Vendor Butik Diperlukan di Melaka - Terbuka Juga utk Vendor Dari Negeri Lain
Hronatopvendors - Sat 14/Feb/2015 1:48pm [Last Comment]
Assalam warga Majalah,

Kami sedang mencari online/offline seller yang aktif untuk turut menyertai butik kami sebagai vendor. Butik akan mula beroperasi sepenuhnya pada awal/pertengahan bulan Mac 2015.

Antara kelebihan menyertai kami!

1. Kami merupakan online seller yang sudah lama bertapak dalam dunia perniagaan dan kini mempunyai butik jenama sendiri

2. Lokasi butik yang strategik, terletak di Kota Fesyen MITC Melaka yg mempunyai tarikan pengunjung yang sangat ramai yg merupakan kawasan pekerjaan kerajaan/swasta/perindustrian/universiti/kolej/sekolah.

3. Bayaran bulanan yang berpatutan mengikut kategori.

4. Kontrak singkat selama 3 bulan dan boleh disambung lagi jika masih berminat.

5. Aktif mempromosikan online shop vendor setiap bulan bagi memudahkan pelanggan mengenali vendor anda dengan lebih dekat lagi.

6. Memberi kelebihan kepada vendor untuk mempromosikan barang dengan meluas di mana kami menyediakan ruang untuk vendor meletakkan produk, seterusnya membuka peluang kepada pelanggan untuk datang ke butik dan mencuba sendiri produk yang selama ini hanya dijual online.

Slot vendor adalah terhad kepada beberapa kategori.

Jika berminat, sertakan butir butir berikut ke alamat email yang tertera di bawah :

Nama produk :
Instagram/Facebook/Website) :
No. Tel :
Gambar Produk :

Email : honey_hh91@yahoo.com
whatapps : 013-3788201

Terima kasih.

Niche: Kedai Vendor
 
1. Hafsah Zainuri - Sat 14/Feb/2015, 2:09pm
produk: baju tidur/menstrual panty, instagram/fb: b to b collection, no tel: 0122769707  
2. Nad 3 - Fri 25/Sep/2015, 5:28pm
pm mail sy ye kamisukafashion@gmail.com
instagram : captivated_illusion
fb : captivated illusion  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..