Naz83

Profile
NameNazz
Forum NickNaz83
RegisteredSat 3/Mar/2012, 11:58pm
Topics by Nazz
Comments by Nazz
1Stiker Syahadah (EL) Electroluminescent Paper Cermin Belakang Belakang Kereta. Sambung ke Lampu Brek Ketiga. - Thu 20/Dec/2012 11:18pm
Email kat saya ok.. nazri.irzan@yahoo.com
2Membuka Kedai Serbaneka RM2 - Wed 15/Aug/2012 9:30pm
En Hairul, saya nak juaga katalog.. nazri.irzan@yahoo.com
3Saya Adalah Pembekal Keronsang dan Butang Baju Melayu Harga Murah Gile. - Sun 12/Aug/2012 10:33pm
Nazri.irzan@yahoo.com Butang baju melayu berbentuk keris ada tak?
4Pembekal Oren Sport - Banting - Wed 9/May/2012 11:35am
email saya katalog tshirt 100% cotton. dgn harga skali ok. nazri.irzan@yahoo.com
5Key Chain Jualan Borong Sahaja - Sat 7/Apr/2012 7:39pm
saya nak katalog dan harga borong skali boleh? nazri.irzan@yahoo.com
6Pemborong Keychain - Sat 7/Apr/2012 6:26pm
send kat saya katalog n harga.. nazri.irzan@yahoo.com
7Mencari Pemborong Jersey & T-Shirt - Sat 24/Mar/2012 11:38pm
saya pun tengah cari t-shirt adidas,nike dll.. barang thailan pun ok gak.. tapi saya nak t-shirt tu ada TAG kat kolar.. ada2 sapa boleh supply??? saya nak ambik banyak ni kalau kena dgn harga nya.. email kat saya katalog n harga borong nazri.irzan@yahoo.com
8Pemborong T-Shirt di Bawah RM10 - Sat 24/Mar/2012 10:46am
tolong email katalog & harga jersi..nazri.irzan@yahoo.com. saya mencari kalau ada sapa2 yg jual t-shirt adidas,nike dan lain2, boleh juga email saya.. tapi saya nak t-shirt yg ada TAG kat kolar.... call/sms : 0148973880
9Pemborong Pakaian Terus Dari Kilang, Pakaian Lelaki, Wanita dan Kanak-Kanak Bermula Dari RM 4.00 - Wed 21/Mar/2012 3:27pm
bro, email katalog.. sya berminat.. nazri.irzan@yahoo.com
10Pembekal New Era Caps, Full Caps & Fashion Caps - Mon 12/Mar/2012 1:40pm
saya berminat.. email saya katalog n harha ok.. nazri.irzan@yahoo.com
11Ingin Menjadi Pemborong Kerongsang - Sat 10/Mar/2012 9:17pm
saya berminat.. email saya ok.. nazri.irzan@yahoo.com
12Cap Atau Topi Berjenama Jual Borong - Fri 9/Mar/2012 7:14am
email katalog ok.. nazri.irzan@yahoo.com
13Cermin Mata Hitam dan Pelbagai Paten RM7 - Wed 7/Mar/2012 4:20pm
tolong email katalog dan harga ok.. nazri.irzan@yahoo.com
14Pembekal Pakaian Sukan Berjenama Terus Dari Kilang. - Wed 7/Mar/2012 1:46pm
saya berminat, email katalog boleh? nazri.irzan@yahoo.com
15Pembekal T-Shirt Branded RM6 - Wed 7/Mar/2012 1:33pm
nazri.irzan@yahoo.com
16Pembekal T-Shirt Branded RM6 - Wed 7/Mar/2012 1:30pm
saya berminat, boleh email katalog pd saya?
17Pengedar Minyak Wangi Tanpa Alkohol Gred A - Murah & Berbaloi - Sun 4/Mar/2012 12:05am
saya juga berminat, emailkan katalog ke nazri.irzan@yahoo.com ye... tq...