Belum Frust

Profile
NameStormwarriors
Forum NickBelum Frust
Handphone0124043856
CompanyStormreaders Network Sdn Bhd
WebsiteAnda nak buka Kedai Buku Online
URLwww.stormreaders.net
RegisteredFri 30/Oct/2009, 8:42am
Topics by Stormwarriors
1Redianze Solusi Antipenuaan (1) - Sun 13/Mar/2011 10:21am
2Berminat Dengan Kedai Buku Online (7) - Mon 3/Jan/2011 12:12pm
3Majalah Terlaris di Pasaran (3) - Tue 2/Nov/2010 10:02am
4Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) (37) - Thu 1/Apr/2010 9:51am
5Adakah Anda Puas Bersama Pasangan Anda? (2) - Wed 17/Mar/2010 8:44am
6Ingin Kekal Anggun, Cantik Dan Sihat. Anda Pasti Teruja - Thu 11/Mar/2010 7:40pm
7Anda Ingin Tips Penjagaan Kesihatan? (Produk Berasaskan Gamat) - Mon 1/Mar/2010 10:27pm
Comments by Stormwarriors
1Hati-hati Noradz Travel & Services - Mon 21/Mar/2011 11:14pm
REDIANZE solusi antipenuaan terkini. Hilangkan stress, melegakan sakit mental, membantu kesihatan dan kecergasan tubuh dan banyak lagi. Hubungi Mobile Consultant anda : 019-4972631 Emel : masalfadli@yahoo.com
2Redianze Solusi Antipenuaan - Sun 13/Mar/2011 2:57pm
REDIANZE dijamin HALAL dan telah terbukti berkesan utk : PEMELIHARAAN KECANTIKAN ; *mencegah kedutan dan kenduran kulit *mengindahkan tekstur kulit *mengurangkan jeragat,noda dan warna kulit tak sekata *melembabkan kulit *merangsang pembaharuan tisu utk merawat luka dan parut *memutihkan kulit *memberi perlindungan dalaman dr sinaran UV *mengurangkan kesan selulit *menguatkan kuku *meningkatkan kualiti rambut PEMELIHARAAN KESIHATAN ; *melegakan sakit dan radang sendi *melindungi otak dr strok melegakan gejala tekanan mental *mencegah katarak dan kelesuan mata *meningkatkan prestasi otot *menjaga kesihatan kardiovaskular *merangsang sistem immun *mencegah kanser *membantu kawalan berat badan *meningkatkan tumpuan, kecergasan dan kesejahteraan tubuh
3Hati-hati Noradz Travel & Services - Mon 3/Jan/2011 12:06pm
ntah la....semuanye blurrrrrrrrr lg....
4Majalah Terlaris di Pasaran - Tue 2/Nov/2010 10:05am
Bagi melihat contoh eStore, layari URL berikut : www.stormreaders.net/MY337101
5Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Sat 16/Oct/2010 8:37am
Temui kami di Konvo Fair Universiti Teknologi Petronas (UTP) Seri Iskandar, Tronoh, Perak mulai 14-17 Oktober 2010. Beli buku, majalah, novel, mini laptop dan lain-lain dengan harga istimewa. Booth D16 (khemah tengah hujung). Datang, jangan tak datang....
6Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Thu 7/Oct/2010 9:13am
PENGEDAR diperlukan segera. Dengan belian buku bernilai lbh krg RM310 dan bayaran pndaftaran RM90, anda layak menjadi PENGEDAR Stormreaders. Anda akan dpt eStore (kedai buku online/laman web) yg sedia menerima tempahan. Komisyen eStore 20%. Anda juga boleh mengembangkn rangkaian eStore dan mula menjana bonus-bonus yg ditawarkan Stormreaders. Kini penerbit bahan ilmiah TELAGA BIRU, ANA MUSLIM, GALERI ILMU dan beberapa penerbit negara jiran. Akan datang menyertai Stormreaders, penerbit PTS Publications. Sebarkan ILMU dan jana pendapatan utk dunia dan akhirat. Emel : masalfadli@yahoo.com
7Nak Niaga On9 - Sat 28/Aug/2010 6:04pm
jual buku TELAGA BIRU, GALERI ILMU dan ANA MUSLIM. Laman web dah tersedia bila anda daftar sebagai AHLI. Bayaran pendaftaran hanya RM90. Anda dapat komisyen 20%. Anda hanya perlu promot eStore anda sahaja. Buku yg terjual dr eStore anda, anda akan dapt komisyen 20%. Contoh : sehari anda dpt jual RM500 x 20% = RM100....kalo 20 hari = RM2000. Boleh buat di rumah je. Buku sesuai utk semua peringkat umur dan golongan. Ada buku ilmiah, novel, komik, pendidikan sekolah rendah, menengah, IPT, DVD, VCD dan CD. Berminat?emel : masalfadli@yahoo.com Nak view contoh eStore : www.stormreaders.net/NORMASFURAH Pendaftaran online, hanya RM90. Emel : masalfadli@yahoo.com
8Memulakan Perniaagaan Kedai Buku - Sun 22/Aug/2010 10:46am
Salam en Tajul....sertai stormreaders sekarang kedai buku online anak syarikat TELAGA BIRU. Konsep terkini iaitu kedai buku secara online. Namun anda ada premis, satu advantages. Anda boleh jual online dan offline. Kini terdapat 3 penerbit besar iaitu, TELAGA BIRU, GALERI ILMU dan ANA MUSLIM dan beberapa penerbit dr Indonesia. Terdapat lebih 300 judul buku, majalah, komik, novel remaja dan dewasa, rujukan ilmiah, DVD, VCD dan CD. Sesuai utk semua peringkat usia...kanak-kanak, remaja, dewasa, warga emas...utk murid prasekolah, pendidikan rendah dan menengah, pelajar dan pensyarah IPT. Pendek kata sasaran pasaran menyeluruh. Modal permulaan hanya lebih kurang RM400 sahaja dengan menjadi PENGEDAR. Jika berminat, emel sy Khairuddin @ Normasfurah : masalfadli@yahoo.com Telefon : 019-4972631 / 012-4043856
9Nak Niaga Jugak. Tp Xtau La nak Jual Ape - Fri 16/Jul/2010 9:50am
Jual buku terbitan TELAGA BIRU. Banyak bidang yang sesuai dengan student terutamanya IPT. Ade buku motivasi, novel dan banyak lagi. Berminat dan nak tahu lebih lanjut? emel : masalfadli@yahoo.com
10Ada Modal. Ada Ruang Niaga. Xtau nak Jual Apa - Fri 16/Jul/2010 9:47am
Jual buku TELAGA BIRU. Ade buku-buku, majalah Solusi, komik islamik, CD, VCD. Meliputi banyak bidang. Pendidikan sekolah rendah dan menengah hingga IPT, Parenting, motivasi, keagamaan dan kerohanian, masakan, komik, novel, CD dan VCD motivasi, parenting, nasyid dan banyak lagi. Produk TELAGA BIRU sentiasa mendapat sambutan. Berminat? emel : masalfadli@yahoo.com Layari URL www.stormreaders.net/MY337101 Jual produk kesihatan dan kecantikan pun boleh. Add saya di facebook untuk lihat maklumat lanjut.
11Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Sat 12/Jun/2010 8:13am
Salam, Jangan lupa add saya masalfadli@yahoo.com di Facebook atau YahooMesengger Jumpa anda di puncak kejayaan!!!
12Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Fri 11/Jun/2010 11:27am
Khairuddin Abd SamadReka Lencana Anda
13Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Thu 3/Jun/2010 5:49pm
Salam, Dalami ilmu berkaitan bisnes. Dapatkan tips2 menjadikan bisnes anda lebih menarik dan mampu memberikan anda pulangan yang lumayan. Baca buku2 ini; 1) Nota Jutawan Nota Motivasi 2) Nota Jutawan Nota Perniagaan 3) Langkah Bijak Usahawan Terbilang Dapatkan naskhah anda secara online di URL www.stormreaders.net/MY337101
14Mencari Tempat Menjual Bahan-bahan Untuk Membuat Cenderahati Perkahwinan - Wed 2/Jun/2010 8:24am
Cadangan utk dijadikan cenderahati perkahwinan...anda boleh pilih buku kecil berikut : 1) Zikir Pagi Petang (Rumi) Dr Abd Basit Abdul Rahman - (RM4) 2) Al-Mathurat AL IMAM AL SYAHID HASAN AL BANNA - (RM4) 3) Al-Mathurat (Kecil) - 3 Buah Ustaz Dr Badrul Amin - (RM3) Beli secara online di URL : www.stormreaders.net/MY337101 Keistimewaan : 1) terbitan bermutu TELAGA BIRU 2) saiz compact - mudah dibawa ke mana2 3) harga yang amat berpatutan 4) anda tempah, buat payment dan dihantar terus ke alamat anda 5) selamat 6) masa penghantaran 5 - 7 hari bekerja 7) anda berkongsi dengan orang lain sesuatu yang amat berfaedah 8) anda dapat jariah - orang yang menerima beramal dengan apa yang anda beri, anda dapat pulangan untuk akhirat Layari URL : www.stormreaders.net/MY337101
15Saya Mahu Jadi Agent Jualan - Tue 1/Jun/2010 12:22pm
jual buku terbitan TELAGA BIRU. Sesuai utk semua peringkat umur...ade banyak kategori yang sesuai ...xspecialy kpd student IPT...ada buku, majalah Solusi, komik, VCD, Cd nasyid dll...layari URL www.stormreaders.net/MY337101 Kalo berminat email : masalfadli@yahoo.com
16Minta Cadangan - Bisnes/Pelaburan Tanpa Menaja - Sun 30/May/2010 8:40am
Miliki e-store anda hari ini dengan hanya bermodal RM90. Tak perlu menaja!!!Jual saja. e-store anda telah siap sedia menerima tempahan dari customers. e-store anda yang lengkap dengan senarai produk seperti buku, majalah Solusi, komik Islamik, VCD dan CD motivasi, pengajaran Al-Quran, nasyid dan lain-lain terbitan TELAGA BIRU SDN BHD dan penerbit dari negara jiran. anda akan menerima komisyen 20% dari harga katalog bagi setiap jualan. Contoh pengiraan : sehari anda boleh jual RM500 x 20% = RM100. Jika sebulan, RM100 x 30 hari = RM3000 berminat? email : masalfadli@yahoo.com sekarang juga. Saya sedia membantu anda.
17Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Mon 24/May/2010 12:27pm
Bagi mendaftar anda perlu mendapatkan borang pendaftaran secara online melalui penaja berdaftar. Anda boleh menghubungi saya di email : masalfadli@yahoo.com
18Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Mon 3/May/2010 12:22pm
Terkini dapatkan buku-buku terbitan Telaga Biru di e-store : www.stormreaders.net/princessbookcafe Berminat utk memiliki e-store anda sendiri dan mendapat penjimatan 20% belian buku, majalah Solusi, komik Islamik, VCD dan CD... email : masalfadli@yahoo.com
19Side Income - Sat 1/May/2010 1:19am
11A, Jalan PJU 10/10B, Saujana Damansara PJU 10, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, 47830, Malaysia
20Idea Ingin Menceburi Bisnes - Fri 30/Apr/2010 8:56am
Sertailah Stormreaders sekarang. Stormreaders adalah anak syarikat Telaga Biru Sdn Bhd yg memasarkan buku, majalah Solusi, CD dan VCD dan terkini komik Islamik terbitan TBSB. Ia ditulis oleh pengarang spt Dr Fadzillah Kamsah, Dr Irfan Khairi, Ust Zahazan Mohamed, Ust Ismail Kamus, Ustz Siti Nor Bahyah Mahmood, Prof Madya Izuddin Ali, Chef Sabri Dr H.M Tuah dan ramai lagi. Stormreaders dilancarkan live di internet pada bulan 12/09 dan pelancaran di Lembah Klang pd 9/1/2010. Uniknya bisnes Stormreaders ialah menggunakan medium internet sepenuhnya dari urusan tempahan, pembayaran dan penghantaran produk. Anda tak perlu kedai pun...malah tak perlu menggaji pekerja, membayar bil utiliti yg besar dan sebagainya. Dengan hanya RM90 anda akan memiliki : 1) kelengkapan e-store (dengan nama anda sbg pemiliknya) dan sistem e-net * e-store adalah kedai buku online sama spt sebuah kedai buku sebenar yg sedia menerima tempahan produk. Customer hanya perlu mendaftar dan mula membeli-belah. Pembayaran boleh dibuat dgn mengecaj kad kredit atau bank-in ke akaun Stormreaders. Penghantaran diuruskan oleh Stormreaders sepenuhnya. Anda sbg pemilik kedai akan menerima komisyen 20% dari harga jualan. Contoh : jika dalam sehari anda boleh buat sales buku bernilai RM500 x 20%=RM100. Komisyen ini dibayar setiap hari. 2) kad keahlian - keistimewaan kad keahlian stormreaders * Insuran Takaful RM20,000 * Khairat Kematian RM3,000 3) kit niaga, katalog, dan bahan bantuan lain Bagi memudahkan anda menjalankan bisnes ni, saya nasihatkan anda memiliki sebuah laptop dengan kelengkapan wireless/streamyx (RM2500++). Anda hanya perlu mempromosikan kedai anda dengan apa juga cara spt YahooMessenger, facebook, flyers dsb. Anda juga boleh menjual secara offline (perlu ada stok sendiri). Bagi mendaftar, anda hanya perlu ikut langkah-langkah berikut : 1) mengisi dan melengkapkan SR-borang sementara (yg diattach bersama email ni) 2) membuat pembayaran RM90 ke AKAUN STORMREADERS a. Nama bank : Malayan Banking Berhad (MAYBANK) b. No. Akaun Bank : 562795500929 c. Cawangan : Damansara Damai, Selangor. 3) email semula borang yang lengkap kepada saya - SR-borang sementara, salinan I/C (depan & belakang dlm satu halaman) bersama maklumat berikut : a. no. rujukan slip bayaran b. amaun yg di bank-in dan nama bank c. tarikh dan masa yg tertera pd slip bayaran ANDA TAK PERLU BIMBANG TENTANG PAYMENT!!! IANYA SELAMAT-bukan akaun persendirian. Selepas itu saya akan membantu anda utk melengkapkan proses pendaftaran. Terima kasih. "Jadilah yg terawal bertindak". Jika ada sebarang pertanyaan, email saya KHAIRUDDIN / NORMASFURAH : masalfadli@yahoo.com ATAU Yahoo Messenger : masalfadli 019-4972631 MINDANIAGA ENTERPRISE NO 38A, PERSIARAN DATARAN 3, DATARAN SERI ISKANDAR, 32600 BANDAR SERI ISKANDAR, PERAK DARUL RIDZUAN.
21Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Thu 29/Apr/2010 11:29am
Majalah Solusi isu 19 terkini "Hikmah Musibah". Dapatkan di www.stormreaders.net/NORMASFURAH Berminat memiliki e-store anda sendiri? email : masalfadli@yahoo.com
22Ingin Berbisnes But How? - Wed 28/Apr/2010 8:43am
Kayakan diri anda dengan ilmu dari mereka yang dah berjaya jadi jutawan. Miliki buku ini segera; 1) "Nota Jutawan Nota Motivasi" 2) "Nota Jutawan Nota Perniagaan" Ditulis oleh jutawan internet Dr Irfan Khairi, disampaikan dlm bentuk yg mudah difahami, penuh dengan gambar berwarna-warni, petua dan tips utk menjalankan biz yg mudah dan praktikal. 3) "Langkah Bijak Usahawan Terbilang" - ditulis oleh Dr Fadzillah Kamsah. Memaparkan langkah-langkah yg perlu ada bagi seorang yg ingin bergelar usahawan, apa yg patut dan tak patut dlm menjalankan biz, petua dan tips berguna disampaikan dengan cara yg amat menarik, penuh dgn gambar dan anda tak akan bosan meneliti dari satu halaman ke halaman yang berikutnya. Dapatkan segera buku2 tersebut dengan harga yang mampu walaupun anda masih student. Layari URL : www.stormreaders.net/NORMASFURAH Berminat utk mengetahui lebih lanjut? email : masalfadli@yahoo.com
23Side Income - Wed 28/Apr/2010 8:34am
Join Stormreaders...(kedai buku online). Anda tak perlu premis, tak perlu bayar sewa kedai, tak perlu menggaji pekerja, tak terikat dengan masa, beroperasi 24 jam setiap hari...apa yang anda perlu buat hanya promote e-store (kedai buku anda). Stormreaders adalah anak syarikat yg memasarkan buku, majalah Solusi, VCD, CD dan terkini komik Islamik terbitan TELAGA BIRU. Dengan hanya RM90 anda akan dapat ; 1) e-store (dengan nama anda contoh : www.stormreaders.net/bookstoreanda). Klik contoh e-store : www.stormreaders.net/NORMASFURAH e-net (pejabat maya, yg boleh memantau perjalanan biz anda, senarai customers, statistik jualan, profit dsb) 2) kad keahlian dengan perlindungan insurans takaful dan skim khairat kematian 3) kit niaga, katalog, bahan bantu niaga Jadilah yang terawal menyertai. Berminat email : masalfadli@yahoo.com
24Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Wed 28/Apr/2010 8:21am
Terkini dapatkan buku bermutu terbitan Telaga Biru di e-store www.stormreaders.net/darulilmiah Segera...kayakan diri anda dengan ilmu. Berminat memiliki e-store anda sendiri? email : masalfadli@yahoo.com
25Idea Ingin Menceburi Bisnes - Tue 27/Apr/2010 9:54am
Join Stormreaders Network...kedai buku online...sertai Rakan Pengedar yang hanya memerlukan RM400++ (RM90 + 100CP belian buku) Berminat : masalfadli@yahoo.com
26Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Sun 25/Apr/2010 6:37pm
Layari www.stormreaders.net/pustakaanis bagi mendapatkan produk bermutu sudah tentunya dari TELAGA BIRU SDN BHD. Pilih produk ikut minat anda. Sudah tentu ada yg bersesuaian dan penting utk anda. Layari www.stormreaders.net/pustakaanis Berminat utk memiliki e-store anda sendiri? email : masalfadli@yahoo.com
27Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Sat 24/Apr/2010 7:33pm
Kini anda boleh dapatkan buku terbitan Telaga Biru di e-store : www.stormreaders.net/gedungilmunorhazlina Anda berminat memiliki e-store anda sendiri? Hubungi Norhazlina Junoh, email norhazlina77@gmail.com
28Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Fri 23/Apr/2010 8:30am
Assalamualaikum Forumer yg dihormati, Tentu ada di antara anda yg ingin menanyakan soalan ini, ADAKAH SETIAP TRANSAKSI DI STORMREADERS SELAMAT / SECURE??? Jawapan : memang SELAMAT. Setiap wang yg anda bayar bukan ke akaun individu, tapi ke AKAUN STORMREADERS. Jika anda masih ragu-ragu, hubungi saja STORMREADERS SDN BHD di talian : 03 - 6141 8684 / 85 ATAU email : bantuan@stormreaders.com
29Nak Tambah Pendapatan Keluarga. - Tue 20/Apr/2010 10:50pm
Email sy : masalfadli@yahoo.com Dengan RM60 shj sbg bayaran pendaftaran (sekali seumur hidup), anda berpeluang menjalankan biz ni...perniagaan yg diasaskan oleh Dr Syid Ayob Syid Mustafa AlQudri. Beliau sering muncul dlm ranc. Wanita Hari Ini, Bincang Petang TV3, Medik TV, Agro Jurnal, Selamat Pagi Malaysia RTM1 dan lain-lain.
30Bisnez Apa Yang Sesuai Dengan Rm15k Saja - Tue 20/Apr/2010 10:24pm
Irfan Khairi dalam bukunya ada bertanya, "Apa yang anda patut labur jika hari ini anda memiliki RM39.90?" Jawapannya, "Anda beli buku 'Nota Jutawan Nota Motivasi'." Oleh itu, saya cadangkan anda mendapatkan 3 buku ini...(kerana anda ada 10-15K); 1) 'Nota Jutawan Nota Motivasi' 2) 'Nota Jutawan Nota Perniagaan' 3) 'Langkah Bijak Usahawan Terbilang' Dapatkan naskah anda di www.stormreaders.net/MY337101 Langkah-langkah membuat belian : 1) daftar sbg customer 2) pilih buku dan tempah 3) buat bayaran (maybank2u.com lg mudah) 4) tunggu kat rumah (stormreaders akan hantar ke pintu rumah anda) Ada pertanyaan? email : masalfadli@yahoo.com
31Boleh Percaya Beli Secara Online? - Tue 20/Apr/2010 7:30pm
Sy pengusaha kedai buku online stormreaders...mmg pandangan tuan Rahman, Azan Ija 5, Noriza, dan Fara 11 saya sokong 100%...bakal customer kena yakin... pada pandangan saya...bakal customer kena selidik latar belakang syarikat dulu sebelum mereka buat niat utk membeli dr laman online tersebut...biasanya duit yg kita bayar tu bukan masuk akaun individu...contohnya sesiapa yg nak beli buku melalui stormreaders...dia kena bayar kat akaun Telaga Biru Sdn Bhd yg merupakan syarikat induk...dan Telaga Biru Sdn Bhd tu bukan syarikat yg baru setahun atau dua tahun ditubuhkan!!!
32Mencari Pembekal @ Agent Gamat Gold - Tue 20/Apr/2010 11:39am
Salam, Anda boleh hubungi email masalfadli@yahoo.com
33Ingin Berniaga Di Penang/kedah - Sun 18/Apr/2010 11:33pm
Anda boleh selitkn produk buku, majalah Solusi, CD, VCD dan terkini komik terbitan TELAGA BIRU kat kedai anda. Cumanya anda tak perlu simpan stok...stok tersedia utk dijual di e-store anda (layari www.stormreaders.net/MY337101) utk lihat e-store saya. Berkonsep kedai online. Jika anda nak display kat kedai pun OK je xspecialy majalah SOLUSI yg hangat di pasaran. Berminat nak tahu lebih lanjut : EMAIL : masalfadli@yahoo.com
34Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Sun 18/Apr/2010 9:54pm
Salam, Dapatkan majalah Solusi, terkini isu 18, "Disebalik Iqra'" SARAT dgn pelbagai cabang ilmu. Hanya RM9.00 shj. Tempah sekarang di www.stormreaders.net/NORMASFURAH Anda juga boleh dapatkan isu-isu sebelum ini...tempah...bayar...stormreaders akan hantar ke dlm peti pos rumah anda!!! Kunjungi online store www.stormreaders.net/NORMASFURAH sekarang. Cara pembelian mudah masa kini!!!Anda tak perlu lg ke kedai buku!!!Semuanya dihujung jari anda. Berminat memiliki online store anda sendiri dan mendapat penjimatan 20% dari harga katalog???hubungi EMAIL sy : masalfadli@yahoo.com
35Membuka Perniagaan Kedai Buku & Alat Tulis - Fri 16/Apr/2010 3:53pm
Jika anda ingin menjadikan buku-buku terbitan Telaga Biru Sdn Bhd (TBSB) sbg sebahagian produk jualan kedai buku anda, EMEL saya : masalfadli@yahoo.com Telaga Biru melalui anak syarikatnya Stormreaders Network memasarkan buku, majalah, CD dan VCD dan terkini komik Islamik secara online. Layari www.stormreaders.net/MY337101 Saya kini menjadikan buku2 terbitan TBSB sbg sebagai sbhagian produk jualan di kedai saya. Produk utama ialah produk kesihatan keluaran Gamat Emas Sdn Bhd dan produk sampingan buku2 Stormreaders. Jika anda tanya ttg sambutan...Alhamdulillah sambutan amat menggalakkan. Mungkin kerana kedudukan kedai kami strategik - dekat dgn Giat Mara, Universiti Teknologi Petronas, Kolej Profesional Mara dan UiTM. Dgn Stormreaders, anda boleh memasarkan buku-buku, majalah Solusi, CD, VCD dan komik Islamik samada secara online ataupun mempamerkannya di kedai anda. Cuma dari satu sudut, kedai online lebih mudah kerana anda hanya perlu promote, customer tempah dan bayar, Stormreaders yg akan hantar tempahan ke rumah mereka dan ANDA menerima komisyen dari harga jualan. Maklumat lanjut EMEL saya : masalfadli@yahoo.com
36Info Berkaitan Pendapatan Sampingan - Fri 16/Apr/2010 10:28am
Saya cadangkan anda miliki buku-buku ini utk mendapat gambaran ttg bisnes...langkah2 yg perlu diamalkan...apa yg boleh dan tak boleh dlm bisnes dan sebagainya... Disampaikan dgn cara yg amat menarik...anda takkan bosan meneliti setiap muka surat ke muka surat berikutnya...sarat dengan bermacam2 tips...petua menjalankan bisnes... Layari www.stormreaders.net/MY337101 bagi memiliki 1) "Nota Jutawan Nota Motivasi" 2) "Nota Jutawan Nota Perniagaan" 3) "Langkah Bijak Usahawan Terbilang" Dapatkan buku2 tersebut di www.stormreaders.net/MY337101 Anda takkan rugi memilikinya. Sarat dengan panduan, tips dan petua yg perlu diamalkan oleh orang yg nak menjalankan bisnes. Saya dah baca...anda bila lagi... Layari www.stormreaders.net/MY337101 Berminat menjadi sebahagian dari komuniti rakaniaga? emel : masalfadli@yahoo.com
37Info Berkaitan Pendapatan Sampingan - Tue 13/Apr/2010 9:40pm
join stormreaders - kedai buku online - tu pun kalo rajin usaha, kalo minat jer x cukup - kene ade strategi baik punye baru boleh kembang dan jana pndptan... kalo rajin promote...dgn strategi betul...leh la join...kalo x mahu usaha...abaikan jer BERMINAT? EMEL : masalfadli@yahoo.com
38Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Tue 13/Apr/2010 6:20pm
apa alamat email saudara?
39Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Tue 13/Apr/2010 11:26am
"101 Kisah dan Pengajaran Daripada AlQuran, AlHadis dan Hayatus Sahabah" tulisan Ust Zahazan Mohamed. Disyorkan untuk menggantikan buku cerita dongeng yg dibaca sebelum anak-anak tidur!!!Lebih bermanfaat utk mengukuhkan jiwa anak-anak dgn cerita yg benar lagi sahih dan mampu menjadikan anak-anak lebih mantap keimanan mereka.
40Mencegah Kehamilan - Sun 11/Apr/2010 10:21pm
Anda ada persoalan ttg seks tapi malu bertanya?...layari www.stormreaders.net/NORMASFURAH cari buku " Soal Jawab Remeh-temeh Tentang Seks". Murah jer ...sekali ngan kos pos baru RM24.90 tak pun email jer : masalfadli@yahoo.com kalo nak e-store sendiri punye...
41Vakoou Amerika Hanya RM150 - Sun 11/Apr/2010 9:32pm
Tanpa kesan sampingan. Diuji di SIRIM BHD. Produk tempatan. Diformulasi oleh doktor perubatan moden yg turut menerapkan rawatan alternatif. Cuba BIO-H. RM228. Penghantaran PERCUMA. Hubungi STOKIS GAMAT EMAS SDN BHD SERI ISKANDAR. Email : masalfadli@yahoo.com
42Beautisleep: Rahsia Kebahagiaan Suami Isteri/Hilangkan Lemak Degil/Awet Muda - Sat 10/Apr/2010 4:02pm
Cuba Bio-H RM228. Diuji di SIRIM BHD. Dibangun berasaskan R&D. Semestinya HALAL, BERSIH DAN SUCI. Dikilangkan di kilang bertaraf GMP. Diformulasi oleh doktor perubatan moden yg turut aktif dalam kajian rawatan alternatif berasaskan gamat. BERMINAT? EMEL : masalfadli@yahoo.com
43Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Sat 10/Apr/2010 3:43pm
Jika anda mahu menjana income lebih agresif, upgrade diri anda dari AHLI kpd RAKAN PENGEDAR. Syarat bg menjadi RAKAN PENGEDAR ialah anda mesti mencapai target belian peribadi 100CP. Belian 100CP boleh dibuat secara terkumpul atau sekaligus. Dgn upgrade sbg RAKAN PENGEDAR anda boleh menjana bonus placing, bonus rangkaian selain komisyen e-store, overiding dan perkongsian jualan e-store keseluruhan syarikat
44Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Sat 10/Apr/2010 1:00pm
Anda boleh pilih plan samada AHLI atau RAKAN PENGEDAR Jika berminat menjadi ahli, anda hanya perlu RM90 bagi memiliki e-store, e-net dan kit niaga. Dgn e-store anda sendiri, anda mampu menjana komisyen 20% dari amaun jualan buku-buku ilmiah terbitan Telaga Biru. Contoh pengiraan : Harga pasaran buku "Indahnya Hidup Bersyariat" tulisan Ust Ismail Kamus berharga RM55. Jika anda boleh menjual 10 buku ini sehari, RM55x10=RM550, maka komisyen anda sehari ialah RM110. Jika dalam sebulan, komisyen anda ialah RM110x30h=RM3300 Buku ini mendapat ranking pertama carta jualan terlaris stormreaders.
45Miliki Kedai Buku Anda Sendiri (Stormreaders) - Sat 10/Apr/2010 12:42pm
Anda boleh layari e-store berikut bagi mendapat buku, majalah solusi, CD dan VCD terbitan Telaga Biru Sdn Bhd : www.stormreaders.net/MY337101 www.stormreaders.net/NORMASFURAH www.stormreaders.net/AMI www.stormreaders.net/ABDUL AZIZ www.stormreaders.net/hidayahtaufik www.stormreaders.net/noriah www.stormreaders.net/pustakaanis BERMINAT utk miliki kedai online anda sendiri?EMEL masalfadli@yahoo.com
46Hak Pengedaran Syarikat Bumiputera Secara Syariah - Sat 3/Apr/2010 1:39pm
jenis pendapatan tetap ni...macam noradz travel je...akhirnya...lebur
47Mencegah Atau Mengubat Penyakit Kencing Manis - Fri 2/Apr/2010 10:54am
Tingkatkan imun sistem anda dengan GAYA HIDUP EMAS. Produk diformulasikan oleh doktor perubatan moden yang turut mengamal rawatan alternatif berasaskan gamat emas (stichopus hermanii) - doktor Syid Ayob Syid Mustafa Al-Qudri M.D. Vrije Universitiet Brussels, Belgium Pernah berkhidmat di hospital Pulau Pinang selama beberapa tahun sebelum membuka klinik sendiri. Menjadi pengasas Syarikat Gamat Emas Sdn Bhd yang kini masuk tahun ke-11 di pasaran Malaysia Produk dihasil berteraskan R&D sejak 1983 diketuai oleh Prof Dr. Ridzuan Hashim - Ketua Penyelidik Mentimun Laut Malaysia di Kementerian Sains dan Teknologi Malaysia Mendapat usahasama SIRIM BERHAD bagi pembangunan produk dan memastikan kualiti di tahap paling tinggi Menggunakan ekstrak gamat dari spesis stichopus hermanii yang TULEN sahaja. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan pengiktirafan HALAL, BERSIH dan SUCI BERMINAT EMEL : masalfadli@yahoo.com
48MLM Bosland - Sat 27/Mar/2010 7:20pm
Hanya bermodal RM60 atau RM90 anda boleh jana pendapatan...berminat email masalfadli@yahoo.com ATAU layari www.stormreaders.net/MY337101
49Tafsir Quran Per Kata! - Sat 27/Mar/2010 7:15pm
Fahami AlQuran?...dapatkan tafsir Ibnu Kathir...tafsir ringkas dan mudah tapi padat dan sahih...Layari www.stormreaders.net/MY337101
50Naskah Cinta - Buku Ilmiah Bermanfaat - Sat 27/Mar/2010 7:06pm
Anda nak buku ilmiah, kerohanian, motivasi dll? Layari www.stormreaders.net/MY337101