Untuk Lelaki Sahaja - Krim Sapu Tahan Lama
Kltrainingcentre - Sun 6/Feb/2011 5:21pm [Last Comment]
Salam warga majalah.com / para suami
Saya ingin membantu kaum lelaki yang mempunyai masalah ejakulasi pramatang (early ejaculation).

Saiz bukanlah ukuran adalah kepuasan hubungan seks, tetapi bergantung kepada sejauh mana anda mampu bertahan untuk sama-sama melayari kepuasan asmara. Fikirkan lah jika isteri anda yang jarang / tidak pernah puas mengecap klimak setiap kali bersama. Sudah tentu wanita akan kecewa dan memandang rendah kemampuan anda.

"KRIM SAPUAN NUR SALAM" merupakan produk keluaran muslim bumiputera dengan ramuan tradisi yang terbukti membantu ratusan lelaki dlm hubungan seks. Selamat dan mendapat lesen produk sah.

KAEDAH MENGGUNA
Sapukan krim ini di keseluruhan zakar (pangkal ke kepala) 10 minit sebelum mengadakan hubungan intim.
Anda mampu bertahan sehingga 30 - 40 minit (mengikut ketebalan kulit zakar)

Harga produk hanya RM15 untuk kegunaan 30 kali (sebesar tiub colgate saiz kecil)

Kos penghantaran percuma untuk penduduk semenanjung M'sia.

Berminat, boleh email nama dan lokasi anda ke kltrainingcentre@gmail.com utk maklumat lanjut.

Niche: Dewasa 18sx
 
1. Kltrainingcentre - Sun 6/Feb/2011, 5:21pm
Pengedar juga diperlukan.  
2. Azman 55 - Sun 6/Feb/2011, 7:54pm
bro tak ada apa2 kesan kah ni? halal ke ni? nak oder lah nanti saya hubungi bro..sebotol RM15 ye...saya kurang dari 30 minit ni hehehe..nk up time best..  
3. Ekiing - Mon 7/Feb/2011, 1:45am
nak try 1 & jadi pengedar macam mana kira?  
4. Kltrainingcentre - Mon 7/Feb/2011, 3:05pm
Sila email detail anda dan jumlah dikehendaki ke kltrainingcentre@gmail.com  
5. Khairi 20 - Tue 8/Feb/2011, 3:31am
nak 1..email detail

khairikhalid@yahoo.com  
6. Starpark - Wed 9/Feb/2011, 12:28am
email detail...nazain_love@yahoo.com  
7. Rizal80 - Wed 9/Feb/2011, 6:15pm
email detail..cam mana nak order..
rizaljpb@gmail.com  
8. Has 3 - Thu 10/Feb/2011, 12:32am
telur goreng campur madu dan lada hitam, makan ngan roti....

insyalah....45 minit kot

terapi1111@yahoo.com  
9. Suhaimi Salim - Sun 13/Feb/2011, 11:37pm
minat gak nk beli,bgtau cara nk order..
samieda67@yahoo.com  
10. Keretasewa - Mon 14/Feb/2011, 5:32am
tolong email kan detail n cara pembelian
mrzack_mrszack0304@yahoo.com  
11. Azhar 45 - Mon 14/Feb/2011, 11:22am
saya minat nak jadi pengedar
email detail azfarpage@gamil.com  
12. Kerja Mulia - Mon 14/Feb/2011, 1:05pm
e mail details pls. Tq.  
13. Ilhamferdaus - Wed 16/Feb/2011, 12:29am
mcm mana nak beli dan hubungi awak  
14. Xpress - Fri 18/Feb/2011, 7:51am
email semua info berkaitan (azrieshah@hotmail.com) thanks  
15. Shar - Fri 18/Feb/2011, 3:30pm
emel me din_udin2002@yahoo.com...nak tahu .... cam ne nak jadi pengedar ..  
16. Bakri444 - Sun 20/Feb/2011, 11:20pm
entah nye dia ni xbg detail nak order macamne?bayar camne?kalo pengedar minimum brapa kn beli?brapa komisen dapat?tolong email kat sy(bakri444@live.com)  
17. Sham 55 - Wed 23/Feb/2011, 12:34pm
Dapatkan produk suami isteri keluaran Muslim Bumiputera di :

http://www.blogbioasli.com/alfi

http://www.bio-asli.com/?id=alfi

Suami boleh cuba - Losyen Brutal atau Losyen 3 Lines

Isteri pulak - Losyen Kamar sutera dan firming cream untuk menganjalkan payudara.

Cuba dulu baru tau  
18. Roslan 28 - Sat 5/Mar/2011, 12:35pm
nk order satu... lanmus_se@yahoo.com  
19. Izatul 2 - Wed 9/Mar/2011, 4:02pm
email details bro  
20. Ijan 8 - Thu 10/Mar/2011, 1:27am
tolong email kan detail n cara pembelian
jdj248@yahoo.com.my  
21. Al Hajj Perfume - Thu 10/Mar/2011, 10:19am
email
myperfume2u@gmail.com  
22. Ablan5969 - Thu 10/Mar/2011, 9:38pm
ada lagi ke? bagi detail lagi pasal barang ni....nak cuba n minat la jugak nak jd pengedar....email ke ablan5969@gmail.com  
23. Mohdrasul - Tue 15/Mar/2011, 2:56pm
hantar detail bro...saya ni lebih 40 minit..tp nak tolong kengkawan yg kurang 30 minit..kesian depa..hahahaha..
mohdrasul.usptn@gmail.com  
24. Haikal 7 - Mon 4/Apr/2011, 2:23am
emel detail
noorirman@yahoo.com  
25. Zali 20 - Thu 12/May/2011, 3:27pm
email saya.......... rockgraphic@ymail.com  
26. Norhisyam 2 - Sat 14/May/2011, 4:15am
email saya....norhisyam_77@yahoo.com
dengan segera tq  
27. Saiful 79 - Mon 23/May/2011, 5:32pm
email kpd sya detail nikkamarul20@yahoo.com  
28. Paktam 3 - Sun 14/Aug/2011, 1:33pm
nak try satu emailkan kepada azhasuib@yahoo.com  
29. Shukri B Mohamad Daud - Tue 2/Apr/2013, 3:13pm
tuahmalaya@yahoo.com.my  
30. Rohimin - Mon 20/Nov/2017, 10:39am
nimihorcs75@gmail.com  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..