Fahmi Kajang

Profile
Forum NickFahmi Kajang
CompanyTOWKEY GROUP
URLwww.towkeygroup.webs.com/
RegisteredSun 9/Oct/2011, 7:57pm
Topics by Fahmi Kajang
1Mencari Pekerja - Kajang (10) - Wed 11/Sep/2013 6:46am
Comments by Fahmi Kajang
1Pekerja Part Time Diperlukan di Nilai - Sat 21/Sep/2013 2:06am
Pekerja cafe diperlukan di usim nilai... Sesiapa di sekitar nilai atau berdekatan boleh hubungi... 0179919882
2Mencari Part Time Job Area Nilai - Sun 15/Sep/2013 8:30pm
Ada cafe di usim perlukan pekerja dengan segera..... Kalau nak call 0179919882
3Mencari Pekerja - Kajang - Thu 12/Sep/2013 3:05pm
Kepada sesiapa yang berminat... Boleh sms nama, umur, tempat tinggal dan pekerjaan sekarang... Kami sedang berurusan dengan pihak mara untuk proses lanjutan... Ape pun kami akan call kemudian... Terima kasih
4Mencari Kerja Part Time di Bangi/Kajang - Tue 10/Sep/2013 1:18pm
Kalau nak kerja call saya TOWKEY GROUP memerlukan pekerja 6jam kerja sahaja Call 0179919882
5Pembantu Guru Tadika di Aman Perdana, Meru - Sat 5/Nov/2011 1:56pm
SAYA TELAH MENG EMAIL RESUME...
6Kerja Kosong (Kedai Makanan dan Minuman) - Sekitar Shah Alam - Sat 5/Nov/2011 1:37pm
SAYA SUDAH HANTAR RESUME... adakah tempat tinggal disediakan???
7Kekosongan Jawatan untuk Management Trainee - Sat 5/Nov/2011 12:09pm
saya sudah hantar resume.....
8Mencari Kerja Sambilan di Rumah. - Tue 1/Nov/2011 3:16pm
mudah sahaja... saya menjalankan perniagaan pelbagai product... makanan,barangan dan kesihatan makanan-roti jala,putu piring/mayam, ayam kampung, dll kesihatan-pelbagai product madu lebah,asli,hutan,pollen dll barangan-pelbagai jenis barangan di website kami. anda perlu mempromosikan kepada rakan2 atau saudara mara... setiap satu barangan yang terjual pasti dapat imbuhan... ianya mudah... anda perlu promosi sahaja... kami akan urus kan semua... ianya seperti berniaga tetapi pada promosi sahaja. (tak payah letih tangan nak sedia bahan atau masak pun) perlukan maklumat lanjut email saya mie_mrfood@yahoo.com.my-fahmi 0179919882 arip.walinas@gmail.com-Arif 0122615478 atau layari website kami http:/towkeygroup.webs.com ramai telah menyertai... kerja yang mudah dan imbuhan yang banyak... promote... call... dapat imbuhan... perlukan maklumat lanjut call/msg kami akan terangkan...
9Pinjaman Terdapat Pelbagai Guna - Loans Available - Tue 1/Nov/2011 2:46pm
tak faham bagi detail.... mie_mrfood@yahoo.com.my 0179919882 nak loan rm6000 besarkan lagi perniagaan...
10Mitak Bantuan Kawan2 - Tue 1/Nov/2011 2:35pm
macam mana saya nak detail??? ada contact number tak??? saya nak kembangkan perniagaan saya... email kepada saya... mie_mrfood@yahoo.com.my 0179919882
11Mencari Kerja P-Time - Fri 28/Oct/2011 9:52pm
saya perlukan kerja... tolong emailkan detail kepada saya... mie_mrfood@yahoo.com.my
12Mencari Part Time (Urgent) - Fri 28/Oct/2011 9:48pm
FAUZIAH... kerja kosong tu kerja apa??? boleh detailkan tak??? saya berminat... email... mie_mrfood@yahoo.com.my
13Bantuan untuk yang Berpendapatan Kurang RM3000 Sebulan (Dalam Bandar RM1500 Luar Bandar). (Seisi Rumah) - Mon 24/Oct/2011 6:35pm
saya tak faham terang kan atau email kat saya mie_mrfood@yahoo.com.my
14Peluang Perniagaan - Mengeluarkan Produk Atas Jenama Sendiri (OEM) untuk Produk Air Minuman Alkali (Alkaline Ionized Water) dan Reverse Osmosis (RO) - Thu 20/Oct/2011 12:36am
adakah syarikat ini membekal air minerel biasa.... saya ingin menjadi supplier air minerel... kalau ada email kepada saya... mie_mrfood@yahoo.com.my
15Jam Tangan Harga Borong - Wed 19/Oct/2011 6:04pm
saya ingin beli pada kuantiti yang banyak... email kepada saya... mie_mrfood@yahoo.com.my 0179919882
16Odm Jam Lego - Wed 19/Oct/2011 5:36pm
tolong email kepada saya serta kan gambar dan sebut harga... saya akan beli pada kuantiti yang banyak....
17Pembekal Botol Mineral Kosong - Wed 12/Oct/2011 6:04pm
saya seorang pengusaha minuman dan memerlukan banyak botol kosong termasuk label.... email kan kepada saya mie_mrfood@yahoo.com
18Mencari Pembekal Botol Mineral 250 ml & 500 ml - Wed 12/Oct/2011 5:45pm
saya pengusa minuman di sekitar kajang.... memerlukan botol kosong pelbagai saiz termasuk label.... siapa yang dapat bekalkan dengan harga berpatutan kita boleh sain kontrak.... tolong email saya