Almaleque

Profile
Forum NickAlmaleque
RegisteredMon 30/Aug/2010, 8:16am
Topics by Almaleque
1Kelapa Kampung Pisang Berangan dan Ubi Kayu untuk Dibekalkn - Tue 5/Apr/2016 7:03am
2Tanah Pertanian dan Tanah Dusun utk Dijual di Tg Malim - Perak - Fri 15/May/2015 10:22am
3Draughtman di Perlukan (1) - Sun 24/Oct/2010 2:00am
Comments by Almaleque
1Saya Ingin Tahu Cara Import Kelapa Dari Indonesia ke Malaysia - Fri 15/Jun/2018 11:56pm
Blh hubungi 011-51566334 malek kelapa impot atau kelapa tempatan (Bagan Datuh)
2Pembekal Kelapa Tua Dari Sabah - Wed 13/Sep/2017 8:57pm
Salam en. Alimamak saya salah sorang pengimport kelapa klau sesiapa berminat dan berani saya blh bantu kn se hingga ke pintu gudang tuan2 saya blh bagi harga rm 1250 per tonne per kapal ( 80 tonne ) 0173424747 malik
3Pembekal Kelapa Tua Pantai Timur - Sun 11/Jun/2017 10:56pm
Kelapa indon di tg malim Rm 1700.00 per tonne rm 1.90 sebiji bekalan utk bulan puasa terhad Malik : 0173424747
4Membekal Kelapa Mawar - Mon 27/Feb/2017 9:22pm
Perlu kan bekalan kelapa indon 85% size A area Tg Malim minimum qty 500 biji sesuai utk usahawan santan yang baru niaga Malik 017-3424747
5Mencari Bekalan Gula dan Beras untuk di Export ke Indonesia - Wed 15/Feb/2017 2:40pm
Stock bekalan gula pasir di import dlm qty byk bungkus 50 kg harga semasa Rm 2.25 bekalan jangka panjang di alu-alu kn Malek - 017 - 3424747
6Perniagaan Santan Kelapa - Thu 15/Dec/2016 10:42pm
Minat nk blh whatssap saya kamu area mn 017-3424747 malik
7Mencari Kelapa Tua - Tue 6/Dec/2016 10:35am
Saya ada stock kelapa akan masuk pada 11 dec 2017 10000 biji berminat blh buat tempahan harga skrg Rm 1.70 hubungi malek 017-3424747 bekalan terhad
8Mencari Supplier untuk Kelapa Tua (Santan) Area Bayan Lepas Penang - Sat 13/Aug/2016 12:55pm
Saya sedia bekal kelapa mawar utk santan rm 1.30 penghantar disediakn minimum order 4000 biji malek 0194611717
9Mencari Pembekal Kelapa - Wed 13/Jul/2016 9:21pm
Sierragro dr tg malim pembekal kelapa tempatan gred A n B ( 1000-1300 gram ) rm 1.50 gred C rm 1.20 penghantaran blh dirunding Malek 0194611717
10Pemborong & Pembekal Kelapa Tua Tempatan. - Wed 13/Jul/2016 9:08pm
Saya sudi bekalkan kelapa tempat gred A n B rm 1.50 gred C rm 1.20 kelapa muda rm 2.00 xtermasuk penghantaran saya dr tg malim Malek 0194611717
11Pembekal Buah Durian - Mon 30/May/2016 2:46pm
Kami dr sierra agro akan mengeluarkn buah manggis ada 120 pokok dan dukung madu ada 40 pokok yg akan masak pertengahan June dan July berminat blh call malek 0194611717
12Promosi Homemade Kerepek - Tue 3/May/2016 12:46am
Satam ada bekallkn kerepek pisang tanduk 1 kilo Rm 28 5 kilo Rm 125 Kerepek bawang 1 kilo Rm 17.00 5 kilo Rm 75 Opak perasa 1 kilo Rm 17.00 5 kilo Rm 75 Pisang salai 1 kilo Rm 17.00 Kerepek ubi masin 1 kilo Rm 14.00 5 kilo Rm 60.0 Call : malek 0194611717
13Wonder Cheese Kerepek yang Boommm Larisss! - Fri 29/Apr/2016 9:46pm
Kami membekalkn ubi putih atau kuning dan juga keledek putih merah dan ungu untuk industri kerepek Burn : 019 - 4611717
14Muruku Dengan Kerepek Ubi Harga Borong - Fri 29/Apr/2016 9:36pm
Perlukn ubi kayu dan keledek dari pertani hubungi Burn : 0194611717
15Membekal Kerepek Murah - Fri 29/Apr/2016 9:09pm
Saya pemborong hasil pertanian dari tg malim mampu membekalkn ubi putih atau kuning dan juga keledek putih merah dan ungu untuk industrie kerepek Malik : 019 - 4611717
16Projek Raya 2016 (Kerepek Jejari Pedas) - Fri 29/Apr/2016 9:04pm
Salam saya blh bekalkn ubi kayu putih ,kuning dan keledek sesuai utk membuat kerepek jejari Malik : 019 - 4611717
17Mencari Bekalan Kelapa Muda - Sun 24/Apr/2016 8:45pm
Salah muin saya blh bantu bekalkan kelapa muda mawar klau minat. Malek : 019 - 4611717
18Mencari Pembekal Kelapa Pandan/Muda/Matag untuk Bulan Puasa - Tue 19/Apr/2016 1:19pm
Saya ada bekalan kelapa muda matag bekal 2000 seminggu berminat blh call bincang area tg malim malek : 0194611717
19Mencari Petani Penanam Segala Jenis Pisang (Pahang) - Tue 5/Apr/2016 12:42pm
Saya ada bekalan pisang berangan minat pm saya Malek : 0194611717
20Mencari Pembekal Ubi Kayu/Pisang Area Selangor - Tue 5/Apr/2016 12:35pm
Saya sudi bekalkn ubi kayu putih atau kuning rm 1.60 pisang berangan rm 2.60 Malek : 0194611717
21Pengusaha, Pembekal Buah-Buahan dan Sayur Buah dan Kampung Diperlukan - Tue 5/Apr/2016 12:22pm
Saya sudi membekal kan kelapa kampung rm 1.65 Pisang berangan rm 2.70 ubi kayu rm 1.60 Malek : 0173424747
22Membekal Pisang Abu Pisang Awak Dengan Harga yang Amat Berpatutan! - Tue 5/Apr/2016 12:16pm
Klau nk niaga ikut tan jgn la iklan dlm majalah.com ramai pembaca d sini adalah usahawan kecil
23Membekal Kelapa Tua - Thu 29/Oct/2015 3:45pm
saya berminat dpt kan bekalan kelapa tua tempat atau indon seminggu 7k biji malek 0194611717
24Mencari Mesin Perah Santan dan Mesin Parut Kelapa - Fri 9/Oct/2015 3:05pm
saya nk jual mesin perah santai dan parut kelapa sekali rm 3.5k kerna nk upgrade yg besar sudi call malek 0173424747
25Pisang Nipah - Wed 7/Oct/2015 8:36pm
napa malu sgt nk letak sebutharga camna kita nk berurusan saya perlukn bekal pm sebutharga malek 0194611717
26Membeli Tempurung - Fri 2/Oct/2015 10:39pm
saya mengusaha kn santan kelapa seminggu kami guna 12k kelapa tua berminat cantact malek 0173424747
27Produk IBS Dinding Konkrit Ringan (Lightweight Concrete Wall Panel) - Mon 20/Apr/2015 3:04pm
napa x letak detail pada product ibs kamu kn senang email kat saya al.Maleque@yahoo.com
28Membekal Atap Genting untuk Pembinaan Rumah - Mon 20/Apr/2015 1:47pm
saya nk cari atap genting terpakai klau ada inform 0173424747
29Tetanah untuk di Jual di Kuala Pilah. - Wed 28/Jan/2015 2:35pm
tanah dusun utk dijual dipenuhi oleh 80 pokok manggis, 45 pokok durian dari klon terbaik dan 40 pokok duking semua dh klur kn hasil luas 11 ekar dlm 2 gran harga rm115k per near lokasi 3km dari jln besar di tanjung malim
30Nak Beli Bunga, Buah dan Sayur Segar Terus Dari Cameron Highland? - Tue 27/Jan/2015 11:48pm
hi neeta saya mencari bekalan bendair 1 ton seminggu berterusan utk diexport sijil amalan pertanian dari jabatan pertanian sgt kami perlukan berminat sila hubungi saya burn 0194611717
31Tanah 319 Ekar RM1.3juta di Pahang. - Mon 26/Jan/2015 4:46pm
salam en. rahim saya berminat dgn tanah tu sila email kan gran tanah dan surat sokongan dan juga lokasi yg tepat kedudukan tanah encik
32Kepada Owner Tanah (Direct) yg Ingin Menjual Tanah Anda Lebih Daripada 10 Ekar Hingga 100000 Ekar, Sila Hubungi Saya Segera - Mon 8/Sep/2014 8:00pm
maaf pembetulan contact saya 0194611717 bukan 0194621717
33Kepada Owner Tanah (Direct) yg Ingin Menjual Tanah Anda Lebih Daripada 10 Ekar Hingga 100000 Ekar, Sila Hubungi Saya Segera - Mon 8/Sep/2014 4:57pm
Dusun utk dimiliki luas tanah 11 ekar terdapat 120 pokok manggis 50 pokok dukung dan 50 pokok durian berbagai klon jualan borong semusim rm60-100k gran bebas lokasi 4km dari jalan besar berminat boleh hubungi maleque 0194621717
34Macam Mana nak Export Buah ke Luar Negara? - Mon 1/Sep/2014 3:00pm
salam rakan majalah saya ada bekalan manggis 50-75 tan dan duking 20 tan semusim bagai yang minat membeli atau export blh hunting - males 0173424747
35Kereta Terbaloi Tanpa Geran A - Tue 28/May/2013 8:42am
minta penjelasan la bro jpj dan kastam klau nak buat geran brapa plak harga nya sha berdaftar ke di jpj
36Hubungi Saya Jika Anda Mencari Kereta Terpakai Semua Jenis Kereta - Wed 28/Dec/2011 8:40pm
saya nak cari kereta cam frontier,navara,triton,storm, dgn canopy full loan atau pun trade in dgn perdana 98
37Menyediakan Perkhidmatan Membina Reban (Bangunan) untuk Ternakan Ayam Kampung. - Tue 25/Oct/2011 12:36am
ok zaidi saya berminat nak buat reban ayam kampong utk 500-100 siap dgn store makanan dan juga para-para untuk ayam bergerak di dalam reban berbentuk setingkat dan dua tingkat sila send lakaran bentuk reban ke al.maleque@yahoo.com utk saya buat pilihan dan sebut harga dan tempoh menyiapkan reban sekali
38Pinjaman AIM Area Kajang - Sun 11/Sep/2011 3:21am
saya almaleque nak joint group duk sg ramal dalam tolong advice kan apa2 call 017-3424747
39Beli Kereta Import Terpakai Unregister - Thu 8/Sep/2011 12:19am
salam hijrah saya ada kereta plate singapore road tax dah nak habis blh bantu kan ke camna nak legal kan supaya blh di jual kan honda odyssey 2002 burn 017-3424747
40300 AP untuk Dijual - Thu 8/Sep/2011 12:05am
saya pun perlukan AP juga nak bawa masuk kereta, ada kereta dah ada kat dalam but still xdpt AP lagi susah nak tolak kereta, brapa harga satu AP klau ada send to al.maleque@yahoo.com atau burn 017-3424747
41Tolong Baca! Beli Kereta? Hati2. - Tue 1/Mar/2011 8:44am
Projekp sedap cakap aje nak menyalahkan org aje kerana blacklist tu semesti nya orang tu penipu apa klau orang tu niat yang iklas nak membantu kawan nya memerlukan bantuan kewangan so klau kawannya [peminjam] x dapat bayar so yang menjadi mangsa penjamin ada kah tu di nama kan penipu juga, so harap jgn jadi bodoh bila menulis kenyataan guna akal bukan nya ikut rasa hati
42Car Boot Bazaar di Tasik Titiwangsa - Mon 13/Dec/2010 12:59pm
klau nak buka boot sales boleh ke camna brapa kena bayar
43Singgah La ke Blog Saya - Fri 19/Nov/2010 12:00pm
sahabat ku majalah forumer napa kita suka masuk lama org lain utk promo business kita klau camni la cara org kita suka menceroboh lama org lain camna la cara nya bila la kita nak maju atau pun xfaham apa yg nak di sampai kan oleh sri wahdah tu, org tu minta tolong
44Mencari Supplier Baju Reject Terus Dari Kilang - Fri 19/Nov/2010 11:31am
salam heyyo klau branded reject mana la ada orang buat catalog dah tentu quantity x menentu klau kamu nak yang branded ex stock saya blh supply kan call aje ni peluang baik 017-3424747
45Melayu Derhaka - Thu 4/Nov/2010 9:15am
HAZIQ OOOO HAZIQ :-( bukan cari tu memperjuang kan bangsa yang menjatuh kan peniaga melayu pun peniaga melayu juga. Pernah kamu dgr pernah peniaga berbomoh bila berniaga, ada yang utk melaris kan perniagaan mereka pada masa yg sana ada juga memblock rezeki perniaga lain dgn cara mendengki bangsa bangsa sendiri , selagi niat nin ada dlm hati peniaga melayu sampai bila lah bangsa kita xkan berjaya, bangsa melayu sendiri kena ubah sifat busuk hati sesama sendiri. Akibat dari tu yg yg buat kan pelanggan melayu takut nak makan di kedai org melayu kita ,takut terkena gangguan, Cara layanan peniagaan melayu, service yg di beri, 'JANGAN SALAH KAN ORG LAIN KALAU KITA GAGAL'
46Mencari Pembekal Ayam Daging Hidup - Thu 28/Oct/2010 5:23pm
salam mazhar saya berbesar hati nak membekal kan kamu ayam kg hidup berat 1 kg-2 kg quantity xda masaalah harga rm 7.50 sekilo. klau ayam daging hidup pun harga 1 kg rm 5.20 klau berminat email or call saya
47Polo dan Hackett. - Sun 24/Oct/2010 1:12am
klau nak stock AAA branded pun saya ada sila layari facebook syg at secondchance station
48Kursus Buat Duit Dengan Blog - Wed 20/Oct/2010 12:42am
saya berminat al.maleque@yahoo.com
49Foreign Workers Supplier - Tue 12/Oct/2010 12:53pm
saya perlukan pekerja ladang kelapa sawit 50-100 orang utk syarikat saya
50Mencari Penjual/Pemborong Barangan Lelaki - Fri 24/Sep/2010 12:15am
saya ada bawa masuk barang branded lelaki klau kamu nak buat online market than kita blh berbincang al.maleque@yahoo.com