Mohamad Hafiz Bin Yunus

Profile
Forum NickMohamad Hafiz Bin Yunus
RegisteredFri 22/Aug/2014, 3:49am
Topics by Mohamad Hafiz Bin Yunus
1Mencari Tanah Rata (9) - Tue 3/Oct/2017 11:49am
2Kami Menyediakan Kopi Buatan Sendiri untuk Peniaga Runcit - Sat 19/Aug/2017 10:57am
3Mencari Lori 3 Ton untuk Disewa 5 Tahun, Angkut Sawit. Kegunaan Dikawasan Bota - Perak (6) - Thu 21/May/2015 12:59pm
Comments by Mohamad Hafiz Bin Yunus
1Mencari Tanah Rata - Wed 4/Oct/2017 1:08pm
jika ada sila call 0173089520
2Top 5 Perniagaan yang Menjadi Viral Terkini Hujung 2016 - Tue 27/Dec/2016 12:48am
:)
3Nak Beli Kereta Cara Mudah? - Tue 25/Aug/2015 3:56am
saya ada slip gaji jer,yang lain apapun tak ada
4Ayam Terus Dari Ladang - Tue 25/Aug/2015 3:37am
saya mencari anak ayam sebanyak 3 ribu keatas jika ada sila watsupp 0173089520
5Anak Ayam Ori Kampung - Tue 25/Aug/2015 3:29am
saya nak 3000 ke atas anak ayam untuk dibela,jika ada watsupp saya 0173089520
6Membekal Ayam Hidup dan Siap Proses - Mon 24/Aug/2015 5:22pm
saya nak cari anak ayam untuk dibela.hendak hampir 3000 ke atas..
7Mencari Pembekal Ayam Dara - Mon 24/Aug/2015 5:18pm
ayam hidup ke??
8Pelaburan Forex - Mon 24/Aug/2015 5:14pm
emel ke,hafiz.tomoi@myself.com
9Mencari Lori 3 Ton untuk Disewa 5 Tahun, Angkut Sawit. Kegunaan Dikawasan Bota - Perak - Mon 24/Aug/2015 5:04pm
sory dah penuh,maaf lambat bgitau,mase cik call tu mmg dah penuh
10Lori Sewa 3ton Pindah Rumah di Ipoh 019-2713376 Zain - Thu 21/May/2015 4:05pm
saya memerlukan lori 3 ton yg boleh jet untuk mengangkut sawit,di kawasan bota,sewa kontrak selama 5 tahun.. jika berminat untuk berurusan sila call hafiz:0173089520
11Khidmat Membawa Barang Dari Teluk Intan ke Ipoh - Thu 21/May/2015 4:01pm
perlukan lori 3 ton,untuk pindah barang t.t ke ipoh,,sila call rosli:0134809300 area perak harga boleh runding..
12Kami Memerlukan Lori Mengangkut Pasir - Thu 21/May/2015 3:55pm
memerlukan lori sewa 3 ton kontrak 5 tahun untuk projek mengangkut sawit,lori yang boleh jet...call 0173089520,hafiz
13Perkhimatan Lori - Thu 21/May/2015 3:39pm
lori untuk mengangkut sawit ada tak,,kami mahu menyewa lori selama 5 tahun,,harga sebulan berapa??boleh jumpa tak untuk bincang,,jika boleh call 0173089520
14Mencari Lori 3 Ton untuk Disewa 5 Tahun, Angkut Sawit. Kegunaan Dikawasan Bota - Perak - Thu 21/May/2015 3:33pm
ini adalah agent
15Saya Mencari Lori Tipper 1 Tan (4 Roda) untuk Dipajak Dengan Segera. Harga Sewaan Saya Tawarkan RM 4,000 Sebulan - Fri 24/Apr/2015 2:35am
lori bercanves adalah 3 ton.. jika berminat call rosli:0134809300
16USD500 Percuma - Mon 20/Apr/2015 6:25pm
hafiz.tomoi@myself.com,,emel saya
17Pembekal Cabin untuk Pejabat atau Rumah Kongsi - Mon 20/Apr/2015 6:23pm
saiz 30x20 ada tak??
18Free: 100 Tips Helah Pemasaran. Free Akses: 63 Tapak Mengiklan Bisnes Anda. Free Laluan 68 Jenis Produk untuk Diusahakan. - Sun 19/Apr/2015 5:38am
hafiz.tomoi@myself.com
19RM10 Sahaja. Peluang untuk Buat Duit. - Sun 19/Apr/2015 5:24am
hafiz.tomoi@myself.com 0173089520
20Forex Income Mewah Setiap Minggu 10% Dari Modal - Sun 12/Apr/2015 2:39am
saya dah serik kena tipu,,benda ni betul ker??
21Pelaburan Forex - Sun 12/Apr/2015 1:11am
miss rosse betul ke tu,,,saya dah serik kena tipu dengan broker??
22Forex Custom Ea/Robot - Sun 12/Apr/2015 1:08am
berapa harganya
23Masalah Penipuan Online? Kami Sedia Membantu! - Thu 12/Feb/2015 7:42pm
no fon :0165046319 emel:MILLIONCLUBTRADING@OUTLOOK.COM nama:ahmad izzat
24Mencari Tanah Sawit 2000 Ekar Dalam Negeri Perak Sahaja - Thu 25/Dec/2014 10:49am
farrul rafiq bin mahadi sila emelkan dokumen oction tanah 50 ekar tu kepada saya,,hafiz.tomoi@myself.com..
25Ingin Menjual Kilang Minyak Sawit Mentah - Thu 25/Dec/2014 10:32am
kilang sawit beserta tanah 29000 ekar tanah untuk dijual,,direct owner jika berminat sila call 0124335051 encik jo,,area gopeng perak.
26Mencari Banglo di Tropicana Golf PJ dan Ladang Sawit 5000 Ekar. - Thu 25/Dec/2014 10:25am
ladang sawit 29000 ekar direc owner,,usia 5 tahun hingga 12 tahun berminat sila call 0124335051.direct owner..
27Servis Pengurusan Jual/Beli/Sewa Hartanah - Thu 25/Dec/2014 10:18am
teres 2 tingkat ke
28Pembinaan Lebuhraya - Kontraktor Diperlukan - Mon 17/Nov/2014 9:31am
0195421181 yan roadmaking
29Khidmat Perunding Motivasi - Sun 16/Nov/2014 2:34pm
Mummy saya boleh bekerja khidmat perunding,,jika hendak berkongsi sila emel hafiz.tomoi@myself.com
30Promosi Kem dan Ceramah Motivasi Sekolah 2015! - Sun 16/Nov/2014 2:20pm
Salam,encik mummy saya bekas pensyarah maktab perguruan,beliau pesara, jawatan terakhir beliau pengetua sekolah.latar belakang akademik ijazah sarjana (1996) dalam bidang pengurusan kurikulum, diploma kaunseling, pernah menhadiri khusus pemikiran kritis dan kreatif di MIT (BOSTON),1994. pernah bagi khusus kepada pensyarah2 maktab2 perguruan seluruh malaysia ,guru2 dan tenaga pengajar di ABIM,,, jika hendak berkongsi boleh terus ke emel saya hafiz.tomoi@myself.com
31Program Cuti Sekolah Disember 2014 - Sun 16/Nov/2014 1:48pm
Ini perlukan mendalikan khusus tak,,saya ada seorang pensyarah yang boleh kendalikan khusus...
32Mencari Partner Usahakan Ladang Lembu - Nilai N9 - Fri 14/Nov/2014 7:24am
saya ada membekalkan prodak mehilangkan bau busuk seperti kandang ternakkan lembu dan lain2 lgi,,,prodak biostar,,,jika berminat call 01114485283..
33Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Fri 5/Sep/2014 1:54am
baiklah sakinah ghazali,,terima kasih beri info...
34Penipu Nik Salmah Nik Samani. Penipu yg Terhebat Sekali! Penipuan Melibatkan Lebih Daripada 20 0rang. Sila Berhati-Hati - Fri 22/Aug/2014 3:55am
saya dahlah baru tgah nak buat pinjaman dengan agent yang bernama baizura ahamad kalau ada yang tahu dia ni penipu sila info pada saya yerr???