Umrah Setiap Tahun Disamping Berpendapatan Setiap Bulan.
Nur Badran - Wed 28/Aug/2013 1:14pm [Last Comment]
Salam,
Kini semua boleh mengerjakan umrah setiap tahun atau mendapat pendapatan setiap bulan dari 10-30%. Sertailah kami untuk mengambil peluang ini sementara masih ada kekosongan.. program sudah bermula 2 bulan yang lalu dan perniagaan berdasarkan perhotelan di mekah. Ya modal kita akan dilaburkan dibahagian perhotelan mekah dan memberi pulangan yang stabil sebanyak 10-30% setiap bulan disamping kita mengerjakan umrah setiap tahun. Modal adalah hanya RM 3500 kita sudah layak untuk pakej umrah dalam setahun.. sila layari www.meccafund.com

Hubungi kami untuk keterangan lanjut PN Julia- 019-5218128

Niche: Haji Dan Umrah
 
1. Zen 2 - Wed 28/Aug/2013, 3:46pm
Berminat 0123178936  
2. Nur Badran - Wed 28/Aug/2013, 6:20pm
Zen 2- kami akan hubungi tuan.  
3. Ramlan - Wed 28/Aug/2013, 8:34pm
minat sila info sy,
binsudin68@yahoo.com.my  
4. Nur Badran - Wed 28/Aug/2013, 9:16pm
Ramlan- Email sudah dihantar, sila hubungi saya jika ada soalan, terima kasih  
5. Sabri 14 - Thu 29/Aug/2013, 9:44am
Berminat sila email details ke sabriehasan@msn.com
Tq  
6. Iddafi - Thu 29/Aug/2013, 10:01am
email ke hamidah@chemtube.com  
7. Nur Badran - Thu 29/Aug/2013, 2:23pm
sabri 14, Iddafi- Email telah di hantar, sila hubungi kami jika ada apa2 soalan.
terima kasih  
8. Abang 2 - Thu 29/Aug/2013, 11:01pm
boleh email:mshak2007@gmail.com  
9. Nur Badran - Thu 29/Aug/2013, 11:44pm
Abang 2- email telah dihantar, sila hubungi kami jika ada persoalan.tq  
10. Nur Badran - Mon 2/Sep/2013, 5:16pm
Untuk makluman- Dividen bulan Ogos adalah 19%  
11. Hmbob - Tue 3/Sep/2013, 10:32am
Minta maklumat lanjut akan skim pelaburan ini. email ke illusi99@gmail.com  
12. Budaqbaeq - Tue 3/Sep/2013, 12:26pm
saye berminat..plis detail dkt fahme_1311@yahoo.com or 0145182201  
13. Nur Badran - Tue 3/Sep/2013, 1:16pm
Hmbob,Budaqbaeq- email telah dihantar, tq  
14. Suziana 14 - Thu 5/Sep/2013, 4:11pm
Saye berminat..plis detail dkt
fazila.boyadi@gmail.com  
15. Nur Badran - Thu 5/Sep/2013, 5:25pm
Suziana 14- email telah dihantar  
16. Razimy - Fri 6/Sep/2013, 2:37am
sy berminat...email detail plz ke razimylancer@yahoo.com  
17. Nur Badran - Fri 6/Sep/2013, 4:04am
Razimy- Email telah dihantar  
18. Man Spaq - Mon 9/Sep/2013, 11:01am
sy berminat...email detail plz ke spa_q03@yahoo.com  
19. Nur Badran - Tue 10/Sep/2013, 1:58am
Man Spaq- Email telah dihantar sila hubungi kami jika ada kemuskilan..  
20. Samsuddin Makhtar - Thu 12/Sep/2013, 9:13am
Mohon dapat e-mail kepada saya keterangan lanjut.
Sam_5657@yahoo.com  
21. Nur Badran - Sat 14/Sep/2013, 1:55pm
Samsudin Makhtar- Email telah dihantar  
22. Ismail 180 - Tue 17/Sep/2013, 10:40am
Saya berminat sila beri detail...
mail5027@gmail.com  
23. Nur Badran - Wed 18/Sep/2013, 12:14am
Ismail 180- email telah dihantar pd tuan. hubungi kami  
24. Nur Badran - Thu 19/Sep/2013, 11:21am
49882 akaun masih kosong, cepat, jadilah orang yang terawal untuk mendapat auto downline, meccafund akan menyusun downline dibawah anda, anda tidak perlu mencari downline.... tq  
25. Syahida Abu Hasan - Thu 19/Sep/2013, 2:50pm
berminat..syahida80@yahoo.com  
26. Nur Badran - Thu 19/Sep/2013, 5:05pm
Syahida Abu hasan- Email telah dihantar, hubungi kami.  
27. Fandi36 - Thu 19/Sep/2013, 7:33pm
Nak tahu maklumat selanjutnya...
fandi36@rocketmail.com  
28. Nur Badran - Thu 19/Sep/2013, 8:28pm
fandi36- email telah dihantar, hubungi kami untuk live proff....tq  
29. Hazwanhasbi - Thu 19/Sep/2013, 10:07pm
mcm nk tahu jgk.. hazwanhasbi@gmail.com  
30. Nur Badran - Fri 20/Sep/2013, 2:53am
hazwanhasbi- email telah dihantar, hubungi kami..  
31. Nur Badran - Tue 24/Sep/2013, 10:38pm
Berita Baik!!! PERCUMA SAMSUNG GALAXY TAB 3 DAN BONUS RM 4500 kepada sesiapa mencari downline seramai 15 orang atau 15 lot bg bulan oktober.. CEPAT!!!!  
32. Nur Badran - Wed 25/Sep/2013, 10:09pm
BERITA BAIK!!!, Program meccafund menyusun downline secara automatik dan melayakkan kita untuk pairing bonus.. cepat!!! Jadi orang yang terawal  
33. Wannie 5 - Fri 27/Sep/2013, 7:14pm
saya berminat,Hubungi saya ...wannie687@gmail.com  
34. Nur Badran - Sat 28/Sep/2013, 2:47am
Wannie 5- Email telah dihantar, hubungi saya untuk lebih lanjut, tq  
35. Suzana Amirudin - Mon 30/Sep/2013, 11:53am
saya berminat bagaimana cara nyer, email suzanaamirudin@yahoo.com  
36. Nur Badran - Mon 30/Sep/2013, 6:35pm
suzana amirudin- email telah dihantar..  
37. Kaz 23 - Mon 30/Sep/2013, 7:18pm
email detail ke: yenjepun@gmail.com  
38. Nur Badran - Tue 1/Oct/2013, 3:43am
Kaz 23- email telah dihantar, tq  
39. Hasbie - Sun 6/Oct/2013, 3:02pm
berminat juga ...hasbie@gmail.com  
40. Nur Badran - Mon 7/Oct/2013, 8:18pm
hasbie- email telah dihantar, tq  
41. Nur Badran - Thu 10/Oct/2013, 12:15am
Masih ada kekosongan lagi, Pakej Umrah dan pendapatan setiap bulan tanpa henti..  
42. Shahiril - Mon 2/Dec/2013, 8:22pm
saya berminat...sila email ke rilshoppe@gmail.com  
43. Nur Badran - Tue 3/Dec/2013, 4:02am
Shahiril: Sila hubungi kami atau sms no hp anda, kami akan hubungi dan beri penerangan, kami tidak lg menhantar email.. tq  
44. Ainon Ayob - Sat 11/Jan/2014, 8:52pm
saya sgt bermminat tlg email ke ainon3d@yahoo.com.my  
45. Nur Badran - Tue 14/Jan/2014, 6:32pm
Ainon ayob, email telah dihantar, hubungi kami jika berminat..  
46. Editor - Mon 10/Mar/2014, 11:30am
mohon hantar info juga ke ...

cs6editor@gmail.com  

Page 1   (Total 46 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..