Lini

Profile
Forum NickLini
Handphone019-3199 433
RegisteredTue 30/Nov/2010, 11:50pm
Comments by Lini
1Emas Direct Kilang - RM167/G - Thu 5/Oct/2017 9:00pm
0194815831
2Mencari Pakej Hong Kong + Disneyland (Ground Only) - Tue 31/Jan/2012 6:50pm
Salam, Saya from tavel agent..mmg ada buat bajet trip untuk group ke tmpt yg disebutkan. U ada inteested group yg nk pegi ke or cuma nak ready made package..wslm
3Pakej di Langkawi yang Paling Murah dan Berbaloiiiii. Segera - Sat 25/Dec/2010 10:10pm
nany 3 ni sebenarnya nak minta harga pakej pi langkawi...bukannya provide pakej langkawi...conpius..conpius.. takpe nany 3..budget sorang berapa..saya boleh tolong quotekan..AshHar Trvl
4Solo City-Yogyakarta 4H3M RM450/Pax (Best Price And Hot Product) - Sun 19/Dec/2010 7:18pm
pakej ni dh masuk daily dinner ke setiap hari...sebab dlm program takde "D" for dinner ????sila jelaskan
5Tanah untuk Resort dan Hotel - Pulau Langkawi - Sat 18/Dec/2010 3:42pm
betul tu...sayang kalau jual tanah...sebab langkawi dah terkenal diseluruh dunia sebagai tempat pelancongan..saya setuju dengan Kencana
6Minta Pendapat Budget Hotel/Guide Tour di Perth - Fri 17/Dec/2010 10:04pm
Hai..boleh saya dapatkan details penting be4 submit quotation (no.of pax, travel date/month)..flight ticket sendiri ke nak kami quotekan juga..email ke lini.ashhar@gmail.com atau sms 019-3199 433 (Ash-Har TRvl)
7Saya Ingin Menjadi Agen Pelancongan Anda - Thu 16/Dec/2010 8:19pm
salam ozef, u ada comment saya tempoh hari..pasal nak jd mrktg agent..buat masa ni..saya sedang compile semua pakej2 yang ada..u based kat area mana ?
8Memerlukan Pandangan Tentang Travel Agency. - Mon 13/Dec/2010 6:13pm
saya nak bg opinion based experience...mmg biz travel agent ni menarik..tapi jugak mencabar..nk bukak company sendiri makan belanja ratusan ribu..tu belum masuk ngan cash flow money yang diperlukan untuk run business..dengan banyaknye travel agent yang tumbuh macam cendawan...persaingan makin tinggi..kekadng orang yg pi travel pandang pada nama juga..branding name..so mereka feel save klu pi travel..takde la yg kene tipu..so welknown travel agent akan semakin terkenal..walhal yang baru ni kena merangkak..from the start..operating cost agak tinggi jugak dlm company..paling selamat..be a marketing agent dulu..get as many contacts as u can...maintain these customers..give a good service...then u tak payah risau...people will looking for u..engage dengan company travel agent as their agent..dengan syarat kita mesti JUJUR...tu yang penting..sekian..wasalam
9Mencari Ground Package: Trip ke Kemboja - Phnom Penh - Mon 13/Dec/2010 5:08pm
nooral..ade brape org yang nak pegi..saya boleh hanta quote..boleh email lini.ashhar@gmail.com atau sms 019-3199433
10Pakej Melancong Domestik & Muslim Pakej ke Overseas. Marketing Agent Juga Diperlukan - Wed 8/Dec/2010 9:32pm
salam semua...maaf lambat reply...saya br blk dr Bukittinggi Indonesia dengan tour group.. terima kasih atas minat kawan2 semua..saya ucapkan tqvm saya akan cuba emailkan pakej secepat mungkin..by the way kalau kawan2 semua ada urgent enquiry atau nak quotation untuk travel, sila emailkan ke lini.ashhar@gmail.com atau call saya terus di 019-3199 433 wasalam...
!