Aris Faizal

Profile
Forum NickAris Faizal
Handphone0122170784
RegisteredThu 5/Jun/2014, 2:53am
Topics by Aris Faizal
1iPhone Refurbished & Tab - Wed 5/Sep/2018 6:26am
2Saya Perlukan Pinjaman Kewangan (14) - Thu 21/Sep/2017 6:16am
3Pinjaman Peribadi Area KL (16) - Sat 22/Oct/2016 7:13am
Comments by Aris Faizal
1Mencari Bisnes Partner Tanpa Modal utk Penjualan Kek/Desert/Lamb - Thu 17/Jan/2019 5:01am
kena ambil or simpan stok ke?
2Agen/Reseller TM - Unifi & Streamyx Promosi Tahun 2019 - Thu 17/Jan/2019 4:58am
wasap details untuk jadi agen...0182609974
3Ejen Maxis Fibre, Unif, Time Fibre Diperlukan! - Wed 31/Oct/2018 4:08am
whassap saya mcm mana nak jadi ejen.0122170784.tq
4Mencari Rakan Niaga Usahawan Telekomunikasi - Mon 22/Oct/2018 8:02pm
whassap 0122170784
5Anda nak Berniaga Tapi Tiada Modal, Sertai Kami Secara Percuma - Thu 8/Feb/2018 3:33am
pm 0122170784
6Nak Mencari Downline - Sun 28/Jan/2018 1:41pm
whassap 0122170784
7Dropship Tanpa Yuran untuk Sabun Buang Daki No 1 Malaysia - Sun 28/Jan/2018 1:39pm
0122170784
8Pinjaman Peribadi, Pinjaman Perniagaan, Pinjaman Perumahan, Pinjaman Jangka Pendek dan Kemudahan Factoring Disediakan, Pinjaman Tunai Segera untuk Pesara Keraja - Fri 6/Oct/2017 6:34am
gaji bersih rm2200 mampu bayar monthly max RM1300 berapa loan boleh dapat? email arisfaizalismail@gmail.com
9Promosi! Deepavali. Free Interest 1 Months. Pinjaman Sehingga 8x Ganda Gaji Bersih! Call 011-10027296 (Ila)/0163206821 (Dhira)/03-4025 5388. - Fri 6/Oct/2017 6:31am
gaji bersih bulanan RM2200 saya boleh bayar monthly max rm1300 berapa loan boleh lepas? email:arisfaizalismail@gmail.com
10Pinjaman Wang Hanya 30 Minit Sahaja Kota Kinabalu - Putatan Call 0168324297 - Sat 16/Sep/2017 1:52am
kalau duduk rumah sewa sykt kewangan accept ke? sbb pernah submit dokumen dekat satu company ni..dah la jauh ..sampai office ckp duduk rumah sewa tak boleh apply.masa call tak nak cakap pulak.
11Pinjaman Peribadi Area KL - Fri 15/Sep/2017 2:39am
topic closed
12Zero Interest% (Rebutlah Peluang Ini) - Thu 14/Sep/2017 3:04am
email saya arisfaizalismail@gmail.com
13Express Cash Loan untuk Bumiputera - Thu 14/Sep/2017 3:00am
Loan koperasi ke? kalau gaji cek yg di bank in ke akaun boleh?
14Mula Mula Memang Tak Percaya, Tapi Dapat Pulak RM1,350. Kalau Macam Ni, Boleh Lah Dapat RM20,000? - Mon 3/Oct/2016 1:31am
whassap 0122170784
15Agent Dropship Diperlukan untuk Menjual Jaket/Sweater/Tshirt. Tiada Modal Diperlukan. - Thu 12/Nov/2015 4:04am
wassap 0122170784
16Agen Dropship Cadar 100% Cotton Diperlukan - Sun 18/Oct/2015 3:33am
whasapp 0122170784
17Dropship Jam Tangan Diperlukan - Sun 18/Oct/2015 3:30am
0122170784 whatsapp
18Dropship Perfumes - Sun 18/Oct/2015 3:28am
minat..whatssap 0122170784
19Dropship Jam Tangan Gred A, AA, AAA, 1:1. Direct Dari Supplier Murah - Sun 18/Oct/2015 3:25am
whatssup 012170784
20Promosi Malaysia Day - Sat 12/Sep/2015 6:56pm
saya perluakn loan dan ada baki loan dengan company lain.jika ada company yg blh tolong sila email saya dengan segera. ihakimi25@yahoo.com
21Pembiayaan Peribadi RHB Islamic Bank - Sat 12/Sep/2015 6:54pm
saya perlukan loan dan ada outstanding dengan company lain..ada yang blh tolong email saya untuk details dlm kadar segera ihakimi25@yahoo.com
22Fast Cash Personal Loan - Sat 12/Sep/2015 6:52pm
zuraimi saya pun mcm anda gaji company bank in cek ke acc tp sebenarnya ada yg blh tolong...saya pernah loan dan sedang dalam proses loan dengan company tu.cuma company yg saya ada outstanding sekarang yg ada problem cket bg atm card lambat
23Pinjaman Peribadi yg Berlesen untuk (KL & Selangor Area) - Sat 12/Sep/2015 6:50pm
saya perlukan loan.ada outstanding di company lain.jika ada company boleh tolong email saya ihakimi25@yahoo.con dengan segera. area kl
24Urgent nak Pakai Duit? Hubungi Saya untuk Detail! + 60173731651 - Sat 12/Sep/2015 6:48pm
saya perlukan loan.ada outstanding dgn company loan..jika ada company yg blh tolong email saya ihakimi25@yahoo.com
25Pinjaman Peribadi! Kami Ada Out Door Service Agent! Selangor K.L - Sat 12/Sep/2015 6:46pm
saya perlu loan 10k.baki tpt lain rm5540 utk settle..jika ada company yg boleh tolong saya email ihakimi25@yahoo.com
26Pinjaman Diluluskan Dalam Online - Pinjaman Terpantas & 8x Kali Ganda Gaji - Tue 8/Sep/2015 10:22pm
saya ada loan di tpt lain.jika ada company yg blh tlg settle blh email saya ihakimi25@yahoo.com
27Pinjaman Peribadi/Perniagaan/Credit Card Hong Leong Bank - Tue 8/Sep/2015 10:19pm
ada yg blh settle loan tpt lain x?jika ada email ihakimi25@yahoo.com
28Pinjaman Perniagaan Mudah dan Pantas - Tue 8/Sep/2015 10:17pm
say aada loan di tpt lain.jika ada company blh tlg settle email saya ihakimi25@yahoo.com
29Pinjaman Wang Berlesen (Area Cheras) Blacklis, CTOS, CCRIS Pun Layak Memohon. Hubungi Saya Sekarang untuk Maklumat Lanjut 010-2097333 - Hanna/Haniz - Sun 6/Sep/2015 6:56pm
saya mencari sykt yg blg tlg settle di tpt lain.jika ada email saya ihakimi25@yahoo.com
30Pinjaman Wang Berlesen Area Bandar Sri Permaisuri Cheras Kuala Lumpur - Sun 6/Sep/2015 6:54pm
saya mencari sykt yg blh tlg settle tpt lain. email ihakimi25@yahoo.com
31Berminat nak Apply Pinjaman? Area Melaka @ Pd @ Nilai @ Seremban (019-8819393) - Sun 6/Sep/2015 6:51pm
ada yang blh settle tempat lain x? email saya ihakimi25@yahoo.com
32Pinjaman Wang Berlesen Area Bandar Sri Permaisuri Cheras Kuala Lumpur - Sun 6/Sep/2015 6:49pm
jika ada sykt kewangan yg blh settle di company lain blh email saya ihakimi25@yahoo.com
33Pinjaman Terpantas utk Anda! Lulus Dlm 1 Jam! Blacklist Layak! Bkn Ahlong Jgn Risau! - Sun 6/Sep/2015 6:46pm
jika ada syarikat kewangan yg blh tlg settle loan saya di sykt lain blh email saya ihakimi25@yahoo.com
34Pinjaman Segera. - Sat 15/Aug/2015 1:15pm
saya berminat tp atm card kena bagi ke? email details loan ihakimi25@yahoo.com
35Get Fast Cash Loan Approvel in 30 Mins Easy Personal Loan - Sat 15/Aug/2015 11:04am
ada tak loan yg tak perlu bg kad atm area kl..jika ada wassap saya 0122170784
36Syarikat Pinjaman Peribadi Berlesen - Wisma Central Kuala Lumpur - Sat 15/Aug/2015 11:02am
saya nak buat loan tanpa bg kad atm..jika ada wassap saya 0122170784 segera
37Credit Card/ASB Loan/Personal Loan Under CIMB Bank Berhad (Msf Centre) - Sat 15/Aug/2015 11:00am
saya nak buat loan tp xnk kad atm di pegang oleh sykt kewangan...jika ada wassap 0122170784
38Promosi Pinjaman Bulan Kemerdekaan! - Sat 15/Aug/2015 10:22am
saya mencari syarikat kewangan yg tidak pegang atm card.jika ada wassap saya 0122170784....area kl
39Fast Loan untuk Blacklist/CTOS/Criss, Pencen (Retired) dan yang Memerlukan Wang Urgent. Hubungi Saya untuk Keterangan Lanjut - Wed 6/Aug/2014 6:16am
saya nak keluarkan epf ada sp2 blh tlg...wassap sy 0122170784
40Berhati2 Dengan Lelaki dan Perempuan Ini Ni Menipu Tentang Pinjaman - Wed 6/Aug/2014 1:44am
say apun kn tipu dgn shanker konon loan cimb confirm lulus,,rm500 melayang. hati2 gak ngn amutha....humairah..ni geng
41Pinjaman Peribadi Koperasi - Wed 6/Aug/2014 1:34am
pinjaman koperasi tu utk govt je ke ...ckp la awal2 amira
42Bagi Sesiapa yang Pernah Jadi Mangsa Penipuan Loan, Sila Lampirkan Disini. - Sun 13/Jul/2014 8:02pm
ni pun penipu hasrizal 0102515249 / 0187685236
4350k Loan. - Wed 2/Jul/2014 8:14pm
mr banker...ada upfront ke?
44Masih Ada Pinjaman Lain! Ingin Membuat Loan Dengan Kami, Call Kami Sekarang 016 447 6706 - Wed 2/Jul/2014 8:08pm
gigie kad atm u pegang ke
45Promosi Pinjaman Sempena Bulan Ramadhan! Pinjaman Ekspress CIMB! - Tue 1/Jul/2014 10:53pm
humairah ngah marah2 saya kt email sbb sy kata dia n geng2 dia penipu...
46Bagi Sesiapa yang Pernah Jadi Mangsa Penipuan Loan, Sila Lampirkan Disini. - Tue 1/Jul/2014 10:21pm
saya baru kena tipu kononnya agen cimb tok loan ekspress..shanker,humairah...suzana...hati2 la...mntk upfront rm500...pastu kata dlm 48jam dpt loan...ni dh 3 mgg.bl emil xjwb...pnh seklai je jwb kata bank call tp sy xjwb.nmpk sgt menipunya....
47Promosi Pinjaman Sempena Bulan Ramadhan! Pinjaman Ekspress CIMB! - Tue 1/Jul/2014 8:26pm
seri44 you pun kn tipu yer...nmpknya saya senasib awak...dh 3 mgg saya tgg.jd org yg sama n tukar2 nama ye
48Pinjaman Hari Raya Dari Beberapa Bank dan Koperasi. - Tue 1/Jul/2014 8:17pm
muhd alif knp sy email x blh send?br td sy msg u tp x blh
49Cara Mudah Selesaikan Nama Dari Blacklist. - Mon 30/Jun/2014 10:08pm
gigie saya msg u tp xde respon dr u
50Pelbagai Pinjaman Peribadi Bank untuk Kakitangan Swasta - Thu 26/Jun/2014 6:10pm
my rich 1979..blacklist blh ke?