Vendor Wanted di Butik Cafe (Shah Alam)
Zahidkudin Gmail Com - Thu 10/Mar/2016 9:29am [Last Comment]
Salam semua warga majalah.com.

Kami dari @scarf_station ingin mengajak para peniaga online sertai kami. dengan sewa serendah rm50 sahaja sebulan. pelbagai kemudahan yang kami sediakan utk peniaga vendor kami.

Antara kemudahan yang kami sediakn :

- railing stand, meja dan railing dinding. kami mempunyai kelengkapan sperti microwave dan chiller.

- kedudukan yang strategic dan mempunyai kepadatan yang padat.

- barang vendor akan dijual secara online dan diiklankan di insta kami iaitu @scarf_station dimana followers kami mencecah 60k keatas.

Antara vendor yang kami perlukan;

- blouse
- kain pasang
- skirt/palaz0
- jubbah/tudung
-instant
- makanan/minuman
-dan lain

Lokasi kedai kami di A-3A-1 jalan serai Wangi F16/F sek 16 alam avenue sek 16 (atas KK mart)

berdekatan puspakom. restoran ayza.

whatsapp 017 632 9178

Niche: Kedai Vendor
 
1. Nad 3 - Thu 10/Mar/2016, 10:19am
salam sis, saya nak letak kerepek kecik2 brp harga? pls email ye kamisukafashion@gmail.com  
2. Nur Shahida Ismail - Fri 11/Mar/2016, 9:29am
Saya berminat mcm mane nak join ye 0173377933  
3. Hanim 19 - Mon 14/Mar/2016, 11:34am
kami mencari vendor yang berminat utk item2 di bawah ini . butik kami dalam pasaraya di wangsamaju.. detail boleh terus wassapp

Pakaian Wanita (blouse/top/cardigan/skirt, baju
kurung/jubah/legging), PLUS SIZE muslimah.

Pakaian kanak2

Tudung, Shawl

boleh terus wassapp 019 3408981 Pn hani  
4. Zira Gubahan - Thu 17/Mar/2016, 7:35pm
Saya mencari tempat untuk BRG 2 saya . boleh wssp 0193589884  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..