Wifi Wireless Usb, Tanpa Caj Bulanan, Sekali Bayar Je. Dengan Internet Berkelajuan Tggi Tanpa Had, Tgk Youtube Tanpa Buffering, Boleh Dibawa Mana2, Peluang untuk Semua yg Internet Tak Laju.
Azhar 126 - Mon 10/Oct/2011 12:11pm [Last Comment]
wifi wireless usb..cucuk dan boleh dibawa kemana mana sahaja,kenapa perlu bayar bulan2..tp internet pulak lembab,dengan ni..anda akan rasa puas hati sgt..cube bayangkan boleh tgk semua movie di youtube dgn laju..tanpa had,,bile cik guna pasti puas hati sgt2..peluang hebat untuk sesape yg gemar melayari internet..seumur idup...sekali bayar je..rm200...cepat2..sebelum terlambat... berminat email sy..dgn cepat sy akan balas..sbb sy guna email mobile.. azharwan61@yahoo.com sy ulang azharwan61@yahoo.com .... cepat2... azharwan61@yahoo.com

Niche: Servis
     
  1. Bie88 - Wed 5/Oct/2011, 10:20am
    TUMPANG LALU..
    http://bizblog-ads-hotitem.blogspot.com  
  2. Rizal 134 - Wed 5/Oct/2011, 10:34am
    Buat cam ni tak dosa ke ? Halal Ke ?  
  3. Nasarizal - Wed 5/Oct/2011, 10:44am
    cara mudah mengaut keuntungan..bertaubatlah.  
  4. Azam Shahril - Thu 6/Oct/2011, 11:07am
    Slam Din....Leh email detail driver3@hqiads.mil.my. Harga xleh kurg skit lgi ke...Der..Penang mcm ne nk deal..Bro  
  5. Mel 7 - Thu 6/Oct/2011, 3:57pm
    sy berminat.
    azmil83@gmail.com  
  6. Rizal 134 - Mon 10/Oct/2011, 12:27pm
    kau lagi ?  
  7. Edaysalleh - Mon 10/Oct/2011, 12:41pm
    kwn ak beli 50 je...awat ni mahal sgt?  
  8. Amir 55 - Mon 10/Oct/2011, 3:58pm
    yg ni lg murah.........................
    http://wififreeeverywhere.blogspot.com/  
  9. Azhar 126 - Tue 11/Oct/2011, 10:25am
    buat pengetahuan semua..jgn terpedaya dgn signal king sky atau kinamax..tu adalah buatan china...dan tanpa kualiti.....sbb semua tulisan china//  
  10. Nabilah Rosli - Tue 11/Oct/2011, 10:46am
    sekali bayar je ?brand apa ni ? bulan2 tak yah bayar dah ? email detail n produk ni . thanks
    bella.rosli@yahoo.com  
  11. Ahmad Salihin - Tue 11/Oct/2011, 10:47am
    betul ke ni? emel detail kpd emeltech1@gmail.com  
  12. Fauziah 28 - Tue 11/Oct/2011, 10:57am
    yee biar betul ni, minat gak mail to fziazam56@yahoo.com  
  13. Puanhaslina - Tue 11/Oct/2011, 11:03am
    berminat. pls email details.
    puanhaslina@yahoo.com  
  14. Nor Emylia - Tue 11/Oct/2011, 11:13am
    nak gak taw..

    charlies_nei@yahoo.com  
  15. Zulkifli 59 - Tue 11/Oct/2011, 11:36am
    email kat saya zubisa@gmail.com  
  16. Mahadzir Bin Mohd Din - Tue 11/Oct/2011, 12:28pm
    saya berminat email kpd saya presint_73@yahoo.com  
  17. Matahari 2 - Tue 11/Oct/2011, 12:31pm
    minat email me bunga2977@gmail.com  
  18. Siti 36 - Tue 11/Oct/2011, 12:51pm
    email ctmarza@yahoo.com  
  19. Naza 23 - Wed 12/Oct/2011, 12:43am
    Sila emailkan detail
    smartsevent@yahoo.com  
  20. Ahmad Rushdy B Mat Seman - Wed 12/Oct/2011, 10:44am
    email saya gambar armmady03@yahoo.com  
  21. Anasazaymadyf - Wed 12/Oct/2011, 12:10pm
    bg detail kat g2boss@yahoo.com  
  22. Anasazaymadyf - Wed 12/Oct/2011, 12:15pm
    emailkn detail g2boss@yahoo.com segera  
  23. Lynlens - Wed 12/Oct/2011, 2:00pm
    email saya detailsnyer..berminat.. che_putih@yahoo.com  
  24. Bie88 - Wed 12/Oct/2011, 2:09pm
    WIFI internet boleh crack paswords dan tak perlu fikir
    bil internet bulan2..
    apakah kelebihan ini baik?

    * Contoh 1: pejabat saya dan rumah saya hanya Bersebelahan, pejabat saya di blok 2, tingkat 7, rumah saya di blok 3, 16 lantai.
    * I menyambung ini merangka dan Antena dengan kabel SMA dilanjutkan dan meletakkan antena di beranda dan menuju ke bawah ke pejabat saya.
    * Tersebut masih mampu untuk mendapatkan sambungan pada kelajuan 150mbps dari router pejabat saya jadi saya tidak perlu memohon talian lain streamyx, ia menyelamatkan aku RM110/months. ' '
    * Contoh 1: salah satu teman saya tinggal berhampiran oleh beberapa kafe yang menyediakan WiFi percuma, jadi dia hanya menyambung kepada Free WiFi apabila dia diperlukan
    * Btw, pls gunakan ini merangka bijak, kami tidak bertanggungjawab jika anda menggunakan dengan cara yang menyalahi undang-undang.

    HANYA SEKALI BAYAR rm150
    http://bizblog-ads-hotitem.blogspot.com/  
  25. Saiful 136 - Wed 12/Oct/2011, 2:37pm
    wat pengetahuan semua..jangan terpedaya dengan barang yg cik bie jual...brang yg dia jual adalah buatan china..sbb sy sndiri pernah bandingkan dgn sy jual..alfa network..jgn percaya dgn jenama signal king,kinamik,atau sky...kotak cop taiwan..tp barang takde kualiti..barang yg sy jual...ade warranty setahun..ade kualiti...dan ade laman web..popular di us..  
  26. Azli8153 - Wed 12/Oct/2011, 2:41pm
    warranty tu dari saudara saiful sendiri ke?
    saya nak tahu lebih lanjut..send detail ke azli_zan@yahoo.com  
  27. Saiful 136 - Wed 12/Oct/2011, 2:45pm
    yer dari sy..lagi satu cik...kalau nak tahu btul2 barangan taiwan..dekat kotak takde tulisan china..tapi yg cik bee jual ni..ada tulisan china..kalau btul2 taiwan..ade cop pelekat lut sinar jenama taiwan..semua barangan yg dibuat taiwan ade cop taiwan...lut sinar..tu baru original...pastu bahasa semua english..takde china pun..tu baru original...  
  28. Manta Poultry Farm - Wed 12/Oct/2011, 2:47pm
    detail....mantapoultryfarm@yahoo.com  
  29. Saiful 136 - Wed 12/Oct/2011, 2:48pm
    beza rm50..cube cik semua bayang kan..beza rm50...nak kualiti tahan lama..atau yg murah skit..tp kejap je..pastu blum tentu leh tarik jauh signal..lagi satu dia guna penghantaran pos laju..guna bank..blum tentu elok barang..tp sy siap tunjuk demo depan2..menunjukkan barang yg sy jual..berjaya..berbaloi kan..  
  30. Misz88 - Wed 12/Oct/2011, 2:59pm
    setahu saya semua nyer made in taiwan china,, semua sama jer.. kat ebay.. lelong pun murah jer..

    kat facebook pun leh tgk banyak jual barang nie murah..
    video semua bagi tunjuk  
  31. Saiful 136 - Wed 12/Oct/2011, 3:32pm
    salam cik miz..hehehe sy dah check detail cik misz...cik dgn bee orang yg same... saya ckp benda yg btul..sy nak pelanggan sy puas hati dgn benda yg dia jual cik missz...xnak ikutkan brg yg cik misz jual tu..sy leh dpt lg murah...sy leh jual kat semua rm120...tp tetap china..sy tak berani jual benda yg takde kualiti..brg sy jual skrg..alfa..memang kualiti..dan ade web dr taiwan... www.alfa.com.tw bukan web sndiri blogspot ke..ni btul2 web taiwan..  
  32. Khairul Amri Bin Busu - Wed 12/Oct/2011, 3:40pm
    tlg email detail kat saya  
  33. Matahari 2 - Wed 12/Oct/2011, 4:37pm
    email detail bunga2977@gmail.com  
  34. Qarl78 - Wed 12/Oct/2011, 4:54pm
    email pls mqbf887@yahoo.com  
  35. Mahadzir Bin Mohd Din - Wed 12/Oct/2011, 5:08pm
    email pada sy presint_73@yahoo.com  
  36. Bie88 - Wed 12/Oct/2011, 6:35pm
    memang pun sama tapi barang tetap sama.. saya ambik barang nie pun best kualiti yg saya hairan awk takut barang awk tak laku jer...

    kalau takut tak perlu komen macam tue la
    sama jugak carik makan  
  37. Saiful 136 - Wed 12/Oct/2011, 6:42pm
    cik bie...sy ckp benda btul...sy tak kisah cik bie jual ape pun..tp memang btul...cik bie tahu tak???kwn sy penah jual benda yg cik bie jual tu...tp ramai yg call dia..ckp tak leh..pastu cepat rosak..tu yg cr punca..rupanye brg china...pastu sy cr yg btul2...akhirnye jumpe..alfa..dan sy dah pakai 6 bulan..tetap ok..alfa network..memang berkualiti..  
  38. Bie88 - Wed 12/Oct/2011, 7:00pm
    tak tau lah kalau mcm tu yg komen kat lelong dan gempak tipu lah yer..
    kalau barang ni cepat rosak..
    saya tak jual lagi.. setahu margin nie barang nie memang dah turun harga..
    banyak yg jual barang ni malah masih lagi ada sale sampai habis stock x per la awk jual jer la barang awk, saya pun tak kisah jugak..  
  39. Hilmi 18 - Wed 12/Oct/2011, 8:37pm
    email saya..dokm kedah nk bli mcm mana?nescafepanas@yahoo.com  
  40. Free4wifi3 - Wed 12/Oct/2011, 8:59pm
    buat ape nk gaduh2...
    sama-sama berniagakan...
    aku jual gak murah je RM150..
    berminat layari : http://free4wifi.blogspot.com  
  41. Awie4thorttle - Wed 12/Oct/2011, 11:07pm
    trd6930@yahoo.com  
  42. Zainudin 3 - Wed 12/Oct/2011, 11:37pm
    email detail szaidinsultan@yahoo.com.my  
  43. Zairiyahya - Thu 13/Oct/2011, 12:12am
    alaaa..ni lah dia cara org melayu bniaga.xpnah nya nk support sma-sma uat bisnes..k0non nya tak0t bisnes xlaku..xmcam cina,supp0rt abih rakan2 niaga..tu yg dpa lbih mju..yg ni plak masing2 jual wifi,hrga plak brbeza..biar je laa plangan yg tntukan mna yg depa nk beli..en.saiful,kalu kamu rase wifi kamu hebat sangat,knapa xiklan dlm tb?bleh tak jgn d0k k0men pasal pr0duk org laen?biar je la si bie tu nk jual wifi china ka,siam ka,lantak dia la..dia punya pr0duk..yg cik bie ni pn satu,post iklan ni,cik saiful punya..kalu nak promot brg,mintak la izin dlu,tak pn buat iklan sendri..  
  44. Ady 34 - Thu 13/Oct/2011, 10:04am
    email kat sayagak...kat kelantan boleh ke urus ke?...deealado@yahoo.com.my  
  45. Zuhan - Thu 13/Oct/2011, 12:31pm
    email no phone u kat saya zuhe06@yahoo.com.my  
  46. Haleem - Thu 13/Oct/2011, 12:35pm
    Email ke marha9831@yahoo.com, dengan harga dan contact no sekali -Halim  
  47. Izwan 14 - Thu 13/Oct/2011, 12:36pm
    email sy detail secepat mungkin izwanbest@gmail.com  
  48. Zasha 2 - Thu 13/Oct/2011, 12:39pm
    Wifi usb tuan berapa..
    DBI high gain dan MBPS..  
  49. Azli8153 - Thu 13/Oct/2011, 12:42pm
    nak tanya kwn yang tahu berkenaan wifi nie...ada yang jual dgn harga 150.00 dan 200.00...apa bezanya  
  50. Apis 12 - Thu 13/Oct/2011, 1:03pm
    bezanye cik..kualiti..china dgn taiwan...sy jual...original taiwan...dan ade cop taiwan sepenuhnye..kalau nak tahu perbezaan china dgn taiwan...kotak china ade tulisan china..kalau taiwan..original...english full..  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 83 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!