Abd Hamid Mohd Yaman

Profile
NameAmid
Forum NickAbd Hamid Mohd Yaman
Handphone010-7951959
CompanyAlhadrie Trading
WebsitePengedar Makanan dan Minuman Kesihatan Bersaskan Sunnah
URLwww.alhadrie.webnode.com
RegisteredTue 15/Mar/2011, 1:34am
Topics by Amid
1Hasilkan Produk Brand Sendiri Murah & Senang (1) - Sat 19/Sep/2020 11:38am
2Hasilkan Produk Brand Sendiri Murah & Senang (3) - Mon 17/Aug/2020 2:03pm
Comments by Amid
1Looking for Industrial Higher Standard Latex Gloves - Sat 17/Oct/2020 9:10am
Zyth pls contact Pn. Aliza 0124111512
2Kumpul Bitcoin Hanya 35 Hari Shj Double - Sat 12/Sep/2020 10:42pm
Saya amat setuju dgn Hazrul Nizam. Saya memang dah lama buat trading dgn crypto currency ni.
3Hasilkan Produk Brand Sendiri Murah & Senang - Mon 17/Aug/2020 2:35pm
Kategori Produk yg Kilang kami boleh bantu keluarkan ialah: 1. Kosmetik (Kecantikan dan Penjagaan diri) 2. Makanan dan minuman Kesihatan (suplemen) 3. Herba, OTC (minyak angin, ubat2 jenis sapu, ubat2 buang angin, gatal2 kulit dll) 4. Minyak wangi 5. Dll yg boleh dibincang. 4. Herba
4Untung Berkali-Kali Dengan Ethereum - Tue 4/Aug/2020 2:08pm
Berhati2. Ini Skim Money Game yg Fakes. Boleh Google utk lihat statusnya melalui komen2 netizen. Boleh semak di sini: https://www.financemagnates.com/cryptocurrency/news/philippines-sec-calls-forsage-a-pyramid-scheme-warns-investors/ https://business.inquirer.net/301427/sec-warns-against-more-investment-scams https://cryptobriefing.com/culprit-behind-ethereum-congestion-forsage-ponzi-scheme-not-defi/
5Nitrile Glove Direct Kilang - Thu 30/Jul/2020 3:09am
Tuan zyth, Jika syarat POF tu pasti tak akan ada siapa yg nk beli. Berdasarkan pengalaman saya, POF ni tidak akan ada siapa akan berurusan, sbb bukti ada duit banyak ni sgt bahaya utk didedahkan.
6Membekal N95 Mask - Tue 28/Jul/2020 12:24am
Saya setuju dgn En. Hasrul Nizam..... Berhati2 bila urusan tidak telus!!!
7Membekal Mask 3M N95 1860 dan Mask 3M N95 8210/Supplying Disposable 3M N95 1860 and 3M N95 8210 Mask - Tue 28/Jul/2020 12:18am
Saya amat setuju dgn penjelasan Tuan Hasrul Nizam. Kenapa susah sangat nk transparent (bg no. telefon @ info syarikat Maskn95Malaysia) sedangkan 98% warga majalah.com letakkan info yg mudah dan jelas utk di hubungi. Saya juga yakin jika berat nk bg info, mmg ini SCAM!
8Mencari Tanah Seluas 300 Ekar di Selangor utk Dibeli - Tue 21/Jul/2020 8:08am
Saya ada tanah di Selayang 231.63 ekar tittle bangunan. Sila hubungi saya Hamid 010-7951959
9Menjadi Dealer Sanitizer dan Dapat Commission - Mon 8/Jun/2020 12:57am
Saya Abd Hamid dari Kilang OEM Hand Sanitizer Kedah Darulaman. Tuan2 boleh terus jd pengeluar Hand Sanitizer pelbagai saiz atas jenama sendiri. Minimum order boleh dirunding. Harga adalah harga Kilang terus. Boleh hubungi Pengarah Pemasaran kami utk urusan seterusnya. Pn. Aliza 0124111512
10Kami Mencari Projek2 Kerajaan/Swasta. Kewangan Kami Kukuh - Thu 9/May/2019 2:41pm
Salam. Kami ada projek membina hospital swasta (200 katil) di Johor. Keluasan tanah: 25 ekar Kos: RM694 juta JV: 49/51 Setelah siap Kumpulan Manipal akan ambil alih. Jika berminat boleh whatsapp Pn. Aliza 012-4111512 utk maklumat lanjut.
11Mencari Pendapatan Sampingan atau Dropship - Penang - Tue 5/Mar/2019 1:39am
Salam. Pn boleh hubungi Pn. Aliza 012-4111512 utk dropship barang kecantikan jenama MEERACLE (Facial Cleanser dan Serum). Pendapan yg sgt lumayan. Produk kecantikan terkini di pasaran.
12Pelaburan Mantap Sudah Tiba. Labur Sekali Tuai Hasil 2 Kali. Paling Best Pulangan Sehingga 17 Kali Ganda Tu. - Thu 20/Dec/2018 5:29pm
Saya minat nk tau detail . Boleh wasap saya 0107951959 @ email saya rosid5@yahoo.com.my
13Mencari Pengeluar/Pemborong untuk Bekerjasama (Selangor) - Bawang & Cili Kering - Thu 20/Dec/2018 3:02pm
Tuan boleh hubungi saya Abd Hamid 012-4111512 (sila whatsapp dulu sebelum call)
14Seroja2u - Fri 7/Sep/2018 1:55am
Berhati2 dgn program mcm ni!
15Update: Seroja2u. Modal RM50 - Mon 3/Sep/2018 5:24pm
Berhati2!
16Promosi Merdeka! Merdeka! Merdeka! Jana Pendapatan RM31000 Dari Rumah - Fri 31/Aug/2018 6:57pm
Ini Wow Tune Talk ke?
17Kerja Hanya di Rumah dan Online Sahaja - Thu 23/Aug/2018 6:10pm
Takyah la duk selindung2, cakap her ni bisnes topup Tone Excel. Kam srnang, kami pun x payah buang masa register sbb nk tau detail. Bisnes ni dh sgt lama, dh terlalu ramai dh org jd ahli.
18Kerja Secara Online di Rumah - Thu 23/Aug/2018 2:27am
et123456789, ini program tipu & scam. Jgn terpedaya!
19Cara Senang Buat Duit - Sun 22/Jul/2018 2:25am
Betul spt jata Bensen tu. Confirmed itu adalah scam!.......jgn buang masa.
20Kerja Mudah Dari Rumah - Sat 21/Jul/2018 1:37am
Jgn buang masa. Ini SCAM. Tipu.
21Kerjadari Rumah Sehari RM400 - RM600 - Fri 20/Jul/2018 2:39pm
Ini SCAM dan tipu. Jgn buang masa.
22Sehari 100usd RM403.85 - Thu 19/Jul/2018 4:33pm
ITU SCAM! Jangan buang masa!
23Kerja Menaip Jana RM100 Sehari - ybmoney.site - Thu 19/Jul/2018 4:10pm
Betul.....program ni adalah SCAM! Jgn teruskan.
24RM 1,000 - RM 2,000 A Month - Full-Time, Part-Time, Temporary, Contract, Volunteer - Thu 19/Jul/2018 4:09pm
Azirah 26. Program tu adalah SCAM...TIPU!
25Hibah RM200,000 Murah - Wed 18/Jul/2018 11:56am
Bagilah detail, uni sgt umum, tak tau apa benda. Di luar sana ada mcm2 scam yg minta duit dari org ramai dgn janji nk bg pulangan yg banyak.
26Mencari Dedak/Palet Lembu Directly Dari Kilang - Tue 17/Jul/2018 12:59am
Kami dari syarikat Alhadrie Trading, Penang adalah pengedar bagi produk dedak lembu dan bekalan kami perolehi secara kontrak dhn beberapa kilang. Jika tuan berminat boleh hubungi Pn. Aliza Hashim 012-4111512.
27Projek untuk di Ambil Alih. - Sat 26/Aug/2017 7:27pm
I don't really understand what is this Melayu Australia try to say because of the english language used. Pls provide it in Bahasa Melayu, or ask somebody to write it.
28(Viral). Terbukti. Duduk Diam Dapat Duit. Peluang Pelaburan International Platform. Modal RM 4,600 Potensi Pendapatan RM 600,000. - Sat 25/Feb/2017 1:53pm
Saya sgt setuju dgn Nik 31 & Syarifuddi 3.........berhati2.
29Tanah utk Dijual - Sat 10/Dec/2016 9:26pm
boleh whatsapp detail ke 0107951959
30Memerlukan Investment Bercagar. Urgent - Thu 8/Dec/2016 5:47pm
Kami memiliki kilang OEM yang mengeluarkan berbagai jenis minuman. Ubat masa ini kami sedang berusaha menaiktaraf kilang disebabkan permintaan yang bertambah secara drastik. Oleh yang demikian, kami sedang mencari sesiapa yang berminat untuk menjadi partner (Rakan kongsi), tentang cara, modal, dan pembahagian keuntungan akan dibincangkan bila berjumpa nanti. Boleh whatsapp ke nombor 0194165900 (En. mustafa. Kilang kami Di Kawasan Perindustrian Bukit Minyak, Seberang Prai, Pulau Pinang.
31Bisnes Laundry 24 Jam Mengikut Bajet Anda - Wed 28/Sep/2016 1:01pm
Berminat, minta email info kpd saya rosid5@yahoo.com.my.
32Mencari Kilang Coklat utk Jenama Sendiri - Fri 16/Sep/2016 3:19am
Sila hubungi Marketing Manager kami Pn. Aliza 012-4111512. Kami akan bantu puan dari A-Z. Insya Allah.
33Group Whatsapp Business TALK - Wed 25/Nov/2015 12:50pm
Masukkan saya 0107951959 abd hamid55
34Pendapatan Lumayan Dengan Sistem Kutu Tradisional Online !! - Fri 20/Nov/2015 5:31pm
Salam Hidayah. Kutu tradisional tu, teruskan, cuma saya nk ajak Hidayah sertai kutu yg say dh dpt income secara tetap setiap bulan, amat meyakinkan kerana dh 11 bulan beroperasi, semua ahli dpt bayaran masing2 on time. Caranya mcm ni: Bayar RM350.00, register jd ahli, lepas tu setiap bulan akan terima duit RM100.00 selama 3 bulan. Pada bulan ke 4 syarikat akan bayar tunai RM800.00. Setakat ini tamatlah penyettaan anda. Jika nak lagi bulan2 RM100.00 dan bulan ke 4 dpt RM800.00, bayar lg RM350.00, dan seterusnya sampai bulan ke 12 di mana penyertaan akan tamat. Kalau berminat, hubungi saya 010-7951959 (whatsapp).
35Cara Buat Duit Dengan Mudah - Tue 17/Nov/2015 6:47pm
Salam zack. Yang lain saya faham menarik dan x ada masaalah. Cuma saya kurang setuju dgn contoh khairat kematian tu, dan banyak juga ahlu2 Highwaygroup yg guna contoh ni. Dlm khairat kematian, dana terkumpul dan diberi kpd waris utk urus jenazah. Yg dpt bukan jenazah (dua pun dulu bg sumbangan juga, x dpt sbb dia dh mati), yg dpt ialah waris, dan utk urus jenazah shj, waris yg terima x boleh beli kereta mewah, x boleh buat modal berniaga, x boleh boh dlm asb, x boleh repair rumah dan x boleh bayar yuran anak di universiti. Kalau program highway katanya ''jana pendapatan'' tp khairat kematian ''bukan jana pendapatan''. Sistem dia sgt x sama, malah amat berbeza dari segi konsep. Tolong jgn guna contoh ini. Tq.
36Peluang Tambah Pendapatan! - Mon 9/Nov/2015 9:43pm
Salam semua. Tumpang lalu tuan tanah. Program ni juga lumayan, dh setahun berjalan, insya Allah akan bergerak di bawah koperasi hujung disember ni. Program Pengumpulan dana dan ahli berdaftar cuma perlu keluar modal RN350.00, dibayar return minimum RM100 sebulan selama 3 bulan, bulan ke 4 akan dibayar RM800.00. Habis satu pusingan. Jika tak mau boleh berhenti di bulan ke 4. Jika berminat lagi, boleh masuk sekali lg RM350.00 dan jalan sekali lg selama 4 bulan. Sesiapa berminat boleh wapps saya 010-7951959.
37Pencarian Agen 3P - Produk Menarik Kerajaan Malaysia - Fri 2/Oct/2015 2:30pm
Pls whatsapp saya di 0107951959 Abd Hamid
38Mencari Kilang yang Ada Sijil HACCP - Fri 21/Aug/2015 7:03pm
Dani 27, saya Hamid dari Alhadrie Trading. Tuan boleh hubungi saya di talian 010-7951959 atau Pn. Aliza 012-4111512. Insya Allah, kilang kami boleh uruskan hal HACCP utk produk tuan.
39Ubat Perangsang Seks Wanita - Wed 5/Aug/2015 11:40pm
Sebotol hanya sekali guna parah beb....
40Mencari Pembekal Bahan Kering & Bahan Basah di Kuantan - Mon 13/Jul/2015 5:47pm
Salam Huda 133. Saya dari syarikat Alhadrie Trading, Pulau Pinang boleh bekalkan semua jenis rempah dan kacang2 spt yg di perlukan. Sila nyatakan dgn tepat setiap jenis barang yg dikedandaki dan kuantitinya utk first order, hantar kpd kami utk kami sediakan sebutharga. Sila rujuk email, saya dh hantar mesej ini ke email tuan. Tkasih. Aliza (Pengurus) 012-4111512 (Boleh whatsapp)
41Pelik Tapi Benar - Mon 6/Jul/2015 1:39am
Ni program minta sedekah online. Buat kerja dan dpt upah atau berniaga, keluar modal, buat jualan dan dpt untung, kdg2 rugi, ni lebih mulia.
42Pakej Muslim Termurah ke Eropah (Agent Diperlukan) - Thu 2/Jul/2015 7:08pm
Saya berminat, minta detail. Tq
43Hanya RM650, Sure Dapat Kereta. - Thu 22/May/2014 12:29pm
Yg RM650.00 nampak mcm upfront juga tu!
44Air Zam Zam Asli - Wed 23/Apr/2014 10:29pm
Salam. Maaf, kalau semua harga tu untuk botol 4 liter tu sangat mahal. Saya beli di kedai mydin yg ada pengesahan dari kerajaan Arab Saudi harganya 10 liter Rm120.00. Yg ni 4 liter RM120.00. Tolong check.
45Tawaran Kepada Kontraktor Bagi Projek Perumahan - Jerantut, Pahang - Thu 3/Apr/2014 1:27pm
Salam Magic Wash. Saya dari Syarikat Jalzis Sdn. Bhd. Gelugor, Penang ada klas A G7. Minta email detail ke rosid5@yahoo.com.my. Tq
46Tawaran Projek Kerajaan dan Swasta utk Kontraktor Kelas A G7 - Thu 3/Apr/2014 1:11pm
salam...minta email detail pada rosid5@yahoo.com.my. terima kasih
47Pinjaman Perniagaan RM4juta - Mon 31/Mar/2014 1:20am
Hai rakan2 semua. ''Kami keluarkan modal kami hampir 13k utk buat pejabat operasi, site visit, audit report bank statement, tax, semuanya kami lakukan'' untuk ini u all ambik 1.5 juta + upfront lg. fuyo! Sape ada berani angkat ini loan dan rasa diri untung, silakanlah!!!! Kita orang x mau kena cekik!
48Pelaburan Hanya Bermodalkan Sekali Je untuk Seumur Hidup. Macam Makan Pencen bulanan - Thu 27/Mar/2014 12:49am
Tak perlu sembunyi kalau pelaburan ini genuine. Kan lebih jimat masa nk balas email satu persatu nk cerita detail ttg pelaburan ni. Kalau dh iklan di majalah ni maknanya zan 303 perlu pelabur utk dpt income yg lebih dan pelabur juga insya Allah akan dpt income juga. Jadi elok cerita terus di sini secara umum pun x pe.
49Projek Mega Bersama Koperasi Siswa UPSI - Tue 25/Mar/2014 12:03am
Minta email ke rosid5@yahoo.com.my
50Loan Kereta 100% Lulus 2014 - Mon 24/Mar/2014 11:26pm
Kalau bayar service charge dulu sebelum loan lulus, ini kena hati-hati. Nanti duit ghaib, kereta ntah kemana!