Ariji

Profile
NameAsyraf
Forum NickAriji
CompanyPusat Tuisyen Jihad Minda
RegisteredSat 26/Apr/2014, 6:32am
Topics by Asyraf
1Mencari Penyanyi di Kelantan (1) - Fri 19/May/2017 2:01pm
2Mencari Penyusun Lagu (Arranger) (1) - Thu 16/Mar/2017 2:01pm
3Persoalan Pembelian Hartanah Bagi Syarikat Baru Ditubuhkan (6) - Thu 22/Jan/2015 2:17pm
4Guru Matematik Diperlukan di Pusat Tuisyen Jihad Minda - Kota Bharu (1) - Mon 22/Dec/2014 2:32pm
5Pembantu Pengetua di Sebuah Pusat Tuisyen di Kota Bharu Diperlukan (1) - Tue 28/Oct/2014 12:50pm
6Pusat Tuisyen Baru Dibuka di Kota Bharu - Fri 26/Sep/2014 7:56am
7Mencari Business Partner Klinik Matematik di Kelantan (4) - Tue 5/Aug/2014 1:53pm
8Tubuh Band Muzik di Kelantan (6) - Sat 26/Apr/2014 6:44am
Comments by Asyraf
1Mencari Rakan Kongsi Perniagaan - Tue 6/Oct/2015 3:19am
whatsapps 014-5157861 (Ariji)
2Berkenaan Public Mutual - Tue 24/Mar/2015 5:58pm
kalau melabur tunai, boleh dapat balik tunai. @azizuljohor, memanglah. return bagi tiap dana berbeza2. pelabur diberi pilihan pilih dana yang mana rasional public mutual nowadays adalah kwsp yang dilabur itself tak boleh dikeluarkan sebelum pencen jua. so reasonable jika pindah ke mutual fund yang return lebih tinggi. setahu saya pengeluaran kwsp yang dimaksudkan itu undang2 yang terkemudian dalam erti kata lain pada awalnya (zaman dulu) tiada undang2 begitu dalam pelaburan ni it depends pada kemahiran pelabur masing2. the risk factor is more to the INVESTOR rather than the tool (investment)
3Mohon Bantuan - Wed 28/Jan/2015 6:38pm
rizal 43, saya faham. saya lebih bimbang kselamatan awak dari hutang tu. faham2 je la along ni kalau report polis pn tak mampu buat mcm mana awak nak yakinkan org lain bantu kewangan awak. fikirkan ayat saya ini. bye
4Mohon Bantuan - Wed 28/Jan/2015 1:24pm
Rizal 43, awak buat lawak ke? kalau ah long tu xde lesen, buat report polis la awak sampai hati ke nak heret orang lain pula bila banyak bank tak bagi lepas, ada lah tu sebabnya. yang bank bagi lepas pun muflis jugak apatah lagi yang tak lepas
5Kalau Anda 200k Bisnes Apa yang Anda Boleh Buat? - Sat 17/Jan/2015 1:59pm
untuk bisnes hartanah rumah sewa hubungi saya 014-5157861
6Ingin Mencari Peluang Perniagaan - Wed 14/Jan/2015 6:12pm
untuk tuisyen di kota bharu boleh hubungi saya 014-5157861 muhammadariji@yahoo.com sebelum terlambat
7Kepada Usahawan Bumiputera yang Memerlukan Pinjaman Dana Perniagaan - Sun 11/Jan/2015 12:36am
menarik puan Zuraida. saya sedang plan untuk membuka sebuah syarikat rumah sewa, menunggu pencairan modal yang dijangka siap sekitar dalam bulan Ogos 2015. Modal yang dicairkan itu dijangka sekitar Rm100k jika saya dapat pinjaman dari pihak puan, saya boleh menubuhkan syarikat itu lebih awal, jika puan boleh bantu. whatsup saya adalah 014-5157861
8Persoalan Hartanah Dalam Proses Pecah Sempadan/Lot - Fri 2/Jan/2015 1:33am
Terima kasih encik Mohd Azlan :)
9Mencari Rakan Kongsi Syarikat Hartanah - Thu 23/Oct/2014 3:21pm
Saya tinggal di Kelantan
10Soalan Berkenaan Cek (Membeli Rumah Lelong) - Thu 16/Oct/2014 4:07pm
awk kena meeting dgn developer
11Mencari Penyanyi - Sat 27/Sep/2014 5:35pm
Senarai lagu yang sedang mencari penyanyi berbakat; 1) Maafkan diri ini (L/P) 2) Rindu Sama Kamu (L/P) 3) Itu Adalah Kamu (L) 4) Babycute (L) 5) Rya (L/P) hubungi 014-5157861 (Ariji) untuk audition bulan Oktober ini di Kota Bharu anda boleh whatsup kan recording ke no. tersebut atau emelkan ke muhammadariji@yahoo.com
12Mencari Kerja Area Kota Bharu, Kelantan - Lepasan Ijazah - Sat 27/Sep/2014 1:41am
emelkan resume ke muhammadariji@yahoo.com untuk mohon kerja di sebuah pusat tuisyen
13Mencari Perkerjaan - Ipoh - Mon 22/Sep/2014 9:32pm
sila hantarkan resume ke muhammadariji@yahoo.com untuk kerja di area kelantan
14Mencari Tempat Praktikal di Kelantan - Sun 21/Sep/2014 3:41pm
sila emelkan ke muhammadariji@yahoo.com beserta result spm
15Mencari Tempat Internship Selama 6bulan - Sun 21/Sep/2014 3:34pm
sila hantarkan resume ke muhammadariji@yahoo.com untuk area kelantan
16Tubuh Band Muzik di Kelantan - Mon 18/Aug/2014 4:01pm
hai guys. saya sekarang mencari penyanyi wanita di kelantan. thanks