Web Designer Berpengalaman
Iklan Web Design1 @ Klinik Grafik - Sat 14/Nov/2015 2:36pm [Last Comment]
Saya merupakan seorang web designer secara freelance dan mempunyai pengalaman hampir 3 tahun dan telah membina lebih 20 website pelbagai kegunaan

Servis design yang cepat dan perbincangan dengan pelangan dengan terperinci bagi mendapat tahap memuaskan servis yang diberikan.

Pertemuan boleh dilakukan sekitar selangor dan kuala lumpur. saya akan pergi terus ke pejabat anda.

Servis yang buat adalah
- website untuk perniagaan
- website perniagaan online
- website portfolio syarikat
- website persendirian
- website portal berita
- sistem affliate
- sistem pendaftaran
- sistem pengurusan stok

Harga untuk setiap pembinaan website adalah boleh dirunding selepas sebut harga diberikan

Hubungi saya melalui email
- jururekaweb@gmail.com

portfolio dan juga hasil kerja saya akan diberikan.

Terima Kasih warga majalah

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Fmnauto - Mon 16/Nov/2015, 10:27am
berminat. sy nk ubahsuai web yg sedia ada. boleh dtg di pejabat kami dikajang prima?
0122080515  
2. Iklan Web Design1 - Mon 16/Nov/2015, 8:57pm
baik tuan.. nanti saya akan hubungi tuan.  
3. Zakaria 20 - Thu 11/Feb/2016, 9:45pm
salam, sya berminat boleh hubungi sya 0172233511  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..