Me 8

Profile
NameMe
Forum NickMe 8
RegisteredSat 10/Dec/2011, 3:08pm
Topics by Me
1Mencari Kereta Sambung Bayar/Cash - Johor Bahru (7) - Thu 9/Jul/2015 2:21pm
2Produk Susu Kambing Asli Tulin dan Herba (3) - Sat 1/Nov/2014 12:33pm
3Pinjaman Peribadi untuk Kakitangan Kontrak Swasta. (5) - Sat 25/Feb/2012 1:20pm
Comments by Me
1Pinjaman Tanpa Riba untuk Peniaga Kecil - Wed 25/Apr/2018 11:07am
Assalamualaikum. Maaf mahu menegur. Alhamdulilah.. Pinjaman tanpa riba' perlu di perjuangkan. Sebagai org islam kota harus mengambil berat hukum dosa tersebut. Kerana ia telah dijelaskan di dlm Al-quran dan hadis. Kota harus ingat bahawa dunia hanya sebentar. Akhirat tetap selamanya. Jangan kerana dunia dan isinya kita sanggup memerangi Allah dan Rasul. Dan seperti yg tuan tanah menyebutkan ''hadiah'' pada bayaran balik itu boleh jadi ia riba' . Boleh banyak membaca dan menuntut ilmu berkenaan riba' dengan ilmu yang sahih hanya berlandaskan Alquran dan assunnah. Bukan yg direka2. Barakallahu feekum....
2Kereta untuk Disambung Bayar (Free Runner) - Thu 28/Jul/2016 11:16pm
SCAMMER .
3Kereta untuk Disambung Bayar (Free Runner) - Thu 28/Jul/2016 11:14pm
SCAMMER .
4Kereta Sewa dan Kereta Sambung Bayar (Last Stock) - Sat 9/Jul/2016 9:43pm
Ni scammer. Mengambil kesempatan atas org.harap awk pulang balik . Susah payah org menunggu. Org tua anak kecil menunggu kereta sewa sampai ke sudah tak sampai2. Kalau islam mudahan awk bertaubat lah bayar hutang tu sebelum 'pergi' . Doa org teraniaya ni senjata. Takut lah Allah takut akhirat. Awak aniaya org susah tau.saya harap sblm jadi kes. Selesaikan dgn cara baik ya. Kembalikan apa yg awk ambil tu
5Gamat @ Balat @ Timun Laut - Thu 30/Oct/2014 4:43pm
Saya menjual dan pembekal sabun susu kambing. Sabun susu kambing dengan pelbagai herba dan gamat serta rumpai laut dan minyak kelapa dara. Harga serendah Rm0.80 (20gm) hingga Rm5.80 (100gm ) sabun berbentuk cream bar. Boleh email saya my_sara22@yahoo.com atau whatsapp 0137070272. Untuk keterangan lanjut serta katalog. Terima kasih
6Pembekal Wallstiker Serendah RM1.30 - Fri 24/May/2013 2:24pm
my_sara22@yahoo.com
7Whosale for Korea Wall Sticker - Fri 24/May/2013 2:23pm
my_sara22@yahoo.com
8Blacklist CTOS - Minta Tolong Terangkan - Tue 9/Oct/2012 6:11pm
assalamualaikum...saya ade pengalaman tentang ctos ni.mula2 saya xtau yg name saye telah di ctos kan,sy xde terima ape2 surat dr mane2 pihak yg mengatakan name sy ade ctos!!ade skali tu sy try nak buat personal loan tp xlepas n then bank pun tak dpt pastikan ape punca loan sy x lepas.klau nak tau name ade ctos ke x korg kene register kat http://ctosid.ctos.com.my ... follow ape yg dia suruh.. da register nanti korang baru bleh cek nama korang ade ctos ke x n ape punca klau name korg ade ctos.lg 1 sy nak nasihatkan bile da tau ape punca ctos jgn terburu-buru nak byr amount yg perlu korg satle kan..buat semakan detail k.. punca ctos sy p1 wimax,tu pun sy dpt tau bile sy register name sy kat ctos n total amount yg sy kene bayar RM16++ tapi sy try call p1 centre n runding camane nak satlekan,last2 sy cume perlu bayar RM380 je(jahanam duit aku) dlm mase sminggu name sy da clear tp korg kene igt,bile da byr korg kene call ctos n tanye camane nak clear.klau korg x buat memang name korg masih ctos lg...ctos memang melecehkan,jadi lepas ni perlu hati2..sekarang ni sy da lepas dr ctos..
9Ain Favourites! Sos Keju/Jalapeno Cheese Powder - Wed 29/Feb/2012 12:45pm
sy berminat untuk menjadi dropship.. boleh email sy ? my_sara22@yahoo.com
10Ada Tak Pinjaman Peribadi utk Swasta yg Baru Sebulan Kerja, Belum Potong KWSP Lagi. Ada CTOS - Sun 5/Feb/2012 6:33pm
my_sara22@yahoo.com.. mamasyifa, kalau ada berita baik tolong email kat sy juga k.. saya pon tgah nak try loan 5k.
11Mencari Pengedar Flyer Area Johor Bahru Sahaja. - Sun 5/Feb/2012 5:45pm
my_sara22@yahoo.com
12Pengedar Risalah Diperlukan! (Johor Bahru dan Kota Tinggi) - Sun 5/Feb/2012 5:42pm
sy berminat email my_sara22@yahoo.com
13Program Usahawan Tanpa Modal - Kek Coklat Moist (Kajang, Bangi, Ptrajaya) - Tue 24/Jan/2012 3:28pm
my_sara22@yahoo.com
14Wholesaler, Dropship And Agent - Barangan Avent - Tue 24/Jan/2012 3:25pm
berminat my_sara22@yahoo.com
15Agen Dropship & Borong utk Peniaga Kecil2-lan Diperlukan - Tue 24/Jan/2012 3:17pm
saya berminat... blh email ke sy juga? my_sara22@yahoo.com tq
16Mencari Dropshipper Shawl/Pashmina - Tue 24/Jan/2012 3:10pm
blh bagi detail lg kat sy? my_sara22@yahoo.com
17Produk Hebat ^Kurangkan Kos Ink Printer Anda^ - Tue 24/Jan/2012 2:51pm
my_sara22@yahoo.com
18Perkhidmatan Ink & Toner - JB - Tue 24/Jan/2012 2:48pm
hi... klau ink hp d2660 ade x? n brapa?
19Pelbagai Produk Boboboi! - Tue 24/Jan/2012 2:46pm
email saya juga ya.. tq my_sara22@yahoo.com
20Dapatkan Kedai Online Siap 5minit Sekarang dan Terus Berniaga! - Mon 19/Dec/2011 8:57pm
my_sara22@yahoo.com
21Mencari Dropship Agent, Tanpa Modal - Mon 19/Dec/2011 8:53pm
my_sara22@yahoo.com tq
22Mencari Agen Produk Sejukbeku Seperti Sosej, Nuget, Burger - Mon 19/Dec/2011 6:42pm
sy berminat....blh hntrkn ttg produk n harga ke emel sy? tq my_sara22@yahoo.com
23Ingin Membuat Pinjaman Peribadi 20k (untuk Perkahwinan) - Sat 10/Dec/2011 3:11pm
salam ada x pinjaman untuk pekerja kontrak swasta..? gaji saya RM1300++ pinjaman untuk perkahwinan.. amount dlm RM5000-8000 shj... 0127578707 tq