Anggun Zahrah

Profile
Forum NickAnggun Zahrah
RegisteredSun 6/Apr/2014, 11:18pm
Topics by Anggun Zahrah
1Mencari Kerja Sambilan (7) - Thu 29/May/2014 2:14pm
2Tawaran Jadi Agent EPP Kad Kredit (Part Time/Full Time) (23) - Mon 21/Apr/2014 2:16pm
Comments by Anggun Zahrah
15h4m Pekanbaru - Lembah Harau - Bukittinggi - Padang - Wed 5/Nov/2014 10:21pm
Hotel Mewah Bulan Madu RM1190 / 4D3N Boleh guna pakej ini untuk hadiah hantaran juga :) Senarai Hotel terlibat : - Dogan Hotel, Antalya Turkey ? up to 2 person - Patong Towers Condominium ? up to 4 person - Aspen Suites Bangkok, Thailand ? up to 4 adults - The centurion all suites hotel, Cape Town, South Africa ? up to 4 person - Prana Beach Villas Koh Samui, Thailand ? up to 2 person - Adelphi Suites Bangkok, Thailand ? 2 adults + 1 child(child to share bed with parents) - Arcadia Suites Bangkok, Thailand - 2 adults + 1 child(child to share bed with parents) - Mountain Club Uttarakhand, India ? up to 4 person - Citadines Bangkok Sukhhummit 8 Bangkok, Thailand ? up to 3 person - Citin Loft Pattaya , Thailand ? up to 2 person - Impiana KLCC Hotel Kuala Lumpur, Malaysia ? up to 2 person - Tuscana Champions Gate Florida, USA ? Up to 6 person - The Rangers Reserve Uttarakhand, India ? 4 person, but for privacy 2 person - Citrus Parc Pattaya, Thailand * ada beberapa lagi hotel2 seluruh negara lain yg terlibat. SMS/CALL/WHATSAPP : 0192799785 (AIDA)
2Mencari Kerja Part Time/Full Tme - Kawasan Puchong - Fri 17/Oct/2014 6:32pm
Kerja sambilan dengan modal yg sgt minima. Area Shah Alam dan Klang. Income boleh tambah pendapatan bulanan anda. Berminat Sila SMS QI Group Ke 0192799785 Saya akan hubungi anda dengan segera. Thank you
3Mencari Agent Dropship! - Thu 18/Sep/2014 6:11pm
Maaf..Tumpang Iklan ye... Sy mencari agen dropship untuk jualan kain pasang cotton... pembelian secara borong juga boleh. hubungi sy untuk dptkan detail kain... anggunzahrah97@yahoo.com
4Nak Jual Proton Wira Sedan 2000 Manual - Sun 14/Sep/2014 6:57pm
Tumpang iklan...kereta proton putra auto untuk dijual...rm19k...tunai sahaja... Whatsapp 0192799785 untuk lihat kereta...
5Ejen/Dropship Diperlukan: Coolhijab Serum Rambut Wanita Berhijab - Fri 12/Sep/2014 9:55pm
Agen dropship kain pasang cotton ...pembelian borong jugak diterima...xde yuran agen...email ke anggunzahrah97@yahoo.com Terima kasih
6Rebut Peluang Bercuti ke HCM, Seoul & Padang - Bukittinggi - Tue 26/Aug/2014 9:59pm
Pakej Penginapan Mewah untuk Honeymoon 4D/3N hanya RM1200 Terdapat banyak pilihan hotel seluruh dunia yang kami sediakan. Untuk dapatkan maklumat lanjut Hubungi sy 0192799785 - Nurul
7Jawatan Kosong Gaji RM1800 - Thu 14/Aug/2014 4:49pm
Syarikat kami sedang mencari agen jualan yang berpotensi dan berpengalaman bagi mempromosi dan menjual pakej penginapan dalam dan luar Negara. Anggaran komisyen 1 pakej yang terjual RM4000 ke RM5000 sebulan. Boleh lakukan jualan secara full time atau part time. Kepada yang berminat boleh sms untuk sesi temuduga : TYPETRAVELSend to 0192799785 Kami akan hubungi anda dengan segera.
8Ingin Mencari Kerja Part Time/Full Time Area Cheras. - Fri 18/Jul/2014 2:56pm
Tawaran Perniagaan Profile syarikat : - Bertaraf Antarabangsa - Menjalankan perniagaan secara E-commerce yang menguntungkan. - Setaraf Airasia dan Petronas. Perbezaan antara 2 syarikat ini, mereka tidak tawarkan perniagaan kepada anda. - Terlibat dengan F1 sebagai penyumbang terbesar / mempunyai University di Perak. Modal perniagaan sangat minima. Saya tidak menjanjikan kekayaan tetapi menikmati ?financial freedom? adalah pasti. Yang pasti ini bukan MLM, pyramid, skim cepat kaya atau direct selling. Training dan bimbingan akan diberikan sehingga ada yakin kepada diri anda sendiri. X perlu jual barang X ada maintainence setia bulan untuk kekalkan perniagaan X ada level untuk memperoleh keuntungan. Jika berminat call/sms/wa untuk temujanji. 0192799785 ? Nurul
9Nak Cari Kerja Part Time - Area Selama, Perak - Sun 15/Jun/2014 3:02pm
untuk kerja parttime tambah pendapatan bulanan. sms/whatsapp 0192799785 (nurul)
10Cari Kerja Part Time 2pm-10pm Area Klang dan Shah Alam - Fri 13/Jun/2014 12:21am
ingin tambah pendapatan bulanan??? sy boleh kongsikan idea peniagaan untuk kite sama2 menikmati hidup yang lebih selesa. sms/whatsapp 0192799785
11Mencari Kerja Part Time Area KL/Selangor - Fri 13/Jun/2014 12:16am
ingin berkongsi idea perniagaan yang boleh tambah pendapatan bulanan. peluang untuk menikmati hidup yang lebih selesa. sms / whatsapp 0192799785 (Nurul)
12Mencari Kerja Sambilan Petang/Malam - Area Puncak Alam - Fri 13/Jun/2014 12:11am
Sy boleh kongsikan idea perniagaan. SMS /Whatsapp 0192799785 (Nurul)
13Tawaran Hebat untuk Join Kutu Properties! - Thu 29/May/2014 1:45pm
Ingin tukar hutang kad kredit kepada EPP?? Hubungi saya : anngunzahrah97@yahoo.com 0192799785 - Nurul
14Nak Beli Kereta Exora atau Preve - Fri 23/May/2014 12:11am
Perkhidmatan jual beli kereta seperti perodua,proton,toyota dll : X perlu booking Pinjaman 100% Interest rendah Gaji 1500 boleh memohon Tiada lesen boleh memohon Baru kerja boleh mohon syarat lepasan ipta/ipts Klu ade citos boleh adjust Salesman boleh dtg tempat anda Tukar beli tinggi Ada diskaun Sms @ whatsapp saya 0192799785 / Nurul
15Houseboat Tasik Kenyir - Mon 19/May/2014 9:45am
hi, boleh bg detail untuk pakej houseboat ni. nurulaidanoordin@yahoo.com 0192799785
16Mencari Kerja Part Time - Mon 19/May/2014 9:17am
Ingin dengar business idea saya yang sangat menarik yang boleh tambah pendapatan bulanan anda. Call/Sms/Whatsapp 0192799785 - Nurul
17Sy Tengah Mencari Kerja Part Time & Full Time - Mon 19/May/2014 9:15am
Jom tambah pendapatan dengan mendengar business idea yang sangat menarik dari saya. Call/Sms/Whatsapp 0192799785 - Nurul
18Mencari Kerja Part Time Siang - Damansara - Mon 19/May/2014 9:13am
Saya ingin share business idea yang sgt menarik untuk tambah pendapatan bulanan anda Call / Sms/ Whatsapp 0192799785 - Nurul
19Mencari Kerja Kosong Area Klang A.S.A.P - Mon 19/May/2014 8:50am
Saya boleh kongsikan business idea. Call / SMS / Whatsapp 0192799785 - Nurul
20Promosi Loan untuk Raya! (Kawasan PJ dan Subang Sahaja) - Mon 19/May/2014 8:46am
Pindahkan Hutang Kad kredit kpd installment anggunzahrah97@yahoo.com 0192799785 - Nurul
21Jawatan Kosong Part Time/Full Time! Interview Terbuka! - Mon 19/May/2014 8:24am
Kerja Sambilan kaw. Kuala Lumpur & Selangor. Saya ingin kongsikan ?business idea? yang boleh membantu anda menambah pendapatan bulanan. Rajin dan usaha adalah tangga kejayaan dalam perniagaan. Dengan modal yang sangat minima anda boleh mempunyai perniagaan yang boleh diwarisi sehingga ke 3 generasi. Anda tidak akan Berjaya jika hanya duduk dan tunggu duit masuk ke akaun anda. Call / SMS / Whatsapp : 019 2799785 - Nurul
22Pendapatan RM 1500 Sehari - Mencari Pelajar yg Ingin Melanjutkan Pelajaran - Fri 16/May/2014 5:15pm
Keluar EPF akaun ke2 untuk pembiayaan education Hubungi saya Nurul -0192799785 anggunzahrah97@yahoo.com
23Memerlukan Kerja Sambilan di Rumah - Sat 10/May/2014 1:12pm
SMS saya untuk agen EPP 0192799785 / Nurul
24Memerlukan Kerja Sambilan di Rumah - Sat 10/May/2014 1:10pm
Hubungi saya 0192799786 / Nurul
25Mencari Kerja Part Time - Perak - Sat 10/May/2014 1:08pm
Agent EPP Emailkan atau SMS anggunzahrah97@yahoo.com 0192799785 / Nurul
26Aeon Credit Personal Loan and Credit Card - Fri 25/Apr/2014 10:00am
Kepada yang berminat untuk tukarkan hutang kad kredit kepada program epp. Sediakan detail seperti : 1) Nama bank 2) Credit Limit 3) Outstanding balance(Jumlah hutang tertunggak) 4) Available balance 5) Berapa tahun nak buat(1/2/3) 6) Status Kad(aktif @ tidak Emailkan atau sms ke : anggunzahrah97@yahoo.com NURUL / 0192799785
27Memerlukan Pekerja Sambilan - Melaka - Fri 25/Apr/2014 9:30am
Ingin jadi agen EPP untuk kredit card?? Komisen yang lumayan. Emailkan atau SMS ke : anggunzahrah97@yahoo.com NURUL - A3044 / 0192799785
28Mencari Agent Pelancongan (Part Time) - Fri 25/Apr/2014 9:25am
Email details plss.. anggunzahrah97@yahoo.com ..TQ
29Tawaran Jadi Agent EPP Kad Kredit (Part Time/Full Time) - Wed 23/Apr/2014 12:17am
Amar 12..sy sudah email..tq Natasha 66...boleh..xde masalah..jika berminat..sila berikan email add..sy berikan detail...tq
30Smart R & M Enterprise (Syarikat Pinjaman Wang Berlesen KL & Selangor) - Tue 22/Apr/2014 9:40am
Jom tukar hutang kad kredit ke EPP Plan http://bajet4u.blogspot.com Tahukah anda, bahawa hutang kad credit boleh dibayar secara ansuran 1,2,3 tahun dengan 0% interest setiap bulan? Walaupun anda ada hutang RM 10 Ribu .. anda masih boleh bayar minima payment = RM 50... bank tidak akan call anda.... dan Nama anda bersih dengan syarikat kewangan. Jika nak buat EPP - Pengurangan bayaran bulanan kad kredit (Saya tolong kira dulu, bila anda setuju baru buat EPP) Email atau sms kepada saya segera anggunzahrah97@yahoo.com NURUL 0192799785 Terima Kasih ---Team E Save---
31Tawaran Jadi Agent EPP Kad Kredit (Part Time/Full Time) - Mon 21/Apr/2014 8:46pm
Siti juliana...sy sudah emailkan... Ahmad 574 boleh beri email add..???
32Gagal Pinjaman Bank Kerana Blacklist? - Mon 21/Apr/2014 2:13pm
Salam sejahtera, Terima kasih kerana berminat ingin menyelesaikan hutang kad kredit dengan kaedah epp dan cara mudah buat duit. Untuk mengetahui jumlah bulanan yang perlu anda bayar selepas membuat 0% Epp, sila? hantar maklumat seperti dibawah:? -Jenis Kad Kredit -Credit Limit -Outstanding Balance (Jumlah hutang tertunggak) -Available Balance (Baki kredit yang boleh digunakan) -Berapa tahun nak buat(1/2/3) Saya akan kira dan Jika bersetuju dengan jumlah bulanan yang baru, langkah seterusnya: Anda boleh isi borang yang ada dalam lampiran, datang terus atau poskan(poslaju) ke E save bersama dengan salinan ic depan dan belakang dan kredit kad anda. Emailkan atau sms kepada saya segera. anggunzahrah97@yahoo.com NURUL 0192799785 Terima kasih NURUL
33X Cukup Duit Untuk Bayar Minimum Pay Kad Kredit - Sat 19/Apr/2014 9:46am
Salam sejahtera, Kepad yang berminat ingin menyelesaikan hutang kad kredit dengan kaedah epp dan cara mudah buat duit. Untuk mengetahui jumlah bulanan yang perlu anda bayar selepas membuat 0% Epp, sila? hantar maklumat seperti dibawah:? -Jenis Kad Kredit -Credit Limit -Outstanding Balance (Jumlah hutang tertunggak) -Available Balance (Baki kredit yang boleh digunakan) -Berapa tahun nak buat(1/2/3) Saya akan kira dan Jika bersetuju dengan jumlah bulanan yang baru, langkah seterusnya: Anda boleh isi borang yang ada dalam lampiran, datang terus atau poskan(poslaju) ke E save bersama dengan salinan ic depan dan belakang dan kredit kad anda. Emailkan atau sms kepada saya segera. anggunzahrah97@yahoo.com NURUL 0192799785 Terima kasih
34Tawaran Pinjaman Terbaik 2014 utk Staff Kerajaan Berstatus Kontrak Dengan Pakej yang Menarik. - Wed 16/Apr/2014 2:16pm
Salam sejahtera, Terima kasih kerana berminat ingin menyelesaikan hutang kad kredit dengan kaedah epp dan cara mudah buat duit. Untuk mengetahui jumlah bulanan yang perlu anda bayar selepas membuat 0% Epp, sila? hantar maklumat seperti dibawah:? -Jenis Kad Kredit -Credit Limit -Outstanding Balance (Jumlah hutang tertunggak) -Available Balance (Baki kredit yang boleh digunakan) -Berapa tahun nak buat(1/2/3) Saya akan kira dan Jika bersetuju dengan jumlah bulanan yang baru, langkah seterusnya: Anda boleh isi borang yang ada dalam lampiran, datang terus atau poskan(poslaju) ke E save bersama dengan salinan ic depan dan belakang dan kredit kad anda. Emailkan atau sms kepada saya segera. anggunzahrah97@yahoo.com NURUL 0192799785 Terima kasih NURUL
35Memerlukan Pinjaman Peribadi - Sat 12/Apr/2014 11:52pm
Terima kasih kerana berminat ingin menyelesaikan hutang kad kredit dengan kaedah epp dan cara mudah buat duit. Untuk mengetahui jumlah bulanan yang perlu anda bayar selepas membuat 0% Epp, sila? hantar maklumat seperti dibawah:? -Jenis Kad Kredit -Credit Limit -Outstanding Balance (Jumlah hutang tertunggak) -Available Balance (Baki kredit yang boleh digunakan) -Berapa tahun nak buat(1/2/3) Saya akan kira dan Jika bersetuju dengan jumlah bulanan yang baru, langkah seterusnya: Anda boleh isi borang yang ada dalam lampiran, datang terus atau poskan(poslaju) ke E save bersama dengan salinan ic depan dan belakang dan kredit kad anda. Emailkan atau sms kepada saya segera. anggunzahrah97@yahoo.com NURUL 0192799785 Terima kasih NURUL
36Mencari Pinjaman Bercagar atau Pelabur Segera - Thu 10/Apr/2014 10:43am
Salam Sejahtera, Kepada yang berminat ingin menyelesaikan hutang kad kredit dengan kaedah epp dan cara mudah buat duit. Untuk mengetahui jumlah bulanan yang perlu anda bayar selepas membuat 0% Epp, sila? hantar maklumat seperti dibawah:? -Jenis Kad Kredit -Credit Limit -Outstanding Balance (Jumlah hutang tertunggak) -Available Balance (Baki kredit yang boleh digunakan) -Berapa tahun nak buat(1/2/3) Emailkan atau sms kepada saya segera. anggunzahrah97@yahoo.com NURUL 0192799785 Saya akan kira dan Jika bersetuju dengan jumlah bulanan yang baru, langkah seterusnya: Anda boleh isi borang yang ada dalam lampiran, datang terus atau poskan(poslaju) ke E save bersama dengan salinan ic depan dan belakang dan kredit kad anda. Terima kasih NURUL
37Mencari Kerja Sebagai Part-Time dan Freelance - Sun 6/Apr/2014 11:27pm
Anda berminat nak jadi Agen EPP ????? Komisen Lumayan - Dapat On the spot *Tugas agent adalah:* 1. Membawa pelanggan untuk buat epp ( Datang sendiri atau hanya hantar/pos dokument ke office ) 2. Segala urusan epp akan di buat oleh staft office ( Pelanggan tak perlu isi borang, segala urusan staft office yang buat.) 3. Sebagai agent, anda boleh datang office atau hanya sekadar hantar/pos dokument pelanggan ke office (segala urusan staft office yang buat ) dimana saja di Malaysia anda boleh jadi agent. Emailkan atau sms kepada saya segera anggunzahrah97@yahoo.com NURUL - 0192799785