Aida Fatmi

Profile
Forum NickAida Fatmi
RegisteredWed 25/Apr/2012, 8:55pm
Topics by Aida Fatmi
1Upah Membuat Assignment Diploma/Degree (1) - Thu 23/Sep/2021 12:55pm
2Upah Buat Assignment Student PJJ Dip/Degree (1) - Wed 6/Jan/2021 1:35pm
3Mengambil Upah Membuat Assignment Pelajar Diploma/Degree/Kolej/Etc. (1) - Thu 12/Dec/2019 8:55am
4Menyediakan Servis Membuat Assignment Pelajar - Fri 18/Jan/2019 1:21pm
5Upah Membuat Assigment Pelajar Pjj/Diploma/Degree (2) - Thu 16/Aug/2018 2:06pm
6Upah Membuat Assignment/Report (1) - Fri 8/Dec/2017 9:33am
7Upah Membuat Assignment: Diploma & Degree (4) - Wed 15/Mar/2017 12:21pm
Comments by Aida Fatmi
1Upah Assignment - Thu 23/Sep/2021 1:00pm
Salam. Tumpang ya. Saya offer service buat assignment student diploma & degree (dalam English sahaja). Berpengalaman dalam khidmat membuat assignment nie lebih dari 5 tahun dah. Saya boleh buat assignment untuk semua subjek berasaskam theory seperti management, law, finance & account, pyshology, IT, etc. Kalau berminat nak mendapatkan khidmat saya boleh hubungi saya melalui email di missaf@yahoo.com atau whatsapp saya di 0104335148 (http://wa.me/60104335148). Terima kasih.
2Perkhidmatan Membuat Assignment (Business) - Thu 7/Jan/2021 10:32am
Saya mengambil upah membuat assignment diploma & degree untuk pelajar PJJ. Ada pengalaman buat assignment student PJJ selama lebih kurang 5 tahun. Saya boleh buat report/assignment bagi semua subjek management, admin, law, account & finance, psychology, etc. Rate bermula dari RM180 ke atas. Kalau berminat nak saya bantu boleh hubungi saya melalui email missaf@yahoo.com. Thank you. **Saya cuma buat report/assignment dalam English
3Mengambil Upah Buat Assignment - Thu 12/Dec/2019 9:02am
Salam. Saya ada menyediakan khidmat membuat assignment untuk pelajar diploma/deg/pjj/etc dengan charge yang sangat berpatutan (bermula RM100 ke atas bergantung pada panjang & tahap kesusahan assignment) untuk subjek-subjek berikut: Semua management subjects Account and finance subjects Law and legal subjects OSHA/EPF/SOCSO/Security/Safety Public & corporate communication ICT subjects (web designing, databases, etc) Boleh hubungi saya di missaf@yahoo.com.
4Upah Membuat Business Admin & Hr Assignment/Documentation/Translation/Data Entry/Ms Excel (Diploma/Degree) - Fri 18/Jan/2019 1:38pm
Menyediakan khidmat membuat assignment/report/project paper/research/etc pada harga yang murah untuk pelajar dari pelbagai bidang pengajian. Kelebihan yang anda akan dapat sekiranya menggunakan khidmat saya: - Assignment yg professional-looking (complete APA citation, minimal grammar errors, completeness of assignment, in-depth discussion & argument, proper report format) - Berpengalaman lebih daripada 2 tahun dalam menyediakan khidmat membuat assignment (ada lebih daripada 10 loyal clients yang telah menggunakan khidmat saya selama lebih dari 2 tahun, telah menyiapkan lebih dari 100 assignment/report) - Harga yang murah tetapi kualiti tetap terjamin! - Menerima tugasan dalam pelbagai bidang (tidak tertakluk kepada beberapa bidang sahaja) Antara bidang-bidang pengajian yang saya cover: - Finance/account/economics/maths - Law/legal/industrial relations/corporate administration - Mgt/business including marketing, customer service, HR, organizational behaviour, etc - Psychology/nursing/etc - Engineering - Mass comm/PR/etc Sila hubungi saya di missaf@yahoo.com untuk perbincangan lanjut mengenai harga. missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com..
5MBA Thesis Help, Assignment Helper & Dissertation Writing Service - Fri 18/Jan/2019 1:31pm
Need help with your assignment? Looking for someone with good writing skills especially in English (with minimal grammatical and structural errors)? I’m here to help! I’ve been offering my assignment writing service since the past 2 years where I’ve managed to complete more than 100 assignments for various subjects and fields of study. What can I offer you? - Good assignment/report quality at a very affordable price - Good grammatical and sentence structure, in-depth discussions & elaborations, good arguments - My vast experiences in writing reports and assignments - Complete, neat, and professional looking assignment Don't hesitate to contact me at missaf@yahoo.com for further details & price quotation. missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com
6Perkhidmatan Membuat Assignment, Proposal, Business Proposal, Data Analysis, Slide Presentation, Company Profile, ROI, Typing - Fri 18/Jan/2019 1:28pm
Tak perlu pening kepala lagi kalau assignment banyak tapi anda tiada masa untuk menyiapkan kesemua assignment tersebut. Anda boleh menggunakan khidmat saya bagi menyiapkan assignment tersebut pada harga yang jauh lebih murah dari harga yang ditawarkan oleh orang lain pada kualiti yang terbaik (p/s: saya anggap assignment anda seperti assignment saya sendiri). Saya mempunyai pengalaman lebih daripada 2 tahun dalam menyediakan assignment/report/project paper dan bermacam-macam lagi tugasan untuk pelajar dari pelbagai bidang (nursing, psychology, management/business/tourism/corporate admin, finance/account/economics/math, mass com/customer service, engineering, legal/law/industrial relations, dan pelbagai lagi bidang lain tidak dinyatakan) Sekiranya anda berminat untu menggunakan perkhidmatan saya, anda boleh hubungi saya melalui email di missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com Hope to hear from you soon!
7Perkhidmatan Membuat Assignment, Proposal, Slide dan Business Proposal - Fri 18/Jan/2019 1:25pm
missaf@yahoo.com Hi, saya ada menawarkan assignment writing service (for all level of study) dalam pelbagai bidang termasuklah law, engineering, psychology, medic, management, business, finance, accounting, etc. pada kadar yang sangat berpatutan. Kualiti kerja dijamin. Saya telah menyiapkan lebih daripada 100 reports dalam tempoh 2 tahun untuk pelajar dari pelbagai bidang, level of study, dan university tanpa pernah menerima sebarang complaint/negative feedback daripada mana-mana client saya dalam tempoh tersebut. Saya mempunyai lebih daripada 10 loyal clients yang telah menggunakan khidmat saya selama lebih daripada setahun kerana mereka percaya dengan kemampuan saya dalam menyiapkan tugasan mereka. Sekiranya anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut, boleh hubungi saya di missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com
8Perkhidmatan Membuat Assignment, Proposal, Business Proposal dan Slide Presentation - Fri 18/Jan/2019 1:24pm
Anda kesuntukkan masa untuk menyiapkan assignment? Anda buntu, tidak tahu bagaimana caranya untuk menyiapkan tugasan yang diberikan? Perlukan bantuan? Jangan risau, saya boleh bantu. Saya berpengalaman lebih dari 2 tahun dalam memberikan perkhidmatan membuat assignment kepada pelajar. Saya memberikan perkhidmatan membuat assignment untuk pelbagai bidang pada harga yang murah tetapi dengan kualiti yang terbaik. Sekiranya berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut, sila hubungi saya di missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com
9Perkhidmatan Membuat Assignment, Paper Projek, Proposal, Kertas Kerja Rancangan Perniagaan, Company Profile dan Data Analisis - Fri 18/Jan/2019 1:22pm
Salam, Perhatian kepada pelajar-pelajar IPT yang mengalami masalah dalam menyiapkan assignment/report/thesis/research/project paper dan sebagainya. Saya menawarkan khidmat membuat assignment pada harga yang sangat berpatutan dengan kualiti yang bagus. Saya boleh menyiapkan assignment dalam pelbagai bidang, antaranya: - account, finance, economics, business maths, etc - legal subjects - Mgt, business, and administration subjects - Pyschology, nursing, teaching, medic, etc - Engineering - Mass comm, media studies, etc Sekiranya berminat, anda boleh hubungi saya melalui email di missaf@yahoo.com
10Servis: Upah Membuat Assignment - Fri 16/Nov/2018 8:24pm
Salam tumpang iklan ya. Saya juga ada mengambil upah membuat assignment diploma/degree/master dalam pelbagai bidang (theory, practical, atau calculation). Saya merupakan pelajar lepasan degree, cgpa 3.93 dalam bidang corporate admin. Saya mempunyai pengalaman lebih daripada 2 tahun dalam memberikan khidmat membuat assignment kepada pelajar, dan telah berjaya menyiapkan lebih daripada 100 assignments. Sekiranya berminat untuk mendapatkan khidmat saya boleh hubungi saya melalui email di missaf@yahoo.com Sebarang subjek diterima (termasuk calculation: finance/accounting/economics/business math/etc) missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com
11Khidmat Buat Assignment - Fri 16/Nov/2018 8:18pm
Salam. Saya ada menyediakan khidmat membuat assignment untuk pelajar diploma/degree/master dalam pelbagai bidang (Theory, calculation, practical, etc). Boleh hubungi saya di missaf@yahoo.com untuk maklumat lanjut. Berpengalaman lebih daripada 2 tahun, dan telah menyiapkan lebih daripada 100 assignments (Contoh assignment akan diberikan sekiranya diperlukan). Saya mempunyai lebih dari 10 orang repeat clients yang dah menggunakan khidmat saya berulang kali sejak 2 tahun lepas. High quality assignments at low-cost, good elaboration guaranteed! missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com missaf@yahoo.com
12Assignment Helper & Dissertation/Thesis Writing Services - Fri 16/Nov/2018 8:15pm
Hi. I'm offering assignment helping service to all diploma/degree/master students for various subjects. High quality, good elaboration, plagiarism-free assignments at low cost. Fyi, I've graduated with a first class bachelor's degree (CGPA 3.93) in Corporate Administration. I've been offering my service for more than 2 years now and have completed more than 100 assignments in total with more than 10 loyal clients. Fields of study: Management/Administration/etc Engineering/OSHA/Industrial relations Quality mgt/ISO/etc Corporate administration subjects (corporate governance, company secretarial practice, finance, business law, etc) Law or legal studies (Case, theories, etc) English subjects, literature/article review/etc Psychology, nursing, etc Finance, accounting, business maths, economics, etc Or any other field of study not mentioned above (Depending on topics/question) Please email me at missaf@yahoo.com for more info on my service! Hope to see you in my mailbox soon!..
13Ambil Upah Buat Assignment - Fri 16/Nov/2018 8:07pm
missaf@yahoo.com Maaf tumpang iklan. Saya merupakan pelajar lepasan ijazah sarjana muda, grad first class degree (CGPA 3.93) ada menyediakan upah membuat assignment (keutamaan diberikan pada assignment berbahasa inggeris), Saya berpengalaman selama 2 tahun dan telah menyiapkan lebih daripada 100 assignments diploma/degree/master. Sekiranya berminat boleh email saya di missaf@yahoo.com untuk pertanyaan lanjut. Harga assignment bermula dari RM180 (untuk 3000 p.perkataan/8 pages) dan ke atas bergantung pada tahap kesusahan soalan dan panjang assignment. Subjek yang diterima: Semua management subjects (HR,MKT,customer service,organizational behaviour, management) Mass comm./PR/media studies etc Finance, accounting, business maths, economics Engineering/OSHA/industrial relations Psychology/nursing/medic Language/education Atau subjek lain yang tidak dinyatakan (bergantung pada soalan) Email: missaf@yahoo.com Tempoh untuk menyiapkan satu assignment 5-7 hari
14Perkhidmatan Buat Assignment/Tesis (Dip/Degree/Master) - Fri 16/Nov/2018 7:36pm
missaf@yahoo.com Selamat petang, Buat pelajar diploma/degree/master yang tak sempat untuk buat assignment, boleh email saya di missaf@yahoo.com untuk saya bantu. Saya mempunyai pengalaman lebih 2 tahun dalam memberikan khidmat membuat assignment kepada pelajar diploma/degree/master dan telah menyiapkan lebih dari 100 assignments. Harga bermula dari RM180 (untuk 3000 patah perkataan/8 muka surat) ke atas. Subjek yang diterima: Pengurusan/pentadbiran Akaun/finance/business maths Engineering/OSHA Legal studies/law/regulations Corproate admin (Business law, ethics, corporate governance, company secretarial practice, finance) Psychology/nursing/medic Teaching/language (english) Atau apa-apa subjek lain yang tidak dinyatakan diatas (bergantung kepada soalan) Email: missaf@yahoo.com
15Ambil Upah Buat Assignment - Fri 16/Nov/2018 7:31pm
Maaf tumpang iklan juga. Saya pun ada menyediakan khidmat membuat assignment untuk pelajar PJJ (diploma & degree). Setakat nie dah lebih 100 assignments saya siapkan. Boleh email saya di missaf@yahoo.com sekiranya perlukan contoh assignment saya untuk penilaian. Saya ada hampir 10 loyal customers yang dah menggunakan khidmat saya selama hampir 2 tahun. Harga bermula dari RM180 (3000 words/8 pages) ke atas. Menyediakan khidmat membuat assignment dalam bidang berikut: Pentadbiran/pengurusan korporat/perniagaan etc. Kewangan/akaun Nursing/psychology etc Public relation/mass comm./media studies etc International studies Engineering/OSHA/etc Apa-apa subjek lain yang tidak dinyatakan diatas (bergantung pada soalan) Email: missaf@yahoo.com Tempoh untuk menyiapkan satu assignment: 7 hari
16Mengambil Upah Buat Assignment - Fri 16/Nov/2018 7:26pm
Tumpang iklan. Saya pun ada menyediakan khidmat upah membuat assignment untuk pelajar diploma/degree/master. Dah 2 tahun saya offer service nie & dah lebih 100 assignments saya siapkan. Kalau berminat untuk mendapatkan khidmat saya boleh email saya di missaf@yahoo.com. Fields of study: Management subjects (including HR, marketing, customer service, etc.) Finance & accounting subjects Corporate administration subjects Psychology/nursing/etc Engineering Mass comm./PR/education/etc All theoretical based subjects not listed above Email: missaf@yahoo.com
17Assignment Helper. Diploma/Degree - Fri 16/Nov/2018 7:20pm
Saya menyediakan khidmat membuat assignment untuk pelajar diploma/degree dan mempunyai pengalaman lebih daripada 2 tahun & telah menyiapkan lebih dari 100 assignments berbahasa Inggeris. Sila hubungi saya melalui email di missaf@yahoo.com sekiranya anda berminat untuk mendapatkan bantuan saya. Fields of study: All management subjects (HR/MKT/Organizational behaviour/Customer service/etc) All theoretical subjects (Law/legal studies/Masscom/Engineering/Psychology/Education/English etc) Accounting & finance Corporate admin subjects All theoretical assignment in the field not mentioned above Email: missaf@yahoo.com
18Upah Membuat Assigment Pelajar Pjj/Diploma/Degree - Thu 16/Aug/2018 2:31pm
Email missaf@yahoo.com sekiranya berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang khidmat yang saya tawarkan
19Ambil Upah Buat Assignment - Thu 16/Aug/2018 2:29pm
Saya mempunyai pengalaman lebih daripada 3 tahun dalam mengambil upah membuat assignment pelajar diploma dan degree, dan telah menyiapkan lebih daripada 100 assignments untuk pelbagai subjects. Harga bergantung pada soalan dan panjang assignment. Antara subjects yang saya terima: Law/legal studies Mass comm Psychology Management subjects termasuk MKT, HR, customer services, etc Finance/accounting Political science, corporate admin, administrative science Sebarang subjects yang tidak dinyatakan di atas pun boleh, tapi bergantung pada soalan Sekiranya berminat boleh emailkan soalan assignment di missaf@yahoo.com
20Kerja di Rumah (RM2700) Penterjemah Artikel, Buku (Melayu - English/Arab/Jepun/B. Cina/Tamil) - Thu 16/Aug/2018 2:25pm
Hai. Saya juga ada mengambil upah membuat assignment untuk pelajar diploma dan degree. Untuk makluman, saya dah menyiapkan lebih dari 100 assignments dari pelbagai bidang. Saya merupakan pelajar lepasan degree, grad dgn CGPA 3.91. Antara subject yang saya mahir: Finance/accounting Management subjects - HR, marketing, customer service Psychology Law/legal studies Mass comm. Research methodology Bidang yang tidak dinyatakan diatas pun boleh asalkan theoretical based assignment. Boleh email saya di missaf@yahoo.com sekiranya berminat untuk maklumat lanjut.
21Upah Buat Assignment - Thu 16/Aug/2018 2:17pm
Saya ada mengambil upah membuat assignment untuk pelajar PJJ sama ada degree/diploma. Untuk maklumat, saya pelajar lepasan degree dgn CGPA 3.91. Setakat nie dah hampir 100 assignments saya buat. Harga untuk setiap assignment/report bergantung pada soalan & panjang assgignment. Harga bermula dari RM180 untuk assignment diploma & degree. Saya menerima semua jenis assignment yang theoretical based (berasaskan teori) seperti law, legal studies, all management subjects termasuk marketing, HR, customer service, psychology, research methodology, etc. Boleh email saya di missaf@yahoo.com untuk maklumat lanjut.
22Mencari Penulis Tugasan/Assignment Diploma, Degree, Master & Phd - Thu 16/Aug/2018 2:13pm
Saya pelajar lepasan ijazah sarjana muda, grad dengan CGPA 3.91. Saya ada menawarkan servis membuat assignment untuk pelajar PJJ degree/diploma. Setakat nie dah hampir 100 assignments saya buat. Kalau nak contoh assignment yang saya pernah buat pun boleh email saya juga. Setakat nie saya dah buat hampir 100 assignments untuk pelajar diploma & degree. Harga untuk setiap assignment/report bergantung pada soalan & panjang assgignment. Saya menerima semua jenis assignment yang berasaskan teori (theoretical subjects) termasuk lah legal studies, management subjects, mass comm., psychology, etc. Boleh email saya di missaf@yahoo.com jika berminat
23Upah Membuat Assignment: Diploma & Degree - Thu 22/Mar/2018 10:16pm
Attention to diploma/degree students who need help with their assignments. Saya ada menyediakan servis membuat assignment untuk pelajar yang memerlukan bantuan saya dalam menyiapkan assignment/report/research atau apa-apa tugasan lain. Why do you need to use my service? - I have an extensive amount of experience in report/assignment writing considering that I have been a student myself for the past 6 years - I have been providing this service for more than 2 years now and have completed more than 50 assignments from various subjects/fields - I have a number of loyal clients who have been using my service for the past 2 years since they believe in what I can deliver - I will try my best to deliver good results once you've entrusted me with an assignment Fields of study: All management subjects Law/legal studies English subjects Mass comm. / Public relations / etc Administrative Science & Policies studies or any other field of study not mentioned above (depending on the topic of assignment) Please drop me an email at missaf@yahoo.com for any inquiry regarding my service. Hope to see you in my mailbox soon! :)
24Ambil Upah Buat Assignment - Tue 5/Sep/2017 8:33pm
Hai. Kepada pelajar degree atau diploma yang memerlukan servis membuat assignment/report, boleh email saya di missaf@yahoo.com. Saya pelajar lepasan ijazah sarjana muda, grad first class bachelor degree. Kalau nak contoh assignment yang saya pernah buat pun boleh email saya juga. Saya utamakan report/assignment yang dalam bahasa Inggeris. Harga bergantung kepada tahap kesusahan. Fields of study: All management subjects Law/legal studies English subjects Mass comm. / Public relations / etc Administrative Science & Policies studies or any other field of study not mentioned above (depending on the topic of assignment)
25Upah Membuat Assignment: Diploma & Degree - Wed 29/Mar/2017 12:57pm
Salam. Kepada pelajar degree or diploma yang memerlukan servis membuat assignment/report, boleh email saya di missaf@yahoo.com. Saya pelajar lepasan ijazah sarjana muda, grad first class bachelor degree. Kalau nak contoh assignment yang saya pernah buat pun boleh email saya juga. Saya utamakan report/assignment yang dalam bahasa Inggeris. Harga bergantung kepada tahap kesusahan. Fields of study: All management subjects Law/legal studies English subjects Mass comm. / Public relations / etc Administrative Science & Policies studies or any other field of study not mentioned above (depending on the topic of assignment)
26Ambil Upah Buat Assignment 2017 - Thu 16/Mar/2017 11:37am
Salam. Kepada pelajar degree or diploma yang memerlukan servis membuat assignment, boleh email saya di missaf@yahoo.com. Kalau nak contoh assignment yang saya pernah buat pun boleh email saya juga. Saya utamakan report/assignment yang dalam bahasa Inggeris. Harga bergantung kepada tahap kesusahan. Fields of study: All management subjects Law/legal studies English subjects Mass comm. / Public relations / etc Administrative Science & Policies studies or any other fields of study not mentioned above (depending on the topic of assignment)
27Mengambil Upah Buat Assignment - Wed 15/Mar/2017 12:34pm
Salam. Kepada pelajar degree or diploma yang memerlukan servis membuat assignment/report, boleh email saya di missaf@yahoo.com. Saya pelajar lepasan ijazah sarjana muda, grad first class bachelor degree. Kalau nak contoh assignment yang saya pernah buat pun boleh email saya juga. Saya utamakan report/assignment yang dalam bahasa Inggeris. Harga bergantung kepada tahap kesusahan. Fields of study: All management subjects Law/legal studies English subjects Mass comm. / Public relations / etc Administrative Science & Policies studies or any other field of study not mentioned above (depending on the topic of assignment)