Iffa 23

Profile
NameIffa
Forum NickIffa 23
RegisteredWed 9/Sep/2015, 10:39am
Comments by Iffa
1Mencari Pembekal Kuih Raya dan Kerepek untuk Hari Raya - Mon 30/May/2016 3:21pm
assalam, saya ad menjual maruku. Ada 3 jenis maruku iaitu 1)maruku kari 2)maruku cheese 3)maruku kacang pis MARUKU KARI 1KG= RM30 MARUKU CHEESE& KACANG PIS 1KG = RM35 ***pertanyaan lanjut boleh wassap saya di 0179051655 atau call 0166718669
2Perkhidmatan Mencuci Rumah/Pejabat (Cleaning Services) - Selangor - Puchong, Cuberjaya dan Putrajaya, Pahang - Kuantan, Pekan dan Tempat yang Berdekatan - Mon 16/Nov/2015 8:37am
Hai saya nk tanya..kalau cleaning untuk rumah baru biasa berapa cas ye? Nk strt buat servis ni tp xthu nk ltk harga..cuma nk buat untuk rumah baru siap..tanya2 harga mhl jgk untuk rmh baru sbb byk faktor mcm bersihkn.cat yg trtggal..mungking knr scrape blik lebihan cement trtggal, sisa2 smpah..so mcm mana..pleez help me..moga kalian mmbntu sy
3Penganalisa Data di Petaling Jaya - Sun 18/Oct/2015 8:49pm
Assalam..sy dh hntr resume...check..dari iffa
4Penyediaan Perkhidmatan Kerja-Kerja QS, Taking Off dan Kerja Sambilan di Johor Bahru - Thu 15/Oct/2015 5:18pm
Assalam..sy iffa..sy grad bln 12 thn lps dlm building surveying..prnh bkrja slma 5 bln as assistance building surveyor..brhnti sbb jaga mak.skit..skrg tgah mncri kerja prefer qs tapi xde pengalaman..tp sy sggup bljr dri bwh if diberi peluang..kalau.ada call/wassap sy yer-0179051655.. Serius mncri kerja...
5Job Vacancy at Merge Energy Bhd - Wed 14/Oct/2015 5:05pm
Assalam, saya lepasan building tetapi ingin cuba kerja qs..kalau mana2 syarikat yg mmerlukan pekerja assntance qs &provide training,sy ingin cuba..wassap sy -0179051655
6Jadi Terawal. Profit 10% Setiap Hari - Mon 5/Oct/2015 11:28pm
join PASIF pon UNTUNG kalau AKTIF lagi LUMAYAN..cepat pilih anda yg nk mana? Even PASIF paling mimimum pon dpt RM700 ...kalau AKTIF? Lagi la berganda mak oiii...SIAPA NK BAGI? Byk lagi kelebihan....nk tahu? Wassap sy-0179051655
7Kuantan - Mencari Part Time 3month - Mon 5/Oct/2015 1:00pm
Part time business-kuantan.. Wassap for details-0179051655
8Memerlukan Pinjaman Peribadi Sebanyak RM 200 - Kuantan - Sun 4/Oct/2015 2:50pm
Kalau anda betul2 perlukan duit&ingin tambah income anda dgn berbisnes..saya ada cara nye..yg penting anda rajin, dan berkomitmen..berminat? Wassap sy -0179051655
9Nak Pakai Duit. Loan Reject. - Fri 2/Oct/2015 5:09pm
Urgent urgent!! Saya perlukan 3 orang lagi untuk join bisnes masyuk brsama sy.. Xperlu brhutang atau pinjam pinjam lagi.. Berminat nk tahu cara? Wasap sy-0179051655
10Nak Site Income RM150 - RM550 Sehari? - Thu 1/Oct/2015 4:14pm
URGENT! URGENT! CEPAT2! saya memerlukan 3ORANG lagi untuk join bisnes saya.. SYARAT2: - anda betul2 memerlukan duit - anda berkomitmen bukannye niat shja tapi hangat2 tahi ayam - anda betul2 nk ubah nasib anda KELEBIHAN: -OFKOS la anda akan dpt KEUNTUNGAN atas usaha anda tu -dapat BONUS berganda - xperlu cari beribu orang/beratus/berpuluh untuk dpt income beribu..cuma berapa kerat je & terus anda boleh GOYANG KAKI sebab BISNES NI DH KUKUH so APA TUNGGU LAGI, saya amat mengalukan anda yang ingin tahu jgn bimbang kami xakan pksa kalau anda xnk, tp atleast saya dh tolong sampaikan pada anda.... BERMINAT??? SILA WASSAP SY -0179051655
11Business Apakah Dengan Modal RM500 Kebawah - Thu 1/Oct/2015 4:06pm
URGENT URGENT!! saya memerlukan 3 orang lagi untuk join saya buat bisnes! SYARAT: - anda memang betul2 perlukan duit - anda berkomitmen untuk buat bisnes dan bukan hanya niat shj / hangat2 tahi aym je - xperlu nak cari beribu org untuk dptkn income beribu KELEBIHAN: - Ofkos la anda dapat KEUNTUNGANNYA dri titik peluh anda sendiri - puas hati sebab dpt BONUS BERGANDA2 - Goyang kaki lepas usaha sikit xperlu cari beribu/beratus org berapa kerat je pon , SEBAB BISNES NI DH KUKUH! ada yg berminat x? xslah nk tahu...saya alu2 pada org yg nak tahu... AMARAN KERAS: ini bukan bisnes yg anda labur beribu tapi at last kena tipu hidup2!NAUZUBILLAH!! ok berminat sila wassap sy segera - 0179051655
12Side Income - Thu 1/Oct/2015 1:35am
ada x sesiapa yg ingin membuat bisnes tp tidak tahu bisnes apa nk buat?...wassap sy - 0179051655
13(Peluang Perniagaan & Tender Projek Seluruh Malaysia) Group Facebook, Whatsapp & Telegram ^Pemilik Perniagaan, Pembekal & Kontraktor Islam^ Seluruh Malaysia.. - Thu 1/Oct/2015 1:28am
assalam tumpang tanya, saya berminat untuk mencuba kerja di syarikat kontraktor. xkisah jadi apa kerani ke, tapi saya betul nk cari pengalaman. saya degree dlm building & kwn saya degree dlm town planning. Kalau sesiapa ingin mengambil kami kerja boleh infom kami? call/wassap di 0179051655
14Mencari Kerja di Perak & Selangor - Diploma Akauntansi - Thu 1/Oct/2015 1:05am
assalam maaf tumpang. Saya juga memerlukan kerja kosong segera untuk 2 org. Kami ada kelulusan degree. tak kisah kerja apa asalkn halal dan ada tempat tinggal. Kalau ada boleh bg email untuk kami dropkan resume kami. Atau call/wassap -0179051655
15Peluang Perniagaan Dengan Modal Serendah RM10 (Elaun RM500 Diberikan) - Thu 1/Oct/2015 12:53am
assalam..minta tumpang iklan LAGI 4 ORANG LAGI TINGGAL! jom cepat REBUT PELUANG.. BISNES yg menjanjikan keuntungan berdasarkan USAHA anda sendiri.. ANDA X TERINGIN KE: gaji untuk 1st month >>>>> RM3,200.00 2nd month>>>> RM 4,800.00 3rd month>>>> RM12, 800.00 SEHINGGALAH BOLEH MENCECAH RM1,096,000.00 SYARATNYA MUDAH: join kami, xpndai menaja pon boleh BERJAYA. Jgn bimbang kami akan tlg anda & kami bukan skim cepat kaya yg ambil duit anda n then lari...saya pn dah biasa kena tu..tapi apakan daya, nk berjaya kena lalui perit dulu..... APALAGI, JGN LENGAHKAN MASA, TINGGAL 4 LAGI...SBB TRLLU RAMAI YG JOIN.. sila wassap kami - 0179051655
16Jana Pendapatan Dengan Roboforex - Wed 30/Sep/2015 9:16pm
siapa impian dia sama dgn sy: 1) BEBAS DARI MASALAH KEWANGAN 2) BALAS JASA IBU BAPA 3) HIDUP TIDAK BEBANI HUTANG 4) BEKERJA IKUT MASA ANDA SENDIRI ada x siapa disini impian dia exactly sama dgn sy ni? jom join bisnes yg dpt ubah hidup anda!! Ini bukan bisnes yg anda labur duit anda banyak tapi at last anda kena tipu. saya pon pernah kena tipu..tapi tu la, sekali gagal kita kena usaha lebih lagi untuk berjaya!... JOM LA KITA SAMA2 BERJAYA!BANTU ANK MELAYU KITA SENDRI.... SERTAI KAMI SEKARANG...ANDA BERMINAT? nak tahu lebih lanjut? sila wassap sy -0179051655
17Mencari Sebarang Kerja Kosong/Part Time di Sekitar Kuantan - Wed 30/Sep/2015 3:54pm
Nak duit makin hari makin bertambah? Penat dab nk kerja makan gaji ni..nak wt bisnes kena ada modal..modal tu pun duit kn..nak tahu cara untuk anda dapatkan duit sehingga rm200-300 sehari malah lebih dari itu...anda berminat untuk tahu? Bisnes ni xmemaksa pon..kalau anda betul ingin berjaya kami akan bantu..sila wassap saya -0179051655
18Senarai Kerja Sambilan/Sepenuh Masa yg Boleh Dilakukan Dari Rumah - Mon 28/Sep/2015 5:31pm
Assalam saya pon perlukan kerja untuk tambah sideincome macam typist,mengajar student pt3 ke bwh...
19Kekosangan Jawatan Site Supervisor - Shah Alam - Mon 28/Sep/2015 4:58pm
Ada kerja kosong assistant QS x..tp sy tiada pengalaman..sy sggup bljr klu diberi peluang..klulusan deg ukur bgunan..klu ada boleh contact saya-0179051655 ..area selangor/kuantan..tq
20Jawatan Kosong Kerani dan Pelajar Latihan Industri Diperlukan - Batu Cave/Setapak - Mon 28/Sep/2015 3:16pm
Assalam..tempat tinggal.disediakn x?
21Saya Perlukan Cadangan Bisnes Kecil Kecilan Dengan Modal Rendah - Wed 23/Sep/2015 9:02pm
Tambah income anda berganda dgn duit anda sendri..syarat: -Dduk area kuantan (sng nk jmpa klu xfhm) tp org luar digalakkn jga xkisah -komitmen mmg niat untuk tmbah duit sara hdup anda.. Kami ini niat hanya 1 nk tlg org melayu jd jutawan, tu je..tp satu je Niat hanya kerana Allah..Usaha tawakal itu yg pnting...berminat wassap sy 0179051655
22Budak Kilang Buat RM48,500 Part-Time! - Fri 18/Sep/2015 7:13pm
Kenapa anda perlu berhutang untuk kelihatan kaya di mata org lain? Sedangkan duit anda tu anda boleh jana untuk dapat extra income.. Misalnya rm380 sahaja anda boleh generate income anda rm100 sehari dan boleh sampai 1000 ribu sehari..saya cuma share dan niat untuk tolong anda yg hanya makan gaji sahaja yg hanya ckup makan je..nk tahu cara wassap sy -0179051655..selamat menjana duit!!!
23Berita Baik Untuk Semua Rakyat Malaysia - Fri 18/Sep/2015 7:07pm
Kenapa kita perlu berhutang? Sedangkan duit kita tu boleh bertambah hari makin hari bukannya makin berkurang n kosong...cuma anda xtahu caranya... Dengan hanya rm 380 duit anda boleh dapat rm100 sehari malah sampai rm1000 pn boleh..nk tahu cara sila wassap sy -0179051655..
24Cara Mudah Langsaikan Hutang Piutang Anda - Tue 15/Sep/2015 3:26pm
Assalam..maaf tumpang..jom kita buat sama2 income tambhan..kita sama2 share..ilmu kena kongsi..pulak sekarang keadaan ekonomi xtetap..saya xnk cakap lebih..biar kami yg jumpa anda sendri untuk cerita lebih lanjut supaya anda lebih percaya pada kami berbanding dalam talian...kami perlukan 10 org je lagi..limited sbb terlalu ramai yg join...berminat bg email anda..AREA kuantan(bg sesiapa yg ingin face to.face).. MOH KITA
25Pemborong, Stokis & Agent Dropship - Mon 14/Sep/2015 8:13pm
Assalam..saya iffa, ingin mencari kerja area kuantan..kerja apa2 mcm kerja di butik ke..saya mmg memerlukan kerja sekarang ni..kalau ada kerja kosong boleh anda bg email untuk sy drop resume..tq
26Jawatan Kosong dan Partime Kuantan Dalam Pelbagai Bidang Melalui Kelab Ekonomi Melayu Milenium Pahang - Thu 10/Sep/2015 1:17pm
assalam,saya iffa stay kuantan ingin mencari kerja full time/part time..kelulusan deg.. Kalau boleh ingin cari kerja pejabat or kerja apa2 yg bleh tmbh pngalamn.. Saya nk start dri bwh klu bleh siapa2 ajr dri bwh sbb xbyk pglmn kje.. Wassap sy :0179051655
27Peluang Pekerjaan untuk Semua Graduan IPTA/IPTS yang Masih Menganggur - Kedah - Wed 9/Sep/2015 10:45am
area mana ni? kalau area phg xde ke?
!