Viral. Medical Card untuk yang Berpenyakit Sedia Ada
Healthy Wealthy 5 - Fri 20/Dec/2019 12:29pm
Medicare adalah produk pertama yg offer perlindungan terutama kepada orang2 yang sudah ada penyakit, atau kepada orang2 yg telah Di rejek permohononan Medical Card dari Insurance lain.

Contoh org yg terlalu heavyweight tapi tiada penyakit, pun Insurance lain rejek Sebab berpotensi untuk dapat sakit

Medicare Ada 5 manafaat

1) Kos bayaran Di hospital
2) kos bayaran kemalangan
3) Pampasan kematian
4) kos bayaran di clinic
5) Pengurusan jenazah

Sesiapa yang memerlukan kad kesihatan yang memberi perlindungan penuh walaupun telah sediada punyai penyakit?

TIADA pemeriksaan kesihatan, TIADA waktu menunggu kelulusan.

Myangkasa Emas Medicare adalah skim yang cover penyakit sedia ada dan tiada medical checkup. We dont covers chemo, physio, dialysis. Medical card boleh digunakan setelah 30 hari kecuali untuk sakit sedia ada tempohnya adalah 6 bulan.

Please declare all your illnesses upon signing, as there is no medical checkup and no underwriting. yearly coverage is 50K.

Yearly premium RM1980 + RM50 (for Non-Koperasi). Payment is only on yearly basis. no monthly payment.
Bayaran tahunan sahaja, tiada bayaran bulanan.

Berminat, sila email
Nama
No tel
Lokasi
Penyakit sedia ada
Umur

Ke :
emas.medicare66@gmail.com

Niche: Insurans Dan Takaful
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..