Asrol 2

Profile
NameAsrol
Forum NickAsrol 2
Handphone0142741617
CompanyT&p Fantasy Gamez World
URLwww.fantasygamez.webstarts.com
RegisteredWed 5/Jan/2011, 1:42pm
Topics by Asrol
1Pakej Photografi dan Videografi Bajet untuk Majlis RM300 - Wed 14/Nov/2018 12:37pm
2Polish Kereta Ajaib Advan Crazy - Wed 22/Jun/2016 1:42pm
3Bisnes Tanpa Bayar Sewa Kedai atau Pekerja - Wed 27/Jan/2016 1:22pm
4Mencari Penyewa atau Bisnes Consignment - Kota Tinggi, Johor (2) - Wed 8/Apr/2015 11:18am
5Kami Menjual Games Console, Acc, Repair & Service (1) - Wed 27/Jun/2012 1:27pm
6Wira 1.8 Gsr Convert Evo3 untuk Dijual - Area Kota Tinggi JB (2) - Tue 10/Apr/2012 12:31pm
7Kancil Moderno Turbo Smbg Byr! Area Kota Tinggi Johor (20) - Fri 27/Jan/2012 12:18pm
8Kereta Savvy untuk Sambung Bayar - Area Kota Tinggi Johor (6) - Fri 9/Dec/2011 12:40pm
9Kereta Baru Muka 0, Pelbagai Kereta 2nd (11) - Tue 4/Oct/2011 11:18am
10Kami Menjual Pelbagai Aksesori Games, Konsol, Toy, Mari2. Berminat Jadi Agen Kami Pon Boleh (15) - Thu 18/Aug/2011 11:49am
11Kepada Agent Kami T&P Fantasy Gamez & Semua Gamers! - Fri 17/Jun/2011 12:38pm
12Menjual Game Console & Sparepart (3) - Fri 29/Apr/2011 12:14pm
13Kami Ada Menjual Brg2 Spare Part Game - Ps2, Psp, Acc. Kota Tinggi Johor (2) - Sat 5/Mar/2011 1:47pm
14Service, Repair, Mod Game Console - Fri 14/Jan/2011 11:21am
Comments by Asrol
1Mencari Penyewa atau Bisnes Consignment - Kota Tinggi, Johor - Wed 6/Jan/2016 6:00pm
ada
2Mohon Pendapat Untuk Membeli Kedai Runcit - Wed 8/May/2013 7:56pm
bro...sye kongsi sikit pngalaman sye ye...sye pon dulu mcm bro gak..dulu sye cume pekerja kedai game,,sye mmg da psg niat yg sye nk berniaga,cume xtau nk berniaga ape,tup2 dkt 2tahun sye da keje kt kedai ni..mse tu tokey kedai ni nk ttup bisnes,sbb sambutan xde,tp bgi sye sebaliknye,,sambutan ade,cume brg kurang n kedai kurang menarik..sye yakin bisnes ni boleh go,,sye deal dgn die utk beli kedai ni..sbb slame keje 2tahun kt sini sye kaji,belajar cara bisnes kedai ni,income kuar msuk,customer mcmne..alhamdulillah 3tahon sye da takeover bisnes ni,so kedai ni yg dulu2 nk ttup,brg x complete,kedai x menarik,siap rmai mmbe2 sye ckp mcm2 negatif psl sye nk takeover bisnes ni,xde sokongan pon broo..yg sokong mse tu fmly sye je..sume sye kasi setel..so kedai ni da bertapak 5taon..pucuk pangkal hati bro..klau hati ko kuat kata yg ko boleh..ko go onn..jgn amik port kata2 dri org lain..kebanyakan diorg xnk tgok kite maju sikit je..ko da masuk dunia bisnes ni ibarat ko da standby utk jatuh,klau ko takot jatoh..xyah angan2 nk bisnes.. lgi x semestinya kedai yg nk jual tu bermasalah..pucuk pangkal mcmne ko punye kreatif ko nk gayakan bisnes tu.. singgah la ye tgok kedai sye http://www.mudah.my/li?o=4&ca=12_s&id=76531
3Jualan Lelong Rc Toys/Nitro/Toys for Children, Etc - Wed 8/May/2013 5:33pm
saye ade kedai,n skrg msih on bisnes rc..email saye- casanovajb@hotmail.com call 0142741617-0167338798 listkan brg2 yg awk ade terutama-hsp,thunder tiger,mantex
4Pertolongan - Thu 25/Apr/2013 5:42pm
polis mmg lmbat sikit dlm hal2 mcmni...kdg2 kite sndri kena bertindak..kebanyakan kes penipuan mcmni byk yg x selesai..sbb tu la penipu bleh sng ati menipu..sbb penguatkuasaan dlm penipuan internet negara kite mmg lemah,lembap..soorry
5Used Car Viva Auto Enterprise Penipu - Mon 30/Jul/2012 2:11pm
haha...korang xyah nk amik port sgt dgn nenek2 meroyan ni...ade post aku bace,die dok kondem2...then tuan post tu bagi no phone die suh nenek 2 meroyan ni call n jumpa face to face...die x berani loooo...hahaha....setakat keyboard warrior...tp nk jumpe dpn2 baculllll....kekekeke....wei nenek2..ko kan pendamai...gi la call brader glock19 tu...jumpe dpn2 n setel kan mslah die...sbb ko kn bajet bgus dlm sume perkara...pas 2 ko update dlm ni...amacam???? ke lu x gentle ni
6Penyewa Rumah Cabut Curi Barang Dan Pinjam Along - Mon 30/Jul/2012 1:54pm
aku perhatikan komen2 nenek 2 ni mcm gud2 je...wei...aku naik menyampah lak dgn komen2 ko ni...aku rse bukan aku je..ramai lagi menyampah dgn komen2 ko...komen2 ko menunjukkan ko ego,sombong,ko je la betol...ape kata ko call si glock 19..die da bagi no phone kan?? gentle ke ko call die n jumpe dpn2..cube ko tye die,jumpe dpn2..ko setakat nk jadi keyboard warrrior xyah la...setakat pom pam2 dlm ni..tp bacul..baik xyah nenek 2
710k - 15k Apa Boleh Buat? - Thu 14/Jun/2012 8:25pm
bisnes kena ade displin yg tinggi,,x dinafikan bisnes mmg susah,rumit,,tp akan jdi senang,mudah klau kite kreatif,,dlm bisnes jgn menipu..ikhlas,..klau awk nk bisnes kedai games n accesorie..boleh rojer sye-0142741617-0167338798 email-casanovajb@hotmail.com
8Pinjaman Peribadi utk Swasta, Syarikat dan Kerajaan - Sun 13/May/2012 12:27pm
wei rahim..ko x rse bersalah ke mkn duit haram??x takot ke??rmai org sumpah2 ko..xtakot ke??buat nye ko mati esok,,sempat ke ko nk pulangkan balik duit diorg?? elak perot ko pecah je
9Berhati2 dgn Penipu Bernama Nur Aida (CIMB: 03030075345528) - Sun 13/May/2012 12:15pm
adus..terok betol la penipu2 dlm o9 skg ni...sye pon ade o9 shop dlm mudah.my dgn MC ni...sikit sebanyak pon ade mengganggu bisnes sye sbb penyagak2 o9 ni..ples la penipu2..korg xrse bersalah ke keje menipu org je?skg tuhan byr cash ape yg kite wat...pade sesape yg nk beli game console,acc boleh view o9 shop sye ye..http://www.mudah.my/li?ca=9_s&id=76531 dtg kedai sgt dialu-alukan...tq
10Wira 1.8 Gsr Convert Evo3 untuk Dijual - Area Kota Tinggi JB - Thu 12/Apr/2012 12:39pm
suda sold...tp ade 1 satria 1.6manual thun 96,kaler putih,area kl(mmbe punye kete) rm12k siap otr
11Mencari Rumah Sewa di Bandar Melaka Urgent - Fri 2/Mar/2012 3:53pm
tumpang ye-mencari housemate (girl only) utk same2 duduk di rumah sewa area kota tinggi johor..sape berminat boleh call 0142741617 bulanan rumah rm325..klau ade housemate boleh la same2 kongsi bayar-urgent!
12Siapa yang Pernah Berurusan Berkaitan Dokumen @ Loan Kereta Dengan Tuan Helmi 0127352369 atau Email helmict@yahoo.com.my? - Sun 29/Jan/2012 12:53pm
nsib baik kwn aku blom deal ngan mamat ni...anyway thanks all...
13Kancil Moderno Turbo Smbg Byr! Area Kota Tinggi Johor - Sat 28/Jan/2012 5:42pm
sold suda...
14Kancil Moderno Turbo Smbg Byr! Area Kota Tinggi Johor - Fri 27/Jan/2012 3:47pm
sent suda...
15Kancil Moderno Turbo Smbg Byr! Area Kota Tinggi Johor - Fri 27/Jan/2012 3:23pm
sent suda..cek inbox
16Kancil Moderno Turbo Smbg Byr! Area Kota Tinggi Johor - Fri 27/Jan/2012 2:49pm
sent suda...cek inbox
17Kancil Moderno Turbo Smbg Byr! Area Kota Tinggi Johor - Fri 27/Jan/2012 1:14pm
@kinna..manual turbo lg best...lolz
18Kereta Savvy untuk Sambung Bayar - Area Kota Tinggi Johor - Fri 9/Dec/2011 12:45pm
sory..phone no kurang 1 no 0142741617
19Memerlukan Kereta Sambung Bayar - Fri 2/Dec/2011 6:08pm
nk kereta cash??info je nk kete pe...boleh cari n dapatkan..bagitau bajet berape..info just call 0142741617
20Kami Menjual Pelbagai Aksesori Games, Konsol, Toy, Mari2. Berminat Jadi Agen Kami Pon Boleh - Fri 30/Sep/2011 4:38pm
@khairul..boleh...mohon lesen hiburan.. @cikgushah-link utk tgok brg ade kat atas..kalau minat email pada kami
21Kami Menjual Pelbagai Aksesori Games, Konsol, Toy, Mari2. Berminat Jadi Agen Kami Pon Boleh - Wed 7/Sep/2011 4:23pm
@hazaronsite..sila cube lagi..mudah.my mase 2 ade prob..skg da ok
22Kami Menjual Pelbagai Aksesori Games, Konsol, Toy, Mari2. Berminat Jadi Agen Kami Pon Boleh - Sat 20/Aug/2011 2:22pm
sila ambil perhatian--kpd sesiape yg berminat menjadi agen kami,just email kami..(kan ade dkt link ats 2)n kami mntk krjsme anda,email kami dulu,kerana kami jarang o9..ok..
23Kami Menjual Pelbagai Aksesori Games, Konsol, Toy, Mari2. Berminat Jadi Agen Kami Pon Boleh - Thu 18/Aug/2011 5:41pm
sye da email..sila check..katalog ade dkt link ats..tq
24Saya Ingin Jd Agen Dropship - Thu 18/Aug/2011 12:55pm
minat jadi agen game x?just runner shj http://www.mudah.my/li?ca=9_s&id=76531 lihat kedai o9 kami..tq
25Kami Menjual Pelbagai Aksesori Games, Konsol, Toy, Mari2. Berminat Jadi Agen Kami Pon Boleh - Thu 18/Aug/2011 12:46pm
memang tanpa modal..anda just runner shj..dah kompom ade buyer,dkt situ anda makap harga kit utk gaji anda,,any info just call 0142741617-0167338798 @ boleh dtg kedai kami trus.. :)
26Perbincangan: Customer Tipu Peniaga? - Mon 18/Jul/2011 4:01pm
aku pon pnh kena tipu gak dgn buyer,bli brg game dgn ak,game 2 da la brt,dah 2 nk pos ke sarawak,pos ak xtau bpe,ak bajek2 rm30 je,dia ckp mhl,pas 2 ak ckp la,xpe mcmni,ko bankin dlu wet brg dgn pos rm30,esok aku g p.pos,tye hrge pos bpe,lau nk pcye lg nanti try ckp dgn pegawai pos,die ckp ok,esok [pagi2 ak kol mamat 2 nk ckp psl pos hrge rm55,so kurang rm25,aku kol byk kli die lgsg xnk agkt,msj x replay,so aku pkir mybe die bz,xpela dulu kan wet ak,pas 2 ak msj la mintak die bankin rm20 je,rm5 kire halal je,sbb brg da pos,die langsung xnk replay n x angkat aku kol,..ak ckp,lau ko xprcye,boleh tgok kat resit yg aku pos,n leh kol pegawai pos tanye bpe hrge pos,,haram,lgsung x replay,da 2 bln die syp je..mcmni punye buyer mmg aku blacklist trus..ak mmg xkn berurusan dgn die lgi
27Tawaran Menjadi Rakan Niaga Game (Ps2, Psp, Ps3 Dll) - Sat 2/Jul/2011 11:23am
buat yg berminat,please refer pada yg saye da statement di atas,n please bace sampai habis n detail,,sbb saye da bagi detail di atas,please refer dgn teliti http://www.mudah.my/li?ca=9_s&id=76531
28Tawaran Menjadi Rakan Niaga Game (Ps2, Psp, Ps3 Dll) - Thu 23/Jun/2011 1:08pm
@khairul-search kt fb,ps3 psp hack mod crew,tq
29Tawaran Menjadi Rakan Niaga Game (Ps2, Psp, Ps3 Dll) - Fri 17/Jun/2011 12:16pm
to all gamers n my agent,please klik at this link to join our group,together we sharing bout all games function,mod,sell,buy n any idea n discussion http://www.facebook.com/home.php?sk=group_155095827893595&ap=1 tq gamers
30Sy Nk Jd Agen Jualan Brg2 Anda Tanpa Downpayment. - Mon 16/May/2011 12:30pm
mulakan biz o9@off9 menjual GAME -PSP,PS2,PS3,XBOX DLL -ACC GAME DLL -SPAREPART GAME DLL -TIADA MODAL PENDAHULUAN hubungi kami 0167338798-0142741617 T&P FANTASY GAMEZ (GOGGLE IT) email-casanovajb@hotmail.com
31Mencari Pembekal And Supplier utk Perniagaan Online Secara Kecil Kecilan - Fri 13/May/2011 2:22pm
agen game diperlukan biz 09@0ff9 menjual ps2,ps3,psp,xbox,g.boy dll acc,sparepart,service T&P FANTASY GAMEZ WORLD (BOLEH GOGGLE) detail-0167338798-0142741617 email-casanovajb@hitmail.com
32Ingin Memulakan Perniagaan Sambilan (JB Area) - Fri 13/May/2011 2:12pm
agen menjual game diperlukan 09@0ff9 -ps2,ps3,psp,xbox,g.boy dll -acc game dll -sparepart game dll T&P FANTASY GAMEZ (boleh goggle) TIADA MODAL PENDAHULUAN more detail-0167338798-0142741617 email-casanovajb@hotmail.com
33Saya nak Mintak Tolong Sangat2. Ada Produk X? (Dropship) - Fri 13/May/2011 1:54pm
agen game diperlukan..biz 09@of9 menjual -psp,ps3,ps2,xbox,g.boy dll -acc game dll -sparepart game dll TIADA MODAL PENDAHULUAN T&P FANTASY GAMEZ (GOGGLE) 0167338798-0142741617 email-casanovajb@hotmail.com
34Tawaran Menjadi Rakan Niaga Game (Ps2, Psp, Ps3 Dll) - Fri 13/May/2011 12:58pm
erin 90,,sye da email..cek inbox
35Boleh Bantu, Saya Nak Berniaga Online - Fri 13/May/2011 12:15pm
berminat jadi agen biz o9@off9 menjual game? -ps2,ps3,psp,xbox,g.boy dll -acc game dll -sparepart game TIADA MODAL PENDAHULUAN T&P FANTASY GAMEZ (GOGGLE IT) hubungi kami 0167338798-0142741617 email-casanovajb@hotmail.com
36Tawaran Menjadi Rakan Niaga Game (Ps2, Psp, Ps3 Dll) - Tue 10/May/2011 1:38pm
tq all..sye da email
37Tawaran Menjadi Rakan Niaga Game (Ps2, Psp, Ps3 Dll) - Tue 10/May/2011 10:45am
tq ats feedback sye da email..chek inbox anda tq
38Tawaran Menjadi Rakan Niaga Game (Ps2, Psp, Ps3 Dll) - Mon 9/May/2011 10:52am
tq..sye da email..sila check inbox
39Tawaran Menjadi Rakan Niaga Game (Ps2, Psp, Ps3 Dll) - Sun 8/May/2011 4:57pm
suhaila 4..sye da email
40Tawaran Menjadi Rakan Niaga Game (Ps2, Psp, Ps3 Dll) - Sun 8/May/2011 1:38pm
tq atas respon http://www.mudah.my/tp-fantasy-gamez-world
41Memerlukan Pendapatan Sampingan. - Sun 8/May/2011 11:59am
peluang menjadi agen kami menjual GAME -PS2,PS3,PSP,XBOX,GAMEBOY DLL -ACC GAME -SPAREPART GAME BOLEH HUBUNGI KAMI 0167338798-0142741617 T&P FANTASY GAMEZ WORLD email-casanovajb@hotmail.com -fantasygamez@hotmail.com
42Saya Baru nak Buat Bisnes Online. Ada Sesiapa Boleh Bantu? - Sun 8/May/2011 11:55am
minat jadi agen kami 09@of9 menjual GAME? -PSP,PS2,PS3,GAMEBOY,NDS DLL -ACC GAME -SPAREPART GAME -TOY boleh hubungi kami 0167338798-0142741617 tiada modal pendahuluan http://www.mudah.my/tp-fantasy-gamez-world T&P FANTASY GAMEZ WORLD (BOLEH GOGGLE) email-casanovajb@hotmail.com -fantasygamez@hotmail.com
43Perkhidmatan Hantar Email - Sun 8/May/2011 11:49am
cikgu 2-ha3,,sye stuju dgn pndpt cikgu 2.....-anti spam!
44Mencari Pemborong Apa Saja Barangan Untuk Diniagakan - Sat 7/May/2011 11:54am
minat utk jadi agen kami menjual brg2 game -psp,ps2,ps3,xbox dll -acc game -sparepart game hubungi kami 0167338798-0142741617 T&P FANTASY GAMEZ WORLD (goggle it) email-casanovajb@hotmail.com
45Mencari Consignment untuk Pelbagai Barangan - Sat 7/May/2011 11:40am
minat utk jadi agen kami menjual brg2 GAME? info call-0167338798-0142741617 T&P FANTASY GAMEZ WORLD (goggle it) email-casanovajb@hotmail.com -TIADA MODAL PENDAHULUAN
46Ingin Menjadi Agen Dropshiping - Fri 6/May/2011 11:29am
minat dgn biz o9@off9 menjual brg2 game? -psp,ps3,ps2,xbox,nds,g.boy dll -acc game -sparepart game -repair n service TIADA MODAL PENDAHULUAN KAMI MEMBEKAL BRG,ANDA JUST PROMOTE T&P FANTASY GAMEZ WORLD (goggle it) any info 0142741617-0167338798 email-casanovajb@hotmail.com
47Berilah Peluang Menjadi Agent Dropship - Fri 6/May/2011 11:25am
jdi agen kami menjual brg2 game -ps2,psp,ps3,xbox,nds,game boy dll -acc berkaitan game -sparepart game -repair n service T&P FANTASY GAMEZ WORLD (boleh goggle) -tiada modal pendahuluan -kami membekal brg,anda just runner minat?hubungi kami 0142741617 0167338798 email-casanovajb@hotmil.com
48Sy Serius Ingin Menjadi Agen Dropship. Produk yang Ingin Sy Promosikan. See More - Fri 6/May/2011 11:16am
berminat nk jd agen kami 09@0f9 menjual brg2 game -ps2,ps3,psp,xbox,nds,gameboy dll -acc berkaitan game -sparepart berkaitan game -repair&ervice tiada modal pendahuluan link utk tgok brg2= http://www.mudah.my/tp-fantasy-gamez-world T&P FANTASY GAMEZ WORLD (BOLEH GOGGLE) kami adalah company berdaftar any info call 0167338798-0142741617 email-casanovajb@hotmail.com
49Sesiapa Hendak Buat Bisnes Game, Toy Secara Consignment? - Wed 4/May/2011 11:35am
mira suriati-blog kami xde,tapi kami ada bagi link utk lihat sample brg..sila baca habis..berminat?just email n call,,tq
50Nak Jadi Agen Dropship - Wed 4/May/2011 11:17am
BERMINAT UTK MENJADI AGEN KAMI? MENJUAL GAME CONSOLE,SPAREPART,ACC,TOY,SERVICE,REPAIR???? -ps2,psp,ps3,xbox dll -acc berkaitan game sparepart berkaitan game -toy tiada modal pendahuluan,nak tau cara? hubungi kami 0167338798-0142741617 T&P FANTASY GAMEZ WORLD (goggle it)kami company berdaftar komisyen lumayan utk lihat sample brg http://www.mudah.my/tp-fantasy-gamez-world