Ingin Berniaga

         Sort: Newest | Last Comments
3951. Bisnes Apakah Yang Tiada Penolakan Di Pasaran Terbuka? (22)
Saiful 18, Sat 1/May/2010 9:31pm
Maknanya ianya bisnes yang menjadi keperluan dan modal permulaan kurang..

3952. Side Income (24)
Yana 8, Tue 27/Apr/2010 10:50pm
sape2 ade info pasal nk dptkn side income??? hope bnda yg xmengarut..cz..

3953. Ingin Berbisnes But How? (32)
Izzuddin, Tue 27/Apr/2010 3:55pm
Salam, saya ada modal dan juga kemahuan untuk berjaya,tetapi ilmu bisnes..

3954. Pelaburan Terbaik untuk RM 200k (59)
Midrusak, Mon 26/Apr/2010 4:33pm
Saya ada cash money sebanyak RM 200K tetapi masih tercari-cari peluang..

3955. Idea Ingin Menceburi Bisnes (20)
Zaifika, Mon 26/Apr/2010 11:59am
Saya mempunyai modal yg kecil (RM1000 ~ RM2000) dan berminat untuk menceburi..

3956. Bisnes Apakah yang Memerlukan Modal yang Minima, Tetapi Untung yang Maksima? (21)
Saiful 18, Sun 25/Apr/2010 1:19pm
saya mempunyai modal di dalam tangan sebanyak RM1000.00 dan jika memerlukan..

3957. Ingin Belajar Mulakan Biz Internet (9)
Normawati Ngah, Wed 21/Apr/2010 10:45pm
salam semua, mohon bantuan dari sesiapa yang sudi membantu bagaimana..

3958. Nak Tambah Pendapatan Keluarga. (19)
Sarah 11, Mon 19/Apr/2010 11:47am
nak tau tahu pasal business facebook yg perlukan modal hny rm100.. atau..

3959. Ingin Berniaga Di Penang/kedah (18)
Som, Fri 16/Apr/2010 11:27am
Saya bercadang berniaga di Penang/Kedah tapi belum ada produk. So sekarang..

3960. Mohon Sumber2 Peluang Perniagaan (18)
Kencana, Wed 14/Apr/2010 5:35pm
Mohon kepada sesiapa yang ada sumber2 peluang perniagaan dalam apa2 bidang..

3961. Info Berkaitan Pendapatan Sampingan (24)
Irmelda, Tue 13/Apr/2010 4:24pm
salam.. saya ingin bertanya kepada sesiapa yg ada info berkenaan dengan..

3962. Bisnez Apa Yang Sesuai Dengan Rm15k Saja (20)
Nyalaventure, Tue 13/Apr/2010 10:36am
salam,mohon pandangan rakan rakan ,apa yang saya boleh lakukan dengan modal..

3963. Got Money But No Skill (55)
Vi, Tue 13/Apr/2010 9:02am
Saya ada modal RM300,000 tetapi saya tak berkebolehan berniaga!Apa bisnes..

3964. Berminat Membuka Cafe Spt Kopitiam (1)
Zaki 5, Mon 12/Apr/2010 12:08am
saya sangat berminat membuka cafe ala-ala kopitiam tetapi saya tidak mempunyai..

3965. Pilihan Bisnes (Modal RM50k) (16)
Berries, Thu 8/Apr/2010 3:45pm
saya skrg bekerja di singapore dan mempunyai pendapatan tetap lbh kurang..

3966. Mencari Usahawan Pengedar (5)
Khalid 2, Tue 6/Apr/2010 9:10am
Salam.. Ini bukan skim pelaburan atau MLM, Tetapi sy sebagai wakil..

3967. Mencari Rakan Niaga - Ice Blended, Waffle, Sweet Corn (Tanpa Modal) (24)
Lafizul, Mon 5/Apr/2010 1:55am
Salam. Saya mencari rakan niaga untuk memulakan bisnes saya iaitu menjual..

3968. New Franchise Concept, Free Launch, Global Reach (6)
Dyllend Tham, Sun 4/Apr/2010 5:36pm
Better than any franchise! Low Fee,Low Risk,Company Support ,Multiple..

3969. Bercadang Membuka Francais di Pantai Timur (11)
Mohd Solahuddin Bin Mohd Noor, Sun 4/Apr/2010 2:34pm
Salam utk semua, sy bercadang utk mmbuka 1 francais di pntai timur. memandangkan..

3970. Bisnez Steambot Bergerak (Ingin Berniaga) (19)
Fauzi Fauzan, Fri 2/Apr/2010 10:14am
salam semua, saya ada rancangan hendak membuka bisnez steambot cucuk lidi..

3971. Perniagaan Baju Kanak-kanak Berjenama (Ingin Berniaga) (16)
Susuya, Tue 30/Mar/2010 2:29pm
salam semua.. saya berminat sgt dengan perniagaan baju bayi berjenama,tetapi..

3972. Ingin Berniaga? Produk Terbaru Dipasaran (Kiosk Makanan) (5)
Zul 8, Fri 26/Mar/2010 7:25pm
Berita baik buat peniaga kecil atau yang baru nak menceburkan diri dalam..

3973. Peluang Perniagaan Di Bandar Teluk Intan (5)
Ahmad Shah 2, Fri 26/Mar/2010 6:52pm
saya bercadang nak membuka perniagaan di bandar tersebut apakah perniagaan..

3974. Minat Berniaga Tapi Takde Modal . (32)
Muhammad Haiqal Bin Nordin, Sun 21/Mar/2010 7:02am
Ade sesiape boleh tolong ?

3975. Salam Franchise (RM 10 Ribu) (4)
Jejaka Bisnes, Sat 20/Mar/2010 4:21pm
jika ada rm 10 ribu..sila hubungi pihak kami untuk bertukar info mengenai..

3976. Mencari Peluang Bisnes Dropshipping (15)
Azura 10, Sat 20/Mar/2010 3:14pm
Salam,saya surirumah yang ingin berniaga secara online tapi berkonsepkan..

3977. Kedai Berhampiran IPTA (Ingin Berniaga) (17)
Normawati Ngah, Fri 19/Mar/2010 10:23pm
salam, saya ingin minta pendapat dan pandangan dari semua, saya bercadang..

3978. Ingin Berniaga Secara Kecil-kecilan atau Bisnes Online (60)
Siti Nor Zarina Bt Othman 2, Wed 17/Mar/2010 5:32pm
Saya, berminat untuk berniaga secara kecil-kecilan menerusi juga dengan..

3979. Penuhkan Kedai Saya (22)
Nisa 5, Sat 13/Mar/2010 9:07pm
Saya mencari bahan2 yg boleh penuhkan kedai runcit saya seperti majalah2..

3980. Bisnes Restoren (Ingin Berniaga) (9)
Ninanaim, Wed 10/Mar/2010 10:08pm
saya sekarang plan nak buka restoren ala-ala cafe.. saper2 leh bagi pandangan@..

3981. Ingin Mulakan Perniagaan Kecil-kecilan Tetapi Tiada Modal. Ingin Membuat Pinjaman Tetapi Tidak Diluluskan (40)
Ahmida Mashuri, Wed 10/Mar/2010 1:43pm
saya nak mulakan perniagaa secara kecil-kecilan seperti menjual pakaian..

3982. Bisnes Ape Untuk Modal Yg Sikit..? (48)
Farah 10, Tue 9/Mar/2010 4:47pm
saya berminat nk buat bisnes.. tp modal cuma ada RM8k sahaja.. agak2..

3983. Nak Meniaga (35)
Fuad, Mon 8/Mar/2010 12:15pm
Assalamualaikum Sahabat Mfa saya nak tanya saya ni minat untuk meniaga..

3984. Macammana Boleh Mula Bisness Online Dan Risiko? (22)
Rohana 2, Sun 7/Mar/2010 5:56pm
Saya seorang isteri/ibu yg berkerja. Sekarang rasa nak buat part time bisness..

3985. Nak Mulakan Biz Tudung, Kain, Produk Herba & Kecantikan Secara Kecil2an (14)
Liza 8, Sun 7/Mar/2010 3:16am
Saya berminat nak mulakan perniagaan kecil2an menjual barangan muslimah..

3986. Bidang Franchise F & B (Ingin Berniaga) (9)
Noordien, Sun 7/Mar/2010 3:00am
Saya mempunyai RM50,000.00. Ingin melabur dalam franchise F&B. Boleh..

3987. Pembekal Pakaian (Mencari Runner) (20)
Beyorsh, Wed 3/Mar/2010 2:24am
Kami ingin mencari individu yg berminat untuk menjadi RUNNER untuk pakaian..

3988. Mencari Bznz Yg Sesuai. (33)
No Owner, Tue 2/Mar/2010 10:06am
Salam, sy ada skt modal dan sdg mencari peluang perniagaan...sy x berminat..

3989. Apa Bisnez Paling Sesuai Untuk Modal Kecil (39)
Ali 3, Sat 27/Feb/2010 12:11pm
apa bisnez paling sesuai untuk modal kecil,,,sy nak mtk pandangan tuan2..

3990. How To Start Business? (26)
Zalilawati Binti Esa Shafi ee, Sun 21/Feb/2010 11:47pm
I da start e reload but untung ciput. Start bussiness tudung but pun mcm..

3991. Tips untuk Memulakan Perniagaan. Sesiapa Boleh Ajarkan Wani Tak. (14)
Nurshazwani, Fri 19/Feb/2010 12:07am
Salam. Saya Wani dr kajang. Lately sy ada buka satu website utk bisnes..

3992. Ingin Membuka Butik (11)
Finie, Wed 17/Feb/2010 11:21pm
saya ingin membuka butik fesyen terkini. saya memerlukan pembekal pakaian..

3993. Pelajar Universiti Ingin Membuka Perniagaan (21)
Mohd Faiz, Tue 16/Feb/2010 10:23am
Saya adalah seorang pelajar universiti ingin membuka perniagaan yang berasakan..

3994. Anda Ingin Mengubah Taraf Hidup? Kalau Nak, Jangan Tunggu, Contact Saya Dengan Dapat Peluang Ini. (5)
Enjeoln Ooi, Wed 10/Feb/2010 10:13am
Konsep Franchise baru berlari di pasaran global, perniagaan ini tanpa risiko,..

3995. Iklan dan Anda (Tips & Panduan) (5)
Rahman Senior, Tue 9/Feb/2010 5:30pm
Saya menyeru semua PENGIKLAN agar dapat menulis segala MAKLUMAT PERNIAGAAN..

3996. Minta Tunjuk Ajar dan Pendapat (Membuka Franchise) (10)
Hafiz 15, Tue 9/Feb/2010 5:06pm
Saya ingin membuka perniagaan francais dan seorang kktgn awam, jd utk memdapatkan..

3997. Student Ingin Memulakan Perniagaan (29)
Madi Z, Sat 6/Feb/2010 3:27am
salam saya sudah ada kiosk..setakat ni cuma berniaga burger sahaja..dan..

3998. Macamana Nak Naikkan Business? (8)
Noriey, Thu 4/Feb/2010 5:02pm
macamana caranya nak menaikkan kita punya business supaya semua orang tahu..

3999. Mencari Idea Untuk Memulakan Perniagaan (17)
Nurul 21, Thu 4/Feb/2010 12:38am
saya minat sgt nak berniaga. tapi saya tak tahu mcm mana nak mula dan perniagaan..

4000. Konsep Stockist Percuma - 0% Risk! (11)
Annie 3, Wed 3/Feb/2010 11:43pm
Global bisnes:Hong Kong, Taiwan,Singapore,Thailand, Indonesia,Singapore,Malaysia,Australia... Kedai..

< Prev | Page 80 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 4,122 topics)