Ahmad 77

Profile
NameAhmad
Forum NickAhmad 77
RegisteredSat 15/Jan/2011, 2:53pm
Topics by Ahmad
1Kerja Kosong Pengawal Keselamatan - Sat 11/Aug/2012 1:30pm
22 Orang Perkerja Wiring Diperlukan (6) - Wed 1/Feb/2012 12:46pm
3Pelaburan Emas (11) - Wed 30/Nov/2011 12:39pm
4Jimat Minyak 50% (1) - Mon 22/Aug/2011 11:54am
5Pengawal Keselamatan Di Perlukan, Pandan (2) - Thu 2/Jun/2011 10:45am
6Kontraktor Pembinaan (4) - Fri 1/Apr/2011 2:06pm
7Mencari Pelabur Produk Kesihatan (10) - Tue 22/Feb/2011 12:24pm
8Jus Manggis dan Air Sarang Burung Halal - Sat 15/Jan/2011 2:59pm
Comments by Ahmad
1Used Car - Thu 22/Nov/2012 12:04pm
saya ade 1 iswara RM3000.00, 0172668656
2Pekerja Part Time Diperlukan (Kerja Online) - Mon 23/Apr/2012 9:22am
boleh pecaya ke,, byk maklumat kena bagi,, byk penipuan skrg, hati2 je
3Mencari Kerja Sekitar KL - Fri 30/Dec/2011 7:22pm
iklan ni dah ada hr tu,, sama je,, kata dari ipoh,, hati2...
4Pelaburan Emas - Wed 30/Nov/2011 8:09pm
mohd fadhil ape benda la kau ni,, tak ade hadap,, tukar nama la... jgn latak nama melayu la...
5Pelaburan Emas - Wed 30/Nov/2011 1:17pm
sori,, bukan ecmc
6Ingin Mencari Kontraktor Pembinaan Bagi Pembinaan Court Badminton Indoor 5 Court - Mon 12/Sep/2011 3:29pm
salam,, email saya ahmadmnp@gmail.com
7Nak Pinjam RM3k nak Repair Keta Plez - Mon 22/Aug/2011 11:59am
try g baitumal, usaha doa InsyaAllah
8Geran Motor Hendak Dijual - Mon 22/Aug/2011 11:48am
saya pun ade 1 geran moto elegan modenas 150, moto dah hilang,, tak report polis lagi.. boleh laku ke?
9Penipu Jual Laptop Acer Aspire One. Hati2 Warga Majalah.com! - Sat 18/Jun/2011 5:42pm
tq info,, dah mcm tertarik dgn harga murah.. igt kat kan betul2 punya bisnes,, kalau dah penipu kat mana2 pun nk tipu org,,, fadzil> pasang perangkap la...
10Pemaju/Kontraktor Pembinaan Perumahan Kos Rendah Diperlukan Segera - Sat 28/May/2011 5:40pm
tuk projek 20 tahun ke
11Mencari Sebutharga Pasang Tiles untuk Tandas. Kepada Sub Con - Wed 25/May/2011 10:30am
berapa luas/ sf, bg email tuan
12Penipuan Urusniaga Kertas A4 IK Yellow Oleh Zainul Zaini (Ahmad Zainul Arieffin) - Tue 26/Apr/2011 8:36am
terima kasih atas info tersebut
13Nak Sebut Harga Untuk Repair Rumah - Fri 15/Apr/2011 2:52pm
bg email atau fon no. ahmadmnp@gmail.com
14Peraturan Nak Upah Pekerja Pelarian Rohingya - Thu 14/Apr/2011 10:27pm
ade kad unhcr ok je keje.. saya ade beberapa org budak rohingya nk pakai ke.. ahmadmnp@gmail.com
15Nak Renovation Rumah di Melaka - Mencari Sebutharga - Wed 13/Apr/2011 4:11pm
ahmad 0172668656
16Ketumbuhan Pada Organ Paru-Paru - Mencari Ubat/Rawatan - Tue 12/Apr/2011 6:47pm
salam,, tuan cuba stem cell
17Mencari Kontraktor untuk Ubahsuai Rumah - Bandar Saujana Putra, Selangor - Tue 5/Apr/2011 1:33pm
ahmad 017-2668656/ 019-3992930
18Mencari Kontraktor Renovate Rumah di Puchong - Sun 3/Apr/2011 4:00pm
ahmadmnp@gmail.com
19Mencari Katering Murah & Sedap - Mon 21/Mar/2011 11:09am
contact isma katering 0193992930
20Membekal Pekerja Myanmar Pelbagai Sektor - Fri 18/Mar/2011 6:17pm
kalau ade org nk nanti saya contact en abdullah,, saya ade ade kawan boleh bt permit untuk bangla,, ahmad 0172668656
21Pekerja Asing Warga Indonesia (Khusus untuk Pembantu Rumah, Perkilangan, Perkhidmatan - Restoran/Dobi, Perladangan & Pembinaan) - Fri 18/Mar/2011 6:14pm
kalau ade org nk saya contact en mairizul.. saya ade kawan yg boleh buat permit pekerja bangla, ahmad 0172668656
22Senarai Nama/Hp Penipu (Daftar di Sini) - Fri 18/Mar/2011 6:05pm
ramai tu,, kita kena la hati2
23Anda Ada Masaalah Dengan Puspakom & Jpj, Kami Boleh Selesaikan. Insyaallah - Wed 9/Mar/2011 6:10pm
tak ada no contact apa pun
24Saper Kerja Maybank? Tolong. - Tue 8/Mar/2011 4:42pm
masa bg duit tu ade saksi lain tak,,,
25Full Body Massage Utk Wanita Shj - Wed 2/Mar/2011 10:08am
mcm ni pun ade... huhu
26Boleh Percaya Ka Pencari Funder Kat Sini? - Fri 25/Feb/2011 11:11am
salam,, susah nk ckp.. kena nengok betul2,, fikir betul2..
27Mencari Pelabur Produk Kesihatan - Tue 22/Feb/2011 2:07pm
asha boleh bg email
28Penapis Air Bio Aura (RM699) Naka, Kedah - Wed 16/Feb/2011 5:10pm
mahal.. ade yg jual 450 je
29Antivirus Murah! - Fri 11/Feb/2011 6:16pm
ahmadmnp@gmail.com
30Mencari Kontraktor Binaan utk Membina Sebuah Rumah 2 Tingkat - Nilai - Fri 11/Feb/2011 9:06am
SAYA ADE LESEN KELAS E DAN F.. HARGA BOLEH RUNDING.. 0172668656
31Jurutaip di Rumah Diperlukan. - Thu 10/Feb/2011 9:06am
ni kes nk perdaya org la ni
32Macamana nak Cari Blog Kecantikan Terkini! - Thu 10/Feb/2011 9:04am
awk bg email awak... saya send kn.. ahmadmnp@gmail.com
33Pengilang/Pengeluar Pelbagai Jus Kesihatan Halal Malaysia - Wed 9/Feb/2011 5:28pm
ape no contact pn mazlina