Urgent nak Pakai Duit, nak Loan Tinggi? Payment Rendah? Tempoh Sehingga 60 Bulan? Call Sekarang 01161914117
Mastura 118 @ Icon Everest Sdn Bhd
Tue 9/Feb/2021 4:23pm [Last Comment]
''Bayaran ekot budjet bulanan anda''🔊🔊🔊
Mengapa perlu bayar lebih sedangkan kita bagi interest 1.5% kat anda❗❗❗❗
Tekan link ni..⬇⬇⬇

https://www.wasap.my/601161914117/nakloan
https://www.wasap.my/601161914117/nakloan

CALL : 01161914117 📞📞📞📞

Pinjaman Peribadi Goverment/Swasta
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Interest SERENDAH 1.5%
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Kelulusan 60 Minit Sahaja

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mastura 118 - Tue 9/Feb/2021, 4:24pm
''Bayaran ekot budjet bulanan anda''🔊🔊🔊
Mengapa perlu bayar lebih sedangkan kita bagi interest 1.5% kat anda❗❗❗❗
Tekan link ni..⬇⬇⬇

https://www.wasap.my/601161914117/nakloan
https://www.wasap.my/601161914117/nakloan

CALL : 01161914117 📞📞📞📞

Pinjaman Peribadi Goverment/Swasta
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Interest SERENDAH 1.5%
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Kelulusan 60 Minit Sahaja  
2. Easy Loan Easy Approve - Tue 9/Feb/2021, 4:32pm
Blacklist CTOS/CCRIS layak,Xde bayaran pendahuluan,Kelulusan Cepat dlm 30 MINIT.

Pinjaman Peribadi
$TANPA KAD ATM
$TANPA PENJAMIN
$TUNAI SEGERA
$KELULUSAN CEPAT DLM 30 MINIT
$BLACKLIST CTOS/CCRIS LAYAK
$HUTANG DI LAIN BOLEH DISETTLEKAN

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN :-
-3 Bulan Penyata Gaji Terbaru
-3 BULAN STATEMENT BANK TERKINI (JIKA ADA)
-Bil Air/Elektrik/Astro terkini
-Surat Pengesahan Jawatan (JIKA ADA)

TEL :http://www.wasap.my/601133999128 LILA
TEL :http://www.wasap.my/601133999128 LILA
TEL :http://www.wasap.my/601133999128 LILA
TEL :http://www.wasap.my/601133999128 LILA
TEL :http://www.wasap.my/601133999128 LILA
TEL :http://www.wasap.my/601133999128 LILA  
3. Nadia Loan - Tue 9/Feb/2021, 4:35pm
Anda Mencari Pinjaman Bayaran yg Rendah?
- Bank Loan Tak Lulus? Komitment Tinggi?

** KL & SELANGOR **

⛔ TIADA BAYARAN DEPOSIT ⛔ TANPA PENJAMIN

https://www.wasap.my/60163519964/M
https://www.wasap.my/60163519964/M
⛔ KOMFIRM DPT INTEREST START 1.5%
⛔ SEMUA BOLEH DIBINCANG
⛔ BOLEH SELESAIKAN PINJAMAN LUAR

✔BLACKLIST ✔CCRIS ✔CTOS
✔KERAJAAN / SWASTA / PENCEN / SOCSO
https://www.wasap.my/60163519964/M
https://www.wasap.my/60163519964/M  
4. Loan Kwong Sang - Wed 10/Feb/2021, 9:41am
🧧PROMO CHINESE NEW YEAR BY KREDIT KOMUNITI KWONG SANG🧧
👉Bayaran bulanan menurun/murah
👉NO deposit / NO upfront
👉NO cagaran/ penjamin
👉Pinjaman mengikut GAJI / KEMAMPUAN
👉Anda SETUJU baru loan approve
👉Dokumen sangat ringkas
👉BLACKLIST,CTOS,CCRIS layak mohon
👉SWASTA, KERAJAAN , KILANG dll...., FOODPANDA , GRAB FOOD , PERUNTUKAN ISTERI TENTERA, I-SINAR layak mohon...
NAK TAHU LEBIH LANJUT❓
KLIK LINK DIBAWAH SEKARANG❗❗
http://www.wassap.my/60195359393/loanlina
http://www.wassap.my/60195359393/loanlina
http://www.wassap.my/60195359393/loanlina
(KOMISYEN TINGGI MENJADI AGENT UNDER LINA)
(OUTDOOR SERVICES)
KAWASAN KL & SELANGOR...  
5. Ika 259 - Wed 10/Feb/2021, 9:48am
💲💲💲COMMUNITY CREDIT💲💲💲
!!PROMOTION TAHUN BARU CINA!!
AREA KL& SELANGOR
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔
Hari ini proceed✔
Hari ini dapat Cash✔
http://www.wasap.my/60124110089/PROMOTION-LOAN
https://linktr.ee/emasmaju
Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn / PWB dan selainnya
#REKOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION
TANPA PENJAMIN!!!
Syarikat kami beroperasi selama lebih 20 tahun dalam bidang menyelesaikan hutang2 pinjaman syarikat lain dan mendapat tunai lagi ditangan.
http://www.wasap.my/60124110089/PROMOTION-LOAN
https://linktr.ee/emasmaju  
6. Najwa 86 - Wed 10/Feb/2021, 9:55am
Anda tengah mencari Pinjaman Kredit Kominiti kelulusan tinggi dan pinjaman tinggi?? 📢 SAYA SEDIA MEMBANTU ANDA 📢
Tekan link ni 👇👇
http://www.wasap.my/60162094261/nakloan
http://www.wasap.my/60162094261/nakloan
Or Google Form : https://forms.gle/76MbTxbTbBM1XaX98
CALL : 016-2094261
✅Selesai baki pinjaman tempat lain
✅Hari ini apply, hari ini dapat by transfer sekiranya document lengkap
✅MAX 8x-12x GAJI BERSIH
✅PROSES CEPAT MUDAH & SELAMAT
✅BAYARAN IKUT KEMAMPUAN
☑BERDAFTAR DENGAN KPKT
☑NO DEPOSIT/NO UPFRONT  
7. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 10/Feb/2021, 9:56am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KAKITANGAN KERAJAAN
- KAKITANGAN SWASTA
- GOLONGAN PENCEN
- GOLONGAN PERKESO

Keistimewaan syarikat kami:
➡Tanpa Pegang Kad ATM
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah
📌CTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi saya sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 018-366 6438 (Call / Whatsapp / Telegram)
Assistant Sales Manager
Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
(URUSAN PINJAMAN HANYA DIJALANKAN DIDALAM PEJABAT SAHAJA)  
8. Jomloan1 - Wed 10/Feb/2021, 9:59am
‼️PROMOSI TAHUN BARU CINA ‼️
‼️PROMOSI TAHUN BARU CINA ‼️
🙌🏻BERMINAT NAK BUAT LOAN RM500-RM10K,
💰PERLUKAN DUIT DENGAN SEGERA⁉️
💯SEMAK KELAYAKAN HANYA PERCUMA.😱
💯PROSES 1JAM SAHAJE 💯TANPA BAYARAN DEPOSIT, 🙌🏻👌🏻
🌸 INTEREST SEREMDAH 1.5% SEBULAN ☺️💯
SAYA BANTU ANDA HANYA TEKAN LINK DIBAWAH ↩️
http://www.wasap.my/60107880515/NAKLOANNIENA  
9. Norazura Loan - Wed 10/Feb/2021, 10:00am
PERSONAL LOAN
Syarikat Pinjaman kami ini tiada kaitan dgn Ah Long. Ini adalah pinjaman alternatif SELAIN dari Bank yang membantu mereka yang BLACKLIST/CTOSS/CRISS DAN YANG TIDAK LAYAK UNTUK BUAT PINJAMAN DARI BANK..Kami adalah syarikat Pinjaman Berlesen yang SAH & Berdaftar di bawah KEMENTERIAN PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN (KPKT)

Pinjam 1000 Byar Balik 1070
Pinjam 2000 Byar Balik 2140
Pinjam 3000 Byar Balik 3210

AREA : KL/SEL/N9/MELAKA
- NO GUARANTOR
- NO DEPOSIT
- NO UPFRONT

HUBUNGI SAYA /WASAP /SMS CEPAT:
MIESYA 016-6508776
MIESYA 016-6508776
MIESYA 016-6508776

LAYAK UNTUK YANG BERGAJI AUTOKREDIT sahaja seperti:
Pekerja Kilang/HOTEL/Swasta/Kerajaan/Pencen/Socso/CRISS/CTOSS/Blacklist
* FREELANCE/SURIRUMAH DAN PELAJAR KAMI TIDAK TERIMA

0166508776 Miesya
0166508776 Miesya
0166508776 Miesya  
10. Nur Ida - Wed 10/Feb/2021, 10:21am
Berminat nak buat pinjaman Wang tunai!
Nak selesaikan hutang lama!
Terdesak nak pakai duit kerana hal kecemasan!
Nak kahwin,nak kirim duit ke kampung!
Atau whatever you problem need cash money!
Saya boleh bantu anda!
Kelulusan adalah segera!
Saya bukan Ejen yang mewakili mana-mana pihak!
Saya adalah staf pinjaman Wang berlesen!
Semua urusan dijalankan Di pejabat!
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!
==============================
Syarat kelayakan peminjam :
• Warganegara Malaysia
• Kakitangan kerajaan/ swasta/ Pencen
• Bekerja 3bulan ke atas
• Bergaji bersih 1k ke atas
• Bergaji masuk bank (Autokredit)
==============================
Dokumen yang diperlukan:
▶3 bulan slip gaji terbaru
▶3 bulan bank statement
▶Bil utilities
▶salinan kad pengenalan
▶surat majikan
-K.LumpuR &,SelanGoR & SHAH ALAM
http://www.wasap.my/6016063644/mjlloan  
11. Mr Jeff - Wed 10/Feb/2021, 10:21am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
12. Nur Ida - Wed 10/Feb/2021, 11:00am
Berminat nak buat pinjaman Wang tunai!
Nak selesaikan hutang lama!
Terdesak nak pakai duit kerana hal kecemasan!
Nak kahwin, nak kirim duit ke kampung!
Atau whatever you problem need cash money!
Saya boleh bantu anda!
Kelulusan adalah segera!
Saya bukan Ejen yang mewakili mana-mana pihak!
Saya adalah staf pinjaman Wang berlesen!
Semua urusan dijalankan Di pejabat!
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Warganegara Malaysia
* Kakitangan kerajaan/ swasta/ Pencen
* Bekerja 3bulan ke atas
* Bergaji bersih 1k ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
Dokumen yang diperlukan:
* 3 bulan slip gaji terbaru
* 3 bulan bank statement
* Bil utilities
* Salinan kad pengenalan
* Surat majikan
- K. LumpuR &, SelanGoR & SHAH ALAM
https://www.wasap.my/6016063644/mjlloan  
13. Kenny - Wed 10/Feb/2021, 11:09am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx  
14. Mr Jeff - Wed 10/Feb/2021, 11:48am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
15. Mr Jeff - Wed 10/Feb/2021, 1:52pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
16. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 10/Feb/2021, 1:58pm
YNS mengemukan pembiayaan **Smart Plan** untuk golongan yang mempunyai masalah
** Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
** Tanpa Cagaran
** Gaji rendah
** Komitmen yang tinggi
** Senarai hitam, ccris, ctos
** Pinjam di syarikat lain

Anda boleh cuba memohon Smart Plan secara Online dan kami akan semak kelulusan serta-merta untuk anda.
* Kelulusan hingga 90%
* Dokumen ringkas dan mudah
* Cover Area *** SELANGOR & KUALA LUMPUR ***
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza


Terus datang pejabat kami:
YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
NO.99, TINGKAT 1, PERSIARAN RAJA MUDA MUSA, 42000 PELABUHAN KLANG, SELANGOR
Waktu Urusan : Isnin - Sabtu / 9.30am - 6:30pm
Telefon Pejabat : 03-3163 0200

Puan Liza 📲 018-366 6438
Assistant Sales Manager
Atau klik http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza sekarang atau anda akan terlepas bantuan yang telah saya tawarkan.  
17. Nur Ida - Thu 11/Feb/2021, 10:38am
Pakej - Pakej yang menarik :-
- Tanpa pegang atm kad
- Faedah serendah 1.5% sahaja
- Tempoh bayaran yang fleksibel (36 bulan) -mengikut pakej dan kelayakan
Mengapa pilih syarikat kita ??
- Tanpa penjamin
- Tiada upfront/depositpayment
- Kelulusan segera (jika maklumat lengkap)
- Blacklist / ctos / ccris layak meminjam
- Maklumat dijamin 100% sulit
Dokumen apa yang diperlukan ??
- 3 bulan slip gaji terbaru
- 3 bulan bank statement terbaru
- Bil air api
- Ic
- Pnyata kwsp
Cara memohon ?? atau pertanyaan ??
Hanya hubungi :
https://wasap.my/60166063644/mjloantou
Telefon pejabat:  
18. Upfront Resources Loan - Thu 11/Feb/2021, 11:19am
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:017-876 4360 *WILLIAM
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
19. Azlie 17 - Thu 11/Feb/2021, 1:01pm
Assalamu’alaikum & 😽 Selamat Sejahtera Semua

nak buat LOAN tapi ADA MASALAH !!!!
#Gagal dalam Permohonan Pinjaman dengan PIHAK BANK

KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA!!!
Untuk menyelesaikan masalah anda tanpa mengaitkan diri anda dengan PINJAMAN WANG BERLSEN/TAK BERLESEN 💯
BEBASKAN DIRI DARI HUTANG YANG MEMBEBANKAN !

NAK TANYA, NAK APPLY, NAK SEMAK ⁉
PUN BOLEH. KLIK DI BAWAH 👇🏻

☎️CONTACT US☎️
http://www.wasap.my/60193861021/SAYA_BERMINAT

‼️FAKTA‼️
INI BUKAN PINJAMAN WANG TAK BERLESEN / BERLESEN  
20. Mr Jeff - Thu 11/Feb/2021, 3:53pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
21. Mr Jeff - Thu 11/Feb/2021, 4:07pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
22. Mr Jeff - Thu 11/Feb/2021, 4:15pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
23. Upfront Resources Loan - Fri 12/Feb/2021, 5:04pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:017-876 4360 *WILLIAM
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
24. Mr Jeff - Mon 15/Feb/2021, 9:25am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
25. Nur Ida - Mon 15/Feb/2021, 9:39am
Berminat nak buat pinjaman Wang tunai!
Nak selesaikan hutang lama!
Terdesak nak pakai duit kerana hal kecemasan!
Nak kahwin, nak kirim duit ke kampung!
Atau whatever you problem need cash money!
Saya boleh bantu anda!
Kelulusan adalah segera!
Saya bukan Ejen yang mewakili mana-mana pihak!
Saya adalah staf pinjaman Wang berlesen!
Semua urusan dijalankan Di pejabat!
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Warganegara Malaysia
* Kakitangan kerajaan/ swasta/ Pencen
* Bekerja 3bulan ke atas
* Bergaji bersih 1k ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
Dokumen yang diperlukan:
* 3 bulan slip gaji terbaru
* 3 bulan bank statement
* Bil utilities
* Salinan kad pengenalan
* Surat majikan
- K. LumpuR &, SelanGoR & SHAH ALAM
https://www.wasap.my/6016063644/mjlloan  
26. Ewt - Mon 15/Feb/2021, 9:56am
🌹𝒲𝐸 𝒫𝑅𝐸𝒮𝒯𝒜𝒮𝐼 𝒞𝒜𝒫𝐼𝒯𝒜𝐿🌹
“Serious laa semua pinjaman kena bayar Lawyer Fee, Stamping Fee & Deposit dulu ke?”
“Tidakk! Kami pinjaman berlesen tidak ambil deposit Yang ambil deposit adalah SCAMMER ! Mana masuk akal kalau nak pakai duit lagi kena keluarkan duit? . Proses kami semuanya PERCUMA

Selamat Sejahtera🌷 Anda memerlukan wang untuk meniaga kecil-kecilan, Selesaikan bill tertunggak & Lain-lain ?

Interest serendah 1.5% , Full Loan Tiada Potongan❗️
💲💰Pinjam RM5000 dapat RM5000💰💲 
Tiada PENJAMIN & WANG PENDAHULUAN. 

📍Mempunyai masalah Blacklist,Ctos,Ccris?
📍Bekerja dalam sektor Kerajaan&Swasta? Anda layak memohon .
📍Proses PERCUMA & Tanpa wang pendahuluan🤗

Hubungi Kami Di Talian: 
📲📲📲📲📲📲HP: 017-877 7587 SITI AISYAH 📲📲📲📲📲📲 
https://api.whatsapp.com/send?phone=60178777587  
27. Kenny - Mon 15/Feb/2021, 10:15am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Interest serendah 1.5%
~ Proses pinjaman 1 hingga 3 jam paling awal

AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***SEBARANG URUSAN HANYA DI LAKUKAN DI PEJABAT SAHAJA***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx  
28. Mr Jeff - Mon 15/Feb/2021, 10:29am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
29. Gigie - Mon 15/Feb/2021, 10:46am
✏️ LAYAK : KERAJAAN / SWASTA/ PENCEN / PEKESO /BUSS/ REFINANCE

interest kami hanya 1.5% sebulan (TETAP) 
90 hari tampa faedah 
bayaran bulanan yang flexible 
rebate untuk full settlement 
No Upfront 
No Deposit 

syarat-syarat kelayakan: pinjaman peribadi (tiada cagaran) 
- bekerja (sekurangnya 3 bulan ke atas) 
- mempunyai slip gaji 
- gaji harus melalui autodebit bank (cek boleh dpertimbangkan /cash tak terima) 
- gaji bersih perlu rm1k keatas (bukn gaji basic) 
- Jika ada loan tmpt lain kena terus terang (moneylander/ahlong) 

syarat-syarat kelayakan: pinjaman perniagaan (Cagaran/ Refinance) 
- harus ada ssm 
- harus ada current acc(company acc)(personal acc tak diterima) 
- perniagaan yang dijalankan harus 1 tahun ke atas 
- menetap dan berniaga di kl selangor sahaja(luar kawasan tak terima) 
- harus ada Cagaran (rumah atau tanah sendiri 
- perlu ada CTOSS/CRISS Report 

* Berminat sila bawa dokumen yang di perlukan seperti berikut:..  
30. Upfront Resources Loan - Mon 15/Feb/2021, 11:14am
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:017-876 4360 *WILLIAM
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
31. Gigie - Mon 15/Feb/2021, 2:36pm
Assalamualaikum dan selamat pagi semua...nak inform dengan anda diluar sana...jika anda pernah cuba membuat pinjaman bank tetapi tidak lulus dan anda telah disenarai hitam..atau anda ada CTOS / CCRIS..
Jangan berputus asa jika ingin mencari sumber kewangan bagi memenuhi keperluan semasa..kami di Syarikat pinjaman wang berlesen sedia memberi pinjaman kepada mereka yang benar-benar memerlukan wang..
Kebanyakkan anda diluar sana akan salah faham dengan polisi syarikat seperti kami...kami ini MONEY LENDER YANG DI BAWAH K.P.K.T bukan BANK akn tetapi tuan/puan..jadi janganlah compare kami dengan BANK...jika anda nak interest 1.5% 
datanglah jumpa kami di syarikat kami di WISMA COSWAY ,KL .
SYARIKAT KAMI LEBIH KURANG polisi DAN ciri-ciri BANK .Bayaran pun sebulan sekali sahaja..bukan seminggu sekali,,,kami pun takde lah nak pegi ke rumah tuan/puan macam yang di gembar-gemburkan...bukan semua MONEY LENDER tu macam AH-LONG...
Jadi fikir-fikir kan lah....kami sekadar berkongsi maklumat..ra..  
32. Jomloan 3 - Mon 15/Feb/2021, 2:56pm
Pkp ni semua perlukan duit cash , jangan risau Linda boleh selesaikan masalah awak semua ..Awak boleh tekan link WhatsApp Linda untuk buat semakkan
http://www.wassap.my/60107880515/naksemakkanLinda
Perkhidmatan kami hanya disekitar Selangor,KL & Putrajaya, Seremban dan Nilai Shj. Awak juga boleh melayari website kami di https://www.jomloan.my/ untuk memohon loan.  
33. Mr Jeff - Tue 16/Feb/2021, 10:10am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
34. Siti Syarah1221 - Tue 16/Feb/2021, 10:29am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
35. Upfront Resources Loan - Tue 16/Feb/2021, 10:48am
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:017-876 4360 *WILLIAM
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
36. Humaira 2 - Tue 16/Feb/2021, 1:05pm
KREDIT KOMUNITI TOP PIONEER CAPITAL SDN BHD

🛑TERMA & SYARAT :

🖐STAFF GOV & SWASTA
🖐GAJI MASUK BANK
🖐BERKERJA TETAP
🖐PENCEN, SOCSO,

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untukmemohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

📌Area Cover*📌
📍KL
📍SELANGOR

🛑 (Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call https://www.wasap.my/60164146706
Email:humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
37. Farisya 12 - Tue 16/Feb/2021, 1:29pm
SYARIKAT BERDAFTAR KPKT TANPA DEPOSIT

SESIAPA YANG BERMINAT ATAUPUN URGENT NK BUAT LOAN ?
SYARIKAT KAMI BERDAFTAR DIBAWAH KPKT

TANPA DEPOSIT AWAL / SEMAKAN PERCUMA / DOKUMEN YANG SANGAT RINGKAS

PEKERJA SWASTA & KERAJAAN
GAJI AUTOPAY (MASUK BANK)
BARU KERJA SEBULAN KAMI TERIMA

COVER AREA : KUALA LUMPUR / N9 / MELAKA / SELANGOR

http://WWW.WASAP.MY/60165359588/LOANFARISYA  
38. Siti Syarah1221 - Wed 17/Feb/2021, 8:44am
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 10Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
39. Pjpinjaman - Wed 17/Feb/2021, 9:51am
ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH COVID19
-KAMI MENAWARKAN LOAN YANG MUDAH DAN PAKEJ YANG TERENDAH DENGAN BAYARAN SECARA PENGELUARAN I SINAR SETIAP BULAN!!!!!
-Kemasukan I SINAR setiap bulan ( boleh apply)
-Swasta, Pencen, kerajaan ( boleh apply)
-Settle awal rebate interest
-term 4-6 bulan
-1 jam approval
MOHON DAN DAPAT KAN PINJAMAN SEGERA DENGAN KAMI PJ CAPITAL SDN BHD
Jangan tunggu lagi KLILK LINK DIBAWAH untuk semakan kelayakan dengan pantas
https://wa.me/60164458544
https://wa.me/60162182544  
40. Upfront Resources Loan - Wed 17/Feb/2021, 11:52am
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:017-876 4360 *WILLIAM
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
41. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 17/Feb/2021, 1:03pm
PINJAMAN PERIBADI YNS RESOURCES SDN BHD!!!!!
➡KERAJAAN
➡SWASTA TERBUKA KEPADA SEMUA
➡UNIVERSITI TERPILIH
➡GLC TERPILIH
➡PENCEN / PESARA
➡I-LESTARI / I-SINAR

KENAPA PILIH SYARIKAT KAMI ???
➡Ada ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
➡Proses pinjaman segera, mudah, mesra & selamat
➡Proses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
➡Tanpa pegang kad ATM
➡Interest serendah 1.5% sebulan
➡Maksimum RM500 - RM80,000
➡Tempoh bayaran 36 bulan
➡Bayaran flexible
➡Overlapping
➡Maklumat Dirahsia
➡Cover Area Klang / Selangor & Kuala Lumpur

🔘Pemohon yang serius sahaja diberi keutamaan🔘
Segala urusan terus melalui saya Cik Liza 018 -366 6438 (Wasap / Telegram / Call)
Semak KELAYAKAN ONLINE Tekan link ni ⬇⬇⬇
https://www.wasap.my/60183666438/pmloan
https://www.wasap.my/60183666438/pmloan
https://www.wasap.my/60183666438/pmloan

YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200
Waktu Urusan : 9.30am - 6.30pm  
42. Mr Jeff - Wed 17/Feb/2021, 2:03pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
43. Ika 259 - Wed 17/Feb/2021, 4:59pm
💲💲💲COMMUNITY CREDIT💲💲💲
!!PROMOTION TAHUN BARU CINA!!
AREA KL& SELANGOR

🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔
Hari ini proceed✔
Hari ini dapat Cash✔
https://www.wasap.my/60105513939/PROMOTION-LOAN
https://linktr.ee/emasmaju

Syarat syarat syarikat kita :
- Pekerja swasta
- Golongan pencen dan pekeso
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn / PWB dan selainnya
# REKOMEND MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION
TANPA PENJAMIN!!!

Syarikat kami beroperasi selama lebih 20 tahun dalam bidang menyelesaikan hutang2 pinjaman syarikat lain dan mendapat tunai lagi ditangan.

https://www.wasap.my/60105513939/PROMOTION-LOAN
https://linktr.ee/emasmaju  
44. Siti Syarah1221 - Thu 18/Feb/2021, 8:39am
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 10Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
45. Mastura 118 - Thu 18/Feb/2021, 9:31am
𝗡𝗔𝗞 𝗣𝗹𝗡𝗝𝗔𝗠 𝗗𝗨𝗹𝗧 𝗨𝗡𝗧𝗨𝗞 𝗞𝗘𝗚𝗨𝗡𝗔𝗔𝗡 𝗞𝗘𝗖𝗘𝗠𝗔𝗦𝗔𝗡?
𝗚𝗔𝗝𝗹 𝗗𝗔𝗛 𝗠𝗔𝗦𝗢𝗞 𝗧𝗔𝗣𝗜 𝗗𝗔𝗛 𝗛𝗔𝗕𝗹𝗦?
MEH PM, KITA BANTU.
https:///www.wasap.my/601161914117/nakloan
lNTEREST SERENDAH 𝟏.𝟓% SAHAJA.
Klo ada hutaang tempat lain, jangan risau, kita boleh tolong.
Semakan kelayakan secara percumaa tanpa sebarang bayaraan dikenakan.
Area: KL/Selangor shj
https://www.wasap.my/601161914117/nakloan  
46. Mr Jeff - Thu 18/Feb/2021, 11:14am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia
loan 1000 bayar balik 1015 sahaja


* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb  
47. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 18/Feb/2021, 11:21am
Cover Area 🚩 KLANG 🚩 SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR.
Gagal untuk memohon PINJAMAN PERIBADI dari BANK?
Jumlah pinjaman yang diluluskan oleh bank adalah TIDAK memuaskan?

JIKA anda
1) Kekurangan dokumen untuk menyokong permohonan anda
2) Gaji rendah
3) Komitmen tinggi
Jumlah pinjaman peribadi dari RM500 sehingga RM50,000
Saya mungkin cuba untuk membantu anda untuk memohon kepada jumlah maksimum pinjaman.

Syarat permohonan:
- Warganegara Malaysia
- 21 tahun dan ke atas
- Pekerja Kerajaan
- Pekerja Kilang
- Pekerja Swasta
- Pencen
- Gaji melalui bank
- Pelanggan dengan CTOS, SENARAI HITAM, CCRIS dan status AKPK adalah digalakkan untuk memohon

Utk sebarang pertanyaan maklumat lanjut, sila hantar wasap atau hubungi saya
Cik Liza (Assistant Sales Manager)
Hp : 018 - 366 6438 ( Wasap/ Call / Telegram)
Tekan link ni ⬇⬇Utk Semak Kelayakan
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
48. Humaira 2 - Thu 18/Feb/2021, 11:42am
KREDIT KOMUNITI TOP PIONEER CAPITAL SDN BHD

🛑TERMA & SYARAT :

🖐STAFF GOV & SWASTA
🖐GAJI MASUK BANK
🖐BERKERJA TETAP
🖐PENCEN, SOCSO,

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untukmemohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

📌Area Cover*📌
📍KL
📍SELANGOR

🛑 (Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call
https://www.wasap.my/60164146706
Email: humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
49. Top88 - Thu 18/Feb/2021, 1:05pm
KREDIT KOMUNITI TOP PIONEER CAPITAL SDN BHD

🛑TERMA & SYARAT :

🖐STAFF GOV & SWASTA
🖐GAJI MASUK BANK
🖐BERKERJA TETAP
🖐PENCEN, SOCSO,

💐Warganegara Malaysia
💐Permohonan tanpa Penjamin
💐Gaji kasar RM1300 ke atas
💐CCRIS /CTOS / BLACKLIST (masih lagi layak untukmemohon)
💐Tanpa deposit / Upfront
💐Tanpa pegang kad ATM
💐1.5% kadar faedah

📌Area Cover*📌
📍KL
📍SELANGOR

🛑 (Humaira) 016-4146706
Whatsapp / Call
https://www.wasap.my/60164146706
Email: humaira.loantop@gmail.com
http://www.pinjamantunai.com/  
50. Upfront Resources Loan - Thu 18/Feb/2021, 3:01pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:017-876 4360 *WILLIAM
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..