Nad 77

Profile
NameNad
Forum NickNad 77
RegisteredMon 24/Nov/2014, 5:11pm
Topics by Nad
1Mencari Kerja Part Time Katering Cuti Sekolah - Seremban - Tue 25/Nov/2014 8:07am
Comments by Nad
1Jawatan Kosong - Pembantu Dapur Wanita Diperlukan (Full Time/Part Time) - Damansara Perdana - Sat 29/Nov/2014 7:28am
Saya berminat... Umur saya 15. Boleh ke? Saya nk part time je. Tpi saya duk area nilai, negeri sembilan... Hmm http://peruserpaid.com/?ref=65855 Kalau puan perlukan saya boleh email saya : nadsimple5@gmail.com
2Perlukan Pekerja Wanita untuk Kedai Kraftangan & Bunga - Sat 29/Nov/2014 7:23am
Assalamualaikum, saya harap kerja ni ada sediakan tempat tinggal. Saya duk area nilai, negeri sembilan. Saya nk kerja part time boleh sepanjang cuti sebulan (cuti sekolah) ni... Umur saya 15. Saya sanggup belajar puan :) Kalau puan perlukan saya, boleh whatsapp saya 0129357458 dan email : nadsimple5@gmail.com
3Vacancy - Marketing Assistant B.B. Nilai - Sat 29/Nov/2014 6:59am
Kerja part time ada tak kat sini? Saya mmg duk area Nilai. Kalau ade, please email saya nadsimple5@gmail.com
4Pembekal Serbuk Ice Blended dan Topping Ice Blended - Sat 29/Nov/2014 6:46am
Assalamualaikum, ada kerja part time yang kosong tak kat sini? Kalau tkde pun, please carikan saya kerja yg kosong. Umur saya 15.. Saya duk area Nilai, Negeri Sembilan. Please email saya kalau ade : nadsimple5@gmail.com Jadi model muslimah pun tkpe. Mcm nk promote baju2 ke. Jubah. Hmm
5Mencari Kerja Kosong di Sekitar Mantin, Nilai, Seremban dan Kawasan Berhampiran - Sat 29/Nov/2014 6:17am
Ada kerja part time tak? Sebagai model muslimah pun takpelah. Area Nilai, Mantin, Seremban. Please :'( Keluarga saya susah. Kalau ade email saya di nadsimple5@gmail.com
6Mencari Pekerja Sambilan di Shah Alam - Wed 26/Nov/2014 2:12pm
saya berminat ! Tpi kerja part time ade tak? Umur saya 15. Utk cuti skolah je. Email saya : nadsimple5@gmail.com
7Memerlukan Pekerja Part Time @ Full Time - Tue 25/Nov/2014 8:39am
Saya berminat . Whatsapp saya 0129357458 . Tpi kerja apa ?
8Mencari Part Time Sepanjang Cuti Sekolah - Tue 25/Nov/2014 8:25am
Saya nk tnye , mont kiara tu kat mne ? Saya nk job tu boleh ? Part time . Sila email saya nadsimple5@gmail.com
9Mencari Pekerja Perempuan Muslimah Part Time/Full Time di Seri Serdang - Tue 25/Nov/2014 8:22am
Saya berminat :) Tuan / Puan boleh contact sat melalui whatsapp ye 0129357458. Umur saya 15 . Saya nk part time je
10Keychain Handmade untuk Doorgift - Tue 25/Nov/2014 8:13am
Ada kerja kosong tak kat sini ? Untuk part time je :) Umur saya 15 .
11Mencari Parttime Job Sepanjang Cuti Sekolah - Mon 24/Nov/2014 5:20pm
Assalam, saya pun nak carik kerja part time jugak asalkan halal . Sesiapa yg berminat nk ambik saya boleh emel saya nadsimple5@gmail.com . Umur saya 15 :)