Hilmi4765

Profile
Forum NickHilmi4765
RegisteredThu 21/Apr/2011, 10:39am
Topics by Hilmi4765
1Fuel Saver & Electric Saver (1) - Thu 21/Apr/2011 10:47am
Comments by Hilmi4765
1Mencari Agen Pes Nasi Arab Segera !! - Sun 27/Sep/2015 5:36pm
berminat di area selangor boleh contact sms/whatapps - 017-6645902
2Tyre Guard - Penyelesaian Masalah Tayar Pancit Ditengah Jalan. - Thu 12/May/2011 9:32pm
Tumpang lalu kejap....Kepada yg berminat untuk menjadi agen menjual alat penjimat minyak & penjimat elektrik rumah boleh la email kepada saya...mudahgiler@gmail.com.harga biasa ialah rm188.banyak kelebihan dan isentif di tawarkan.
3Mencari Agen Wiper Kereta - Thu 12/May/2011 4:58pm
Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agen menjual alat penjimat minyak kereta dan juga alat penjimat elektrik rumah boleh hubungi atau email kepada saya..mudahgiler@gmail.com.Harga tak mahal iaitu rm188 untuk orang biasa.
4Khas untuk Pemilik2 Kereta - Ejen Diperlukan Segera! - Thu 12/May/2011 4:54pm
Kepada yang berminat untuk menjadi agen menjual penjimat minyak kereta dan penjimat elektrik rumah sila hubungi saya dan saya akan hantar marketing plan kepada anda...mudahgiler@gmail.com
5Pengedar Gps Diperlukan - Thu 12/May/2011 4:49pm
Tumpang lalu yeeee kejap..ni nk habaq sya menjual penjimat minyak kereta jenis plug n play dan juga penjimat elektrik rumah.Harga rm188 je.Anda jual dan anda menjana pendapatan anda sendiri.Nak tahu lebih lanjut email kepada saya..mudahgiler@gmail.com
6Alat Penjimat Minyak Kereta - Sesiapa Ada Info - Mon 9/May/2011 3:38pm
saya pernah guna mcm2 electric stabiliser...semuanya ok tp yang paling ok pernah sy gna ialah produk jiabiz..klau nk thu info psl produk tu just email sy mudahgiler@gmail.com