗Anda akan bermain pantas dan lincah ❗Anda boleh berlari, duduk dan menembak secara serentak ❗Sasaran anda akan lebih tepat lagi.🎯 ❗Anda akan berasa seperti bermain di PS4 atau Xbox. =================================== Ramai dah cuba dan PUASHATI menggunakan tool ini.👍👍 Detail; ✅ 1 pair V3.0 PUBG ROS Joystick Mobile Phone Shooting Games ✅ Version ini boleh letakkan jari sentiasa tanpa menyebabkan pergerakan yg tidak dikehendaki (penting)❗ ✅ Support untuk semua device touch skrin Android/IOS ✅ Tiada limit ketebalan telefon ✅ Recommend untuk telefon bersaiz skrin 4.6 - 6.5 inci ✅ Tidak limit pada PUBG sahaja, ROS dan lain2 action shooter game juga boleh ❌Tiada bateri diperlukan =================================== Wassap cepat!!~ . www.wasap.my/60196312240/v3.pshooter . www.wasap.my/60196312240/v3.0shooter . www.wasap.my/60196312240/v3.0shooter......
37Pemborong 11 Pcs Toolkit - Mon 28/May/2018 9:44pm
🔥 Anda peminat permainan PUBG mobile? 🔥 Hendak bermain baik dan menang selalu? =================================== KELEBIHAN TOOL INI =================================== ❗Anda akan bermain pantas dan lincah ❗Anda boleh berlari, duduk dan menembak secara serentak ❗Sasaran anda akan lebih tepat lagi.🎯 ❗Anda akan berasa seperti bermain di PS4 atau Xbox. =================================== Ramai dah cuba dan PUASHATI menggunakan tool ini.👍👍 Detail; ✅ 1 pair V3.0 PUBG ROS Joystick Mobile Phone Shooting Games ✅ Version ini boleh letakkan jari sentiasa tanpa menyebabkan pergerakan yg tidak dikehendaki (penting)❗ ✅ Support untuk semua device touch skrin Android/IOS ✅ Tiada limit ketebalan telefon ✅ Recommend untuk telefon bersaiz skrin 4.6 - 6.5 inci ✅ Tidak limit pada PUBG sahaja, ROS dan lain2 action shooter game juga boleh ❌Tiada bateri diperlukan =================================== Wassap cepat!!~ . www.wasap.my/60196312240/v3.pshooter . www.wasap.my/60196312240/v3.0shooter . www.wasap.my/60196312240/v3.0shooter....
38Event Bulan Puasa Galaraya 2018 - Stadium Malawati Shah Alam - Fri 27/Apr/2018 7:23pm
Pemborong 3 LAYER KOREAN FACEMASK...modal rendah margin untung tinggi.. Whats app link: www.wasap.my/+60196312240
39Mencari Pembekal untuk Kedai Runcit - Sun 25/Mar/2018 12:27am
Saya pmbekal 3 layer korean mask..hubungi saya 0196312240-zam
40Group Wassap Bisnes - 0139238084 - Mon 21/Aug/2017 1:22pm
Dropship/borong sabun original honey glow kini dibuka..what's app sy 019-6312240(Zam)
41Borong dan Dan Dropship Tudung Harga Serendah RM 3 Sahaja! - Sat 19/Aug/2017 5:14am
Dropship honey glow original..what's app 019-6312240
42Saya Sedang Mencari Kerja (Freelance) - Sat 19/Aug/2017 5:06am
Honey glow original kini dibuka utk jualan borong/dropship..kuota utk 10 orang yg serious sahaja What's app saya 019-6312240
43Mencari Kerja Part Time - Kepala Batas - Sat 19/Aug/2017 5:03am
Join group borong/dropship kami semntra kuota belum penuh lagi: https://chat.whatsapp.com/CbJlg7ecfGcG6OHSVuSi3H Maklumat lanjut what's app 019-6312240
44Mencari Pemborong. - Sat 19/Aug/2017 4:57am
Honey glow original kini dibuka utk borong/dropship. What's app sy 019-6312240
45Urgent: Mencari Pembekal Barangan Bayi di Selangor/KL - Sat 19/Aug/2017 4:54am
Honey glow original kini dibuka dengan hrga borong trbaik..what's app 019-6312240
46Lubuk Borong Whatsapp Group - Tue 15/Aug/2017 1:07pm
0196312240
47Selamat Hari Raya Aidilfitri 2017! - Wed 28/Jun/2017 11:34pm
Saya merupakan pembekal ORIGINAL Pineng PN-303 Micro USB jualan borong min 10 pcs-rm5/pcs..whats app sy 019-6312240
48Mencari Perniagaan Dengan Modal Kecil - Wed 28/Jun/2017 10:49am
Seller/supplier aksesori handphone dan juga gadget terkini.. Berminat bole what's app sy 0196312240
49Perlukan Barang untuk di Jual - Wed 28/Jun/2017 10:46am
Sy merupakan pembekal dan juga seller aksesori handphone dan juga gadget yg terkini..untuk mendapatkan senarai produk Baru yg hot Dan terkini anda semua dijemput join grup what's app sy di sini: https://chat.whatsapp.com/CbJlg7ecfGcG6OHSVuSi3H
50Bisnes Kedai Handphone dan Aksesori HP Secara Online - Wed 28/Jun/2017 10:42am
What's app sy utk mendapatkan stock borong aksesori handphone dan juga gadget terkini hot yg lain.. Layari: https://carousell.com/walla_shoppe What's app link: www.wasap.my/+60196312240