D Serai Spa

Profile
Forum NickD Serai Spa
RegisteredWed 13/Dec/2017, 9:15am
Comments by D Serai Spa
1Hotel Midaris Jalan Loke Yew Kuala Lumpur untuk Dijual - Thu 28/Mar/2019 4:21pm
spa utk dijual KL area-0123513125
2Mencari Kerja Kosong Bahagian Admin or Human Resources or Any Related (Selangor) - Diploma in Accountancy - Thu 28/Mar/2019 4:13pm
pekerja utk spa therapist/beautican lelaki/perempuan diperlukan di sentul,kl..wssap 0123513125..pengalaman harus..
3Mencari Kerja Kosong Dengan Segera - Area Balakong - Thu 28/Mar/2019 2:49pm
spa therapist lelaki/perempuan di perlukan di sentul,kl..wssap 0123513125
4Job Position - Customers Relation Assistant - Thu 28/Mar/2019 11:53am
tukang urut diperlukan di sentul,kl-laki2/perempuan wssap 0123513125
5Atenden Parking Diperlukan - KL - Thu 28/Mar/2019 11:40am
pekerja local tukang urut lelaki dan perempuan diperlukan di sentul,kl,wssap 0123513125
6Mencari Pekerjaan (Administration) - Sekitar Shah Alam/Petaling Jaya/Subang Jaya/Kota Damansara/Klang - Wed 27/Mar/2019 4:41pm
mencari pekerja spa therapist/beautician di SENTUL,KL only for local sahaja 0123513125 office hour wassap
7Jawatan Kosong Pembantu Akaun di Wangsa Maju! - Wed 27/Mar/2019 4:25pm
Yang Berminat boleh baca dulu baru wassap, jangan tanya soalan yang jawapannya sudah ada di bawah... - lokasi spa di Sentul raya, kuala lumpur - yang boleh buat urutan badan dan kaki untuk Customer perempuan sahaja - boleh buat pedicure, manicure, facial muka, scrub :- paling utama boleh buat urutan - fresh graduate/ibu tunggal/pencari kerja yang SERIUS sahaja... (penat melayan pencari kerja yang main2..!) - untuk full time sahaja, jangan tanya untuk part time YANG ADA KENDERAAN SENDIRI SAHAJA, yang guna public transport jangan tanya ada public transport terdekat tak sebab SPA start closing 10.30pm ok (spa start open 11am).. NO HOSTEL.. GAJI jangan tanya kat wassap sebab kene datang interview dulu (2pm only) (ikut pengalaman dan kepakaran) Bos sendiri yang akan bagi ikut expected salary u all... Lepas dah paham kat atas tu boleh wassap saya hari apa nak datang iv ya... office hour wssap admin 012 3513125..
8Jawatan Kosong Juruteknik & Kerani/Pelajar Praktikal di Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi - Thu 31/Jan/2019 10:49am
tukang urut perempuan diperlukan di SENTUL,KL..WASSAP 0123513125
9Peluang Kerja Installer Dekoder TV (Semenanjung) - Dec 2018 & Jan 2019 - Sun 27/Jan/2019 2:57pm
MEMERLUKAN PEKERJA DI SPA SENTUL,KL...WSSAP DI 0123513125
10Admin Assistant/Intern Diperlukan - 5 ke 6 Bulan - Sun 27/Jan/2019 2:54pm
maaf tumpang iklan tuan tanah...kami mencari pekerja utk spa di sentul raya,KL..berminat wssap 0123513125..intern juga diterima
11Mencari Kerja Sekitar Selangor & KL - Fri 25/Jan/2019 2:53pm
mencari pekerja perempuan utk urut tradisional di sentul,kl..wssap 0123513125
12Tutor Diperlukan untuk Mengajar Lukisan Kejuruteraan/GTK untuk Tingkatan 5 - Melaka - Fri 25/Jan/2019 11:53am
tukang urut tradisional perempuan diperlukan di sentul,kl wssap di 0123513125
13Urgently Need Candidate Who Can Start Work Immediately! (Transcriptionist - Kota Damansara) - Fri 25/Jan/2019 11:50am
yang tahu buat urut tradisional (woman) boleh apply kje di sentul,kl..wassap di 0123513125
14Vacancy: Multimedia & Administration Staff - Wangsa Melawati - Fri 25/Jan/2019 11:48am
sesiapa yang berpengalaman mengurut tradisional perempuan boleh apply keje di sentul,kl wssap sy 0123513125
15Kerja Sambilan/Sepenuh Masa Model/Iklan/Lakon Drama/Tv Dll - Tue 22/Jan/2019 9:44am
ni kalo datang kene bayar apa2 ke utk comcard atau kelas acting ?
16Open for Vacancies for Post Sales Consultant - Batu Caves Office. - Tue 22/Jan/2019 9:41am
keje kat spa di sentul untuk yang mahir menurut tradisional,threading,make up,pedicure and manicure...lagi banyak cust boleh tarik gaji lagi tinggi (perempuan sahaja)...full time/ part time based komisen 40%...0123513125
17Looking for a Job at Batu Caves, Gombak, Selangor and KL. - Fri 18/Jan/2019 9:46am
TUKANG URUT PEREMPUAN DIPERLUKAN-0123513125
18Account Assistant Diperlukan - Thu 18/Oct/2018 4:14pm
-tkg urut tradisional diperlukan wanita shaja -yg tahu urut peranakan,cukur alis,make up,hias muka dan rawtan muka -keje di sentul -wssap 012351 3125
19Pembantu Pengurus Diperlukan - Jalan Tun Razak KL - Thu 18/Oct/2018 4:09pm
-tukang urut tradisional wanita diperlukan segera -boleh urut peranakan,boleh cukur alis kening,make up,hias muka,rawatan muka -keje di sentul,kl -wssap 012 351 3125 -tempat tinggal disediakan bg yang duduk jauh sahaja
20Jawatan Kosong Warehouse Assistant di Phileo Damansara - Kemasukan Segera - Thu 18/Oct/2018 4:06pm
-tukang urut tradisional wanita diperlukan -yg boleh urut peranakan,alis kening,makeup -keje di sentul,wssap 012 351 3125
21Project Engineer Diperlukan - Thu 18/Oct/2018 3:56pm
-tukang urut wanita tradisional diperlukan -tahu buat alis kening,make up,urut peranakan -lokasi keje di sentul -wssap 012 351 3125
22Juruteknik Elektrik Diperlukan Segera (10 Kekosongan) Lepasan SKM 2/3 atau PW2/4 - Shah Alam & Klang - Thu 18/Oct/2018 3:50pm
-tukang urut tradisional wanita diperlukan urut peranakan,make up,cukur alis kening -keje di sentul -wssap di 012 351 3125
23Guru Akademik dan Guru Diniah Diperlukan - Seri Kembangan - Thu 18/Oct/2018 3:48pm
-tukang urut tradisional wanita diperlukan -tahu buat cukur alis,make up -keje di sentul -wssap 012 351 3125
24Jawatan Kosong! Admin (PA) - Desa Pandan KL - Thu 18/Oct/2018 3:46pm
-tukang urut tradisional wanita diperlukan -juruterapis kecantikan,urut peranakan,cukur alis -keje di sentul -wssap 012 3513125
25Perunding Kewangan - Produk Islamik CIMB - Thu 18/Oct/2018 3:43pm
-pekerja utk tukang urut tradisional lelaki dan perempuan diperlukan -pekerja wanita-diperlukan utk tukang urut peranakan,threading,juruhias muka -suri rmh/ibutunggal yg berpengalaman digalakkan -tempat kerja di sentul,kl -wssap 012 351 3125
26Mencari Pekerjaan Dalam Bidang Agama. - Thu 14/Dec/2017 4:16pm
boleh col saya/wassap saya di 012 3513125untuk menjadi guru bahasa arab/mengajar subjek al quran di pusat tahfiz yang disponsor oleh pihak kami di Sentul..tempat tinggal disediakan..terima kasih