Youth Uptown Putrajaya 23,24,25 & 26 Mei 2013
Alias Jalil @ ALMIRA TEGUH ENTERPRISE
Tue 19/Mar/2013 2:50pm [Last Comment]
Salam kepada semua peniaga...syarikat kami menawarkan tapak niaga bersaiz 18' x 18' (khemah Arabian) di Youth Uptown Putrajaya sempena Festival Belia 2013 (Sejuta Belia), lokasi bersebelahan bangunan Galeria PJH dan Kementerian Belia dan Sukan, iaitu sepanjang laluan jalan kaki ke arah Lingkaran Gemilang, berhadapan taman rekreasi di mana di kelilingi dengan event seperti Japan Motor Cross Free Style, Cinema Carnival, MUY Thai, Bola Sepak Pantai, Kem-kem belia dan lain-lain. Pihak kami telah merancang untuk menarik 'crowed' sendiri iaitu dengan mengadakan pentas sendiri yang mana ia di padatkan dengan program2 remaja seperti persembahan artis Najwa Latif, artis remaja lain, pertandingan tarian, pertandingan karaoke dengan hadiah yg sangat lumayan, persembahan kebudayaan, pertunjukkan motor pocket bike dan banyak lagi..kami menyediakan 10 unit lot makanan dan 40 unit jualan am dan 20 unit kiosk (10' x 10'). Harga adalah berpatutan dan munasabah iaitu khemah saiz 18' x 18' = RM 2500 hingga RM 3000 dan kiosk 10' x 10' RM 700..kepada yang berminat boleh menghubungi saya En. Ali 010 6323910 atau email ke qayyumqalesya@yahoo.com
siapa cepat dia dapat....

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. As Cake And Pastry Agent - Tue 19/Mar/2013, 3:26pm
Assalamualaikum,

Kami adalah pengilang /pembekal kek potong (PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA) mempelawa kepada sesiapa yang berminat untuk berniaga kek potong.

Kami ada lebih 50 jenis kek potong.

Keuntungan sehingga 40%

Untuk maklumat lanjut sila hubungi
014 365 5567 - Chef Nua
(Maaf sms kami tak layan)

PENGAHANTARAN DISEDIAKAN MENGIKUT KUANTITI.

LOKASI KAMI BERHAMPIRAN PASAR BORONG SELANGOR AREA SERI KEMBANGAN(equine park)  
2. Akmal Za - Tue 19/Mar/2013, 5:00pm
salam boleh email info penuh mengenai lokasi dan tentative event ke ahmadakmal2012@yahoo.com  
3. Hairul Nizam 2 - Tue 19/Mar/2013, 5:31pm
10 x 10 = RM700? Ok ni baru harga yang munasabah..

email detail ye tuan

tuksidang@gmail.com  
4. Masza - Tue 19/Mar/2013, 9:29pm
email detail 10 X 10 kt mana lokasi kiosk, berminat coz saya tinggal d putrajaya. Waktu niaga pukul brp? mybeauty_pro@yahoo.com  
5. Bob1985 - Thu 21/Mar/2013, 11:35pm
Bole send detail n lokasi tpk mirracleshoes@gmail.com  
6. Zarina Syarin - Thu 21/Mar/2013, 11:50pm
Ada sesipa yang berminat untuk sewa tapak makanan?? Saiz tapak 20x10 = RM400 sahaja seminggu. Karnival bermula dari 25/3/2013-29/3/2013, bertempat di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Nilai. Boleh hubungi saya di 013-2479773 atau zarinasyarin@gmail.com ASAP.  
7. Ismail Arshad - Fri 22/Mar/2013, 12:30am
saya berminat dgn kiosk 10 x 10 .  
8. Nabil Mohamad Ghazali - Fri 22/Mar/2013, 12:36am
email details ke nssworldwide resources@yahoo.com  
9. Fazri - Fri 22/Mar/2013, 8:21am
Mohon detail utk 10x10

dbabyzone@gmail.com  
10. Nira 2 - Fri 22/Mar/2013, 9:10am
pls email detail

farzanaaina@gmail.com  
11. Husaini90 - Fri 22/Mar/2013, 9:12am
terbbaik nie...ok please email kt saye particulars die...sainihusaini@ymail.com
tq.  
12. Mohd 8 - Fri 22/Mar/2013, 10:17am
Pening kepala nak ke pasar dan menyediakan juadah untuk dijual sepanjang karnival? Napa nak susah2 dan penat2.kami ada penyelesaianya.konsep perniagaan kos efektif dan maksimakan untung anda. Produk hayat melebihi 6 bulan. Bole disimpan dengan mudah.
Kami membekalkan pilihan produk western yang sangat Mudah dan Margin untung lumayan.

Fb : SpagGo Trading  
13. Fad 9 - Fri 22/Mar/2013, 10:59am
email detail plz  
14. Nz Beauty Marketing - Fri 22/Mar/2013, 11:01am
detail pls nzbeauty.marketing@gmail.com  
15. Annisa Ghazali - Fri 22/Mar/2013, 12:04pm
tlng emailkan ke Lisatalents@yahoo.com  
16. Ziyza - Fri 22/Mar/2013, 12:42pm
tolong emailkan detail yg 10x10.. ke jiyja_achik92@yahoo.com.. tq. .  
17. Arecame - Fri 22/Mar/2013, 3:01pm
tolong emailkan detail yg 10x10.. ke nasrulh@sirim.my tq. .  
18. Siti Noraini 3 - Fri 22/Mar/2013, 4:24pm
plez e-mail detail to ani_qistina@yahoo.com  
19. Mohd Yusmizal Bin Mhd Yusof - Fri 22/Mar/2013, 8:28pm
Emailkan detail yus5169@yahoo.com  
20. Herman 26 - Fri 22/Mar/2013, 10:44pm
Salam. Boleh tak email detail pd sy d pasar_segar_lojing@yahoo.com  
21. Maria 119 - Fri 22/Mar/2013, 11:22pm
emel detail...nurmaria25@yahoo.com  
22. Idris Musa - Sat 23/Mar/2013, 12:07am
e mail detail 10x10
idris_4400@yahoo.com  
23. Awekelate - Sat 23/Mar/2013, 12:40am
sent detail pd saya jugak
awekelate2929@gmail.com  
24. Khairul Asri - Sat 23/Mar/2013, 1:33am
tlg send detail..tq
kayroul_19872000@yahoo.com  
25. Elmomow - Sat 23/Mar/2013, 9:09am
tapak uptown utk dijual 10x10.rm4500.sms 0172469247.  
26. Elly 55 - Sat 23/Mar/2013, 11:25am
berminat...elly@cmc.gov.my  
27. Dainz - Sat 23/Mar/2013, 12:20pm
Salam saya berminat..
Tlg emailkan detail ke daiziati@gmail.con  
28. Erina 8 - Sat 23/Mar/2013, 12:49pm
berminat . tlg emailkan di erinzainuddin_10@yahoo.com  
29. Miramiwa85 - Sat 23/Mar/2013, 4:48pm
berminat..emailkan ke mira.pekat@gmail.com  
30. Noordin 6 - Sat 23/Mar/2013, 4:54pm
Tumpang Iklan..

Tapak Niaga Untuk Di Sewa Di JALAN TUANKU ABDUL RAHMAN, KUALA LUMPUR..

Lokasi Strategik.. Sewa Murah.. & Lot Terhad..

Dengan pelbagai acara menarik..

Berminat Hubungi Terus..
Noordin - 019 449 2808
Deeya - 012 924 6227  
31. Sara 144 - Sun 24/Mar/2013, 12:05am
Berminat utk lot 10x10. Tlg email ssarah.ramli@gmail.com  
32. Fonesta2013 Blogspot Com - Sun 24/Mar/2013, 1:05am
emel fonesta2013@gmail.com

tq  
33. Mazita Mohamed - Sun 24/Mar/2013, 2:55pm
Salam...saya ingin menyewakan tapak niaga di downtown cheras pada 31/5 -6/6 , musim cuti sekolah, lokasi tapak bahagian depan, 2 tapak untuk 1 harga...khemah siap di naikkan +canvas...berminat sila sms/call 0129145457..  
34. Azmee Ahmad - Mon 25/Mar/2013, 11:17am
Midtown motorsports bazaar@SPEEDCITYKL, Tapak2 niaga hujung minggu utk disewa setiap minggu "Saturday night DRIFT event" -SNDA
Harga berpatutan... turn out 1000 to 3000 crowd every weekend.. sms for more info; 011-15649406/012-9133403  
35. Lya 12 - Tue 26/Mar/2013, 5:17pm
email me 10x10 and all the details plz tq
turk_sara@yahoo.com  
36. Mohd Sharif - Wed 27/Mar/2013, 1:41am
Tumpang iklan jgak yea..

Askm..kepada sesiapa yang ingin bznz terapi rendaman kaki ion elektrik,sila layari www.terapi-ion-pengedar.com/sms ke 0102600987 untuk mendptkn harga termurah d pasaran..tq  
37. Sesizen Hatomi - Wed 27/Mar/2013, 7:52pm
pm detail aktivit
yaya5266@yahoo.com
Tq  
38. Hakhiruzzaman Mohamad - Thu 28/Mar/2013, 1:55am
saya berminat utk lot 10x10 , sila emailkan detail ke hakhirul@gmail.com......tk  
39. Rahayu Rashid - Fri 29/Mar/2013, 12:21pm
please email detail 10 x 10...rahayu.rashid@anm.gov.my  
40. Nurul Aini Roosle - Sat 30/Mar/2013, 10:24pm
Emel kiosk di nroosle@yahoo.com  
41. Saptarioka - Sun 31/Mar/2013, 2:10pm
Sy berminat utk sewa tapak.emailkan detail aush_se7en@yahoo.com.tq  
42. Safa 9 - Mon 1/Apr/2013, 3:01pm
email detaile plzz... safashah@gmail.com  
43. Nannie Mohd Tahir - Mon 1/Apr/2013, 7:54pm
tolong emailkan detail yg 10x10

thank you  
44. Alias Jalil - Tue 2/Apr/2013, 2:35pm
cik nani mohd tahir tolng beri email anda  
45. Azuan 48 - Tue 2/Apr/2013, 11:15pm
saya berminat email detail 10 X 10 kt mana lokasi kiosk az1ne@yahoo.com  
46. Syatry - Tue 2/Apr/2013, 11:24pm
salam tempat ni presint brpa? cuz setahu sy yg btul. happening di presint 2 dn 3 selain dari situ x taulh mcmne sambutannya.klu murah pun mcmne purchasing power di sana?semua kena kaji jgk.tq  
47. Alias Jalil - Thu 4/Apr/2013, 1:35pm
Persint 2..sewa diturunkan 18 x 18 = rm 1800 dan kiosk 10 x 10 tetap rm 700..

Waktu niaga 24 hours selagi ada pengunjung  
48. Anas 71 - Thu 4/Apr/2013, 2:15pm
saya berminat.
tolong email datail.
a_irwan@yahoo.com  
49. Siti Nur Hanani Sulong - Tue 16/Apr/2013, 12:49pm
email pada saya detail utk 10' x 10'
sweetcuppy@gmail.com  
50. Al Azliani Azizol - Sun 21/Apr/2013, 1:03am
Ada kosong lg utk 10'10',email fabulous_lovelorn@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 51 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..