Nawalfisya

Profile
NamePn Sya
Forum NickNawalfisya
Handphone012-9912841
CompanyNawal Enterprise
WebsiteNawal Herbal Beauty
URLnawalherbalbeauty.com
RegisteredFri 22/Jan/2010, 11:15pm
Topics by Pn Sya
1Dropship Nawal Herbal Beauty (2) - Mon 15/Jul/2013 7:45am
2Nawal Herbal Beauty: Stokis dan Pengedar Dr Seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore Diperlukan! (3) - Thu 30/May/2013 2:02pm
3Jualan Pengenalan 30% - 50% Produk Nawal Herbal Beauty Sempena Pembukaan Pusat Jualan! (2) - Sat 19/Jan/2013 12:53pm
4Nikmat Mandi Herba - Jualan Runcit dan Borong Produk Nawal Herbal Beauty (1) - Sat 8/Dec/2012 1:15pm
5Produk Saunamu & Nawal Herbal Beauty Mencari Agen Dropship, Tanpa Yuran dan Tanpa Bayaran Sesen Pun. Hanya Promote Produk :) (12) - Wed 24/Oct/2012 12:02pm
6Video Marketing (5) - Fri 6/Jul/2012 11:25am
7Pati Serai Wangi (13) - Wed 25/Apr/2012 1:57pm
8Jualan Raya 2011 - Biskut Raya dan Kek Lapis Sarawak Nisha Cookies! - Tue 9/Aug/2011 9:28am
9Jom Join Bisnes E-cosway! (10) - Sat 11/Jun/2011 2:43pm
10Nak Dapat 1 Set Sauna Diamon Free & Cash RM50? (2) - Sun 16/Jan/2011 8:32pm
11Mall E-Shop @ Wish'S - Sun 21/Nov/2010 9:58am
12Homestay Hajah Lin - Kota Bharu - Sun 21/Nov/2010 9:50am
13Ahli Sauna D Home Sgt Diperlukan Skrg! (18) - Mon 11/Oct/2010 8:16am
14Promosi! Promosi! 7 Jenis Set Sauna Di Rumah (2) - Wed 28/Apr/2010 1:03am
15Set Sauna di Rumah (2) - Tue 9/Feb/2010 2:57pm
16Sauna Pants yang Terkini Dipasaran! - Fri 22/Jan/2010 11:49pm
Comments by Pn Sya
1Pati Serai Wangi - Fri 6/Dec/2013 2:59pm
Puan sue. Ok kami dah hantar emel pn. Sila cek ty
2Mencari Kerja Kosong Kerani di Putrajaya - Thu 5/Dec/2013 11:49am
Kami tgh mencari staf. Berminat emel kami di nawalfisya@yahoo.com. Tkasih
3Memerlukan Pekerjaan Area Kedah/KL/Selangor! Lepasan IPTA - Thu 5/Dec/2013 11:35am
Nurul 90 3, kami da hantar emel. Sila cek ty
4Memerlukan Pekerjaan Area Kedah/KL/Selangor! Lepasan IPTA - Thu 5/Dec/2013 11:26am
Nurul 90 3. Anda ada kenderaan sendiri? Nawal herbal beauty sedang mencari seorang staf bahagian marketing. Pejabat urusan di seri kembangan selangor. Gaji + komisen. bermibat sms 012 991 2841. Kemasukan segera. Layari facebook kami. Tkasih
5Urgent - Pengurus dan Pembantu Butik Diperlukan (Bangi) - Wed 30/Oct/2013 6:31pm
nawal herbal beauty juga sedang mencari seorang pekerja sekarang. sesiapa berminat boleh mohon. terbuka untuk bumiputera sahaja. komited dan ikhlas bekerja. prefer full time. kerja bahagian admin. gaji boleh runding dan campur komisen sales. berminat sila hubungi 012 991 2841 atau 01 232 1701. t.kasih
6Mencari Pekerjaan - Sun 13/Oct/2013 1:56pm
anis zulkifli. pekerja diperlukan di head quarter nawal herbal beauty di taman equine, seri kembangan.? kriteria diperlukan: 1. minimum spm 2. bijak menggunakan internet 3. ada kenderaan sendiri 4. pandai berkomunikasi 5. komited dan kreatif 6. jujur skop tugas 1. bahagian pentadbiran 2. pembungkusan dan pengeposan 3. jaga booth jualan di karnival jualan yg disertai gaji dan komisen akan diberikan. berminat hubungi: pn sya 012 991 2841 atau 016 232 1701
7Jawatan Kosong Wireman - Senawang - Thu 10/Oct/2013 4:41pm
pekerja diperlukan di head quarter nawal herbal beauty di taman equine, seri kembangan. kriteria diperlukan: 1. minimum spm 2. bijak menggunakan internet 3. ada kenderaan sendiri 4. pandai berkomunikasi 5. komited dan kreatif 6. jujur skop tugas 1. bahagian pentadbiran 2. pembungkusan dan pengeposan gaji dan komisen akan diberikan. berminat hubungi: pn sya 012 991 2841 atau 016 232 1701 t.kasih
8Dropship Nawal Herbal Beauty - Mon 15/Jul/2013 8:10am
Cik kamariah ok cek emel ya. Ty
9Nawal Herbal Beauty: Stokis dan Pengedar Dr Seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore Diperlukan! - Tue 11/Jun/2013 2:20am
selamat sejahtera, SET PENJAGAAN KULIT "AJAIB" hanya orang yg sudah menggunanya sahaja yg tahu khasiat dan kelebihannya. Anda sasaran kami: - kulit kusam - Parut jerawat - Parut baru kesan regangan (stretchmark) - Masalah kulit gatal - Ruam - Tona kulit tidak sekata - Kulit kasar dan kering - Garis halus di muka (tanda penuaan) - Kulit kendur - Ketiak hitam - Hitam di celah kelangkang REPAIRING BEAUTY LOTION No pendaftaran KKM: NOT130503136K COLLAGEN SOAP No Pendaftaran KKM: NOT130503135K 7 MANFAAT HEBAT REPAIRING BEAUTY LOTION & COLLAGEN SOAP:- 1. MENGHALUS DAN MELICINKAN KULIT 2. MEMUDARKAN PARUT DAN STRETCHMARK 3. MEMBERIKAN KELEMBAPAN 24 JAM 4. MENGHASILKAN KULIT YG BERSIH DN LEMBUT 5. MELINDUNGI KULIT DRPD TONE TIDAK SEKATA 6. MENGANJALKAN DAN MENGURANGKAN GARIS HALUS 7. MEREMAJAKAN KULIT sila ikut arahan yg diberikan. Pemakaian kedua produk ini adalah untuk kegunaan di seluruh badan sahaja. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Penggunaan keduanya memberikan impak lebih cepat berbanding jika anda hanya menggunakan losyen/ sabun sahaja. Kedua produk ini dihasilkan daripada bahan yang sangat bermutu tinggi, bersih, halal dan selamat dibawah kilang Bumiputera Muslim bertaraf GMP (good manufacturing practice) iaitu persijilin dibawah kementerian kesihatan malaysia). Kilang mempunyai sijil Halal JAKIM. 6 kandungan bahan utama dalam penghasilan kedua produk ini adalah: 1. Pure marine collagen (purple gred aaa) 2. Vitamin A 3. Vitamin C 4. Vitamin E 5. Glutathione 6. Aloe vera "rutin penjagaan kecantikan dan kesihatan anda bermula disini...." SIAPA YANG PERLU MENGGUNAKAN REPAIRING BEAUTY LOTION & COLLAGEN SOAP?: 1. Ibu selepas bersalin yang mempunyai masalah stretcmark dan parut kesan ruam pada kulit 2. Remaja yang mempunyai masalah kulit kering dan kusam 3. Wanita/ lelaki yang ingin menjaga kecantikan kulit Repairing Beauty Lotion 170ml: RM50.00 Collagen Soap 70gm: RM36.00 layari: https://www.facebook.com/nawalherbalbeautyhq TK
10Iklan di Tv (RM6000,8 Kali Tayangan, 8 Jam) - Thu 6/Jun/2013 2:17pm
assalam. mohon emel saya nawalfisya@yahoo.com tq
11Pengiklanan Percuma Kepada Peniaga Berdaftar SSM Sahaja! - Thu 6/Jun/2013 1:59pm
berminat pls emel nawalfisya@yahoo.com tq
12DPMM Putrajaya - Fri 31/May/2013 2:07pm
tabiat org melayu yg sgt kritikal dan wajib diubah adalah bergantung kpd pertolongan org lain dan malas berusaha, nak buat kerja senang tp nak cepat dpt duit, suka menuding jari nenyalahkan org lain atas kegagalan sendiri. org melayu marah dan x dpt terima hakikat hila ada bangsa lain lebih berjaya di jegara kita
13Nawal Herbal Beauty: Stokis dan Pengedar Dr Seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore Diperlukan! - Fri 31/May/2013 12:58pm
jenama nawal herbal beauty menawarkan pelbagai produk kecantikan terutama utk wanita selepas bersalin, rawatan ibu dlm pantang, produk penjagaan kulit. rangkaian produk kami terdiri drpd berikut: 1. set luaran ibu bersalin (mengandungi 8 produk) 2. bengkung ibu 3. tungku besi 4. sarung tungku herba 5. herba mandian azzahra 6. bedak panas syifa (lulur, pilis & param) 7. pati minyak serai wangi 8. collagen soap 8. feminine wash manjakani 9. repairing beauty lotion 10. set tangas herba. kesimpulannya, kami mengeluarkan produk kami berasaskan tanaman herba semulajadi yg sgt terkenal dlm fungsi menjaga kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran wanita. kami jg mengeluarkan produk berasaskan kolagen rumpai laut dlm 2 produk terbaru iaitu collagen soap dan repairing beauty lotion. kolagen rumpai laut kini menjadi fenomena di malaysia krn keberkesanannya dlm merawat pelbagai masalah kulit. kolagen yg digunakan adalah kolagen berwarna ungu dengan gred AAA. produk tradisional melayu sejak zaman berzaman berkesan.merawat keputihan dan menjaga rahim wanita dan mampu mengetatkan faraj iaitu set tangas herba juga turut dikeluarkan oleh sykt kami. set tangas herba mampu.memberi rawatan.bertangas kpd setiap wanita x kira remaja.mahupun selepas bersalin. pelbagai keistimewaan kami tawarkan kpd stokis dan pengedar kami. anda boleh lihat senarai stokis kami kini berada di setiap negeri. kami masih menerima agen dr seluruh negara....
14Nawal Herbal Beauty: Stokis dan Pengedar Dr Seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore Diperlukan! - Thu 30/May/2013 3:18pm
rangkaian produk kami: 1. set luaran ibu bersalin (mengandungi 8 produk utk ibu berpantang) 2. bengkung ibu 3. tungku besi 4. sarung tungku herba 5. bedak panas syifa (lulur, pilis & param) 6. herba mandian azzahra 7. pati minyak serai wangi 8. feminine wash manjakani 9. collagen soap 10. repairing beauty lotion 11. set tangas herba layari blog: nawalherbalbeauty.blogspot.com facebook like: nawal herbal beauty HQ infoline: 012 991 2841, 016 232 1701 t.kasih
15Agen Dropship Diperlukan. Untung Sehingga RM40 - Sun 6/Jan/2013 12:11am
saya perlukan agen dropship utk promosikan produk saya nawal herbal beauty dan produk lain jg. komisen menarik menanti dropshipper :) peluang utk yg rajin ber-online dan kreatif membuat duit. buka blog sy nawalherbalbeauty.blogspot.com dan fanpage fb saunamu.com berminat sila emel saya nawalfisya@yahoo.com tkasih.
16Produk Saunamu & Nawal Herbal Beauty Mencari Agen Dropship, Tanpa Yuran dan Tanpa Bayaran Sesen Pun. Hanya Promote Produk :) - Wed 2/Jan/2013 11:10pm
nuroll, ok dah emel...
17Selamat Tahun Baru 2013! - Mon 31/Dec/2012 11:42am
assalamualaikum, company kami menjual secara runcit KORSET NATURAL BAMBOO, HERBA MANDIAN AZZAHRA, HERBA MANDIAN KUNYIT, HERBA MANDIAN SERAI WANGI, MINYAK AROMATERAPI PATI SERAI WANGI, SET2 SAUNA DI RUMAH, BENGKUNG IBU SAIZ LABUH, KAIN BATIK HALUS CORAK TERKINI, TUNGKU BESI, SARUNG TUNGKU HERBA, BEDAK PANAS SYIFA, MAKANAN KESIHATAN SAFRON GRED 1 DR IRAN... anda mahu membeli secara runcit atau pukal?? Kami sedia menyediakannya mengikut keperluan anda! Hubungi kami, Pn Sya, 012 9912841/ En Wan 016 232 1701. Lokasi: Seri kembangan, Sel. http://nawalherbalbeauty.blogspot.com facebook: saunamu.com Terima kasih
18Produk Saunamu & Nawal Herbal Beauty Mencari Agen Dropship, Tanpa Yuran dan Tanpa Bayaran Sesen Pun. Hanya Promote Produk :) - Thu 20/Dec/2012 12:49pm
suzanna, ok cek emel ya....tq
19Nikmat Mandi Herba - Jualan Runcit dan Borong Produk Nawal Herbal Beauty - Thu 20/Dec/2012 12:47pm
KAMI PERLUKAN AGENT DR SELURUH MALAYSIA assalamualaikum, kami sedang mencari agent khas bagi produk Nawal Herbal Beauty (NHB). Agent bertanggungjawab menjual kesemua produk2 yg terdapat dlm rangkaian NHB dan memasarkannya samada secara online atau offline. Syarat menjadi agent adalah membeli 5 produk NHB pd harga modal berserta membuat bayaran pendaftaran agent sekali seumur hidup sebanyak RM150.00 sahaja. Agent akan menerima komisen jualan, pamplet, brosur dan nama akan dimasukkan dalam iklan2 di majalah. Jika berminat, sila PM kami dan masukkan subjek 'BERMINAT MENJADI AGENT NHB'. Kesemua produk NHB akan alami evolusi packaging dan pembungkusan produk yang lebih sempurna dan nantikan produk terbaru kami, yg sgt istimewa, yg akan keluar tidak lama lagi...... Jika berminat, sila PM kami dan masukkan subjek 'BERMINAT MENJADI AGENT NHB'. Agent dr Singapura dan brunei juga sgt dialu-alukan! Alamat Pejabat pengurusan/ Pusat Jualan: no H-6-1, jalan PP25, taman pinggiran putra, seksyen 2, bandar putra permai, 43300, seri kembangan, sel. (bertempat di Putra Walk, Seri Kembangan, berhadapan AEON Taman Equine)
20Kotak - Wed 12/Dec/2012 6:19pm
emel sy nawalfisya@yahoo.com pls urgent tq
21Berminat Menjadi Agent Dropship - Sun 9/Dec/2012 3:05pm
assalamualaikum. tahniah krn anda mibat berniaga. dropship pun okay..dia blh melatih anda supaya faham selok belok berniaga. mnjadi seorg usahawan adlh satu sunnah nabi. anda blh menjual priduk sy secara dropship iaitu produk nawal herbal beauty. buka blog sy nawalherbalbeauty.blogspot.com kedai sy di putra walk, seri kembangan. smg anda berjaya!! jom kita berniaga dn menjadi kaya...dn dpt membantu insan lain pula, i.allah.. t.kasih
22Produk Saunamu & Nawal Herbal Beauty Mencari Agen Dropship, Tanpa Yuran dan Tanpa Bayaran Sesen Pun. Hanya Promote Produk :) - Sat 8/Dec/2012 1:07pm
PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI! "ALHAMDULILLAH syukur Allah memperkenankan doa kami"... Promosi pembukaan kedai NAWAL HERBAL BEAUTY akan diadakan di Pejabat Pengurusan/ Pusat Jualan kami di PUTRA WALK Seri Kembangan, Sel. Sempena promosi pembukaan kedai tersebut, kami mengadakan JUALAN HEBAT 50% OFF ke atas semua produk NAWAL HERBAL BEAUTY selama 3 hari bermula 29, 30 dan 31/ 12/12. WOW!! 50% OFF utk semua produk NAWAL HERBAL BEAUTY!!!!
23Produk Saunamu & Nawal Herbal Beauty Mencari Agen Dropship, Tanpa Yuran dan Tanpa Bayaran Sesen Pun. Hanya Promote Produk :) - Sun 28/Oct/2012 9:22am
terima kasih cik edra dan fatin amiera. sila cek email ya :)
24Mesin Waffle For Sale - Wed 24/Oct/2012 12:22pm
boleh emel gambar mesin tu ke nawalfisya@yahoo.com ada warranty ke dan dah berapa tahun guna? tkasih
25Produk Saunamu & Nawal Herbal Beauty Mencari Agen Dropship, Tanpa Yuran dan Tanpa Bayaran Sesen Pun. Hanya Promote Produk :) - Wed 24/Oct/2012 12:05pm
kerusi tangas herba juga adalah salah satu killer produk kami. dptkan injo lanjut di www.saunamu.com facebook: http://www.facebook.com/saunamucom
26Mencari Product Consignment - utk Diniagakan di PWTC Dec 2012 - Wed 24/Oct/2012 11:31am
saya berminat utk letak produk sauna dan juga produk nawal herbal beauty. ok sy emel cik detail dan katalog ya. tkasih..
27Membuat Perabot. - Thu 30/Aug/2012 6:16pm
assalamulaikum cik boleh buatkan kerusi tangas tak? saya menjual kerusi tangas utk digunakan ibu2 dalam pantang. ini gambar kerusi tangas yg saya jual sekarang. http://saunamu.com/sauna/set-tangas-herba/ jenis kayu yg biasa diguna utk membuat kerusi tangas adalah rotan dan meranti. jika cik boleh buat, sila emel quotation kpd sy di nawalfisya@yahoo.com secepat mungkin. saya berada di seri kembangan. 012 9912841 terima kasih www.saunamu.com www.ecorithstravel.com
28Menerima Tempahan Perabot Rumah (Almari, Dapur, Rak Tv, Rak Kasut Dan AAA - Apa-Apa Aje) - Thu 30/Aug/2012 6:03pm
assalam, sy peniaga produk kerusi tangas kayu, sdg mencari pembuat kerusi tangas untuk keperluan perniagaan saya. jika berminat sila emel saya quotation encik ya ke nawalfisya@yahoo.com. saya rasa mungkin cik boleh buatkan kerana cik terlibat dalam bisnes pembuatan perabot. kerusi tangas ini juga adalah peralatan kayu. buka link ini utk lihat produk kerusi tangas yg saya jual selama ini. http://saunamu.com/sauna/set-tangas-herba/ lokasi saya di seri kembangan, sel. terima kasih www.saunamu.com www.ecorithstravel.com 012 9912841
29Saya Ingin Mencari Pembekal! - Thu 30/Aug/2012 5:36pm
assalam, baagusnya...cik ada kedai, dan sdg dlm proses menambah produk yg berpotensi tinggi utk dijual...sy nak cadangkan produk sy. maybe cik blh pertimbangkan. produk kesihatan dan kecantikan, juga utk menaikkan keyakinan diri wanita. lelaki jg sesuai dgn produk sy ini. katalog blh lihat di website sy www.saunamu.com. alhamdulillah sale saya setiap hari maintain, krn org skrg mmg suka produk kecantikan dan kesihatan spt yg sy ada. cik boleh beli borong. sy akan tolak harga borong tiap satu dgn minimum kuantiti pembelian. harap sgt cik blh pertimbangkan. layari www.saunamu.com terima kasih :)
30Ahli Sauna D Home Sgt Diperlukan Skrg! - Mon 27/Aug/2012 6:29pm
UPDATE TERKINI..UPDATE TERKINI...!! PAKEJ USAHAWAN SAUNAMU!! - Mempunyai ramai kenalan? - Mempunyai skil komunikasi? - Ingin menambah pendapatan sampingan? - Ingin mengasah bakat berniaga? - Memiliki kedai perniagaan anda sendiri? - Berkongsi khasiat dan kebaikan alat mandian wap sauna ini dengan saudara anda?Apa kata anda mendaftar sebagai ajen Sauna D'Home? Daftar sebagai ajen hari ini dan pelbagai insentif menarik menanti anda. Ajen: Antara keistimewaan menjadi ajen: 1. Wakil Jualan Sauna D'Home. 2. Boleh membuat jualan dan mendapat bayaran komisen lumayan bagi sebuah set sauna. 3. Diberi pamplet dan katalog untuk membuat promosi produk sauna daripada rangkaian Sauna D'Home. 4. Urusan penghantaran kurier melalui Gdex Express atau Pos Laju diuruskan oleh pihak kami. 5. Nama, no telefon dan kawasan tempat tinggal akan dipaparkan di dalam blog ini. 6. Nama, no telefon dan kawasan akan disenaraikan di dalam majalah-majalah pengiklanan saya seperti Seri Dewi & Keluarga dan Pa&Ma sebagai wakil jualan. 7. Tidak perlu menyimpan stok. 8. Tiada bayaran ulangan. Tiada komitmen bulanan. 10. Keahlian anda sah untuk seumur hidup walaupun anda kurang aktif. 11. Ahli diutamakan untuk menghantar testimonial dan gambar sebelum dan selepas bersauna untuk paparan di dalam majalah-majalah pengiklanan saya. Peluang terbaik untuk ahli mendapat jualan yang lebih tinggi! Penghantaran 'By Hand': 1. Saya tidak melakukan servis penghantaran terus ke rumah ajen berkuatkuasa 15/1/2011. Kecuali untuk penghantaran pertama kali dengan disertai demonstrasi produk dan penerangan berkaitan. Oleh yang demikian, saya akan kurier pesanan sauna ajen mengikut alamat yang diberi. 2. Untuk ajen dari kawasan Putrajaya, Seri Kembangan dan Shah Alam, penghantaran 'by hand' tetap dilakukan sepertimana biasa. Produk Paling Disyorkan Untuk Ajen: Sauna Ruby kerana ia mudah alih, fleksibel dan ringan. Paling penting, ia tiada rangka dan senang untuk ahli 'show & demo' kepada prospek pelanggan anda. Cara mendaftar Sebagai Ajen: Mudah Sahaja! Hanya membeli sebuah produk sauna pada harga modal dan membayar RM150 sebagai yuran pendaftaran ajen. Tiada bayaran ulangan. Tiada komitmen! Hubungi saya untuk maklumat lanjut berkaitan nilai komisen ahli dan produk sauna kami. SELAMAT MEMILIH PELUANG BISNES TERBAIK UTK ANDA DAN SEMOGA BISNES SAUNA D'HOME MENJADI PILIHAN ANDA! BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT JUALAN SECARA AKTIF? 1. Iklankan produk sauna dalam facebook anda 2. Iklankan di dalam pelbagai platform pengiklanan terkenal di dalam internet seperti di www.mudah.my, www.lamaniklan.com, www.olx.com.my, www.sheryna.com.my, www.cari.com.my pelbagai website lain lagi. Segala usaha anda dari segi pengiklanan amat dihargai dan anda biasanya akan mendapat hasil yang memuaskan. Semakin anda aktif membuat iklan, semakin besar peluang anda untuk mendapat jualan.. 3. Buat blog berkaitan sauna. Kita semarakkan lagi blog2 produk sauna di dalam internet dan sedia berhadapan dwngan persaingan. semakin anda berani bersaing, semakin anda maju ke hadapan! 4. Buat sistem kutu. Anda kumpulkan rakan2 anda paling kurang 4 orang, buat kutipan dalam rm100 seorang selama 4 bulan. cukup bulan pertama, anda buat cabutan nama. nama yang naik, dia akan mendapat sauna dahulu. pastikan kawan anda yg sudah mendapat sauna tersebut utk terus membayar rm100 sehingga ke bulan ke-4. dalam sistem kutu begini, kepercayaan dn amanah amat diperlukan. dgn cara bermain kutu, beban anda labur duit sebanyak rm400 itu taklah terasa sangat...anda bantu diri anda sendiri, sekaligus anda bantu kawan anda. Insyaallah diberkati... 5. Edarkan brosur yang saya beri kepada semua prospek dan kawan2 anda. maklumkan keberkesanan produk sauna ini adaah dalam 70-80% untuk mereka berjaya mengurangkan berat badan. ini adalah fakta...sila telefon pelanggan dan ahli saya yg telah ramau dan berjaya mengurangkan masalah berat badan dengan sauna. Sila sms atau terus bercakap dengan saya di talian 012-9912841/ 016-2321701 untuk mengetahui lebih lanjut tentang peluang bisnes ini. layari www.saunamu.com tkasih
31Pati Serai Wangi - Thu 12/Jul/2012 12:14pm
AWAL HERBAL BEAUTY menawarkan rangkaian produk berasaskan rempah ratus dan herba asli khas untuk memenuhi keperluan kecantikan dan keyakinan diri anda. Ia merangkumi pelbagai produk spa dan penjagaan dalaman berasaskan herba alam semulajadi antaranya set tangas herba, pati serai wangi, bengkung herba, lulur, set kelengkapan ibu dan bayi selepas bersalin dan pelbagai lagi yang pastinya akan menepati citarasa anda. Produk terbaru pati serai wangi. saya syorkan kerana ia merupakan produk terbaru kami. Asli dari serai sahaja tanpa bahan campuran. segar dr ladang di perak. serai wangi bagus utk buang angin, melegakan sengal2 tubuh. biasa org guna buat minyak urut.. ia dibuat khasuntuk syarikat kami oleh orang lama pakar pembuatan herba. Ia dihasilkan dari pokok serai wangi asli dari hutan dan direbus berjam-jam untuk mendapatkan patinya. Terdapat banyak minyak serai yang dijual yang diperolehi dari negara luar untuk mendapat bau sahaja sebenarnya, bukan dari pati original. Pati serai wangi keluaran sykt saya tidak mengandungi bahan pengawet atau bahan-bahan tiruan yang lain. KHASIAT DAN KEGUNAAN pati serai wangi sgt bagus utk menghangatkan badan, mengharumkan bau badan, aromanya mampu mengurangkan stress, melegakan sengal2 badan atau urat, biasa diguna sbg minyak urut oleh2 org2 tua. dia jg antioksida, jg biasa diproses utk dibuat minuman teh utk kesihatan.......sesuai utk anda yg "beauty obsessed & health concsious". Anti kanser: Citral boleh mematikan sel kanser. Doktor dan saintis telah menemui bahawa 1 gm serai wangi mengandungi citral yang mencukupi untuk mematikan sel kanser. Citral merupakan komponen di dalam serai yang mempunyai pelbagai khasiat pada kesihatan manusia. Kandungan citral di dalam tanaman daun serai adalah amat tinggi. - serai wangi dikatakan mampu menghalau lipas, serangga dan nyamuk - Minyak serai wangi mampu digunakan untuk mengurut dan seringkali menjadi pilihan bidan kampung dan tukang urut - Harumannya mampu menenangkan fikiran - Menstabilkan tekanan darah dan kolestrol - Membuang toksin - Mengubati demam dan selesema - Anti bakteria dan anti kulat - Angin di dalam perut - Sangat sesuai untuk dibuat mandian herba untuk ibu selepas bersalin (dalam pantang) - Daun serai wangi dikatakan mampu mengubati masalah demam denggi jika dibuat mandian - Sesuatu yang agak misteri apabila tanaman serai wangi ini dikatakan mampu menghasilkan batu-batu atau permata yang mempunyai nilai tinggi. Dalam hal ini, semuanya ketentuan dan rahsia Allah swt.... Dapatkan Pati Serai Wangi daripada kami. Ia tentunya asli, tradisional dan dijamin dapat memuaskan hati anda. Cara Guna: hanya titiskan 2 titik ke dalam periuk sauna dan tunggu ia mengeluarkan haruman ke dlm khemah sauna. Kandungan didalam satu botol: 10 ml HARGA: RM25 Kos Penghantaran Pos Laju Semenanjung: RM6 Sabah Sarawak: RM9 APA KATA PENGGUNA PATI MINYAK SERAI WANGI NAWAL HERBAL BEAUTY? 1) Pengurus Agensi Prudential, Kuala Lumpur Baunya sangat kuat, memikat..Saya memang biasa menggunakan bauan minyak serai wangi sebagai aromaterapi di bilik pejabat saya. Hotel Continental Kuala Lumpur juga menggunakan haruman minyak serai wangi untuk bauan di tandas sekaligus untuk menghalau serangga. Tetapi bau pati minyak serai wangi NHB ni memang sangat kuat, lebih asli.. 2) Pn Yus, Pusat Kesihatan Bentong, Pahang Kak biasa menggunakan herba sauna untuk dimasukkan ke dalam periuk sauna. Sekarang sejak dah beli pati minyak serai wangi NHB, akak lebih selesa menggunakan pati serai wangi ni untuk bersauna. Baunya kuat dan harum seluruh khemas sauna. Tahan bau sehingga berjam-jam... 3) Tasha, Pahang Saya titiskan beberapa titis sahaja ke dalam periuk sauna. Tapi baunya kuat dan memang sangat harum.. 4) En Malik, peniaga Pasar Malam Saya mencari pati minyak serai wangi untuk menghalau serangga di kedai saya. alhamdulillah pati minyak serai wangi keluaran NHB sangat membantu...
32Video Marketing - Thu 12/Jul/2012 11:46am
nieja, tq....sy dah jumpa....designerr video marketing sy tu..alhamdulillah....tq semua ya :) www.saunamu.com fanpage: saunamu.com
33Video Marketing - Fri 6/Jul/2012 1:42pm
Akma35..Terima kasih puan..sy akan cuba hubungi suami pn secepat mungkin...
34Lot Promosi Medan Mara KL, 1-31 Mac 2012 - Tue 3/Jul/2012 4:47pm
Asslm sy berminat nak sewa utk sewa tetap..bukan under event..ada x lot yg disediakan utk disewa secara tetap macam tu? Produk kecantikan dn kelengkapan spa dn selepas bersalin...jika ada mohon email sy nawalfisya@yahoo.com Tkasih
35Pati Serai Wangi - Sun 27/May/2012 11:26pm
ilyana , ok dah emel. rujuk emel ya. jika ada nak tanya apa2, blh terus di emelkan ya. tq
36Ahli Sauna D Home Sgt Diperlukan Skrg! - Mon 21/May/2012 5:00pm
assalamualaikum, ai lurve, suhaila 23, nurul azillah dan amboistudio..sorry sy terlepas pandang komen anda. ok sy akan emel secepat mungkin.. utk info lbh tangkas, sila terus ke fanpage sy http://www.facebook.com/pages/saunamucom/114013741965147 **mohon cik semua LIKE dahulu ya:) makin bnyk like kita terima, makin kukuh jenama kita di FB! insyaallah...terima kasih..
37Pati Serai Wangi - Wed 25/Apr/2012 11:34pm
saudara nazem, blh bg alamat emel? coz sy akan nyatakan kiraan harga utk 10 litre spt yg en hendak tu. 10 litre act brsamaan dgn 10,000 ribu ml. satu kandungan yg amat besar. klu en berminat utk borong dgn jumlah ini, sy blh bg best price. minta bg emel ya tq
38Pati Serai Wangi - Wed 25/Apr/2012 6:17pm
en ayob 7.ya btl kandungannya 10ml spt dlm web trsebut. harga beli borong sy emel k. tq coz brminat.
39Pati Serai Wangi - Wed 25/Apr/2012 2:02pm
facebook: saunamu.com lihat gambarnya dan minyaknya dlm fb dan website yg tertera.....tq
40Jom Join Bisnes E-cosway! - Wed 2/Nov/2011 12:42am
Sila Baca Notis Bahagian Korporat & Perundangan eCosway
41Tempahan Menjahit Secara Borong - Sun 9/Oct/2011 1:05am
assalam. sy berminat utk mencari tukang jahit utk menjahit tudung fesyen awning terkini utk jenama tudung saya sendiri di bawah company saya sendiri. jika okay, sy akan menggunakan khidmat tailor tersebut secara tetap. jika berminat, sila emel kpd saya gambar2 tudung awning yg telah cik jahit? saya nak tengok hasil jahitan cik. material kain sy akan sediakan. kain yg perlu dijahit adalah jenis chiffon, cotton, jeans dan lycra. yg berminat, sila emel gambar2 tudung ke alamat nawalfisya@yahoo.com. terima kasih. saya dari seri kembangan, selangor. blog sy www.saunamu.com 012-9912841
42Tukang Urut Selepas Bersalin, Urutan Kehamilan & Penjaga Ibu Berpantang - Sat 8/Oct/2011 2:22am
assalam..jika berminat dgn perawatan tradisioanal mandi wap herba utk ibu2 dlm pantang, sila hubungi saya...sila buka blog saya di www.saunamu.com atau datang terus ke pejabat di puchong...stokis di brunei dan di seri kembangan, sel. tkasih. www.saunamu.com
43Tempahan Manik Baju dan Tudung - Fri 7/Oct/2011 11:52pm
assalam, nak tanya, sis blh ambik upah jahit tudung fesyen terkini yang ada awning ? saya dr seri kembangan. saya berniat utk menempah jahitan tudung dalam kuantiti banyak sekaligus (pukal). nawalfisya@yahoo.com. tkasih. kualiti jahitan macamana ya? kalu blh, cik emel jg gambar tudung2 yg cik dah jahit ya..tkasih
44Tempahan Jahitan Sembat, Langsir dan Ubahsuai Tudung, Baju, Seluar - Fri 7/Oct/2011 11:36pm
assalam, nak tanya, sis blh ambik upah jahit tundung fesyen terkini yg ada awning tu? kalu blh, sy nak tempah dalam kuantiti banyak sekaligus. tp sy nak cek kualiti jahitan dulu dan komitmen utk ambik tempahan dr saya setiap minggu/ bulan. cik ada kedai? hrp cik blh emel kpd saya @ nawalfisya@yahoo.com. tkasih.
45Menerima Tempahan Langsir/Sarung Kusyen @ Sofa/Cadar - Tue 9/Aug/2011 9:50am
sy berminat nak tempah jahit sarung kusyen. blh emel nawalfisya@yahoo.com tq
46Popia Simpul Kasih Tempatan Raya 2011 Masih Dibuka - Tue 9/Aug/2011 9:40am
sy berminat..ada fb? nak tgk gambarnya dl...tk
47Perlindungan Diri Dengan Medikal Kad. - Mon 8/Aug/2011 10:36pm
sounds great...emel pls nawalfisya@yahoo.com tq
48Insurans 72k Percuma Hanya Menyimpan RM100/Bulan - Mon 8/Aug/2011 10:31pm
salam. dgn hanya menyimpan rm100 sebulan tu, ia termasuk medical kad ke? klu blh emel sy butirannya. nawalfisya@yahoo.com. tq
49Eh, Baru Tahu Kad Perubatan Ni Macam Ni! - Mon 8/Aug/2011 10:28pm
blh emel butirannya kpd sy nawalfisya@yahoo.com. terima kasih....sy mmg tgh mencari-cari skrg...nak decide mana yg terbaik...
50Jom Join Bisnes E-cosway! - Mon 8/Aug/2011 10:17pm
Sila Baca Notis Bahagian Korporat & Perundangan eCosway