Wow Produk Baru Tisu Pengelap Bau Badan
Md Ami Dalail - Tue 9/Sep/2014 12:38pm
Adakah anda seorang yang aktif, sentiasa bergerak dan seperti kebanyakan orang menggunakan deodoran untuk mengatasi peristiwa memalukan .....badan atau kaki berbau?

Jika YA...kini ada cara yang TERBARU dan paling TRENDY untuk mengatasinya .....

gunakan 28 HOURS WET TISSUE DEODORANT.

Apakah 28 HOURS WET TISSUE DEODORANT ???

Ia adalah tisu basah yang disapukan pada bahagian badan dan kaki serta mampu berfungsi elama 28jam.
INGIN TAHU LEBIH LANJUT

terus sms/whatsapp 0132070511 untuk menjadi agen atau ingin melakukan dropship atau anda mempunyai premis yang boleh menjual produk ini....semua nya boleh hubungi 0132070511

Niche: Butik Perfume | Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Nurul 1690 - Tue 9/Sep/2014, 1:01pm
    Whatsapp plz 0173821604.kalau nk jd doorship mcm mane?  
  2. Syahrul 61 - Wed 18/May/2016, 12:17pm
    sama juga nak komen macam di atas
    tlg wasap saya 0174955179  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia