Makbelalang

Profile
NameHanim
Forum NickMakbelalang
Handphone01113225397
CompanyTaska Ibu Hanim Puncak Alam
RegisteredTue 31/Dec/2013, 9:34pm
Comments by Hanim
1Minimum Order 100pcs Bercita-Cita untuk Menjadi Pengasas Produk Kesihatan/Kecantikan Jenama Anda Sendiri? - Sun 24/Mar/2019 2:06pm
Salam,saya berminat boleh hantar maklumat lanju ke 011 13225397
2Barang Kemas 916 Mampu Milik RM300, RM550, RM800. Tunai atau Ansuran. Agen Dropship Diperlukan. Jana Pendapatan RM50 Hingga RM1,000 Sehari Tanpa Modal. - Thu 21/Jun/2018 11:22pm
01113225397
3Mencari Agent Emas 916 - Berniaga Emas Harga Kilang - Thu 21/Jun/2018 11:18pm
01113225397
4Emas Tulen 916 Direct Kilang!! - Thu 21/Jun/2018 11:07pm
01113225397
5Sedang Mencari Bisnes/Perniagaan untuk Dijual di KL atau Selangor - Mon 18/Jan/2016 4:04pm
taska untuk diambil alih di puncak alam lengkap peralatan dan ada lesen wassap 0176612711
6Rumah Lelong di Bukit Beruntung, Rawang dan Sg Buaya - Sun 17/Jan/2016 9:41am
nak cari rumah sewa bawah RM500 area x kisah wassap 0176612711
7Tumpang Barang Utara & Selatan Lori Balik K.L Kosong (Sebut Harga) - Wed 2/Dec/2015 11:51pm
nak tumpang ambil barang di terengganu bawa ke puncak alam barang tak banyak bila bila masa ada kosong tel 0136241221
8Perkhidmatan Lori Sewa Murah Semenanjung Malaysia - Sat 28/Nov/2015 4:17pm
nak tumpang lori ada tak mana mana lori yang hantar barang ke terengganu balik kosong ,saya nak ambil sedikit barang saya di Merang terengganu untuk di bawa ke puncak alam kalau ada tel 0136241221
9Taska untuk di Ambil Alih Segera - Thu 12/Nov/2015 10:03am
Kalau ada lgi wassap 0176612711
10Whatsapp Group Job Seeker - Sat 31/Oct/2015 11:31pm
Pembantu taska puncak alam kerja 5 hari penginapan disediakan gaji 800 mula kerja isnin ni wasap 0176612711
11Cari Kerja Part Time Apa2 Pun Boleh - Sat 31/Oct/2015 11:04pm
Kalau perempuan ada kerja ditaska puncak alam kerja 5 hari semingpenginapan disediakan gaji min700 wasap 0176612711 isnin mula kerja.
12Ingin Berniaga/Business Tapi Modal ^Low^ - Sat 31/Oct/2015 10:48pm
Kerja dulu di taska saya boleh kumpul duit sebab penginapan dan makan minum disediakan kerja 5 hari wasap 0176612711 isnin boleh mula.t
13Mencari Keerja Siang - Shah Alam - Sat 31/Oct/2015 10:45pm
Guru taska di puncak alam penginapan disediakan kerja 5 hari. Mula sekarang wasap 0176612711
14Mencari Kerja Kosong - Area Kubang Kerian, Kelantan - Sat 31/Oct/2015 10:23pm
Jawatan kosong taska di puncak alam kerja 5 hari tempat tingal disediakan wassap 0176612711
15Jawatan Kosong Pembantu Taska - Puncak Alam - Thu 29/Oct/2015 8:59am
Perlukan 2 orang lagi pekerja untuk tinggal bersama di taska wassap puan Hanim0176612711
16Saya Berminat untuk Menjadi Agen Dropship! - Thu 15/May/2014 2:14am
Ramai pelajar dan guru yang dah berjaya dalam perniagaan ini,ada yang dah jadi jutawan dan ribuan yang dah jadi hartawan dalam masa singkat,modal rendah dan tidak menggangu pelajaran,maklumat http://puanhanim.blogspot.com/
17Mencari Bisness atau Pelaburan - Thu 15/May/2014 2:08am
Perniagaan mudah,tak perlu sewa kedai,tak perlu bayar lesen,tak perlu hantar barang,tak ada risiko,modal kecil pulangan lumayan,maklumat http://puanhanim.blogspot.com/
18Peruntukan 10k untuk Bisnes Sampingan. - Sat 10/May/2014 5:18pm
Dengan modal separuh dari itu RM5400 sahaja boleh bergelar jutawan maklumat klik http://puanhanim.blogspot.com/
19Perlukan Pekerja Perempuan Dengan Segera - Perak - Fri 9/May/2014 11:23pm
Tumpang lalu tuan tanah, wakil diseluruh negara diperlukan,apa yang perlu ada computer,facebook dan modal RM275, pendapatan lumayan kerja hanya di rumah copy,paste dan pos sahaja. maklumat klik http://puanhanim.blogspot.com/
20Karnival Usahawan UITM Shah Alam 2/6/14-7/6/14 Call/SMS 012-5342857 - Fri 9/May/2014 12:57am
sekadar cadangan,tuan boleh jadi ahli bis ni dan terus buat promosi di sana modal Hanya RM275 maklumat klik http://puanhanim.blogspot.com/
21Tapak Niaga Car Boot Sale Tesco Semenyih - Fri 9/May/2014 12:52am
sekadar cadangan ,tuan jadi ahli bis ni dan blh promosi di sana sila klik http://puanhanim.blogspot.com/
22Mencari Sesiapa yg Bminat nak Ltak Brang Kt Booth Kami Sempena Event Karnival Mesra Belia Kedah - Fri 9/May/2014 12:49am
salam tuan,tuan jadi ahli bisnes ni dan boleh promosi sendiri,perniagaan nya mudah maklumat klik http://puanhanim.blogspot.com/
23Mencari Kerja atau Peluang Bisnes - Fri 9/May/2014 12:42am
Bis mudah hanya perlu ada computer/laptop dan akaun FB sehari income RM500/RM3,000 atau no limit klik http://puanhanim.blogspot.com/
24Rakan Pinjaman Mudah AIM untuk Wanita - Wed 7/May/2014 12:40pm
saya surirumah yang menjalankan perniagaan online dan telah banyak membantu surirumah bebas dari hutang malah pendapatan melebihi suami. visit http://puanhanim.blogspot.com/
25Mencari Kerja Part Time Malam - Wed 7/May/2014 12:33pm
suka atau tidak 9 dari 10 punca pendapatan adalah dengan berniaga, visit http://puanhanim.blogspot.com/
26Ingin Mencari Pekerja Part Time (Urgent) - KL - Wed 7/May/2014 12:26pm
part time atau full time http://puanhanim.blogspot.com/
27Sedang Mencari Bisnes yang Menguntungkan - Wed 7/May/2014 12:03pm
berniaga hanya dalam kawasan sekitar sahaja sukar untuk berjaya,namun ada cara nya supaya anda tak perlu keluar dari kawasan tersebut tapi menjana pendapatan lumayan dengan perniagaan tanpa sempadan klik http://puanhanim.blogspot.com/
28Mohon Nasihat Memulakan Perniagaan - Wed 7/May/2014 11:55am
Panduan memilih perniagaan online,dan kenapa saya pilih perniagaan tersebut maklumat klik http://puanhanim.blogspot.com/
29Nak Bisnes Online Tapi Tak Tau Nak Mniaga Apa? - Wed 7/May/2014 11:48am
Perniagaan terhangat masa ini,yang baru daftar pun ada peluang dapat hadiah kete Porsche,disamping modal termampu pulangan lumayan info klik http://puanhanim.blogspot.com/ atau pm ke Fb http://on.fb.me/1aVPkva
30Ada Cadangan nak Buat Bisnes Apa? - Thu 10/Apr/2014 2:09am
nak berniaga cara online modal nak rendah pendapatan segera dan lumayan x nak jual barang x nak hantar barang nak tau biz ape visit. https://www.facebook.com/kaacing http://berniagadarirumah.tripod.com/
31Mencari Jodoh - Wed 12/Mar/2014 10:38pm
berhati hati memilih pasangan,jika memerlukan bantuan sila tel 0176612711 http://berniagadarirumah.tripod.com/rahsia-pasangan.html
32Nak Buat Pinjaman Tapi Blacklist Money Lender Dan Bank - Mon 24/Feb/2014 8:43pm
jangan cuba gali lubang baru untuk tutup lubang lama,cubalah berniaga dengan modal paling rendah RM270 tapi pulangan macam modal ratus ribu,cuba lah anda tak kan rugi kecuali tidak mencuba. copy web http://berniagadarirumah.tripod.com/
33Say No to Upfront! - Mon 24/Feb/2014 8:28pm
Tak payah la pinjam pinjam,elakan riba,kalau dah terhutang mari cuba perniagaan ini pasti dapat membantu,dengan modal yang pasti anda mampu. copy web http://berniagadarirumah.tripod.com/
34Urgent! Memerlukan Pekerjaan Dengan Segera - Lepasan Diploma - Mon 24/Feb/2014 4:21pm
cuba berniaga hanya dari rumah,modal rendah pulangan lebih baik dari makan gaji copy web http://berniagadarirumah.tripod.com/
35Bisnes Apa Yang Top Sekarang di Facebook? - Mon 24/Feb/2014 1:06am
Tiada yg dapat mennandingi phyto science,ramai artis yg telah menyertainya,umi aida,awie,jaafar onn,siti sarah dan lain lain,dan heboh pasal product oleh mazidul,juga komen dari doktor dari jepun dan macam macam fenomena lagi yang menjadikan phyto science terhebat,setiap minggu ada cerita di akhbar hari ini lihat di mingguan malaysia,nak tahu apa itu phyto science? http://berniagadarirumah.tripod.com/ whatsap 017 6612711
36Ingin Memulakan Biz Tapi Taktau - Wed 19/Feb/2014 7:59pm
modal sangat rendah,sure tak rugi,tak perlu jual barang, http://berniagadarirumah.tripod.com/
37Ingin Berubah Supaya Lebih Berjaya Tapi Tak Tahu Caranya - Thu 13/Feb/2014 12:47pm
jika ingin berubah harus berani mencuba tapi biar yang modal rendah dn jamin tak rugi sertai perniagaan kami kami akan bantu hingga berjaya http://berniagadarirumah.tripod.com whatsap 0176612711
38Teknik Tambahkan Like ke Page FB Secara Autopilot - Wed 12/Feb/2014 8:20pm
Betul tu amat berguna,gunakanlah facebook untuk buat Duit bukan buat Dosa, http://berniagadarirumah.tripod.com whatsap 0176612711
39Ingin Bisnes Online - Wed 12/Feb/2014 8:14pm
Perniagaan yang 100% online,modal rendah pendapatan lumayan,gerenti tak rugi http://berniagadarirumah.tripod.com watsap 0176612711
40Nasihat Dari Saya Tahun 2014 - Thu 23/Jan/2014 10:30pm
Nak kongsi sikit je,bila kita bersedekah,contoh nya semasa memasukan wang dalam tabung masjid berdoalah apa saja yang kita hajatkan insyallah akan termakbul. http://berniagadarirumah.tripod.com
41Mencari Bisnes Kecil-Kecilan. - Tue 21/Jan/2014 1:00am
KAMI KINI MEMBUKA PELUANG UNTUK ANDA YANG BERMINAT UNTUK MENJADI STOKIS (RAKAN NIAGA) & INGIN MENJANA SIDE INCOME YANG LUMAYAN,PRODUCT UNTUK AWET MUDA,SIHAT, DENGAN PENDAPATAN BOLEH CECAH RATUS RIBU SEBULAN,HANYA BUAT ONLINE DARI RUMAH. http://berniagadarirumah.tripod.com sms 017 6612711
42Mencari Ahli/Sahabat Amanah Ikhtiar (AIM) di Kawasan Kundang/Sg. Buloh atau Kawasan Berhampiran - Sat 18/Jan/2014 5:17pm
Tempat terbaik untuk wanita dan istri adalah dirumah,tapi masih boleh menjana pendapatan melebihi suami,keterangan lanjut http://berniagadarirumah.tripod.com/
43Ingin Mnyertai AIM Kawasan Cheras/Bandar Tun Razak - Sat 18/Jan/2014 5:10pm
gunakan modal yang sedikit dari pinjaman hanya RM270 sahaja,pendapatan tinggi dan hanya berkerja dari rumah,takan rugi. Hubungi saya : Makbelalang 017 6612711 http://berniagadarirumah.tripod.com
44Makan Gaji Tak Cukup nak Sara Family - Fri 17/Jan/2014 8:19pm
Bagaimana untuk Kekal Sihat , Awet Muda & Kaya Raya?.dan tak rugi Hanya bekerja dari rumah , Pendapatan boleh mencecah ratusan ribu ringgit sebulan, hanya perkenalkan product & keuntungan Phyto Science kepada rakan dalam Facebook, twteer dll , tiada yuran hanya dengan membeli product serendah RM270 sudah layak menjadi ahli , Product terbaik untuk kekal sihat, awet muda disamping dapat menjana pendapat ribuan ringgit sehari.dengan pelan pemasaran yang terbaik kejayaan dijamin yang penting usaha dan daripada buat dosa di facebook lebih baik gunakanya untuk buat duit,duit,duit. Hubungi saya : Puan Hanim 017 6612711 email : makbelalang@hotmail.my website : http://berniagadarirumah.tripod.com
45Mencari Bisnes yang Menggunakan Internet dan Masa yang Fleksibel - Sat 11/Jan/2014 3:23pm
Bagaimana untuk Kekal Sihat , Awet Muda & Kaya Raya?. Hanya bekerja dari rumah , Pendapatan boleh mencecah ratusan ribu ringgit sebulan, hanya perkenalkan product & keuntungan Phyto Science kepada rakan dalam Facebook, twteer dll , tiada yuran hanya dengan membeli product serendah RM270 sudah layak menjadi ahli , Product terbaik untuk kekal sihat, awet muda disamping dapat menjana pendapat ribuan ringgit sehari.dengan pelan pemasaran yang terbaik kejayaan dijamin yang penting usaha dan jangan gunakan Facebook untuk membuat Dosa tapi gunakanya untuk buat kebaikkan dan duit,duit,duit. Hubungi saya : Puan Hanim 017 6612711 email : makbelalang@hotmail.my website : http://berniagadarirumah.tripod.com
!