Fauzie

Profile
Forum NickFauzie
RegisteredMon 6/Dec/2010, 10:55pm
Topics by Fauzie
1Ubah Suai Rumah - Ingin Quotation (Wangsa Maju) (6) - Mon 6/Dec/2010 11:13pm
Comments by Fauzie
1Diskaun Penghabisan Stok! Wifi Internet Sekali Bayar Tanpa Yuran Bulanan! - Sun 12/Jan/2014 3:53pm
email dkt saya.. fbfauzie@gmail.com
2Busines Petrol Pump. - Sat 4/Jan/2014 11:18pm
Salam En. Duriman, mohon emailkan info ke sy jgk ye.. fbfauzie@gmail.com
3Trip Borong Guangzhuo RM500 Sahaja - Sat 21/Dec/2013 8:12am
RM500 utk setiap org or sekali je utk 3 org tersebut? harap dpt memberi maklum balas di fbfauzie@gmail.com.. takut sy tak dpt cari balik page ni... :)
4Jana Income Sampingan Sehingga RM1500 Sebulan. Miliki Kedai Dobi Dengan Hanya RM14,800. - Fri 20/Dec/2013 11:47pm
saya berminat.. sila hantar info ke email sy.. fbfauzie@gmail.com.. terima kasih... :)
5Pakar Jimat Elektrik - Thu 30/May/2013 12:38pm
tolong email sy sekali.. fbfauzie@gmail.com
6Komisyen Untuk Dropshipper Pendrive 8gb! - Sat 5/Jan/2013 2:47pm
Terima kasih. fbfauzie(@)gmail.com
7Kmi Menawarkan Harga Borong utk Bag & Baju Laki & Perempuan - Dealer & Dropship Agent Diperlukan - Sat 5/Jan/2013 2:35pm
Terima kasih. fbfauzie(@)gmail.com
8Pemborong Dan Agen Dropship Diperlukan - Sat 5/Jan/2013 2:29pm
Terima kasih. fbfauzie(@)gmail.com
9Dropshipper Needed. Jom Joint Group Dropshipper Kami - Sat 5/Jan/2013 2:27pm
Terima kasih. fbfauzie(@)gmail.com
10Peluang Anda! Kami Sekarang Mencari Agen Dropship! - Sat 5/Jan/2013 2:23pm
Terima kasih. fbfauzie(@)gmail.com
11Ingin Berniaga Tapi Tiada Modal? Kami Bantu Anda! Khas Buat Pelajar, Ibu2, @ Sesiapa Sahaja yg Berminat nak Jana Pendapatan/Side Income Melalui Dropship. Tak Perlu Modal, Tak Perlu Keluar Rumah! Tanpa Yuran Pendaftaran! - Sat 5/Jan/2013 2:20pm
Terima kasih. fbfauzie(@)gmail.com
12Dropship SF Beauty - Sat 5/Jan/2013 2:15pm
Salam, Saya berminat nak jadi agent dropship utk produk anda. Bagaimana caranya ye? Terima kasih. fbfauzie(@)gmail.com
13Vending Machine Air Kotak, Can, Snack , Ro/Alkaline (Promosi Harga Mampu Milik!!) - Wed 21/Nov/2012 11:10pm
boleh bagi quotation pada sy? sy berminat.. fbfauzie@gmail.com
14Mencari 20 Pemborong Emas Sahaja. - Mon 2/Apr/2012 5:50pm
sy berminat.. fbfauzie@gmail.com
15Menjual Emas 999.9/999 Secara Runcit dan Borong - Sun 1/Apr/2012 12:58am
boleh emailkan pd sy tentang harga emas ni? fbfauzie@gmail.com
16Mencari Petrol Station Shell or Petronas Sekitar PJ, S. Alam, Sg. Buloh - Sun 5/Jun/2011 11:07pm
Hamizan, setahu sy, pengusaha tak boleh jual petrol station mereka sesuka hati.. mereka mesti kena berbincang dahulu dengan owner brand i.e shell or petronas.. dan biasanya, shell dan petronas ni dah ada org yg menunggu utk ambil.. kalau esso, BHP and caltex, sy tak sure plak..
17Car Wash utk Dijual 15k - Bukit Antarabangsa - Fri 3/Jun/2011 9:51am
email sy sekali... fbfauzie@gmail.com
18Trip Memborong ke China Bulan Mei (27-31 Mei 2011) - Sat 21/May/2011 8:47pm
yg banyak nya, kena buat sendiri... tp kena bayar perkhidmatan plak.. bayaran ni utk apa kalau dah semua buat sendiri ek?
19Mencari Funder Forex - Tue 10/May/2011 11:54pm
setuju dengan Sbstrader... kalau dah otai dan takde duit, cuba buat personal loan.. senang2 je setiap bulan boleh bayar balik.. boleh bayar double lagi kalau nak kan...
20Kedai Dobi untuk Diambil Alih di Wangsa Maju Seksyen 1 - Tue 10/May/2011 11:39pm
biasanya, mesti ada masalah.. kalau bukan masalah bisnes, mgkn ianya ada masalah dengan kewangan penjual. mgkn something happen yg membuatkan dia nak guna cash.. wallahua'lam..
21MBF Power Credit - Kredit Kad 0% Interest utk 36 Bulan - Tue 3/May/2011 8:11pm
ryzyl, tlg bagi details kat email sy: fbfauzie(@)gmail.com thanks
22Promosi Istimewa! T-Shirt + Foto Sebenar (Real Photo) Kegemaran Anda = RM20! - Sat 9/Apr/2011 7:35pm
sample... fbfauzie@gmail.com
23Agen Pelancongan - Tue 5/Apr/2011 11:31pm
fbfauzie@gmail.com thanks
24Bayaran Menunaikan Umrah Secara Ansuran, Deposit RM 1,336.00 Sahaja - Sun 20/Mar/2011 1:40pm
melalui pembacaan aku tentang link yg linkman bagi, aku mmg ragu2 denagn diyla ni. Semoga Allah memberi petunjuk kepada Diyla dlm berurus niaga secara HALAL.
25Pelancongan Pakej Umrah Murah - Sun 20/Feb/2011 5:43pm
berapa harga nya ni?
26Minta Pendapat Senior Forex - Sun 20/Feb/2011 1:51pm
sy belajar kat jaguhforex4u.com dgn cikgu kamal..
27Rumah Teres Low Cost 2tkt utk Dijual - Ampang - Fri 28/Jan/2011 10:22pm
en zns metro: boleh bagi gambar rumah tu kat email sy.. nak tgk gambar dan bagi alamat rumah sekali yerk.. thanks..
28Rumah Setingkat Siap untuk Diduduki Pada Julai 2011 - Tanjung Karang - Fri 28/Jan/2011 10:17pm
boleh bagi gambar? fbfauzie@gmail.com
29Mencari Tapak untuk Bisnes Automatic Drive-Thru Carwash - Sat 22/Jan/2011 12:30pm
bleh jadi rakan kongsi? fbfauzie@gmail.com
30Rumah Lelongan - Rawang, Bkt Beruntung, Bkt Sentosa, Damansara. - Sat 22/Jan/2011 11:57am
bagi list kat email sy. serius buyer.. insyaAllah.. fbfauzie@gmail.com
31Rumah Teres Low Cost 2tkt utk Dijual - Ampang - Sat 22/Jan/2011 11:55am
freehold or leasehold ek? bleh bagi gambar? fbfauzie@gmail.com m fauzie shafie
32Rumah Baru Vs Rumah Lelong - Thu 20/Jan/2011 11:05am
rasanya area damansara.. sebab ada projek MRT akan disambung di sana.. so far, harga kat sana pun dah meletup.. cuma kalau sabar lagi selepas MRT siap, rumah kat area sana akan double meletup.. just pandangan sy. buat masa skrang, sy dah beli dkt area wangsa maju.. so far, memang berbaloi.. sebab ada LRT jerk.. huhu..
33Johor Bahru - Banyak Rumah untuk di Jual - Thu 20/Jan/2011 10:49am
rumah area skudai.. email me please.. bajet RM100k-RM130k. SS or DS.. fbfauzie@gmail.com
34Kelas Forex Pantas - Thu 20/Jan/2011 10:47am
guna robot ker kalau takde guna trend line and fibo ni?
35Rumah Baru Vs Rumah Lelong - Fri 7/Jan/2011 10:48pm
rumah baru, harga mahal.. tp semua benda dah lengkap.. rumah lelong, harga murah, tp kena hati2 sebab belum tentu rumah tu sesuai utk diduduk.. biasanya kalau rumah tu dilelong, mesti ada kes oleh owner sebelum ni.. apapun, masing2 ada pro and kon..
36Tahniah Malaysia Menang Bola. (Piala AFF Suzuki 2010) - Fri 31/Dec/2010 9:23am
congrats team malaysia...
37Sertai Kami Sebagai Perunding Kewangan Islam - Tue 28/Dec/2010 1:59pm
nak tahu lebih lnjut.. fbfauzie@gmail.com
38Rumah Lelong Johor Disember 2010 - Tue 28/Dec/2010 1:46pm
boleh email sy utk list rumah yg nak dilelong di JB? fbfauzie@gmail.com
39Personal Loan - 4.75% Flat Rate, Up to 200k, 20yrs - Thu 23/Dec/2010 12:26pm
bg details kat email sy boleh? fbfauzie@gmail.com sy tgh decide nak wat loan RM50k. Gaji skarang RM3500. ni nnt bayar balik cmne? kat bank apa?
40Pekerja Wanita Warga Asing Diperlukan untuk Industri Dobi - Sat 18/Dec/2010 1:35am
mak ai, kerja seminggu baru dpt RM100.. murah betul gaji pekerja asing ni.. huhu..
41Memulakan Bisness Waffle - Sat 11/Dec/2010 5:14pm
sy berminat nak tahu details.. fbfauzie@gmail.com
42Pakej Melancong Domestik & Muslim Pakej ke Overseas. Marketing Agent Juga Diperlukan - Thu 9/Dec/2010 12:07pm
hntar ke email sy.. fbfauzie@gmail.com
43Kursus Perusahaan Stesen Minyak dan Pembelian Stesen Minyak - Tue 7/Dec/2010 8:39pm
aiseh.. ni nak beli station minyak apa? kalau nak jadi rakan niaga petronas, tak payah pergi kursus ni.. membazir jer RM3000 kalau join benda ni.. kalau u all dah selected utk jadi rakan niaga petronas, shell or sebagainya, mereka sendiri yg akan bagi kursus kat u all.. btw, good luck..
44Futsal untuk di Jual 012-2325992 Din - Tue 7/Dec/2010 8:26pm
setuju dengan en nik.. aku dah nampak seorang cikgu ni.. sebulan gaji dlm USD30ribu.. Rileks jerk.. huhu..
45Menjual Replika Kapal Terbang Air Asia Bank Rakyat - Tue 7/Dec/2010 8:17pm
email sy.. fbfauzie@gmail.com thanks
46Replika Kapal Terbang Pelbagai Negara. - Tue 7/Dec/2010 8:13pm
email me fbfauzie@gmail.com thanks
47Tolonglahhhh, Sy Nk Pinjam, - Mon 6/Dec/2010 10:58pm
tak dpt PTPTN ke? musykil ni.. kolej apa ni ek kalau tak sediakan servis PTPTN?
48Cara Mudah Tunai Haji (Takaful) - Mon 6/Dec/2010 10:56pm
bagi details kat email sy please.. fbfauzie@gmail.com
!