Keladi

Profile
Forum NickKeladi
RegisteredTue 27/Oct/2015, 8:34am
Comments by Keladi
1Bantuan Kewangan Kepada yang Layak. - Tue 23/Jan/2018 4:03pm
Harta Masa hidup ianya ASSET, masa mati ianya jadi PUSAKA Takaful Masa hidup ianya ASSET, masa mati ianya menjadi CASH http://www.wasap.my/60182838810 . #prubsn #prudentialbsntakaful
2Perkhidmatan Kita Profesional, Maklumat Dirahsiakan, Kelulusan Pinjaman Segera 1.5% Interest Per Month! - Tue 23/Jan/2018 9:23am
PRUBSN WARISAN --------------------------------------- Assalamualaikum Tuan/Puan PRODUK ini adalah suatu pelan Takaful Berkaitan Pelaburan (Iinvestment Link Takaful) sumbangan berkala selama 5/10/20/34 tahun yang menawarkan perlindungan Takaful dan pelaburan untuk 34 tahun (bergantung pd tempoh polisi) MANFAAT akan dibayar jika berlaku kematian sepanjang tempoh sijil atau jika berlaku hilang upaya kekal dan meyeluruh sebelum umur 70/80 sepanjang tempoh sijil NILAI bagi ILT adalah bergantung kepada harga unit, yang mana bergantung kepada prestasi dana yang telah anda pilih RIDER penyakit kritikal dan kemalangan memberikan perlindungan terhadap kematian atau hilang upaya kekal dan menyeluruh akibat kemalangan serta penyakit kritikal yang didiagnosis semasa tempoh setiap rider ???? BAYARAN & TEMPOH CONTOH QUOTATION ???? (A) RM725 = 05 TAHUN ???? (B) RM382 = 10 TAHUN ???? (C) RM207 = 20 TAHUN ???? (D) RM151 = 29 TAHUN ? MANFAAT (A) ????RM350,000 = Pampasan Kematian ????RM050,676 = Pelaburan 10 tahun ????RM080,977 = Pelaburan 20 tahun ????RM084,516 = Pelaburan 30 tahun ???? RM43,500 = Pembayaran 05 tahun ? MANFAAT (B) ????RM350,000 = Pampasan Kematian ????RM047,602 = Pelaburan 10 tahun ????RM074,745 = Pelaburan 20 tahun ????RM074,741 = Pelaburan 30 tahun ???? RM45,840 = Pembayaran 10 tahun ? MANFAAT (C) ????RM350,000 = Pampasan Kematian ????RM019,436 = Pelaburan 10 tahun ????RM053,974 = Pelaburan 20 tahun ????RM042,157 = Pelaburan 30 tahun ???? RM49,680 = Pembayaran 20 tahun ? MANFAAT (D) ????RM350,000 = Pampasan Kematian ????RM011,937 = Pelaburan 10 tahun ????RM028,945 = Pelaburan 20 tahun ????RM023,659 = Pelaburan 30 tahun ???? RM52,548 = Pembayaran 30 tahun ???????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ? Pilihan komitmen dari 5 tahun, 10 tahun, 20 tahun, atau regular monthly contribution sehingga berumur 80 tahun ? Jika memilih payment term 5 tahun, pada hujung tahun ke-5 (selepas 60 bulan caruman), nilai tunai anda boleh mencecah 80-100% dari jumlah caruman anda, dan partial withdrawal juga dibenarkan ???????? ?Tanpa perlu melakukan pemeriksaan kesihatan untuk membuka akaun hibah sehingga RM1.5 juta (hanya perlu normal health declaration sahaja) ???????????????? ?Sekiranya memilih term contribution 5 tahun, tahun ke-6 sudah tiada komitmen contribution, tetapi nilai tunai tetap akan meningkat (unjuran pulangan 200% dari jumlah sumbangan yg telah dibuat) ???????? ? Aset tunai yang terkecuali dari Akta Probet 1959 ? Aset tunai yang paling mudah dicairkan ? Tanpa perlu urusan Mahkamah ? Tanpa perlu campurtangan Amanah Raya ? Tanpa perlu pembahagian Faraid (Hibah bermaksud Hadiah, dan apabila akad tersebut sebagai Hibah, ianya sudah tidak perlu dibahagikan melalui Faraid) ? Liquidation process akan selesai dalam tempoh 60 hari (maksimun time frame) ? Sangat sesuai untuk family emergency financial backup Hubungi/wasapp untuk keterangan lanjut,dan quotation http://www.wasap.my/60182838810
3Saya Perlukan Duit Segera RM2000 Hari Ni - Thu 11/Jan/2018 10:14am
Assalamualaikum encik/Puan,???? Saya Nazir Aziz dari SSG Financial Islamic group. PLAN SIMPANAN HAJI yg ada MEDICAL + SSP BSN + BONUS TIAP 2 TAHUN + FREE BADAL HAJI DAN KHAIRAT kami berikan kepada anda percuma pada bulan pertama.....Jika ingin tahu lebih lanjut, Jom Wasapp saya 0182838810...????????????????sbb ada OFFER ni sampai 31 Jan 2018.....hantar jer permohonan polisi ada free gift taw.
4Anda Agen Insurans? Nak Tahu Tak Cara Mudah untuk Client Ambil Servis Insurans Dengan Kita? - Tue 26/Dec/2017 11:37am
AssalamualaikumWbt, nama saya Mohd Nazir Bin Abd Aziz, kepakaran sy dalam bidang takaful&insurans ini adalah membantu golongan muda terutama yg berusia lingkungan 20-30an merancang perbelanjaan bulanan dengan teliti dan kemas. Seperti yang umum sedia maklum, selalu sy melihat generasi kini sering mengalami masalah duit tak cukup, tekanan menanggung beban kos rawatan perubatan dan hutang pendidikan yang tinggi di usia muda. Di sini, dengan kepakaran yang saya miliki, sy membantu golongan muda ni, bebas dari belenggu hutang, bijak mengurus kewangan dan tidak membebankan ahli keluarga masing-masing saat diri mereka ditimpa musibah dan membawa harapan kepada keluarga mereka. Perunding Takaful anda. http://www.wasap.my/60182838810
5Anda Agen Insurans? Nak Tahu Tak Cara Mudah untuk Client Ambil Servis Insurans Dengan Kita? - Sun 22/Oct/2017 11:23am
salam whasapp Pakcu yer. sebab Pakcu baru start join ejen insurans. 0182838810. dan mohon maklumkan berapa kos tu. nak tengok bajet.
6Menerima Tempahan Catering Area Putrajaya, Desa Pinggiran Putra, Kajang - Fri 17/Mar/2017 11:08am
Pakcu sedang mencari Mencari 100 DS Perlashine, korang berpeluang mempelajari ilmu zero kos marketing bernilai RM 999.00 + personal Branding di sosial Media. Please Whasapp Pakcu Taw. 0182838810
7Part Time Diperlukan - Fri 17/Mar/2017 9:45am
Pakcu mencari tentera DS untuk Perlashine, Jom join under pakcu. 0182838810
8Info Perlaking & Perlashine - Fri 17/Mar/2017 9:40am
Pakcu mencari tentera DS untuk Perlashine, pakcu akan guide korang dengan menggunakan teknik Zero marketing. Jom. sebelum quota penuh. JANGAN LEPASKAN PELUANG ini. http://www.wasap.my/60182838810
9Borong Kek Roll Coklat dan Kek Lapis Sarawak Dengan Harga yang Murah! - Mon 9/Jan/2017 10:59am
Saya juga mencari dropshiper dikalangan anda yang ingin memulakan perniagaan tanpa kos. sila hubungi abang kek 0182838810
10Borong Kek Roll Coklat dan Kek Lapis Sarawak Dengan Harga yang Murah! - Mon 9/Jan/2017 10:55am
harga adalah untuk promosi, jika ingin dapat harga yang lagi murah boleh wasaap saya, dan untuk mendapat catalog jenis kek.
11Agent Printing Job - Profit Sharing - Mon 21/Nov/2016 5:33pm
Salam En boleh saya tahu maklumat lebih details, atau ada bahan untuk rujukan seperti FB, website, 0182838810 (Naz)
12Multispray Perfume Khas untuk Semua Fabric - Mon 21/Nov/2016 5:00pm
Tuan boleh bagi details / FB/ IG, atau whasapp saya 0182838810 (Naz)
13Kepada Sesiapa Ingin Memulakan Biz Baju Serendah RM6 Terus Dr Kilang - Mon 21/Nov/2016 4:51pm
0182838810
14Agen Dropship Produk Lelaki di Perlukan - Sat 22/Oct/2016 7:56pm
0182838810
15Saya Mencari Agen Online General Insurans - Tue 19/Jul/2016 10:08pm
Macam menarik
16Kek Lapis Ori Sarawak - Wed 29/Jun/2016 9:33am
ada website x...di area mana ya..
17Brand & Image Consultant - Fri 24/Jun/2016 7:27am
ada website or profile hasil kerja......saya naz daripada PJ.....berminat untuk tahu.
18Kek Lapis Sarawak RM10 - Tue 10/May/2016 6:53pm
Area mna ya...jika nk cod dimana
19Perlukan Pekerja - Tue 3/May/2016 6:59pm
Salam...saya berminat...sebab kerja utama saya juga dalam bidang ini....kerja pentadbiran, kemudian saya stay di PJ, mohon whstapp sy 0182838810....naz.
20Agen Jualan T-Shirt Diperlukan - Tue 3/May/2016 2:31pm
wahh..macam menarik tu...area mana ya, saya PJ....0182838810...ejen perlu bayar ke??
21Untung Ejen T-Shirt RM 10 - Tue 3/May/2016 2:28pm
ohh..macam menarik...boleh lihat rekaan t-shirt tersebut...sy area PJ
22Yummy Bilis (Mencari Agent untuk Buat Bisnes Ikan Bilis) - Sun 1/May/2016 11:27am
Whstap sy area petaling jaya..bermint untuk jd ejen produk tersebut....0182838810
23Kuih Ros/Goyang Asli Homemade - Wed 27/Apr/2016 5:26pm
salam nak tanya area mana...saya drp petaling jaya
24Agen Wanys Snack Kacang Sedap Diperlukan Sekitar Shah Alam - Tue 26/Apr/2016 3:30pm
whstapp sy ya...0182838810
25Agen dan Dropship Wanted - Mon 25/Apr/2016 2:48pm
jual produk apa ya..blh saya tau
26Perkhidmatan Gubahan Bunga, Anak Patung, Coklat dan Bermacam-Macam. - Thu 14/Apr/2016 10:55am
ada website
27Dealer/Agent Diperlukan Seluruh Malaysia - Tue 12/Apr/2016 2:29pm
ada website ke..& area mana
28Tempahan Kuih Raya 2016 (Runcit/Borong) Murah dan Berkualiti - Mon 11/Apr/2016 3:22pm
penghantaran bagaimana ya, saya berada di Petaling Jaya...
29Pembekal Kerepek Pisang Abu Rangup Homemade - Kajang/Bangi - Mon 11/Apr/2016 1:37pm
bagi kawasan petaling jaya, bandar sunway, penghantaran boleh ke, dan perlu charge ke
30Dropship Agent Untung RM20 - RM30 - Wed 6/Apr/2016 12:20pm
Maaf ya, saya tumpang beriklan, bagi mereka yang ingin meminta saya mempromosi atau memasarkan produk mereka, sila whastapp saya : 0182838810 Jangan Spamm atau Pm benda yang tiada kaitan. TQ
31Wah! Kedai Online Automatik? - Wed 6/Apr/2016 12:18pm
Iklan ini telah ditutup, jika anda berminat untuk berniaga tetapi tiada asas dalam perniagaan dan pemasaran, jom ikuti saya,
32Masalah untuk Membuat Resume yang Bagus - Wed 30/Mar/2016 9:12pm
Betul2....harap resume je perform tapi diri lak tak perform...ape cer...ala setakat resume...sekarang ni majikan ada yg malas nj tgk...yg peting attitude tu....yg masih tercari2 resume tu..tak payah nk beli bagai...cek je kat internet tu...berlambak2'..yg bagus2.'.cuma nk kena rajin je....korang kn student u..usaha la sikit, jgn asik semua nak beli je!!!!!!
33Dropship Agent Untung RM20 - RM30 - Mon 28/Mar/2016 8:49pm
Produk apa ya.. ..0182838810
34Pembekal Bangkit Cheese - Tue 22/Mar/2016 3:54pm
oooo...haraga borang berapa ya...ada website ke.....
35Fresh Graduates Degree Jangan Memilih Kerja Sangat - Tue 22/Mar/2016 3:46pm
ada je tak memilih tapi bila minta kerja ada sesetengah memang tak berminat nak ambik fresh graduate....entah la...mugkin itu semua rezeki...kita hanya perlu berdoa untuk rakan-rakan kita yg masih mengangur..semoga mereka diberikan rezeki dan kerja yang sesuai,...
36Kawan Saya Pernah Dapat RM400,000 Dalam Program Macam Ini Dahulu - Tue 22/Mar/2016 3:30pm
pembohong
37Mencari Agent Biskut Raya - Wed 16/Mar/2016 10:16pm
Kawasan mana ya
38Akedemi Usahawan Online Tanpa Modal? Korang Wajib Baca Ni. - Tue 15/Mar/2016 11:36am
Bisnes menjual ilmu pengetahuan, gud luck, produk apa yang encik jual ya, dan boleh tengok website encik,
39Beli Barang Rumah Sambil Menjana Pendapatan. - Tue 15/Mar/2016 11:16am
susah, dah join amway, barang dah ler mahal...
40Mahu Jadi Ejen Ataupun Dropship untuk Jeans Pertama di Malaysia? - Mon 14/Mar/2016 12:30pm
dropship ni kita tolong jual..tak perlu bayar apa-apa...
41Agen Dropship Pakaian, Kasut & Beg Lelaki dan Wanita - Mon 14/Mar/2016 12:22pm
tak perlu sebarang bayaran kan cuma promte kan.......pm saya ya...0182838810, saya sedang cari duit tambahan tapi tak nak keluarga modal..dan saya ada blog www.keladionline.com.....blh iklan disini
42Tawaran Dibuka Sekali Lagi - Kertas Kerja Cuma RM10 - Mon 14/Mar/2016 12:02pm
berdasarkan apa ya kertas kerja ini dibuat, sebab mugkin ia adalah contoh saja.....dan mugkin kertas kerja ini hanya untuk loan bank
43Klik Pun Dapat Duit? - Mon 14/Mar/2016 11:22am
boleh percaya ke, klik dapat duit...hemmm macam tipu je, kecuali lah orang yang klik tu memberi keuntungan..hemmmm itulah realiti manusia sekarang ni nak mengajak orang menipu je,
44Wah! Kedai Online Automatik? - Tue 27/Oct/2015 8:45am
Jana pendapatan online secara automatik dengan program affiliate Amazon dan sistem kedai affiliate dari Nichify. Buat duit dalam USD dari pasaran antarabangsa!