Tukang Urut Tradisional Lelaki Diperlukan di Sentul
D Serai Spa - Wed 13/Dec/2017 9:20am
assalam... saya memerlukan pekerja full time lelaki utk spa saya yang bertempat di Sentul.. masa bekerja 11am-11pm.. orang buta digalakkan.. tempat tinggal disediakan untuk lelaki bujang..

sekiranya berminat boleh col atau wassap saya di 012 351 3125

Niche: Urut Tradisional | Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
   
 1. Azmanthor - Sun 17/Dec/2017, 12:30pm
  KHIDMAT URUTAN TRADISIONAL ALA JAWA BAGI GOLONGAN LELAKI SAHAJA SEJAK 2011 HINGGA KINI

  KEPADA YANG BERMINAT UTK URUTAN PEMULIHAN SELURUH BADAN DAN BATIN LELAKI SAHAJA SILA LAH BER HUBUNG DGN SAYA ( SDR AZMAN ) DI TALIAN WHATSAPP ATAU CALL TERUS : 014-7197049 ATAU WECHAT : AZMANOOO .

  LOKASI : SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA : DARI PERLIS HINGGA KE JOHOR SERTA KOTA BHARU DAN KUALA TERENGGANU , KUANTAN HINGGA BENTONG , PAHANG DARUL MAKMUR.

  SILA BUAT TEMPAHAN SEGERA DAN SILA PASTIKAN TUAN DAPATKAN KHIDMAT YANG BETUL BKN PALSU DARI KALANGAN PERAWAT YANG HANYA INGINKAN DUIT TUAN SAHAJA AKAN TETAPI SEBENAR PELAKUN PALSU YANG MENGAKU TAHU MENGURUT NAMUN BILA DI TANYA APA HERBA TRADISIONAL ATAU PURBA ORG MELAYU YANG DIGUNAKAN UTK MEMULIHKAN PENYAKIT PASTI DIA TAK TAHU . LAGI SATU CUBA TANYA 2 GOLONGAN KUMPULAN DI MALAYSIA YANG MASIH MENGAMALKAN HERBA SECARA RUTIN DI MALAYSIA SEJAK TURUN TEMURUN ADAKAH PERAWAT TADI TAHU ?

  SETERUSNYA TEKNIK MENGAPUNG DARAH IAITU TEKNIK MEMULIH BATIN LELAKI YANG MEMPUNYAI MASALAH CEPAT PANCUT , KURANG BESAR , KURANG TEGANG DLL ...

  JADI TUAN2 SILA LAH BERHUBUNG UTK KEPASTIAN .... WALAIKUMUSALAM WRT WBT  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)