Khairul Anwar 43

Profile
NameKhairul Anwar
Forum NickKhairul Anwar 43
RegisteredMon 6/Nov/2017, 8:31am
Topics by Khairul Anwar
Comments by Khairul Anwar
1Funder Diperlukan - Wed 7/Nov/2018 4:10pm
Tumpang iklan, saya sedang mencari orang ini, Mizraf Trading dia meminjam saya RM45k, bayar cuma baru 9k+, lepas tu diam saja, perlaburan beras AP, masa pinjam janji macam2, bagi cek utk buktikan pinjaman yg benar, tapi cek tu cek tendang, bila minta macam2 alasan. sekian
2Pengedar Dedak Ayam Kampung - Mon 3/Sep/2018 8:27am
Tumpang Iklan Tuan Tanah, Saya juga menjual dedak, dedak ayam organik RM29/20kg. Dedak buatan sendiri Area selangor berminat hubungi 019-2927273 TQ tuan tanah
3Pinjaman Kecemasan Pinjaman Segera - Call & Whatsapp 013-287 2867 - &-0113-7665880 - Mon 3/Sep/2018 8:23am
Pinjaman yg berunsurkan RIBA ada lah HARAM, yg meninjam, yg menulis, yg bersaksi semuanya berdosa. dan termasuk termasuk dosa2 besar, bertaubat lah, sebelum terlambat. buat lah perniagaan yg HALAL, macam jual karipap ke, air tebu ke, nasi lemak, apply di Pusat Zakat, lagi berkat dan halal, wasalam
4Car Wash Investor/Silent Partner - Selangor - Sun 2/Sep/2018 3:49pm
whats app 0192927273
5Perlu Funder atau JV utk Projek Ternak Lalat - Makanan Haiwan Ternakan - Sun 2/Sep/2018 3:45pm
saya sudah buat di pulau indah
6Menjual Dedak Ayam - Sun 2/Sep/2018 8:49am
Tumpang Ikan tuan tanah, Saya menjual dedak ayam organik, sendiri usahakan di pulau indah klang Kandungan nutirisi sperti di bawah: Tenaga/Energy : 2774 Kcal Carbohydrate: 50.4 % Fat / Lemak : 0.2.% Protein : 18.5 % Fiber: 24.5 % Ash : 14.8 % Moisture : 16.1 % Harga RM 1.45/KG @ 72.5/50kg bag Hubungi Khairul 019-2927273 utk tempahan.
7Mencari Tanah Untuk Dijual - Tue 3/Jul/2018 8:22am
Salam pak ali..ada tanah 15 ekar di jenderam hulu selangor untuk dijual. 0192927273
8Mencari Suntikan Pemodal untuk Ladang Nangka Madu - Wed 23/May/2018 10:17am
ladang kat mana 0192927273
9Mencari Partner untuk Pertanian - Fri 18/May/2018 8:55am
Pm 0192927273
10Mencari Pembekal Ayam Daging Hidup Area Johor dan Pahang - Mon 30/Apr/2018 10:00am
Brapa banyak nak pakai tu?
11Nak Loan 10k? Whatsapp Saya Sekarang! KL Selangor (Terma & Syarat) - Thu 8/Mar/2018 3:38pm
Produk lelaki hebat atas Ranjang!! Terbukti berkesan lambat Pancut masa mendayung keras wow dan boleh panjang besar secara semulajadi!! Menjadi idaman isteri anda!! Dapatkan produk MANTAP BRO herba terpilih yang telah di estrak dalam bentuk serbuk Mudah diambil harga letak bawah lidah dan tunggu hinnga cair. diambil dalam 2hari sekali utk melancarkan perjalanan darah di alat kelakian. Penghantaran pos laju harga rm150 ada 9 sachet dalam satu pack. harga offer RM120 only,, terbukti berkesan dah hampir 3 tahun dalam pasaran. Segera whatsapp or sms/call 01133034703
12Mencari Rakan Niaga/Bisnes Partner untuk Bengkel Kenderaan. - Thu 8/Mar/2018 3:32pm
kalau banyak nya syarat, MLM le kut?
13Masalah Kewangan? Banyak Hutang Tertunggak? Kad ATM Dipegang? Hutang Syarikat Lain? Hutang Ah Long? Perlukan Wang Segera? Hubungi Saya Segera! - Thu 4/Jan/2018 1:01pm
Orang-orang yang memakan (mengambil) riba itu tidak dapat berdiri betul melainkan seperti berdirinya orang yang dirasuk syaitan dengan terhoyong-hayang kerana sentuhan (syaitan) itu. Yang demikian ialah disebabkan mereka mengatakan: “Bahawa ssungguhnya berjual beli itu sama sahaja seperti riba.” Padahal Allah S.W.T telah menghalalkan berjual beli dan mengharamkan riba. Oleh itu sesiapa yang telah sampai kepadanya peringatan (larangan ) dari Tuhannya lalu ia berhenti (dari mengambil riba), maka apa yang telah diambil dahulu (sebelum pengharaman itu) adalah menjadi haknya, dan perkaranya terserahlah kepada Allah S.W.T. Dan sesiapa yang mengulangi lagi (perbuatan mengambil riba itu) maka mereka itulah ahli neraka, mereka kekal di dalamnya.
14Peluang Pelaburan di 220 Negara di 6 Benua. Pendapatan 6 Angka Sebulan. Prospek Market 7 Billion Penduduk. - Thu 21/Dec/2017 12:57pm
Wah...kayo pakcik...
15Bisnes Pavlova Income 30k Sebulan - Thu 21/Dec/2017 12:42pm
Parlova tu apa benda, macam jus ketum ke?
16Siapa Owner Produk Pakaian? Saya nak Iklankan Produk Tanpa Ape2 Kos - Thu 21/Dec/2017 12:27pm
PM saya khairul 0192927273
17Mencari Pembekal Kerepek - Thu 21/Dec/2017 11:59am
Simpul Kasih ada, ikan dan udang kalau nak saya bagi sample, 1 balang rm20 ikan, rm25 udang PM(najib) 019 2927273.
18Pinjaman Kepada Ahli Perniagaan (KL/Selangor) Interest 2% Sebulan - Thu 21/Dec/2017 11:57am
Ah long ni.. Riba..harammm
19Retiree. Full/Part Time. - Thu 21/Dec/2017 11:01am
Another MLM job...
20Funder Kilang Vape - Wed 13/Dec/2017 9:30am
majis fatwa dah haramkan vape bos, harang haram, hasilnya haram, kecuali ada dalil2 yg boleh menghalal kan nya. jual la benda lain yg halal supaya berkat, seperti makjun ke, petai ke dan yg lain2 patuh syariah. sekadar peringatan, cheers
21Smart Partnership di Cari - Wed 13/Dec/2017 9:25am
e juice ni apo ko barang? miniman kesihatan?
22Makanan Ayam Berjenama - Sat 9/Dec/2017 8:29am
salam, Kami penternak BFSL yg organik, sejenis ulat yg mengandungi protin tinggi, 35-40%, sesuai utk grower dan finisher. banyak digunakan di negara jiran. sesiapa berminat boleh wasap 019-2927273, Pulau Indah selangor
23Makanan Ayam yg Murah utk Dijual! - Mon 4/Dec/2017 1:29pm
saya penternak BSF larvae hidup, sejenis maggot / ulat buah. protin tinggi 30-40% protin, sesual utk makan ayam. banyak dipakai di negara jiran. berminat harga RM2.5/kilo. Tel 0192927273
24Kami Adalah Pemborong Ayam Terus Dari Ladang - Mon 4/Dec/2017 12:07pm
saya penternak BFSL hidup untuk makanan ayam, protin tinggi, harga RM2.5/kilo. Tel 0192927273, Tq
25Kami Pembekal Ayam Kampung Area Jenderam, Sel - Mon 4/Dec/2017 12:05pm
Saya penternak BFSL hidup utk makanan ayam, protin tinggi, harga RM2.5/Kg Tel 019-2927273, TQ
26Pembekal Ayam Daging Segar dan Ayam Hidup () - Mon 4/Dec/2017 12:02pm
Saya penternak BSF larvae utk makanan ayam, protin tinggi, 1kg RM2.5 larvae hidup. Tel 0192927273
27Kepala Ikan Bilis - utk Makanan Ikan Keli/Ayam Kg/Itik - Mon 4/Dec/2017 10:49am
Tumpang Iklan. Saya perternak BSF larvae utk makanan ayam, sejenis maggot. high protine 30-40% dan banyak di guna kan di Indonesia, US, china, vietnam dan Europe. Sesiapa yg berminat nak cuba boleh contact saya 0192927273. Harga RM2.5/kilo, kalau banyak harga boleh nego. Wasalam.
28Membekal Buah-Buahan Premium - Nanas MD2 dan Rock Melon - Wed 8/Nov/2017 10:34am
Saya nak beli rock melon yg reject, berapa harga yg boleh beri untuk 1 tan. Khairul 0192927273
29Pembekal Buah Rock Melon - Wed 8/Nov/2017 10:31am
Saya pelukan rockmelon yg reject, boleh bagi harga borong utk 1 tan sila hubungi 019 2927273