Ayuliana

Profile
NameAmir Dan Ida
Forum NickAyuliana
Handphone011 39893093
CompanyBanker
RegisteredTue 1/Mar/2016, 1:10am
Topics by Amir Dan Ida
Comments by Amir Dan Ida
1Staff Online Diperlukan Segera - Fri 15/Jul/2016 7:14am
Pm 011-11489311 or emaul
2Mencari Sub Ejen Insurans/Rakan Niaga/Pendapatan Tambahan - Wed 23/Mar/2016 7:34am
boleh email saya x sbb x de whatssap ayuliana7389@gmail.com
3Promosi Pinjaman Peribadi Dengan Faedah Rendah 1.5% Sebulan! Hubungi Miss Emma 016-6849977 - Wed 23/Mar/2016 7:27am
saya direct banker 011 39893093 semua application sama mcm bank sbb anda direct banker no upfront dan lain2.
4Mencari Supplier Pakaian Plussize Wanita (Saiz 48/50/52/54/56/60) - Tue 22/Mar/2016 5:27pm
berminat menjadi salh satu vendor kami di Pluslicious butik 012 7885674 butik dh operasi nak masuk 2 tahun
5Pemborong Blouse Pluss Size Sehingga Xxxxxxl - Tue 22/Mar/2016 5:25pm
boleh email saya details semua ayuliana7389@gmail.com atau whatssap
6Baggy Shirt Plus Size Murah! New Design: Nursing Friendly - Tue 22/Mar/2016 5:23pm
boleh whatssap saya 012 7885674 atau minat jadi salh satu vendor kami di segamat johor.
7Songkok Tinggi Johor - Tue 22/Mar/2016 5:16pm
beeminat mnjadi vendor di tempat saya segamat johor boleh whatssap reen zainal 012 7885674,fb reen zainal.berniaga online lebih 7thn.for butik vendor dh dekat 2thn nak cari utk produk raya.
8Kami Adalah Pengilang & Pemborong untuk Pakaian Seragam Sekolah yang Berkualiti, Kepada Sesiapa yg Berminat Jual Kat Tahun Akhir Ini. - Tue 22/Mar/2016 5:08pm
boleh email saya ayuliana7389@gmail.com
9Vendor Diperlukan Segera! - Tue 22/Mar/2016 5:02pm
saya juga memerlukan vendor di area segamat johor.butik glamor area segamat arr tp fb saya pernahlah masuk paper kosmo 1 page sbb antara malay 1 yg jual gadget di msia.minat utk letak barang boleh whatssap saya 012 7885674 reen zainal
10Vendor Diperlukan Segera! - Tue 22/Mar/2016 5:01pm
boleh email x saya ayuliana7389@gmail.com untuk letak barang makeup n skincare tp skincare mcm produk korea or glamor di fb yg xde kaitan dgn mana2 skincare malaysia
11Sales Marketing Diperlukan Segera - Tue 22/Mar/2016 4:55pm
email boleh ayuliana7389@gmail.com
12Group Wassap untuk Para Perniaga Kecil - Tue 22/Mar/2016 4:48pm
01139893093 pinjaman peribadi direct banker no agent no money lender
13Mencari Agen Bank Islam - Thu 17/Mar/2016 3:54am
no agen direct banker (KL)pinjaman peribadi islamik ...syarat 2 sama seperti bank biasa cuma lebih longgar sebab gaji min rm900 bersih.boleh email doc if approve kami akan minga sign agrement di cawangan berdekatan anda.sila whatssap saya 011 39893093 (amir ) sila inform anda bisnes or keje semua kelulusan tertakluk pada penilain kredit kami dan rekod sedia ada pd bank negara.
14iPhone Original By Apple (Harga Dealer) - Mon 14/Mar/2016 11:12pm
masih de lg x boleh email ayuliana7389@gmail.com
15Pinjaman Peribadi, Perumahan, Kad Kredit dan Saham. - Sat 12/Mar/2016 12:25pm
berminat wat personal loan serta kredit kad bank tempatan yg popular.kredit kad yg jadi kegilaan ramai sbb byk kedai joint.byk promosi.leh whatssap saya (whatssap only no call or sms) biaseler kang pak guard bising hp bunyi n x leh wat bising dlm bank that y x leh nak jawab call.leh contqct saya 011 39893093 amir
16Ingin Memiliki Rumah Pertama? - Sat 12/Mar/2016 12:21pm
pada sesiapa memelukan wang deposit atau untuk ubahsuai rumah baru boleh whatssap saya personal loan specialist direct bank tempatan ye x de upfront or apa2 boleh whatssap saya (whatssap only no call or sms) monday - friday 11am to 4pm.x boleh jwb hp sbb dlm bank x leh bising2 yer.nanti pak guard bising.heheh whtssp je saya 011 39893093
17Peluang Miliki Stesen Minyak - Sat 12/Mar/2016 1:40am
mohon emel encik ayuliana7389@gmail.comm
18Jom Jadi Ejen Terawal! Cendawan Dalam Kotak! Mudah Jaga. Mudah Buat Duit! - Fri 11/Mar/2016 1:45pm
boleh emel pd saya details semua .x de whatssp ayuliana7389@gmail.com
19Saya Mencari Pinjaman Dari Bank - Fri 11/Mar/2016 1:30pm
boleh contact saya no upfront mmg tugas sayq sbb dh byr gaji tujuan mcm ni sbb nk cari ramai catmer utk achived target n lama dlm company.minat boleh whatssap saya 011 39893093.harap leje bukan bisnes ya sbb bisnes susah dpt loan jika salea biasa je sbb tu ramai reject scoringrendah.
20Sedang Mencari Agent Koperasi. yg Rajin, Semangat, Perlukan Duit Cepat. - Fri 11/Mar/2016 1:16pm
boleh emel saya x ayuliana7389@gmail.com nyatakan loan ape n jadual serta komisyen
21Jawatan Kosong: Wakil Koperasi - Fri 11/Mar/2016 1:13pm
email saya ayuliana7389@gmail.com
22Lesen Pelancongan untuk Dijual Segera! - Fri 11/Mar/2016 1:00pm
minat boleh emelsaya ayuliana7389@gmail.com
23Kedai Gmart Masa - Fri 11/Mar/2016 6:05am
assalammualaikum.... boleh emel info pd saya ayuliana7389@gmail.com
24Pendaftaran Stokis Alat Tulis Kdidi Amat Terhad !!! - Fri 11/Mar/2016 6:00am
berminat boleh email detailske ayuliana7389@gmail.com
25Berkongsi Tapak Niaga Hospital Kajang - Fri 11/Mar/2016 5:36am
boleh email kat saya x ayuliana7389@gmail.com makanan ke atau lain2 produk.if berminat boleh jumpa kat sana ke
26Modal RM100 Income RM3000 Setiap Bulan? - Wed 9/Mar/2016 3:05pm
sedangkan ASB pun hukum haram apatah lg skim cepat kaya.Semoga kita sama 2 mendapat rezeki yg tanpa ragu28.
27Lot Promosi Giant Mall - Wed 9/Mar/2016 2:56pm
kalo giant nilai ada x boleh email saya ayuliana7389@gmail.com
28Agen^ Permutihan Pati - Wed 9/Mar/2016 9:23am
x ada whatssap ke encik boleh x whatssap