Vendor Needed for Handbag, Aksesori, Kasut - Klang City Square
Maria 216 - Mon 10/Aug/2015 10:54am [Last Comment]
ASSALAMUALAIKUM.. kami baru sahaja buka kedai di kawasan klang. BUTIK kami di KLANG CITY SQUARE berdekatan dengan CENTER POINT, MAYBANK, PASAR JAWA dan MASJID KLANG. kami buat konsep butik. ada sesiapa yang berminat untuk menyertai kami di butik kami tak? kami masih mencari vendor yang menjual handbag, aksesori, powerbank, kasut dan sebagainya. WHATSAPP +60172535017 SEGERA. FOLLOW IG : @marianacouture_

Niche: Pemborong Beg Tangan | Pemborong Aksesori Wanita | Pemborong Kasut Dan Sandal | Kedai Vendor
 
1. Deligateaux - Mon 10/Aug/2015, 12:00pm
hai vendour utk makanan ada?  
2. Liltinycloset - Tue 11/Aug/2015, 10:48am
hai..kami pembekal instant shawl kanak2 yang di jahit sendiri

material cotton lycra yang lembut dan premium lycra high quality
kami sedang mencari butik2@ booth @ kiosk utk kami letakkan shawl2 kami ini
whatsapp 0132060902 utk lihat design shawl2 kami

thanks  
3. Aswana Afandi - Wed 19/Aug/2015, 3:35pm
Mencari vendor produk muslimah di Seksyen 7 Shah Alam. Kemasukan 1/9/2015. Berminat sila cal/sms/wasp 0123446225. TQ  
4. Zilahasan - Fri 21/Aug/2015, 5:01pm
Bayaran macam mana? Sewa harian ke atau komisyen?  
5. Rohana Mohd Mizan - Wed 2/Sep/2015, 8:14am
100% branded handbag dll berminat. Wasapp 0197714157  
6. Bahariah - Sun 6/Dec/2015, 4:33pm
Salam, kami butik vendor di alam aveneu 2 shah alam. Kemasukan bulan disember 2015. Berminat sial emelkan kepada vendhouz@gmail.com  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..