Razif Idris 2

Profile
NameRazif Idris
Forum NickRazif Idris 2
RegisteredThu 11/Jun/2015, 12:51pm
Topics by Razif Idris
1Mesin Soft Ice Cream (Berdiri) untuk Dijual RM1.5k - Rawang - Wed 19/Dec/2018 2:29pm
2Mencari Pekerjaan. Diploma in Manufacturing (Mechanical) Pengalaman Lebih 10 Tahun (1) - Fri 27/Jul/2018 11:56am
3Dropship Wanted: Tonik Rambut No. 1-Merawat Rambut Gugur, Botak, Jarang, Kelemumur dan Uban (3) - Fri 24/Mar/2017 2:07pm
4Mencari Seorang Bassist Berbakat Area Kuala Lumpur or Selangor - Fri 17/Feb/2017 11:07am
5Tempahan Spaghetti Bolognese dan Set Ayam Penyet Power KL/Sel - Wed 13/Jul/2016 11:06am
6Perkhidmatan Busking/Live Band di Sebarang Majlis/Cafe - Mon 16/May/2016 11:19am
7Ingin Melabur RM5k. MLM/Affiliate/Cari Orang dan Seangkatan Dengannya Tida Dilayan. (9) - Wed 5/Aug/2015 2:04pm
8Hubungi Saya Agen Hartanah Berdaftar - KL dan Selangor (1) - Tue 30/Jun/2015 12:03pm
9Jom ke Page Hartanahsentral.com untuk Listing Terkini Hartanah di Sekitar Kuala Lumpur dan Selangor (2) - Tue 30/Jun/2015 11:48am
10Hartanahsentral.com FB Page untuk Semua - Agent/Penjual/Pembeli untuk Iklankan Property (5) - Thu 11/Jun/2015 1:07pm
Comments by Razif Idris
1Pekerja Am Sambilan Diperlukan di KL (Base On Project) - Kerja Kayu, Craft, Mural Dll - Thu 31/Jan/2019 1:45pm
dah email dah wasap..takde respon ape pun!
2Mencari Penyanyi/Vokalis - Studio di Shah Alam - Thu 3/Jan/2019 3:03pm
nk join sbgai gitaris bole?011 5121 0381
3Cari Seseorang yang Membuat Servis Install Frame Gambar di Dinding Pejabat - Fri 18/May/2018 4:16pm
rm150.. whatsapp 011.5121.0381 (ajib)
4Typist Diperlukan! - Fri 18/May/2018 4:00pm
razifidris@gmail.com 011.5121.0381
5Berpeluang Bekerja Diatas Kapal - Tue 17/Jan/2017 2:12pm
011-5121 0381 (call/whatsapp) - berpengalaman dalam teknikal dan kejuruteraan - juga bekerja sebagai pemuzik sambilan
6Cari Tapak Niaga/Kiosk/Booth dan Sebagainya - Fri 19/Aug/2016 3:58pm
jangan bergaduh...rezki di tgn tuhan walau dimana pun kita brniaga kalau tuhan dh set rezki kita kt situ, tetap akan ada walaupn sewa mahal..maaflah sy bukan backup sesiapa, tapi bagi saya 1) barang mydin tidaklah murah seperti yg disangka..ada lagi tempat yg lg murah dr mydin (bergantung pd produk).. 2) walapun ada produk dia yg murah, tp quality takde jaminan(brgantung pd produk) bagi saya, kalau mampu, sewa lah...kalau x manpu, senyap saja. carilah tempat lain yg sesuai dengan modal yg ada..dari duk bergaduh sesama melayu, baik fikirkan cara nk kembangkan prniagaan...duk sembang2 bnyk kt sini, kerja tak jalan jugak..nanti rugi, xbole nk cover sewa, dh ngamuk lg..assalamualaikum
7Jawatan Kosong Segera - Mon 18/Jul/2016 9:39am
email done : razifidris@gmail.com
8Dobi N Barber Shop utk Dilepaskan - Sat 11/Jun/2016 4:47pm
org melayu kita ni tak abih2 ngan dengki mendengki je.die nk jual kedai die.ape yg lemau sgt..username dh sedap ade ''imam'' kt depan.tapi ati busuk.adoiiii..sedih melayu kita mcm ni
9Hartanahsentral.com FB Page untuk Semua - Agent/Penjual/Pembeli untuk Iklankan Property - Thu 18/Jun/2015 2:35pm
boleh tak jadi masaalah.cuma prefer pada yang di cemtral region lagi digalakkan..takpe luar kawasan pun tak pe.tujuan saya utk memeriahkan page ni shj dan berkongsi2 info