Maslina 4

Profile
NameMaslina
Forum NickMaslina 4
RegisteredSun 6/Feb/2011, 11:10pm
Topics by Maslina
1Produk Skincare dan Kosmetik (1) - Thu 19/May/2011 11:19am
2Pelajari Teknik Facial, Basic Make Up, Peluang Perniagaan (5) - Sat 12/Mar/2011 12:07am
3Kelas Kecantikan - 13 & 15 Feb 2011 (13) - Sun 6/Feb/2011 11:26pm
Comments by Maslina
1Mencari Kerja Part-Time Selama 3bulan Sem Break Around Putrajaya, Kajang dan Ampang :) - Mon 13/Jun/2011 5:09pm
Kelas Kecantikan(penjagaan kulit muka) Sabtu 18hb jun 2011 Fee : rm5 seorang tempat adalah terhad maslina 0108983440
2Mencari Kerja Part-Time Selama 3bulan Sem Break Around Putrajaya, Kajang dan Ampang :) - Mon 30/May/2011 12:40pm
hi afifa...sementara xde buat apa2 ni..jom join my class.blh belajar facial n basic make up..meet me at putrajaya email:maslinasofiah@gmail.com
3Expo Pantai Morib, Banting. 26-29 Mei 2011 - Thu 19/May/2011 3:50pm
blh sy tau bper rate sewa tapak tersebut?
4Kelengkapan untuk Salon - Mencari Pembekal Kelengkapan & Peralatan - Thu 19/May/2011 12:08pm
mungkin sy blh bantu dr segi produk utk skincare....duduk kelantan ke?
5Mencari Kamera DSLR - Thu 19/May/2011 11:03am
sy ader nk jual camera dslr canon 30D complete lens and flash..original canon..please contact my husben for detail achoi 010-8983470
6Mencari Kerja - Sekitar Puchong atau PJ - Thu 12/May/2011 2:59pm
hi fida..jom join saye nye kelas facial for free. http://sofie-sweetloveforever.blogspot.com/
7Make Up Class di Seri Kembangan, 18 Jun 2011 - Thu 12/May/2011 1:26pm
jom tgk blog saya http://sofie-sweetloveforever.blogspot.com/
8Cadangan untuk Memulakan Perniagaan (Barangan Bayi) - Thu 12/May/2011 1:21pm
http://sofie-sweetloveforever.blogspot.com/ bisnes yg hanya memerlukan modal rendah
9Boleh Bantu, Saya Nak Berniaga Online - Thu 12/May/2011 1:16pm
blh tgk sini http://sofie-sweetloveforever.blogspot.com/
10Untung dan Berbaloi Tak Buat Bisnes Spa/Facial Ni? - Wed 11/May/2011 12:10pm
wsalam...mungkin sy blh membantu dgn sedikit tips..dlu sy pun ada minaty nk buka spa...tp sy mulekan dr kecil2 dlu...sy buat facial bergerak... sbb modal x besar..pastu skrg sy dh jd beauty consultant ..alhamdulillah pendpt so far alhamdlullillah....kt siap kongsi ilmu kt pada mereka yg berminat....xbyk costing..modal pun rendah...email me if u interted maslinasofiah@gmail.com
11Pelajari Teknik Facial, Basic Make Up, Peluang Perniagaan - Thu 5/May/2011 4:18pm
BEAUTY WORKSHOP MOTHERS DAY7hb May 2011(sabtu)Kompleks Kejiranan Presint 16,Putrajaya10pagi - 12 tghrAgenda : Hand Spa,Facial,Lip Treatment,basic make upBwk lah ibu anda skali untuk menyertai kelas ni(bakal mendapat hadiah special sempena hari ibu)maslina 010-898 3440
12Mencari Pembekal Barangan Make Up Mac dan Detox Secara Borong - Sun 1/May/2011 11:45pm
jgn sesekali mencari product tiruan hanya semata2 utk untung.... mari belajar dgn saya mencari duit dengan membantu wanita dluar sana bkn untuk mengelirukan nya : Salam, hi semua wanita di luar sana... berminat untuk pelajari teknik facial,mengenali kulit anda,belajar teknik make up yang basic secara PERCUMA... tak kisah anda di mana atau berhampiran Dengkil,Putrajaya,Kuala Lumpur,Nilai,Selangor... sila hubungi saya maslina 010-898 3440 dan bagi mereka yg ingin berniaga dengan modal serendah rm180.... jgn lupa ctc saya juga saya sedia membantu anda semua untuk cantik tanpa perlu rasa sakit... Natural Beauty...
13Dilemma Bekerja dan Menjadi Suri Rumah. - Tue 22/Mar/2011 3:02pm
SAlam jom berniaga serendah rm180.. hanya membuat kelas facial sahaja...xperlu jln jauh2...ank2 pun leh terurus..sbb kerja tu kt yg setkan time..yg penting bukan MLM maslina 010 898 3440
14Pelajari Teknik Facial, Basic Make Up, Peluang Perniagaan - Thu 17/Mar/2011 10:42am
zana 4 : sy dh email..please check
15Atika Beauty Payuda & Produk Pelangsingan - Wed 16/Mar/2011 9:52pm
berminat utk lebih cantik dengan mengenali jenis kulit anda....hubungi sya..saya akan membantu dgn ikhlas...sy akan ajar cara facial dgn betul dan basic make up secara percuma... maslina 010-898 3440
16Mencari Kerja Part Time Kawasan Puchong & Berhampiran - Mon 14/Mar/2011 5:11pm
berminat utk menjadi beauty consultant....(bisnes seca partime) insyaallah..training d sediakan....maslina 010-898 3440
17Mencari Part Time Job - Putrajaya - Mon 14/Mar/2011 5:06pm
berminat utk bisnes secara part time dengan menjadi beauty consultant.... kol me maslina 010-898 3440 set appointmnet utk join kelas facial secara percuma
18Mencari Part Time Di Putrajaya - Mon 14/Mar/2011 5:03pm
nak x buat part time as beauty consultant (bisnes) berminat sila kol saye maslina 010-898 3440... sy akan bg peluang utk mencuba facial secara percuma..janji minat...
19Ingin Mendapatkan Peluang Perniagaan - Mon 14/Mar/2011 3:02pm
anna:bg lh email address.. :)
20Cari Biz yg Sesuai - Mon 14/Mar/2011 1:51pm
hartini:sy dh email..please check..thanks
21Ingin Mendapatkan Peluang Perniagaan - Mon 14/Mar/2011 1:44pm
darna : sy dh email detail..please check ..thanks
22Ingin Mendapatkan Peluang Perniagaan - Mon 14/Mar/2011 11:42am
jom join as beauty consultant..... email me maslinasofiah@gmail.com
23Pelajari Teknik Facial, Basic Make Up, Peluang Perniagaan - Mon 14/Mar/2011 11:25am
zana 11: sy dh emailkan..thanks
24Cari Biz yg Sesuai - Sat 12/Mar/2011 12:52am
kol saya ...bisnes serendah rm180...brg pun skit nk bwk..... xperlu utk ke expo2 ni...or gerai2...bkerja d rumah pun dh memadai... kol mas 010-898 3440
25Mencari Kerja Part Time - Sat 12/Mar/2011 12:51am
berminat untuk menjadi beauty consultant....keje ikut masa anda.... kol saya mas 010-898 3440 yg penting dpt percuma pelajari facial n basic make up
26Mahu Mulakn Bisness Andaman. - Sat 12/Mar/2011 12:49am
berniaga as beauty consultant..leh guna bakat yg ada xsia2..modal serendah rm180..insyaallah sy hanya ingin membantu bg mereka yg berminat dlm bidang ni... kol saya mas 010-898 3440
27Kursus Jurukecantikan/Lanjutan Profesional Percuma - Sat 12/Mar/2011 12:45am
bayaran bgaimana?
28Ingin Berniaga Kecil-Kecilan Secara Sambilan yang Menyeronokkan? - Sat 12/Mar/2011 12:42am
berminat untuk menjadi beauty consultant..serendah rm180modal seumur hidup...hubungi saya maslina 010-898 3440 yang penting saya akan bg free facial n basic make up
29Sesiapa Ingin Kerja Separuh Masa/Sepenuh Masa (Pasang Keronsang Baju, Manik Kasut dan Taruh Lidi Dalam Kotak, Supply Produk Port Dickson Hotel, Sri Malaysia) - Sat 12/Mar/2011 12:25am
salam, berminat untuk pelajari jeins kulit anda,belajar facial,basic make up secara percuma sertaa kenali peluang perniagaan serendah rm180... hubungi saya maslina 010-898 3440
30Kelas Basic Make Up - Sat 12/Mar/2011 12:22am
hi tkah..berminat utk mengetahui lebih lanjut dlm peluang perniagaan as beauty consultant serta facial percuma.... kol k mas 010-898 3440 atau email maslinasofiah@gmail.com
31Saya Nak Belajar Buat Hamper - Sat 12/Mar/2011 12:14am
ingin belajar teknik facial & basic make up secara percuma serta ketahui peluang perniagaan as beauty consultant...kol me k.mas 010 898 3440 (akan bantu cara bungkus hamper)
32Menjual Shawl Secara Borong - Sat 12/Mar/2011 12:04am
hi ina..berminat ingin pelajari teknik facial serta basic make up secara percuma dan ketahui peluang perniagaan sbg beauty consultant...email me...maslinasofiah@gmail.com
33Minat Berniaga Tapi. Modal Takde. - Wed 9/Mar/2011 7:49pm
berniaga as beauty consultant serendah rm700...xperlu ader kedai or tapak..hanaya buat kelas saje...training di sediakan maslina 010-8983440
34Nak Berniaga dan nak Kerja. - Wed 9/Mar/2011 7:47pm
as beauty consultant...modal rm1200 jerk maslinasofiah@gmail.com
35Pinjaman Peribadi - Thu 3/Mar/2011 10:50pm
kak suri..duk area mana...maybe blh sms saye no akak...kat saye... 010-898 3440 mana tau kt leh buat keje part time dan xperlu buat buat pinjaman.... :)
36Pinjaman Peribadi - Thu 3/Mar/2011 9:41pm
nape nk buat loan kak?
37Skin Care Class Facial & Makeup - Thu 3/Mar/2011 7:15pm
di area PUtrajaya....leh ctc wani utk confirmkan waktu
38Mencari Kerja Part Time Area Shah Alam Segera. - Thu 24/Feb/2011 7:45pm
feezaaxis: sy bkn pemilik kedai sy beauty consultant bebas..jadi keja sy di mana2..bemrinat ingin lebih tau dgn mendalam...sms me utk berjumpa.. :) will set appointment with u
39Nak Tambah Pendapatan Dari Rumah. - Thu 24/Feb/2011 5:24pm
modal serendah rm570... mnjadi beauty consultant..hanya membuat kelas shj...jom cantik...berminat kol/sms saye maslina 010-898 3440
40Kelas Kecantikan - 13 & 15 Feb 2011 - Thu 24/Feb/2011 5:16pm
puteri 18 : dkt putrajaya 26hb ni kul 2 ptg di klang kalu ada permintaan ramai kami aan turun ke sana lg
41Belajar Berniaga - Mon 21/Feb/2011 9:46pm
salam nak buat bisnes as beauty consultant...xperlu ada kedai,blh buat scara partime terutama ujung minggu.. berminat maslina 010-898 3440/ maslinasofiah@gmail.com
42Partime Buat Akaun - Mon 21/Feb/2011 9:42pm
salam..minat dalam kecantikan..JOM CANTIK bersama saya...xperlu bayaran..hanya free saje...just sms/kol sekiranya berminat maslina 010-898 3440
43Macamana Nak Start Bisnes? - Mon 21/Feb/2011 9:39pm
salam fadzilah..why not u bisnes as a beauty consultant..modal serendah rm180..tidak perlu modal kedai,tidak perlu teknik training di sediakan...hanya perlu mencantikkan wanita shj... kol/sms me maslina 010-898 344
44Kelas Asas Solekan (Basic Make Up) - Mon 21/Feb/2011 9:36pm
misszetty99 : tiada byrn..hanya perlu sms/kol no sy 010-898 3440 dan set appointment bila blh kt jumpa.. :) sharing is caring
45Kelas Kecantikan - 13 & 15 Feb 2011 - Sat 19/Feb/2011 8:34pm
Jom Cantik Percuma 2ptg - 5ptg Kompleks Kejiranan Presint 16,Putrajaya maslina 010-898 3440
46Mencari Kerja Sambilan - Sat 19/Feb/2011 9:31am
berminat menjadi beauty consultant secara partime seperti saye...call/sms me 010-898 3440 maslina
47Mencari Kerja Part Time Area Shah Alam Segera. - Tue 15/Feb/2011 8:48pm
feezaxis.... saya bekerja di putrajaya.tp kalu nk jumpa anytime blh.bgtau saje... sila sms/kol 010-8983440 atau email maslinasofiah@gmail.com
48Kelas di Putrajaya (Jahit Baju Kurung/Tudung) - Sun 13/Feb/2011 1:08am
salam, sy ada mengadakan kelas facial dan basic make up di sekitar putrajaya secara percuma, bagi sesiapa berminat untuk belajar mengetahui jenis kulit sila hubingi maslina 010-898 3440
49Mencari Idea Perniagaan Kecil-Kecilan yang Boleh Dijalankan Dari Rumah - Sun 13/Feb/2011 1:00am
salam,saya maslina beauty consultant mary kay,kalu puan berminat nk tau lebih lanjut peluang perniagaan yg xperlu tglkan ank....blh hubungi saya maslina 010-898 3440...
50Macamana nak Cari Blog Kecantikan Terkini! - Sun 13/Feb/2011 12:09am
www.marykay.com.my... berminat nk jd beauty consultant sms/kol saye maslina 010-898 3440