Yns Resources Mengadakan Quick Cash Loan 1000 Bayaran Balik 1015 dan Cara Bayaran Guna Auto Debit untuk Area Klang, Kuala Lumpur dan Selangor Sahaja
Mr Jeff @ YNS Resources Sdn Bhd
Sat 6/Feb/2021 9:41am [Last Comment]
Kami yns resources sdn bhd pinjaman berlesen ada buat promosi hebat untuk golongan kerajaan, swasta, kilang dan gaji melalui bank area selangor, klang dan kuala lumpur sahaja.

* Faedah 1.5% sebulan
* Tanpa atm card
* 8 hingga 12 kali ganda dari gaji
* Tempoh pinjaman selama 6 bulan hingga 36 bulan
* bayaran secara auto debit

Terbuka kepada semua golongan :
* Kerajaan
* Swasta
* Kilang
* Gaji melalui bank

Menetap dan kerja di area selangor, klang dan kl sahaja
* Pinjaman 500-80,000.00
* Lulus dalam tempoh 50 minit
* Pantas, mudah dan mesra
* Komisen diberi kepada pembawa peminjam
* Bersedia tolong menyelesaikan pinjaman di syarikat lain

(kami proses di office sahaja jangan terpedaya dengan penipu)

Kenapa memilih kami ???
* Had pinjaman lebih tinggi
* Bayaran bulanan murah dan rendah
* Tanpa penjamin dan tanpa deposit
* Jaminan kelulusan 50 minit
* Blacklist (ctos/criss) dialu-alukan
* Selesaikan pinjaman anda di money lender lain dengan cara bayaran yang lebih fleksibel

Dokumen yang perlu dibawa:
* Slip gaji 3 bulan terbaru
* Bank statment 3 bulan terbaru
* Ic photostat
* Epf penyata
* Bil api atau air
* Surat pengesahan jawatan (jika ada)

Kepada sesiapa yang berminat jadi agent kami, kami alu-alukan dan juga boleh dapat komisen yang lumayaan

Sila hubungi kami untuk pertanyaan
010-299 0200 mr jeff (call/whatsapp/telegram)
03-3163 0200 office

Pemohonan di pejabat pasti yakin dan boleh dipercayai

Tekan link di bawah ini untuk check kelayakan percuma :
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordankltou
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordankltou
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://t.me/ynsjeff
https://t.me/ynsjeff

Office kita di selangor berada di port klang sahaja
Yns resources sdn bhd
No.99 tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Selangor darul ehsan
Waktu urusan
9.30 am to 6.30 pm
Isnin -sabtu

Untuk check kelayakan percuma boleh tekan link di bawah ini untuk check kelyakan percuma ;
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordankltou
https://www.wasap.my/60102990200/majalahloanselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
https://bit.ly/3iaQFSb

Niche: Pinjaman Peribadi
 
51. Top88 - Tue 16/Feb/2021, 12:56pm
KREDIT KOMUNITI TOP PIONEER CAPITAL SDN BHD

🛑TERMA & SYARAT :

🖐STAFF GOV & SWASTA
🖐GAJI MASUK BANK
🖐BERKERJA TETAP
🖐PENCEN, SOCSO,

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untukmemohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

📌Area Cover*📌
📍KL
📍SELANGOR

🛑 (Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call https://www.wasap.my/60164146706
Email:humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
52. Humaira 2 - Tue 16/Feb/2021, 1:11pm
KREDIT KOMUNITI TOP PIONEER CAPITAL SDN BHD

🛑TERMA & SYARAT :

🖐STAFF GOV & SWASTA
🖐GAJI MASUK BANK
🖐BERKERJA TETAP
🖐PENCEN, SOCSO,

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untukmemohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

📌Area Cover*📌
📍KL
📍SELANGOR

🛑 (Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call https://www.wasap.my/60164146706
Email:humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
53. Farisya 12 - Tue 16/Feb/2021, 1:59pm
SYARIKAT BERDAFTAR KPKT TANPA DEPOSIT

SESIAPA YANG BERMINAT ATAUPUN URGENT NK BUAT LOAN ?
SYARIKAT KAMI BERDAFTAR DIBAWAH KPKT

TANPA DEPOSIT AWAL / SEMAKAN PERCUMA / DOKUMEN YANG SANGAT RINGKAS

PEKERJA SWASTA & KERAJAAN
GAJI AUTOPAY (MASUK BANK)
BARU KERJA SEBULAN KAMI TERIMA

COVER AREA : KUALA LUMPUR / N9 / MELAKA / SELANGOR

http://WWW.WASAP.MY/60165359588/LOANFARISYA  
54. Nur Ida - Wed 17/Feb/2021, 12:45pm
PEMBIAYAAN PERIBADI-I UNTUK SEKTOR AWAM/KERAJAAN

📍Program bebas blacklist/ccris dan ctos masih boleh kelayakan
📍pakej luar biasa khas untuk kakitangan kerajaan bergaji 1ribu keatas
📍potongan dah 60% masih layak
📍pengiraan kelayakan sehingga 80% gaji (t&c)
📍kelulusan tertakluk kepada terma dan syarat

_________

➡KEISTIMEWAAN

📍membaik pulih rekod buruk sistem ccris Bank Negara
📍bersihkan nama dari senarai hitam
📍membantu mengurangkan potongan pada payslip
_________

Siapa yang layak??

=kakitangan awam persekutuan
=kakitangan awam negeri (cover kl dan sel shj)
=kakitangan badan berkanun/universiti/glc (cover kl&sel shj)
=berkerja area (kl dan selangor shj)

🚫tanpa wang pendahuluan

❌pdrm, tentera dan swasta kami tak uruskan
❌sabah dan sarawak kami tak uruskan

➡wasap payslip
➡pastikan anda betul-betul serius

Maklumat lanjut boleh terus tekan link wasap di bawah

https://www.wasap.my/60166063644/nakcubaloanmjl  
55. Mr Jeff - Wed 17/Feb/2021, 2:09pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
56. Nur Ida - Thu 18/Feb/2021, 12:31pm
Berminat nak buat pinjaman Wang tunai!
Nak selesaikan hutang lama!
Terdesak nak pakai duit kerana hal kecemasan!
Nak kahwin, nak kirim duit ke kampung!
Atau whatever you problem need cash money!
Saya boleh bantu anda!
Kelulusan adalah segera!
Saya bukan Ejen yang mewakili mana-mana pihak!
Saya adalah staf pinjaman Wang berlesen!
Semua urusan dijalankan Di pejabat!
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Warganegara Malaysia
* Kakitangan kerajaan/ swasta/ Pencen
* Bekerja 3bulan ke atas
* Bergaji bersih 1k ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
Dokumen yang diperlukan:
* 3 bulan slip gaji terbaru
* 3 bulan bank statement
* Bil utilities
* Salinan kad pengenalan
* Surat majikan
- K. LumpuR &, SelanGoR & SHAH ALAM
https://www.wasap.my/6016063644/mjlloan  
57. Jomloan 2 - Mon 1/Mar/2021, 1:30pm
Pinjaman Peribadi Segera Pegang Kad ATM & Tanpa Deposit (Trusted 100%)

URGENT NAK BUAT LOAN TAPI TAKUT SCAMMER & AHLONG??
PINJAMAN PERIBADI SEGERA TANPA CAS & TANPA DEPOSIT (TRUSTED 100%)
* Harini Mohon Harini Lulus (duit terus ditransfer ke akaun)
* Tidak Perlu Duit Pendahuluan / Upfront / Deposit
* Boleh datang walk in ke office atau jika tiada masa. Kami Boleh Datang Segera Berjumpa Di Tempat Anda.
* Kami tidak memegang kad ATM pelanggan dan tidak meminta wang pendahuluan.
* Jika document lengkap, kelulusan boleh diketahui dalam masa sejam sahaja.
* Boleh lawati website kami di http://www.jomloan.my untuk memohon secara online.
* Boleh whatsapp atau call saya untuk apply loan H/P : 0107880515

CLICK UNTUK DIRECT WHATSAPP:
http://www.wassap.my/0107880515/pmloanMona
http://www.wassap.my/0107880515/pmloanMona  

< Prev | Page 2 | End >                     (Total 59 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..