Tuntut Hak Anda Melalui Peguam!
Faizlegal02 - Mon 8/Apr/2019 2:26pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera

1. Malu kerana difitnah;
2. Hartanah pusaka di ambil secara salah oleh bukan pihak yang berhak;
3. Modal pelaburan tidak serahkan semula;
4. Gaji di tahan secara salah;
5. Cerai (bukan Islam)
6. Kecederaan disebabkan kecuaian pihak ketiga
7. Pihak enggan laksanakan kontrak yang dijanjikan
8. Penipuan
9. Ganti rugi atas kecuaian pihak ketiga
10. DIpecat/diberhentikan secara salah
11.Tanah diambil oleh pihak kerajaan dengan pembayaran yang tidak setimpal (land acquisition)
12. Disaman atas perkara yang anda tidak lakukan
13. Mengenepikan perintah Mahkamah yang telah diberikan kepada anda;
14. Urusan Pusaka tergendala akibat pergaduhan adik beradik
15. Nak jual hartanah atau beli hartanah tapi risau ditipu
16. Pembayaran hutang dengan bank sudah selesai tapi masih belum dapat geran
17. Melabur, tiada kontrak tetapi ada bukti transaksi, tengok-tengok partner tak kongsi pun duit untung yang dijanjikan
18. Lepaskan diri dari status Bankrup

Ketahuilah hak-hak anda sebagai rakyat Malaysia,
Ketahuilah Undang-Undang yang melindungi anda,
Ketahuilah hak-hak anda sekiranya perkara di atas berlaku ke atas diri anda,
Ketahuilah proses-proses yang diperlukan bagi perkara di atas sebagai hak anda
Hubungi saya melalui whatsapp di 0172400383 untuk mengetahui lebih lanjut

Niche: Konsultan Peguam | Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Juzaili Bin Md Yusof - Mon 15/Apr/2019, 12:06pm
    Saya kini sedang mencari peguam profesional untuk mengendali kes saman sivil sebuah bank yang terkemuka di Malaysia. Bank tersebut telah melakukan kesalahanan di bawah Akta Institusi Kewangan dan Perbankan atau dahulu di kenali Akta BAFIA 1989. Kes tersebut berpotensi untuk menang berikutan pengakuan salah oleh pihak bank dan beberapa bukti kukuh yang lain. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi atau whatapp saya 012-4135753.  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia