Dzun

Profile
Forum NickDzun
CompanyDzun Garage Jersey
URLdzungaragejersey.blogspot.com/
RegisteredThu 2/Sep/2010, 4:29pm
Topics by Dzun
1Mencari Waja Sambung Bayar Urgent (5) - Sun 25/Mar/2012 11:17am
2Kontraktor Renovation dan Repairing - Wed 14/Sep/2011 12:24pm
3Laminated Flooring And Plaster Ceilling (3) - Mon 21/Mar/2011 11:07am
4Building Condition Survey, House Renovation, Plaster Ceilling, Patition, Grill, Tiles, Wiring, (1) - Sat 4/Dec/2010 10:42am
5Cat Rumah (2) - Sun 14/Nov/2010 12:47am
6Mencari Kerja Part Time - Shah Alam (4) - Sat 23/Oct/2010 3:19am
7Jersey Pada Harga Borong dan Tempahan Baju (3) - Thu 30/Sep/2010 8:22pm
8Perkhidmatan Pengedaran Dan Pencetakan Risalah (1) - Thu 16/Sep/2010 12:43am
9Pengedaran Risalah atau Flyers - Lembah Klang & Putrajaya (23) - Thu 2/Sep/2010 5:04pm
Comments by Dzun
1Edar Flyers Putrajaya - Sat 5/May/2012 8:09pm
tolong email senarai harga. menyediakan perkhidmatan house painting and repairing. dzunaa@yahoo.com
2Kepada Usahawan Kecil & Besar yang Ingin Mengiklankan Produk/Bisnes/Perkhidmatan Anda untuk Pelanggan di Kawasan Ampang - Keramat, Setapak - Gombak - Sat 5/May/2012 8:06pm
ples email harga iklan dan saiz iklan.. dzunaa@yahoo.com
3Edar Flyer Bisnes Anda di Dalam Surat Khabar Popular - Sat 5/May/2012 8:04pm
ples...send detail harga. dzunaa@yahoo.com
4Laminated Flooring And Plaster Ceilling - Mon 2/May/2011 10:17pm
salam, job saya cover area seluruh lembah klang, termasuk bangi,putrajaya,rawang. jika ada pertanyaan, hubungi saya 0194341418 or email k sd.teguh@yahoo.com
5Nak Renovation Rumah di Melaka - Mencari Sebutharga - Sun 17/Apr/2011 12:02pm
salam, saya sd.teguh construction, boleh hubungi saya sd.teguh@yahoo.com atau hubungi 0194341418.
6Nak Sebut Harga Untuk Repair Rumah - Sun 17/Apr/2011 11:46am
salam, boleh hubungi sd.teguh construction sd.teguh@yahoo.com atau hubungi sd.0194341418.
7Mencari Kontraktor Renovate Rumah di Puchong - Sun 3/Apr/2011 10:07pm
sila email sd.teguh@yahoo.com..atau hubungi dzun 0194341418. sd teguh construction, we come to serve you in one roof.
8Mencari Tapak Restaurant Berkonsep Ala Thai di Sekitar Lembah Kelang - Sun 21/Nov/2010 5:06am
salam, jika tuan memerlukan pengubahsuaian sila hubungi kami (0194341418-dzun) -plaster ceilling -awning -tiles (lantai) -wiring -cat mengecat.
9Agent Hartanah - Servis Mencari Buyer & Penyewa utk Anda. - Sun 21/Nov/2010 4:56am
salam, jika ada ingin pengubahsuaian rumah, sila hubungi dzun 0194341418 untuk perbincagan. only sms i akan call back. kepada agen hartanah dan perumahan, anda akan dibayar komisen jika mendapatkan client bagi kami. -cat,patition,wiring,plaster ceilling,tiles,floor.
10Rumah Baru untuk Disewa - Town House Berdekatan The Mines - Sun 21/Nov/2010 4:52am
salam, jika ingin pengubahsuain rumah dan pembinaan rumah baru, sila hubungi kami, dzun (0194341418) -cat -plaster ceilling -wiring -patition -awning -grill -floor (tiles,marble,polivate) nak wat kerja ape pun boleh. sila sms alamat untuk tujuan site visit dan perbincangan.
11Mencari Rumah di Kajang - Sun 21/Nov/2010 4:27am
salam, jika ada ingin kan pengubahsuaian rumah sila hubungi dzun(0194341418) -patition -wiring -cat -tiles kepada ejen rumah, boleh la mendapatkan komisen jika kami mendapat client dari anda.
12Saya nak Beli Apartment/Flat utk Tujuan Investment - Sun 21/Nov/2010 4:23am
salam,, jika ada yang ingin pengubahsuaian rumah sila hubungi dzun 0194341418. -cat -plaster ceilling -patition -floor -tiles,marble -wiring
13Restoran untuk di Jual - Brickfields - Sun 21/Nov/2010 4:14am
jika anda ingin pengubahsuaian, sila hubungi dzun 0194341418. cat,ubahsuai,patiton, ceilling plaster. dan lain-lain.
14Kedai Sewa, Ground Floor, Flat Taman Kosas Ampang - Sat 20/Nov/2010 1:04am
salam, kami ada menyediakan perkhidmatan segala bentuk pengubahsuaian bangunan, sila hubungi dzun untuk pertanyaan. 0194341418 -plaster ceilling -tiles,mozek,marble -cat -wiring -pipe
15Mencari Kedai Sewa - Lembah Klang - Sat 20/Nov/2010 1:02am
salam, kami menyediakan segala bentuk pengubahsuaian rumah,pejabat dan lain-lain. sila hubungi dzun(0194341418) untuk keterangan lanjut. -patiton -wiring -cat -tiles,mozek,marble -plaster ceilling
16Mencari Shoplot utk Disewa. - Sat 20/Nov/2010 1:00am
salam... kami menjalankan kerja-kerja pengubahsuain rumah, kedai dan bermcam-mcm.. jika bermiant perkhidmatan kami, sila hubungi dzun(0194341418). untuk sebut harga, -cat -plaster ceilling -wiring -tilles,mozek -pipe -patition
17Cat Rumah - Sat 20/Nov/2010 12:53am
anggaran dalam 2k ,,, kena g tgok rumah dulu la...call or sms jer no diatas,,, harga boleh dirunding...
18Kedai untuk Disewa - Shah Alam S7 - Sat 20/Nov/2010 12:49am
salam, kami menyediakan perkhidmatan mengecat rumah dan segala bentuk renovation,tambahan atau apa sahaja. hubungi dzun (0194341418) untuk mendapatkan sebut harga. walau sekecil mana pun, kami cat dan buat ape sahaja yang berkaitan dgn rumah anda!!! harga promosi sempena hujung tahun!!! -cat rumah -wiring -patition -cronice -plaster ceilling -tambahan dapur -tiles,mozek,marble -pipe -mencantikan lantai.(harga istimewa untuk pemasangan finishing lantai)
19Apartment Rimba 2 Seksyen 16 Shah Alam - untuk Dijual - Sat 20/Nov/2010 12:36am
salam,,,,sesiapa yang nak ubahsuai rumah, cat k, ape2 sahaja... sila hubungi saya(dzun 0194341418)
20Tanduk Badak Sumbu - Thu 4/Nov/2010 5:06pm
tanduk badak sumbu elok dibuat ubat sakit berkaitan penghadaman dan sakit buah pinggang. asah tanduk tersebut dan minum air asahan tersebut...pastikan rebus dulu.. baru selamat...
21Cara Terpantas untuk Keluar Daripada Kesempitan Hidup - Sat 30/Oct/2010 1:10pm
email k dzunaa@yahoo.com
22Jersey Pada Harga Borong dan Tempahan Baju - Sat 23/Oct/2010 3:08am
semua jersey adalah gred AAA... terbaik..
23Nk Minta Pendapat. Adakah Sy Perlu Teruskan? (Bihun Sup Pasar Mlm) - Thu 30/Sep/2010 8:17pm
setuju dgn azhari... tggu 1 or 2,3 bulan... sblum tu..wat la promosi sikit... cotohnya... makan percuma terhad.. untuk 100 org.. ala,isi sikit2 jer... ataupun, wat harga promosi.. contohnya...rm2 inggit k semangkuk..
24Pengedaran Risalah atau Flyers - Lembah Klang & Putrajaya - Sat 4/Sep/2010 3:14pm
kami juga mennyediakan perkhidmatan pencetakan!!! dengan harga yang berpatutan. sial emailkan quatation anda k dzunaa@yahoo.com size kertas jenis kertas depan belakang,or depan sahaja jumlah ingin dicetak. lagi mudah,sila emailkan terus design. harga lagi murah dan senag.
25Perniagaan Tanpa Modal (Agen Dropship) - Sat 4/Sep/2010 11:48am
salam,.,,saya amat berminat, boleh email saya x? dzunaa@yahoo.com
26Pengedaran Risalah atau Flyers - Lembah Klang & Putrajaya - Sat 4/Sep/2010 11:40am
terima kasih..saya telah menghantar quatation ke email tuan2...
27Pengedaran Risalah atau Flyers - Lembah Klang & Putrajaya - Fri 3/Sep/2010 11:33am
terima kasih..saya telah menghantar quatation ke email tuan2...
28Pengedaran Risalah atau Flyers - Lembah Klang & Putrajaya - Thu 2/Sep/2010 9:08pm
terima kasih..saya telah menghantar quatation ke email tuan2...