USB Flashdisk Berkualiti & Harga Borong
Lamintang @ Lamintang Enterprise
Sat 12/Nov/2016 11:23am [Last Comment]
SETIAP SEORANG STUDENT MESTI PERLU FLASHDISK !!!


Peluang baik kepada students atau sesiapa sahaja yang mahu memulakan business. Harga borong (serendah 25 pcs) yang sangat murah kami offer untuk berbagai model USB Flash Disk jenama anakoGi @Japan.

Berbagai model USB Flashdisk dan berbagai capacity (1G, 2G, 4G, 8G, 16G, 32G, 64G, 128G) untuk USB 2.0, USB 3.0 dan OTG (Android Flashdisk).
Produk dijamin berkualiti (ada warranty) !!!

Apabila anda confirm order, anda perlu transfer sehari sebelum barang diposkan kepada anda. Jangan risau wang anda hilang, transfer melalui ekaun bank syarikat berdaftar: LAMINTANG.

Dan ada berita baik ...
Promosi bulan Mac & April cost penghantaran adalah PERCUMA!

Katalog:
www.majalah.com/allpixel/889MVTVGTS/2016_03_20_company-profile-lamintang.pdf

Sekian Wassalam





__________________________
Email: Lamintang@yahoo.com
SMS Line: 016 3756 016
Ari - Sales Promo

.

Niche: Bisnes Komputer
 
1. Mohd Haizad Firdaus 2 - Sun 20/Mar/2016, 6:30pm
Otg brape harga? Send detail 0108771464  
2. Lamintang - Mon 21/Mar/2016, 10:18am
En. Mohd Haizad Firdaus 2; OTG ada beberapa jenis.
Sila beri email, kami akan kirim harga.
atau, hantar emel ke: Lamintang@yahoo.com

Terimakasih.  
3. Mking7 - Tue 22/Mar/2016, 9:19am
Pm detail kete_kacil@yahoo.com  
4. Lamintang - Tue 22/Mar/2016, 12:56pm
@Mking7, detail harga dah dihantar melalui emel: kete_kacil@yahoo.com
Terimakasih.



.  
5. Irma 36 - Thu 31/Mar/2016, 9:12am
Email detail

Irmaishak@gmail.com  
6. Alagan - Wed 6/Apr/2016, 1:20am
Emel detail kpd saya.. tk.
muruganklg@yahoo.com  
7. Lamintang - Sat 9/Apr/2016, 12:34pm
@Irma 36, detail harga dah dihantar melalui emel: Irmaishak@gmail.com
Terimakasih.  
8. Lamintang - Sat 9/Apr/2016, 12:37pm
@Alagan, detail harga dah dihantar melalui emel: muruganklg@yahoo.com
Terimakasih.






☛ Lamintang@yahoo.com  
9. Anuar 161 - Sun 10/Apr/2016, 10:20pm
Email details ke

atk.tka@gmail.com

tk  
10. Lamintang - Sun 10/Apr/2016, 10:37pm
@Anuar 161, detail harga dah dihantar:
☛ atk.tka@gmail.com

Terimakasih.





.  
11. Lubok Maju Trading - Wed 13/Apr/2016, 5:29pm
salam

boleh bg detail harga

otg - 4gb/8gb - 70 pcs
USB Flashdisk 4gb/8gb - 70 pcs  
12. Lamintang - Thu 14/Apr/2016, 3:46pm
.



Wa'alaikumussalaam @Lubok Maju Trading,

Tolong bagi emel address.
atau hantar emel: Lamintang@yahoo.com
Terimakasih.


.  
13. Rauf Ahmad - Tue 19/Apr/2016, 11:41am
email sy
raufmaldini@gmail.com  
14. Lamintang - Wed 20/Apr/2016, 8:07pm
.


☛ Rauf Ahmad, detail harga dah dihantar kepada raufmaldini@gmail.com

Terimakasih.



.  
15. Emy 139 - Wed 4/May/2016, 3:28pm
boleh email saya detail :
32gb - 10 pieces
64gb - 10 pieces
128gb - 10 pieces

emisyakilah@gmail.com  
16. Lamintang - Fri 6/May/2016, 9:03pm
☛ @Emy 139, detail harga dah dihantar kepada emisyakilah@gmail.com

Terimakasih.  
17. Zainal Abiddin 2 - Mon 6/Jun/2016, 3:36pm
Tlg email kpd saya harga utk pendrive otg 32 dan 64gb harga borong

zainal88@gmail.com  
18. Amirulmahmud - Wed 17/Aug/2016, 3:05pm
tlg emel sy pendrive 8gb harga borong.

kunkkazero@gmail.com  
19. Tasekrumbia - Wed 26/Oct/2016, 5:23pm
email detail ke tasekrumbiaenterprise@gmail.com  
20. Muhammad Iqbal Hakimi - Wed 26/Oct/2016, 10:32pm
boleh email detail dan harga ke
hamiq06@yahoo.com.my  
21. Me Shoppe - Thu 27/Oct/2016, 12:38am
tlg emel sy roxidgold@gmail.com  
22. Abdlatif 3 - Thu 27/Oct/2016, 3:55pm
pm harga
ludbafital909@gmail.com  
23. Muhamad Sabirin Ahmad - Sun 13/Nov/2016, 7:48am
email harga tuan.. msabirinahmad@yahoo.com  
24. Mohd Firdaus 100 - Sun 13/Nov/2016, 9:25am
assalamualaikum..salam sejahtera, sy ingin membuat tawaran kepada suri rumah penggangur dan sesiapa sahaja yg berminat untuk buat duit sebenar 100% dri rumah. Teknik yg sy miliki ni telah berjaya menjana pendapatan yg terbukti. Saya sendiri mempunyai rekod jualan, wasap m2u, cimb dan sebagainya. Income mingguan semakin bertambah setiap bulan, bermula dri 100 ke 200, 400 dan tidak mustahil melebihi 1000 mingguan. Ingin sy tegaskan biz ni bukan forex, bkn mlm, bukan saham tetapi berjual beli secara moden. Dengan teknik ini anda akan memiliki store online pd modal 0 dan dilihat store anda memunyai klik yg sngat tinggi, dilihat diseluruh malaysia. Store dan biz yg anda miliki akn mempunyai brg2 yg sgt byk yg mempunyai permintaan dari org ramai. semua rahsia ni sy dedahkn secara personal coaching one to one. tak perlu fb tak perlu insta. hanye bekerja dri rumah 100%. Wasap sy di 011-23376141. Tempat terhad. kerja anda mostly tunggu wasap org nak beli then check m2u atau cimbclikcs duit dah masuk dri customer. :-), hanye yg serius sahaja. Teknik ini bukan free, sy ada kenekan profesional fees pd hrga yg berpatutan dgn keuntungn yg bakal dimiliki. ...

????????????Opening Sale Gileerr2???????????? Jom Bukak Empayar Kosmetik Anda. Semua Produk Terkenal Harga Kilang Borong Disini???????????? Jom tambah income dengan berniaga. Harga???Dijamin 100% rendah dari semua rangkaian kedai kosmetik diseluruh negara???????????????????? Semua Ready !!

Masuk sini
-->>>> http://bit.ly/2enAwsY
--->>>> http://bit.ly/2enAwsY

BORONG -->> LIKE TERUS HARI2 MASUK BARANG BARU HARGA KILANG DIJAMIN MURAH SEMURAH2NYA

--->> www.facebook.com/SimpleStylos  
25. Ellc 2 - Sun 13/Nov/2016, 4:51pm
Boleh emailkan harga ke ellcbiz@gmail.com  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..